Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Андрюс Фешън /img/frontend/nomap.png"

Андрюс Фешън

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 67 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 11-20 от общо 67


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Чета и не мога да разбера - Срещу фирмата се води някаква отрицателна кампания ли? И защо? Работила съм и съм си тръгнала, ама няма да седна да плюя. А тук всякакви озлобени индивиди /от кандидати до бивши служители/ масово бълват негативни коментари. И за техен конкурент съм работила, където изобщо не е супер положението, но даже ги няма в Бг работодател и нищо не се чува за тях, а професионализъм тотално липсва. И не мога да разбера: Защо бе хора? Какво постигате? Става ли ви "густо" на душата когато на Вуте му е зле.
Усмихвайте се и продължавайте напред


кандидат за работа

-33 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-3
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте, искам да изкажа огромното си огорчение и съжаление, че отидох на интервю и си загубих деня. Въпреки, че бях чел коментарите гонен от максимата ПРОБА-ГРЕШКА аз отидох.

Влизам в сградата - не може да се отрече хубава лъскава.
Настаниха ме в коридора...

Чуваха се викове. Изведнъж виковете спряха и към мен се запъти една едра дама с руса коса.

За бога това ли е HR-ът на фирмата(викащата). Фирмата занимаваща се с мода и облекло.
Пристига една госпожа с ПУТУРИ,ЕСПАДРИЛИ И ПОТНИК.

Никаква отзивчивост и отношение. Нито ме настани нито нищо. Веднага хайде да преминем на "ТИ"


Уважаемата HR-ка не се беше запознала и с автобиографията ми. Това силно ме възмути, а аз идвам от техен голям конкурент с мисълта за развитие ОМГ.

Останах с впечатление, че не беше много запозната с работният процес. Няма ли правила, изградени структури?
Каза, че всеки магазин си се разбира как работи.

Друго много лошо впечатление ми направи, че постоянно и звънеше телефона и тя вдигаше. Но най-силно впечатление ми направи, че тя не разговаряше по телефона тя БУКВАЛНО ИСТЕРЯСТВАШЕ..

Общо взето ЗАГУБЕНО ВРЕМЕ НЕ ХОДЕТЕ ТАМ.

Андрюс мода на тъпотият и селянията. Пускам си https://www.youtube.com/watch?v=wCjSdpzboBg


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте на всички ! Пише бивш служител на въпросната компания “Андрюс” .. хора , ако сте тръгнали да кандидатствате по тази обява и ако ви е мил живота ПРОСТО НЕДЕЙТЕ .... работната среда е критична , предразполагаема към отключване на всякакъв тип алергии, но това е най-малкия проблем ... при подписване на “договора от фирмата те уверяват , че ще работиш по 176 работни часа , което е нормата по закон и че всеки “час горница” ще ти се заплаща и т.н и т.н , но изведнъж се оказва че за 250 часа месечно( включително пълно работно време на ВСИЧКИ ПРАЗНИЦИ) ти получаваш същата жалка и мизерна заплата , която получаваш и ако работиш 176 . “Схемата “ им за плащане е измислена по този начин , че взимаш някоя стотинка отгоре САМО И ЕДИНСТВЕНО , ако буквално СПИШ В МАГАЗИНА и си направил някакъв неземен оборот от 25хиляди и нагоре (който ви гарантирам , че е възможен да се достигне само в силните за фирмата месеци ( тези преди баловете )) през останалото време ти дори да искаш да продаваш и да правиш огромен оборот просто няма на кого , защото в магазина я влезнат по 10-15 човека на ден я не ... на интервюто се обещават 6 часови смени ,за които ви ГАРАНТИРАМ , че няма да имате такива .. всичките смени са по 9 часа и половина .. ВСЕКИ ДЕН ... обещават и работа по схема 6/2 работни НЯМА ТАКОВА НЕЩО . Работила съм и 13/1 и 15/1 , като съм карала и 12 часови смени . Хора , това не е нормално . Към този пакет от прекрасни условия получавате и един страхотен шеф , който чака всекидневните вечерни обаждания , които са напълно задължителни за всеки магазин , за даване на точна информация относно постигнатите цели на магазина и в 95% от случаите в отговор или получаваш поредната доза изблик на гняв или получаваш тряскане на телефона . Но това не е всичко - всеки ден се назначават нови хора (куцо и съкато) , които са се помислили за висшестоящи лица във фирмата , а всъщност са поредната пешка на въпросния “ИГРАЧ” , та тези хора от първият им работен ден идват без да знаят нищо за магазина ,те взимат на базик , започват да те командват и става пълна каша , всеки си прави каквото си поиска .... като цяло , ако нямате абсолютно никакъв социален живот и имате много издръжливи крака и гръбначен стълб , защото май пропуснах да напиша , че през цялото време се седи на крак и не можеш да седнеш дори за минута , ако искате по 90 часа оувъртайм , който няма да ви се плати и всекидневни разправии с шефа си , ако искате да сте под напрежение през 99% от работното си време ( тъй като всеки един момент може да ви звънне и да ти каже , че те уволнява ( не е като да не го е правил ) ) та ако отговаряте на тези критерии Андрюс е перфектното място за вас , не се колебайте да кандидатствате , ще ви вземат дори без око и без зъби !


