Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Добавяне на мнение за фирма

Notice (8): Undefined index: Company [APP/View/Comment/confirm.ctp, line 5]

Спазвайте условията на сайта за писане на мнения, ако давате оценки мотивирайте ги добре.

Правила за писане на мнения

Уважавайте себе си, за да ви уважаваме и ние!

Пишете коментарите си така, че да не се срамувате от тях по късно. Ако избягвате дребнавите нападки и пишете по същество, мнението ви ще има по голямо влияние.

Потърсете фирмата преди да пишете мнение!

Ако фирмата вече я има, а вие пишете мнение като за нова, то мнението ви ще отпадне заедно с фирмата дубликат. Ако имате забележки по информацията за самата фирма, използвайте посочената връзка в карето с информация за фирмата, която ще ви отведе в специализиран формуляр.

Не маркирайте само -5 или само +5!

Обмисляйте добре вашите оценки. Ако слагате само екстремни оценки, мнението няма да бъде зачетено, защото ще се счита за несериозно!

Вашите оценки ТРЯБВА да бъдат защитени с подобаващ коментар(обяснение)

Пишете обстоятелствени коментари. постарайте се да не използвате вътрешнофирмен жаргон. Хората, които ги четат, по всяка вероятност, не са от фирмата.

Пишете мнението по същество!

Сайта е за работната атмосфера и трудовите условия във фирмите все пак!

Пишете културно! Пишете на КИРИЛИЦА!

Ругатни и расистки изказвания няма да бъдат толерирани. Коментари съдържащи личностни нападки и цинизми ще бъдат изтривани. Не пишете коментарите си само с главни букви.

Мненията насочени към администраторите на сайта се трият!

Ако имате какво да кажете на администраторите, използвайте нашата форма за контакти. При смесване на мнение към администраторите и за работодателя е много вероятно да бъде изтрито цялото! Това е защото НЕ радактираме мнения към работодатели и не ни оставяте избор, а не защото така ни харесва!

За повече подробности прочетете FAQ и условия за ползване

Notice (8): Undefined index: Company [APP/View/Comment/confirm.ctp, line 24]" class="accept-and-continue kidnap-url-to-post" id="btn-post" data-required="accept-terms">Продължи
Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?