Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Андрюс Фешън /img/frontend/nomap.png"

Андрюс Фешън

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 67 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 51-60 от общо 67


настоящ служител

43 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
4
Привилегии
4
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Хубаво е да се пишат лошите коментари, но е хубаво да се пишат и хубавите. Аз съм настоящ служител във фирмата и мага да кажа, че от последните месеци значително се подобриха работното време и заплащането. Работим с нормален график с два, дори три почивни дни на седмица, а заплащането сравнено с други магазини е доста по-добро.
бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Мили хора, моля, не си губете ценното време - част от така краткия живот за работа в Andrews. Не знам дали има друга бг фирма с такова текучество на персонала. Заплащането - смешно за робския труд. Добри пари - само при напускане. Работа до откат - постоянни наказания за работа по 12 часа на целия персонал до второ нареждане. На нова колекция - и до 36 часа не спане се е стигало. На Великден пък се продават стоки на гълъбите. Извънреден, нощен и робски труд не се заплащат допълнително. Няма ли оборот - майко мила защо си ме родила?! Обучението включва учене наизуст на артикулните номера на всичко от колекцията както и съставът на дрехите! След това самият той - негово превъзходителство уважаемият г-н Андреев провежда изпит кой пуловер какъв номер е и от колко процента памук и вълна е изтъкан. Ходи се на обучение и в цеха - все пак е важно консултантите да знаят с какъв шев се шият ризите и саката, което пък води до размисъл защо повечето артикули на бг марката са турски. Отношението към персонала е меко казано унизително. Един пълен фарс


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Андрюс отново имат обява за графичен дизайнер. За виждащият го за първи път ще прозвучи като "Уау! Андрюс търсят такъв човек!?" и задължителните за подобна реакция ентусиазъм и вълнение от това човек да стана част от известна фирма, а на всичкото това и да е отговорен за визията ѝ.

Е, докато има шаранчета, ще има и хора, като собственика на фирмата. Полезно би било, ако в сайтовете за обяви има история на публикуваното от въпросния работодател през последните 5 години. Там всеки един кандидат лесно би научил, че андрюс сменят персонала си като носни кърпички, без да ги е грижа за умения, лоялност и качество на работа, стига въпросният кандидат да е евтин и удобен към момента. Позицията "графичен дизайнер" се появява регулярно, а от това, което виждам като резултат по билбордове и рекламни материали през последните 4 г не е нищо особено. Всичкото това текучество ме навежда на класическата комбинация шеф-разбирач + съвестен графичен дизайнер, който винаги Е виновния за нездравите идеи на шефа си, които е бил принуден да осъществи. Ясно е, че такава комбинация не издържа дълго.

Ясно ми е, че оправдания а-ла "Ама ние не можем да открием правилния човек" или "Наетият от нас кандидат не покри нашите очаквания" са класика. Сериозно? 4 години? Нещо трябва много да не ви е наред, за да не уцелите специалист за толкова дълго време.

За информация на всички евентуални кандидати, обява с такова заглавие се появява най-малко веднъж в годината. Никого не спирам, правете си добре сметката преди да се втурнете да кандидатствате в "престижната" фирма и да загубите време и нерви, които никой няма да може да ви върне. И да знаете, че СЪБОТА е официален работен ден за фирмата, независимо, че няма да ви се налага да работите в магазин.