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Как не ви е срам да пишете простотии?
Ако не ви се работи, стойте си вкъщи на дивана и ще ви е леко. Ако не са ви избрали, значи нямате търсените качества, вървете се реализирайте другаде щом сте специалисти.
Да, работи се много и това са изискванията, заплаща се винаги и добре. Ако не ви се работи, това не е вашето място.
По повод Андреев и ръководенето на бизнеса, да ви питам - Какъв ваш бизнес вие изведохте до това ниво?! или само дрънкате глупости в нета, щото си избивате комплексите за значимост, която никой не забелязва и оценява.
И да, също напуснах защото приоритетите ми се промениха, но не съм озлобена като коментиращите, а и няма смисъл да вредите на хората и фирмата. Тази енергия зла ще ви се върне


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Георги, така наречения ЖОРЖ(анонимния нападащ Маги), бивш управител на Сердика. Много моля, да не ставаш смешен и тук. Бях свидетелка на твоята абсолютна некомпетентност, простотия и незнание. Маги непрекъснато те обучаваше как да издаваш фактури, наличността на Сердика беше пълно мазало, хората ти дори не можеха правилно да изписват стока, не знаеха какво приемат. не забравяме, че когато навлезе Зерон, Маги обучаваше всички, нищо че не й беше работа. Апропо, не беше ли ти изгонения като куче, и аз четях вайбъра:) Така, че по-кротко го давай, че доста от нас знаят истината ЖОРЖ. Гледай си приятеля, и не се излагай както виинаги.


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Добре, че вече не си част от екипа на Андрюс.Такива, необразовани и некомпететни като теб ми създаваха най-много проблеми.А за останалото, нямаше магазин на който не съм съдействала, остани си със здраве:))).Надявам се Андреев да си създаде невероятен екип от професионалисти, и да не попада на такива като теб:))


бивш служител

-34 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-1
Колеги
2
Работна среда
-5

Маги за пореден път се обеждавам ти колко си двулична. Докато работех в магазините, непрекъснато се опитваше да създаваш интрига между нас колегите. Да не говорим и за Некомпетентността ти, която винаги може да я покажем с чатовете във вайбър :D.
За съжаление явно още продължаваш да си си така двулична и некадърна. Не беше ли ти тази, която не спираше да се оплаква, че няма почивен ден. Не беше ли ти тази, която РЕВЕШЕ и се оплакваше, че от ТАЗИ работа не можеш да обърнеш внимание на детето си. Не беше ли ти тази, която се оплакваше, че я пращат командировка. Не беше ли ти тази, която не спираше отзад в склада да РЕВЕ.
Относно това дали ти си напуснала :D Андреев те изхвърли като куче – куче. И когато те изхвърли ти не спираше да идваш и да доносничиш, защото знаеш, че никъде другаде не могат да те вземат на работа. Напусне колега и ти веднага звънкаше и се слагаше. Сега не знам дали е така, защото вече не работя за тази СЕЛСКА ТРУПА.
А какви изисквания има Павлин, че се държи с всички като боклук и ние екипите бяхме сплотени и един като напусне всички си тръгваха заедно. Всичко долу написано от кандидатите и бившите служители е 1:1 с истината.
А Маги, не знам кой не може да въвежда и кой какво ли не. Ама аз знам за поне 4 случаи в които те пращаха на обучение, защото си некадърна и ти пак не обираше. А да не говорим, че и момчетата които поддържаха софтуера спряха да ти вдигат защо ли? Сигурно много ги чаткаш нещата.
Човек, който ни се жалва как са му малко парите, как няма време, как изпуска гледането и грижите си на детето зареди РАБОТАТА. Човек който плете интриги. Това е долен човек.
Междудругото в тълковният речник срещу ДВУЛИЧНИК/МИЗЕРНИК СЕДИ МАГИ.


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Тръгнах си, защото не успях да покрия изискванията на Андреев, и съответно ми поиска молбата.Аз знам в какъв ред сложих наличностите, и той знае.А вие предполагам сте от тези, които нито знаехте как се приема стока, как се брои, или как се изписва.Имах невероятни колеги, и за миг не съжалявам нито за работата ми, нито за мнението ми .Аз винаги ще защитавам Андреев, защото знам и видях много неща, които по магазините не успяха.Знам също, че трудно се работи за него.Яд ме, че никой тук не оценява нито заплащането, нито свободата, която имаш в работата.Повярвай ми, че по добре да респектираш човек като него ,отколкото прост селянин с пари:))


-45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

Маги, а я кажете вие как си тръгнахте. По скоро ви изгониха като куче, защото ние от магазините трябваше да оправяме вашите грешки. Защото бяхте наете да правите ревизии ама неможехте 2+2 да сметнете. И всички знаем как се молехте после да ви върнат във фирмата, но нито ние от магазините нито колегите от офиса ви искат точно вас. :)


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Е, не се спряхте.И аз работих година в Андрюс, и не съм видяла чак пък такива неща.Да, Андреев има големи изисквания, и който не може да ги покрие си тръгва.За мен лично във всяка една организация има проблеми, интриги, омраза.Както казах в предния си пост, нито вие ще останате без работа, нито той без персонал.Персоналните нападки към него са смешни,базирани на омраза и завист.Успех:)

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?