Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Андрюс Фешън /img/frontend/nomap.png"

Андрюс Фешън

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 63 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-10 от общо 63


шубе го/я е и не казва!

-9 точки

виж подробна оценка
Заплащане
2
Уважение
-3
Привилегии
-4
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-3
Потенциал
-3
Местоположение
3
Колеги
3
Работна среда
1

Ако търсите работа на която да сте 10 часа прави нонстоп (и да ви забраняват да седнете) , да работите от рано сутрин до късно вечер включително събота и неделя , да Ви осигуряват на минимална заплата - това е мястото. При първата вълна на пандемия лъгаха персонала 2 месеца че са кандидатсвали по програмата 60/40 и чакат да ми се преведат парите , прибраха парите и на персонала нищо изплатиха освен минимална заплата(естествено след 2..5 месеца).Постоянно лъжат че следвашия месец ще се изплати заработеното. Цитати от рода на : заплата ще вземете когато съберете пари в брой в касата (мнозинството клиенти плащат с дебитни карти) са ежедневие .Думите отпуск и болничен се приемат като обида към управлението .Не си губете времето да кандидаствате. Ако някой случайно се излъже да попита защо толкова хора напускат там и има постоянно обяви за работа ?


бивш служител

-41 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-3
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-4
Колеги
-4
Работна среда
-5

Тази фирма оперира по много стар пост комунистически - неразбрано демократически модел. Всеки, които работи там участва в сивата икономика. Плащат се заплати в пликче няма банков превод. По търговските обекти не се отчитат транзакции с касова бележка. Окриване на данъци и много схеми.
Няма модел на упрвление защото всичко се дитува от Андреев, и ако стъпиш в страни си уволнен. Всяка седмица се назначават нови хора и тези назаначени от предходната седмица или две се уволняват. Има такова движение на кадри, че не им запомняш иманата и кой какво е правил в офиса. Нови служители се назначават на една позиция и в последствие се слагат да работят в склада.
Отношението е ужасно, крещи се на всички и се агресира свикват се срещи от които колегите излизат с наведени глави, и това което се чува след като някой е уволнен е, че не става. За времето за което работех там. Много хора минаха през интервюта с него, щом ги е назначил, защо два дни по - късно не стават?

Няма смисъл да кандидаствате там или да започвате работа. Не приемайте оферта ако имате такава от там.
Има една истерична счетоводителка Катя, която си намира жертви и се заяжда с тях просто ей така, защото тя самата е тормозена от Андреев.
Това което се случва в тази фирма е далиеч от това, което сте чували за лош български работодател.


кандидат за работа

-16 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-2
Уважение
-5
Привилегии
-3
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
-3
Местоположение
-3
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте,

Ще ви разкажа, как протича подбора в тази фирма. Бил съм на сравнително много интервюта до сега, но подобен непрофесионализъм и надменност не бях срещал.

Кандидатсвах по обява "Регионален мениджър/ Продуктов специалист", като от обявата не ставаше ясно, дали това са две отделни позиции или една. Тя минаваше през агенция, но всеки знае, кой задава параметрите и пълнежа на обявата.

Първоначално всичко започна с телефонно интервю с агенцията, проформа.

Второто интервю беше с Габриела Стоянова служител на фирмата, която не се представи на каква позиция е. Интервю тип разпит (тотално НЕ запозната с CV-то ми), в което по-скоро чакат да ги изчеткаш, от колкото да видите къде са допирните точки, и с какво може да си бъдете полезни. Информация относно фирмени процеси, фирмена структура, цели на фирмата и т.н. доста постно. Общо взето всяко второ изречение от нейна страна приключваше с фразата " За повече подробности на второто интервю може да попитате г-н Андреев." ОК.

Според уговорката няколко дни по-късно, звънна въпросната Габриела, с което ме покани на трето интерю, като забележете ми обърна внимание, че на това трето интервю г-н Андреев ще иска конкретни примери/ решения/ предложения, които да бъдат работещи за фирмата.

Хубаво е тук да споделя, че аз идвам от друг бранш и е нормално да не съм запознат с пазара, конкуренти и работещи практики в детайли. Още във въпросният разговор с Габриела, споделих моите виждания, че няма как да очакват да им обесня как да си разработят бизнеса в детайли по разбираеми причини. Но в рамките на ден-два ще се задълбоча и освен общовалидни работещи практики ще вляза в конкретика и предложения, които ще са адекватни и валидни за техният бизнес.

Бил съм на интервюта където е нормално да разработиш казус, канали за продукт и т.н., но толкова откровенно да искат безплатни идеи, които ако си харесат да имплементират .. за първи път ми се случва. Това споделих и на HR от агенцията, която ми звънна да ме пита как е минало интервюто. Беше и крайно изненадана от липсата на информация (не само за финансовите параметри).

Трето интервю с г-н Андреев. О "великият" г-н Андреев.