бивш служител

-45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

Като бивш служител в тази пародийна фирма съветвам ви да не се подвеждате и да мислите трезво преди да постъпите на работа там!
Кандидатствах за позиция Управител, макар че след две дълги интервюта в които ме разпитваха за всички преимущества и минуси за предишните ми работодатели, разбрах че тази практика настъпва от скоро в тяхната фирма и все още нямат управители в магазините си.Бяха ми предложени 700 лв + % от личния ми оборот с уговорката 1-2 месеца да започна като продавач-консултант, за да могат да ме опознаят колегите и малко или много да влезна в час с техния начин на работа и условия,а след това да подпиша допълнително анекс за управител, като промяната в месечния доход вече е 700лв + % от постигнатия таргет за месец.Съгласих се, макар да чух набързо и много тихо негативите, които жената сметна за добре да отбележи. А именно: два пъти годишно при смяната на новата колекция ще е натоварено и се налага да идвам с няколко часа по-рано и да си тръгвам по-късно; веднъж в месеца правят ивент на който представят уж новата си колекция и правят някаква отстъпка най-често 20% и се налага всички колеги да работим петък,събота и неделя по цял ден; осигуровките разбира се, както на повечето места са на базата на минималната работна заплата. Казах си какво толкова часовете не са много, локацията на обекта ми беше буквално на 10 минути пеша, единствено не ме устройваше работния график 6 на 1. Един ден почивка определено не е достатъчен, но се примирих.
Започнах при тях,а на първия ден бях посрещната от едни доста приветливи колежки, които може би бяха единствения плюс в този иначе голям фалш.
На въпроса, защо не издавате касови бележки получих отговор, че така са инструктирани и от счетоводството им се обаждали да им се карат,че за деня пускат много касови бележки. Вечерно време ми направи впечатление, че се съобщава оборота на така наречения шеф (Павлин Андреев), което също не ме смути кой знае колко.
В началото всичко ми се струваше поносимо и нормално, след време дойде момента за смяната на новата колекция. Тази процедура обикновенно става с организация и пристигане на стоката да речем седмица преди официалното и откриване. В магазините на г-н Андреев това стана един ден преди обявеното в социалните мрежи и в страницата на Andrews откриване, за което клиентите научаваха по всякакъв възможен начин. В този един ден трябваше цялата стара стока, да се опакова прилежно, да се почисти основно и да се нареди новата, която трябваше да се аранжира много добре и да привлича окото. Всичко това трябваше да се свърши от мен и още една колежка след работно време и след редовна 10 часова смяна. Следващите 3 дни беше откриването за което трябваше да идваме по-рано и да работим по цял ден. След този изтощителен ивент, разбрах че допълнителните часове и нощния положен труд не се заплащал. Празничните дни, също не се заплащали двойно. По закон отпуската ти е 20 дни, но според Andrews е 14 и само толкова ти се позволяват да ползваш, останалите уж ти ги заплащали. И още куп измислици, които не мога да опиша с дадените ми само 6000 символа за това мнение.
Във връзката с новата колекция мога, да ви кажа хора, че по голямата част от новите неща са от стари колекции или по точно непродадени серии от стара стока, държани в склада и чакащи своя ред.
След презентацията на новите артикули, влезнахме в серия петъци и уикенди с измислени ивенти,които са просто цел да напомнят на обществото, че тази марка съществува.
И така в крайна сметка бях излъгана, а определените 2 месеца отредени за позицията продавач-консултант изтекоха и на въпроса дали остават условията за които сме се разбрали, получавах отговор сега го обсъждаме с шефа, ще имаш нов човек, трябва да го обучиш и с настъпване на новата колекция ще дойде и промяната. Чаках новият консултант, който така и не дойде и не след време реших че няма смисъл да си губя времето и усилията за развитието на този обект и да върша задачи отредени за друга позиция. Единственото, което получих от Павлин Андреев беше обяснения по телефона, че в слабият месец август трябвало,цитирам "..да си заработвам клиентите..".
Само не разбирам, защо същия този човек представлява едно затворено общество наречено от него клуба на джентълмена, основите които поставя в този кръг е да показва уважение към околните,безупречно възпитание,учтивост,чувство за чест, смелост,щедрост,образованост,галантност. А той самия не показва качества на такъв!
Е г-н Андреев, фирмата ти съществува само заради парсонала. Тези кадри, които се лъжат да работят за вас правят чудеса и клиентите ги обичат и ги хвалят постоянно.
Това е мнението на истински бивш служител и дано много от вас да го вземат под внимание.


-35 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-4
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
1
Потенциал
-5
Местоположение
-4
Колеги
-3
Работна среда
-5

Най обичам работодателят да си пише опровержения,от други имена за да хвали колко е велика фирмата му!Как пък за толкова години не намерихте точните служители?Всички знаят че си плащате на данъчни и инспекцията по труда.Нормалната работна седмица е 40 часа а при вас поне 60.Ако някой получава 700 лева заплата,осигуровката е върху 893 лева,не върху минималната.Защо ли имате такова текучество на кадри?А конкуренцията ви ги прилапва като топъл хляб.Всеки месец пускате по 4-5 обяви всеки месец.Защо нямате персонал на повече от година,не говоря за мениджмънта?С 4 думи-Много големи измамници сте!!!


кандидат за работа

44 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
4
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Попаднах тук случайно, като всеки любопитен кандидат, решил да види какво пише за евентуално бъдещия му работодател. Стана ми странно, как може точно местоположението на офиса да се коментира. Аз живея в Драгалевци и за мен е супер удобен.Едва ли всеки от нас работи на 2 минути от работата си. То скоро, ще искаме Работодателя да идва в къщи, не ние да ходим на работа. Относно работното време - еми да,работи се повече, но заплащането е добро.


настоящ служител

41 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
4
Привилегии
4
Фирмена сигурност
4
Натоварване
5
Потенциал
4
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Работя във фирмата от година и половина. Да, ние работим, когато останалите хора почиват. Когато са празници, ние работим най-много, но и за това заплащането е повече от добро. Мои приятели по-квалифицирани от мен, в други фирми получават доста по-малко от мен. Най-хубаво е човек да прави изводите сам за себе си.


кандидат за работа

39 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
4
Привилегии
3
Фирмена сигурност
4
Натоварване
4
Потенциал
5
Местоположение
4
Колеги
5
Работна среда
5

Лично аз, бях на интервю във фирмата. Останах очарована от водещата интервюто. Обясниха ми се както работното време, така и заплащането и всички условия. Човек сам трябва да прецени, а не да хули и обвинява другите. Никой, никого не кара насила да започва където и да било. Фирмата е ОК, ако искаш да работиш.


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Привет,

работих в Андрюс 18 месеца. За този период научих страшно много неща, за които съм благодарна на г-н Андреев и колегите ми. Офисът е страхотен!!! Обожавах си работата! Срещах се с различни и интересни хора. Причината да напусна е работното време, работиш 6 дни в седмицата и стоиш около 11-12 часа в офиса. Ако не беше това работно време, щях да се пенсионирам в Андрюс :)


клиент

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Тази фирма търси мениджър маркетинг на всеки шест месеца!
Можете да проверите историята на техните обяви в jobs.bg.
Изводите направете сами.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?