Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Андрюс Фешън /img/frontend/nomap.png"

Андрюс Фешън

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 61 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-10 от общо 61


кандидат за работа

-16 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-2
Уважение
-5
Привилегии
-3
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
-3
Местоположение
-3
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте,

Ще ви разкажа, как протича подбора в тази фирма. Бил съм на сравнително много интервюта до сега, но подобен непрофесионализъм и надменност не бях срещал.

Кандидатсвах по обява "Регионален мениджър/ Продуктов специалист", като от обявата не ставаше ясно, дали това са две отделни позиции или една. Тя минаваше през агенция, но всеки знае, кой задава параметрите и пълнежа на обявата.

Първоначално всичко започна с телефонно интервю с агенцията, проформа.

Второто интервю беше с Габриела Стоянова служител на фирмата, която не се представи на каква позиция е. Интервю тип разпит (тотално НЕ запозната с CV-то ми), в което по-скоро чакат да ги изчеткаш, от колкото да видите къде са допирните точки, и с какво може да си бъдете полезни. Информация относно фирмени процеси, фирмена структура, цели на фирмата и т.н. доста постно. Общо взето всяко второ изречение от нейна страна приключваше с фразата " За повече подробности на второто интервю може да попитате г-н Андреев." ОК.

Според уговорката няколко дни по-късно, звънна въпросната Габриела, с което ме покани на трето интерю, като забележете ми обърна внимание, че на това трето интервю г-н Андреев ще иска конкретни примери/ решения/ предложения, които да бъдат работещи за фирмата.

Хубаво е тук да споделя, че аз идвам от друг бранш и е нормално да не съм запознат с пазара, конкуренти и работещи практики в детайли. Още във въпросният разговор с Габриела, споделих моите виждания, че няма как да очакват да им обесня как да си разработят бизнеса в детайли по разбираеми причини. Но в рамките на ден-два ще се задълбоча и освен общовалидни работещи практики ще вляза в конкретика и предложения, които ще са адекватни и валидни за техният бизнес.

Бил съм на интервюта където е нормално да разработиш казус, канали за продукт и т.н., но толкова откровенно да искат безплатни идеи, които ако си харесат да имплементират .. за първи път ми се случва. Това споделих и на HR от агенцията, която ми звънна да ме пита как е минало интервюто. Беше и крайно изненадана от липсата на информация (не само за финансовите параметри).

Трето интервю с г-н Андреев. О "великият" г-н Андреев.

Хора пиша този роман ОСНОВНО заради това човече. Абсолютно неадекватен, НЕ наясно с основни принципи, които трябваше да му обеснявам на дълго и на широко, защото иначе оставаше празният поглед, пълен с неразбиране. Пълна загуба на време, не само за интервютата,а и времето, което положих, за да се подготвя за това интервю и времето, което отделям, за да напиша това послание към себеуважаващите се хора.

Изнесена лекция за механизми, които ще бъдат полезни за тази фирма и обосновката към всеки един от тях от моя страна. Всичко това подкрепено с примери от моят опит през годините, за да се получи някакъв диалог... Е нищо подобно, човечето записа необходимото, в крайна сметка това е и целта на тези интервюта, а именно някои да ти даде идеи как да си развиеш западащият бизнес.

Нека ви разкажа и за уловията, които той с гордост сподели, а именно че с тази позиция търсели СПЕЦИАЛИСТ, на когото да дадът 1600 лева, но ще го осигурят на 1100 лева, ако искаш повече .. е ще трябва да си го платиш сам от заплатката. Ще ти се налага и да работиш допълнително всяка втора събота до обяд ( модерна фирма, модерни разбирания, нищо че хората в цял свят се борят за неща като Home office, работа от четири дневна седмица и т.н.). Толкова, неща като допълнително здравно осигуряване, служебен автомобил, служебен телефон, служебен лаптоп, ваучери за храна, MULTISPORT карта - мираж.

С ясното съзнание, че в тази фирма бъдеще за мен няма останахме с уговорката да се чуем до края на седмицата. Е познайте дали след цялото това приключение човечето се обади .. нагъл, нагъл, нагъл.

За финал ще ви разкажа при въпрос от моя страна, дали това е нова позиция или ако не е, какво се е случило с човека, който я е работил, човечето сподели, че покрай пандемията се е разделил с целият си екип, с който са работели над 15 години. След задаване на резонният върпос "защо", човечето обясни, че не е бил финансов проблем, а нещо им е станало на хората и били "изплискали легена". Започна да вади статистика, как били реагирали работещите хора по време на пандемия и т.н. и т.н...