Хора пиша този роман ОСНОВНО заради това човече. Абсолютно неадекватен, НЕ наясно с основни принципи, които трябваше да му обеснявам на дълго и на широко, защото иначе оставаше празният поглед, пълен с неразбиране. Пълна загуба на време, не само за интервютата,а и времето, което положих, за да се подготвя за това интервю и времето, което отделям, за да напиша това послание към себеуважаващите се хора.

Изнесена лекция за механизми, които ще бъдат полезни за тази фирма и обосновката към всеки един от тях от моя страна. Всичко това подкрепено с примери от моят опит през годините, за да се получи някакъв диалог... Е нищо подобно, човечето записа необходимото, в крайна сметка това е и целта на тези интервюта, а именно някои да ти даде идеи как да си развиеш западащият бизнес.

Нека ви разкажа и за уловията, които той с гордост сподели, а именно че с тази позиция търсели СПЕЦИАЛИСТ, на когото да дадът 1600 лева, но ще го осигурят на 1100 лева, ако искаш повече .. е ще трябва да си го платиш сам от заплатката. Ще ти се налага и да работиш допълнително всяка втора събота до обяд ( модерна фирма, модерни разбирания, нищо че хората в цял свят се борят за неща като Home office, работа от четири дневна седмица и т.н.). Толкова, неща като допълнително здравно осигуряване, служебен автомобил, служебен телефон, служебен лаптоп, ваучери за храна, MULTISPORT карта - мираж.

С ясното съзнание, че в тази фирма бъдеще за мен няма останахме с уговорката да се чуем до края на седмицата. Е познайте дали след цялото това приключение човечето се обади .. нагъл, нагъл, нагъл.

За финал ще ви разкажа при въпрос от моя страна, дали това е нова позиция или ако не е, какво се е случило с човека, който я е работил, човечето сподели, че покрай пандемията се е разделил с целият си екип, с който са работели над 15 години. След задаване на резонният върпос "защо", човечето обясни, че не е бил финансов проблем, а нещо им е станало на хората и били "изплискали легена". Започна да вади статистика, как били реагирали работещите хора по време на пандемия и т.н. и т.н...

Сами разбирате за какво човече става въпрос, което краде интелектуален труд, а той си облича костюма на Andrews и да го играе шеф.

Успех!бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте! Работих два дена във фирмата! Много добри колеги много работа, нормално отношение към персонала Шефът на фирмата е много лице приятен, Работата е подходяща за хора познаващи добре София!


кандидат за работа

-45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

Дори няма да си скрия името. С удоволствие бих обяснил на собственика как да си управлява фирмата.

За една фирма се съди още по посрещането и в последствие, как протича интервюто. Не искам да влизам в подробности, но беше трагично. Дамата, която проведе интервюто, според мен, дори не беше HR. Глупави въпроси и неадекватни заключения, не се беше запознала с моето CV и ми заяви, че аз имам повече опит като консултант, а не като регионален мениджър. При което бях в шок, тъй като съм управлявал френски бранд за 7 държави и отворил 14 магазини в Югоизточна Европа, в пъти по луксозен от Андрюс. Съответно в този момент разбрах, че това не е моето място.

Сега виждам, че обявата е пусната отново, този път с обявена заплата от 1600 лв нето, за човек който ще бъде уж регионален мениджър, но ще отговаря за цялата страна. Това мили хора се нарича Country manager и заплатите там са на много по различно ниво.


кандидат за работа

-9 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-1
Уважение
-1
Привилегии
-1
Фирмена сигурност
-1
Натоварване
-1
Потенциал
-1
Местоположение
-1
Колеги
-1
Работна среда
-1

Ами ,какво да ви кажа ,дълго време исках да работя в този бранш и като изпдна възможност се оказа че всичко е с връзки там,за Велико Търново става въпрос ,казаха ми че ще се обадят и след няколко дена назначиха една която съм сигурна че ч вкараха с връзки а и от горе на всичко целия град я знае каква е ,има и платен сайт с голите и снимки и е много просто момиче ,но не съм и очаквала някаква обективна предценка от мениджерите.


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Чета и не мога да разбера - Срещу фирмата се води някаква отрицателна кампания ли? И защо? Работила съм и съм си тръгнала, ама няма да седна да плюя. А тук всякакви озлобени индивиди /от кандидати до бивши служители/ масово бълват негативни коментари. И за техен конкурент съм работила, където изобщо не е супер положението, но даже ги няма в Бг работодател и нищо не се чува за тях, а професионализъм тотално липсва. И не мога да разбера: Защо бе хора? Какво постигате? Става ли ви "густо" на душата когато на Вуте му е зле.
Усмихвайте се и продължавайте напред


кандидат за работа

-33 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-3
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте, искам да изкажа огромното си огорчение и съжаление, че отидох на интервю и си загубих деня. Въпреки, че бях чел коментарите гонен от максимата ПРОБА-ГРЕШКА аз отидох.

Влизам в сградата - не може да се отрече хубава лъскава.
Настаниха ме в коридора...

