Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Добавяне на мнение за фирма

Спазвайте условията на сайта за писане на мнения, ако давате оценки мотивирайте ги добре.

Правила за писане на мнения

Уважавайте себе си, за да ви уважаваме и ние!

Пишете коментарите си така, че да не се срамувате от тях по късно. Ако избягвате дребнавите нападки и пишете по същество, мнението Ви ще има по голямо влияние.

Потърсете фирмата преди да пишете мнение!

Ако фирмата вече я има, а Вие пишете мнение като за нова, то мнението Ви ще отпадне заедно с фирмата дубликат. Ако имате забележки по информацията за самата фирма, използвайте посочената връзка в карето с информация за фирмата, която ще Ви отведе в специализиран формуляр и предложете нужните промени.

Не маркирайте само -5 или само +5!

Обмисляйте добре Вашите оценки. Ако слагате само екстремни оценки, мнението няма да бъде зачетено, защото ще се счита за несериозно!

Вашите оценки ТРЯБВА да бъдат защитени с подобаващ коментар (обяснение)

Пишете обстоятелствени коментари, като се постарайте да не използвате вътрешнофирмен жаргон. Хората, които ги четат, по всяка вероятност, не са от фирмата.

Пишете мнението по същество!

Сайта е за работната атмосфера и трудовите условия във фирмите все пак. Никой не го интересува интригите и вътрешното напрежение, което има създадено в екипа и фирмата Ви.

Пишете културно! Пишете на КИРИЛИЦА!

Ругатни и расистки изказвания няма да бъдат толерирани. Коментари съдържащи личностни нападки и цинизми ще бъдат изтривани. Не пишете коментарите си само с главни букви. Коментари, които съдържат лична информация, която пряко и недвусмислено може да идентифицира европейски гражданин ще бъде изтривана, а профила на автора на коментара може бъде изтрит.

Мненията насочени към администраторите на сайта се трият!

Ако имате какво да кажете на администраторите, използвайте нашата форма за контакти. При смесване на мнение към администраторите и за работодателя е много вероятно да бъде изтрито цялото! Това е защото НЕ радактираме мнения към работодатели и не ни оставяте избор, а не защото така ни харесва!

Уеб сайта BGRabotodatel.com e оператор на чужда информация, а не собственик на същата.

Вие като автори на мнението за даден работодател се явявате автор на това съдържание. Съгласно чл.16 и чл.17 от Закона за електронна търговия доставчикът на услуги не е длъжен да извършва наблюдение на информацията, която съхранява, пренася или прави достъпна при предоставяне на услуги на информационното общество, нито да търси факти и обстоятелства, указващи извършването на неправомерна дейност.

Уеб сайта BGRabotodatel.com не съхранява Вашите лични данни

Ние не съхраняваме Вашите IP адреси и каквато и да е била лична информация. Единствено ни предоставяте Вашият имейл адрес, чрез който потвърждавате и публикувате написаното мнение в уеб сайта.

За повече подробности прочетете FAQ и условия за ползване

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?