Сами разбирате за какво човече става въпрос, което краде интелектуален труд, а той си облича костюма на Andrews и да го играе шеф.

Успех!бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте! Работих два дена във фирмата! Много добри колеги много работа, нормално отношение към персонала Шефът на фирмата е много лице приятен, Работата е подходяща за хора познаващи добре София!


кандидат за работа

-45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

Дори няма да си скрия името. С удоволствие бих обяснил на собственика как да си управлява фирмата.

За една фирма се съди още по посрещането и в последствие, как протича интервюто. Не искам да влизам в подробности, но беше трагично. Дамата, която проведе интервюто, според мен, дори не беше HR. Глупави въпроси и неадекватни заключения, не се беше запознала с моето CV и ми заяви, че аз имам повече опит като консултант, а не като регионален мениджър. При което бях в шок, тъй като съм управлявал френски бранд за 7 държави и отворил 14 магазини в Югоизточна Европа, в пъти по луксозен от Андрюс. Съответно в този момент разбрах, че това не е моето място.

Сега виждам, че обявата е пусната отново, този път с обявена заплата от 1600 лв нето, за човек който ще бъде уж регионален мениджър, но ще отговаря за цялата страна. Това мили хора се нарича Country manager и заплатите там са на много по различно ниво.


кандидат за работа

-9 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-1
Уважение
-1
Привилегии
-1
Фирмена сигурност
-1
Натоварване
-1
Потенциал
-1
Местоположение
-1
Колеги
-1
Работна среда
-1

Ами ,какво да ви кажа ,дълго време исках да работя в този бранш и като изпдна възможност се оказа че всичко е с връзки там,за Велико Търново става въпрос ,казаха ми че ще се обадят и след няколко дена назначиха една която съм сигурна че ч вкараха с връзки а и от горе на всичко целия град я знае каква е ,има и платен сайт с голите и снимки и е много просто момиче ,но не съм и очаквала някаква обективна предценка от мениджерите.


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Чета и не мога да разбера - Срещу фирмата се води някаква отрицателна кампания ли? И защо? Работила съм и съм си тръгнала, ама няма да седна да плюя. А тук всякакви озлобени индивиди /от кандидати до бивши служители/ масово бълват негативни коментари. И за техен конкурент съм работила, където изобщо не е супер положението, но даже ги няма в Бг работодател и нищо не се чува за тях, а професионализъм тотално липсва. И не мога да разбера: Защо бе хора? Какво постигате? Става ли ви "густо" на душата когато на Вуте му е зле.
Усмихвайте се и продължавайте напред


кандидат за работа

-33 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-3
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте, искам да изкажа огромното си огорчение и съжаление, че отидох на интервю и си загубих деня. Въпреки, че бях чел коментарите гонен от максимата ПРОБА-ГРЕШКА аз отидох.

Влизам в сградата - не може да се отрече хубава лъскава.
Настаниха ме в коридора...

Чуваха се викове. Изведнъж виковете спряха и към мен се запъти една едра дама с руса коса.

За бога това ли е HR-ът на фирмата(викащата). Фирмата занимаваща се с мода и облекло.
Пристига една госпожа с ПУТУРИ,ЕСПАДРИЛИ И ПОТНИК.

Никаква отзивчивост и отношение. Нито ме настани нито нищо. Веднага хайде да преминем на "ТИ"


Уважаемата HR-ка не се беше запознала и с автобиографията ми. Това силно ме възмути, а аз идвам от техен голям конкурент с мисълта за развитие ОМГ.

Останах с впечатление, че не беше много запозната с работният процес. Няма ли правила, изградени структури?
Каза, че всеки магазин си се разбира как работи.

Друго много лошо впечатление ми направи, че постоянно и звънеше телефона и тя вдигаше. Но най-силно впечатление ми направи, че тя не разговаряше по телефона тя БУКВАЛНО ИСТЕРЯСТВАШЕ..

Общо взето ЗАГУБЕНО ВРЕМЕ НЕ ХОДЕТЕ ТАМ.

