Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Общи условия на БГ Работодател

I. Общи положения и условия

1. Настоящият документ съдържа общите условия на договора за ползване на предоставяните от www.bgrabotodatel.com („Сайтът“) информационни услуги и урежда отношенията между „Сайта“ и всеки един от потребителите, използващи предоставените услуги във вид и съдържание, така както са в момента на използването им.

2. Чрез Сайта се предоставя възможност на потребителите са изкажат своето мнение от фирмата, в която работят - условия на работа, заплащане и цялостна работна атмосфера.

3. Част от услугите на уеб сайта се предоставят без да е необходима предварителна регистрация. Такива са търсене и получаване на достъп до съдържание, коментиране и участие в дискусии, и други услуги, предоставяни на нерегистрирани потребители.

4. Чрез регистрация в уеб сайта, потребители се съгласят да спазват настоящите правила. Те могат да се регистрират чрез собствено или измислено име, имейл и парола, както и да използват профилите си в социалните мрежи Facebook и Google+.

5. Всеки един потребител има право на един профил в Сайта. BGRabotodatel.com си запазва правото да изтрие всички профили на един потребител, ако той си е направил повече от един такъв. Всички мнения, създадени от профилите ще бъдат изтрити. Потребители нямат право на компенсация при нарушение на общите условия и изтриване на техния профил.

6. Сайта не разкрива информация за потребители, която съхранява под никаква форма на трети страни. Всяка информация, която е споделена от потребителите и е събрана вследствие на участието им в Сайта – се третира като конфиденциална между потребителя и Сайта.

7. BGRabotodatel.com предоставя платформа за публикуване на мнения за работодателите в България, като по никакъв начин не може да носи отговорност – правна, финансова и морална за създаденото от потребителите съдържание, поместено на страниците на Сайта. Всеки един потребител е отговорен за създаденото от него съдържание и текст, като той се явява и негов автор. BGRabotodatel.com е само оператор на информацията, по смисъла на чл. 13 до чл.17 от Закона за електронна търговия и не може да носи отговорност за публикации и действия на своите потребители.

8. BGRabotodatel.com не се меси в създадените дискусии под никаква форма, както и не модерира коментари, без да са налице основателни причини за това.

9. BGRabotodatel.com не развива търговска дейност, като предоставя свободна зона в обществен интерес (форум в обществен интерес), където потребителите да изказват мнение за своите работодатели.


Настоящите общи условия са обновени на 24.05.2018 година и BGRabotodatel.com си запазва правото да ги обновява периодично, като своевременно информира за това своите потребители, чрез подходящо информационно съобщение.
Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?