Чуваха се викове. Изведнъж виковете спряха и към мен се запъти една едра дама с руса коса.

За бога това ли е HR-ът на фирмата(викащата). Фирмата занимаваща се с мода и облекло.
Пристига една госпожа с ПУТУРИ,ЕСПАДРИЛИ И ПОТНИК.

Никаква отзивчивост и отношение. Нито ме настани нито нищо. Веднага хайде да преминем на "ТИ"


Уважаемата HR-ка не се беше запознала и с автобиографията ми. Това силно ме възмути, а аз идвам от техен голям конкурент с мисълта за развитие ОМГ.

Останах с впечатление, че не беше много запозната с работният процес. Няма ли правила, изградени структури?
Каза, че всеки магазин си се разбира как работи.

Друго много лошо впечатление ми направи, че постоянно и звънеше телефона и тя вдигаше. Но най-силно впечатление ми направи, че тя не разговаряше по телефона тя БУКВАЛНО ИСТЕРЯСТВАШЕ..

Общо взето ЗАГУБЕНО ВРЕМЕ НЕ ХОДЕТЕ ТАМ.

Андрюс мода на тъпотият и селянията. Пускам си https://www.youtube.com/watch?v=wCjSdpzboBg


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте на всички ! Пише бивш служител на въпросната компания “Андрюс” .. хора , ако сте тръгнали да кандидатствате по тази обява и ако ви е мил живота ПРОСТО НЕДЕЙТЕ .... работната среда е критична , предразполагаема към отключване на всякакъв тип алергии, но това е най-малкия проблем ... при подписване на “договора от фирмата те уверяват , че ще работиш по 176 работни часа , което е нормата по закон и че всеки “час горница” ще ти се заплаща и т.н и т.н , но изведнъж се оказва че за 250 часа месечно( включително пълно работно време на ВСИЧКИ ПРАЗНИЦИ) ти получаваш същата жалка и мизерна заплата , която получаваш и ако работиш 176 . “Схемата “ им за плащане е измислена по този начин , че взимаш някоя стотинка отгоре САМО И ЕДИНСТВЕНО , ако буквално СПИШ В МАГАЗИНА и си направил някакъв неземен оборот от 25хиляди и нагоре (който ви гарантирам , че е възможен да се достигне само в силните за фирмата месеци ( тези преди баловете )) през останалото време ти дори да искаш да продаваш и да правиш огромен оборот просто няма на кого , защото в магазина я влезнат по 10-15 човека на ден я не ... на интервюто се обещават 6 часови смени ,за които ви ГАРАНТИРАМ , че няма да имате такива .. всичките смени са по 9 часа и половина .. ВСЕКИ ДЕН ... обещават и работа по схема 6/2 работни НЯМА ТАКОВА НЕЩО . Работила съм и 13/1 и 15/1 , като съм карала и 12 часови смени . Хора , това не е нормално . Към този пакет от прекрасни условия получавате и един страхотен шеф , който чака всекидневните вечерни обаждания , които са напълно задължителни за всеки магазин , за даване на точна информация относно постигнатите цели на магазина и в 95% от случаите в отговор или получаваш поредната доза изблик на гняв или получаваш тряскане на телефона . Но това не е всичко - всеки ден се назначават нови хора (куцо и съкато) , които са се помислили за висшестоящи лица във фирмата , а всъщност са поредната пешка на въпросния “ИГРАЧ” , та тези хора от първият им работен ден идват без да знаят нищо за магазина ,те взимат на базик , започват да те командват и става пълна каша , всеки си прави каквото си поиска .... като цяло , ако нямате абсолютно никакъв социален живот и имате много издръжливи крака и гръбначен стълб , защото май пропуснах да напиша , че през цялото време се седи на крак и не можеш да седнеш дори за минута , ако искате по 90 часа оувъртайм , който няма да ви се плати и всекидневни разправии с шефа си , ако искате да сте под напрежение през 99% от работното си време ( тъй като всеки един момент може да ви звънне и да ти каже , че те уволнява ( не е като да не го е правил ) ) та ако отговаряте на тези критерии Андрюс е перфектното място за вас , не се колебайте да кандидатствате , ще ви вземат дори без око и без зъби !


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Как не ви е срам да пишете простотии?
Ако не ви се работи, стойте си вкъщи на дивана и ще ви е леко. Ако не са ви избрали, значи нямате търсените качества, вървете се реализирайте другаде щом сте специалисти.
Да, работи се много и това са изискванията, заплаща се винаги и добре. Ако не ви се работи, това не е вашето място.
По повод Андреев и ръководенето на бизнеса, да ви питам - Какъв ваш бизнес вие изведохте до това ниво?! или само дрънкате глупости в нета, щото си избивате комплексите за значимост, която никой не забелязва и оценява.
И да, също напуснах защото приоритетите ми се промениха, но не съм озлобена като коментиращите, а и няма смисъл да вредите на хората и фирмата. Тази енергия зла ще ви се върне

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?