Андрюс мода на тъпотият и селянията. Пускам си https://www.youtube.com/watch?v=wCjSdpzboBg


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте на всички ! Пише бивш служител на въпросната компания “Андрюс” .. хора , ако сте тръгнали да кандидатствате по тази обява и ако ви е мил живота ПРОСТО НЕДЕЙТЕ .... работната среда е критична , предразполагаема към отключване на всякакъв тип алергии, но това е най-малкия проблем ... при подписване на “договора от фирмата те уверяват , че ще работиш по 176 работни часа , което е нормата по закон и че всеки “час горница” ще ти се заплаща и т.н и т.н , но изведнъж се оказва че за 250 часа месечно( включително пълно работно време на ВСИЧКИ ПРАЗНИЦИ) ти получаваш същата жалка и мизерна заплата , която получаваш и ако работиш 176 . “Схемата “ им за плащане е измислена по този начин , че взимаш някоя стотинка отгоре САМО И ЕДИНСТВЕНО , ако буквално СПИШ В МАГАЗИНА и си направил някакъв неземен оборот от 25хиляди и нагоре (който ви гарантирам , че е възможен да се достигне само в силните за фирмата месеци ( тези преди баловете )) през останалото време ти дори да искаш да продаваш и да правиш огромен оборот просто няма на кого , защото в магазина я влезнат по 10-15 човека на ден я не ... на интервюто се обещават 6 часови смени ,за които ви ГАРАНТИРАМ , че няма да имате такива .. всичките смени са по 9 часа и половина .. ВСЕКИ ДЕН ... обещават и работа по схема 6/2 работни НЯМА ТАКОВА НЕЩО . Работила съм и 13/1 и 15/1 , като съм карала и 12 часови смени . Хора , това не е нормално . Към този пакет от прекрасни условия получавате и един страхотен шеф , който чака всекидневните вечерни обаждания , които са напълно задължителни за всеки магазин , за даване на точна информация относно постигнатите цели на магазина и в 95% от случаите в отговор или получаваш поредната доза изблик на гняв или получаваш тряскане на телефона . Но това не е всичко - всеки ден се назначават нови хора (куцо и съкато) , които са се помислили за висшестоящи лица във фирмата , а всъщност са поредната пешка на въпросния “ИГРАЧ” , та тези хора от първият им работен ден идват без да знаят нищо за магазина ,те взимат на базик , започват да те командват и става пълна каша , всеки си прави каквото си поиска .... като цяло , ако нямате абсолютно никакъв социален живот и имате много издръжливи крака и гръбначен стълб , защото май пропуснах да напиша , че през цялото време се седи на крак и не можеш да седнеш дори за минута , ако искате по 90 часа оувъртайм , който няма да ви се плати и всекидневни разправии с шефа си , ако искате да сте под напрежение през 99% от работното си време ( тъй като всеки един момент може да ви звънне и да ти каже , че те уволнява ( не е като да не го е правил ) ) та ако отговаряте на тези критерии Андрюс е перфектното място за вас , не се колебайте да кандидатствате , ще ви вземат дори без око и без зъби !


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Как не ви е срам да пишете простотии?
Ако не ви се работи, стойте си вкъщи на дивана и ще ви е леко. Ако не са ви избрали, значи нямате търсените качества, вървете се реализирайте другаде щом сте специалисти.
Да, работи се много и това са изискванията, заплаща се винаги и добре. Ако не ви се работи, това не е вашето място.
По повод Андреев и ръководенето на бизнеса, да ви питам - Какъв ваш бизнес вие изведохте до това ниво?! или само дрънкате глупости в нета, щото си избивате комплексите за значимост, която никой не забелязва и оценява.
И да, също напуснах защото приоритетите ми се промениха, но не съм озлобена като коментиращите, а и няма смисъл да вредите на хората и фирмата. Тази енергия зла ще ви се върне


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Георги, така наречения ЖОРЖ(анонимния нападащ Маги), бивш управител на Сердика. Много моля, да не ставаш смешен и тук. Бях свидетелка на твоята абсолютна некомпетентност, простотия и незнание. Маги непрекъснато те обучаваше как да издаваш фактури, наличността на Сердика беше пълно мазало, хората ти дори не можеха правилно да изписват стока, не знаеха какво приемат. не забравяме, че когато навлезе Зерон, Маги обучаваше всички, нищо че не й беше работа. Апропо, не беше ли ти изгонения като куче, и аз четях вайбъра:) Така, че по-кротко го давай, че доста от нас знаят истината ЖОРЖ. Гледай си приятеля, и не се излагай както виинаги.


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Добре, че вече не си част от екипа на Андрюс.Такива, необразовани и некомпететни като теб ми създаваха най-много проблеми.А за останалото, нямаше магазин на който не съм съдействала, остани си със здраве:))).Надявам се Андреев да си създаде невероятен екип от професионалисти, и да не попада на такива като теб:))

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?