Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Андрюс Фешън /img/frontend/nomap.png"

Андрюс Фешън

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 67 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 21-30 от общо 67


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Постоянното текучество на хора само говори по себе си!
Кандидатсвах за управител, но на интервюто ми предложиха да започна като супервайзор като временен вариант преминаващ към длъжността за която съм кандитадствала.Оказа се обаче,че всъщност дори длъжностната характеристика да не включва това се налага да бъдеш чистач,продавач консултант и всякъв друг ,но и това за което си подписал договор като изискване за заеманата длъжност. Работното време не беше спазено също ,налагаше се да се работи по 11 часа ,а се пишеха 9 .. ,които също не отговаряха на договора който подписах. Шокиращо беше за мен,факта че ако имаш дори 5минутки свободно време,нямаш право да седнеш :)) защото някакъв мизерник,така наречения г-н Андреев, се е взел на сериозно в живота и щял да те глоби с 50лв. Ее чесно,но няма такава простотия! От опита и образованието,което имам няма как да продължа да работя за подобен мизерен комплексар,който експлоатира служителите си по този начин.Колегие ми бяха страхотни ,за съжаление принудени по някъв начин макар и временно да работят за този хитрец на дребно.Жалко е,че не си дава сметка колко е важно да цениш и уважаваш хората които работят за теб не зависимо кой каква длъжност заема. Радвам се,че имам възможността и мога да си го позволя да си тръгна и да не позволя на комплексар като Андреев с подобно поведение към мен.Рабитих само 5 дена,но ми бяха достатъчни. Абсолютно неадекватна фирма със стресирани служители от така наречения г-н Андреев:))) ,не знам определено ми е смешно,но и същевременно тъжно за хората,които работят за него.
Реших да споделя впечатлението си за краткия ми престой в тази фирма, но да предопредя хората ,че никой не заслужава да работи в подобни условия и за за такъв душевно мизерен човечец!


кандидат за работа

-45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

Здравейте на всички, които смятат да си предоставят кандидатурата във фирма АНДРЮС. Дори и празен лист да пуснете те пак ще ви извикат. Изключителна некомпетентност от страна на HR-a и тъй нареченият собственик Павлин Андреев. Та да започнем. Бях поканен за позицият ит спецциалист - оп ако дадете хронология, тази позиция не спира да си сменя името при тях. Защо ли? Ми май и те не знаят какво означава това. HR-ката изключително неподготвена. Та тя дори не знаеше за какво кандидатствам и не знаеше какви продукти ПРЕДЛАГАТ в сайта. Изключително лошо впечатление ми направи това, че тя не показа уважение към мен като личност. Ами МигленЧЕ както се представихте затова ще си работите на 800лв заплатка ;) от понеделник до събота. Да правилно четете работното време е от 08.00ч до 17.30 с ФИКСИРАНИ почивки. Къде са проверяващите? Не стига, че се работи повече от нормативното, но трябва и събота лол. Защо ли учих навремето... :D Бонус: Осигуряват те на минималната заплата всичко друго в ПЛИК супер БОНУС. След това ми бе обяснено, че ако бъда одобрен то трябва да изкарам 10дена в магазина ахжхахжах. Ама Павлин Андреев ако исках да съм магазинер щях да кандидатствам за СЪТРУДНИК ПРОДАЖБИ. На въпрос, защо трябва да ходя в магазините ми бе отговорено, да се запозная с материята и да помогна на колегите, че има липса на персонал. Ама Меги, Павлинчо аз съм ИТ, а не магазинер. Гинка от магазина дали има моите знания? Напълно се съгласявам с всеки кандидатствал и написаното от него. Изключително некоректна и НЕАДЕКВАТНА ФИРМА. Искам и друго да вметна как тази фирма печели ЕВРО ПРОЕКТ за финансиране на сайта. Та този сайт сетричката ми, която е на 7г ще го направи много по-добре. А нещо също интересно, когато Павлин бил, събота в офиса било хубаво всички да сме там. Лол цар лъв, ама какъв цар лъв само - https://www.facebook.com/profile.php?id=1497734635.А като видя и Facebook страницата им ми става лошо. Този който се занимава с рекламата май по-добре да седне да си направи едни яйца на очи. Никаква професионалност и позициониране. В 21век нямат МЕЙЛ МАРКЕТИНГ, РЕМАРКЕТИНГ абе общо взето едно много голямо лайно е там. Но с този конвеер на хора няма как да се случат нещата. Може би ЦАР ЛЪВ трябва да се замисли, ама нека помисли върху гланца за устни и косичката доста е секси :D Хора не си губете времето - ИЗРАСТВАНЕ 0, КОЛЕКТИВ 0, ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ -10, КОМПЛЕКСАРЩИНА +100


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте всички,
преди няколко дни бях на интервю в Адрюс.Желая да спеделя мойте впечатления преди и по време на интервюто.
Отидох 15 минути по-рано на уреченото място и позвъних на звънеца.Отвори ми момче, което също чакаше за интервю, не служител на компанията.Огледах се и видях още две момчета, които си чакаха също като мен, а в момента се провеждаше интервю с друг кандидат.Ставаме общо 4 човека чакащи за интервю.
Както и да е интервюто ми започна само с час закъснение от уговорения предварително час.През това време се появи служителка, която работи там и ни попита нас чакащите дали желаем вода или кафе.Благодаря за което.
До като си чаках реда да вляза дойдоха още хора за интервю.
Най-накрая както казах интервюто ми започна с час закъснение от угоровения предварително.
HR ката ми се представи и хайде в залата.
Първо ме помоли да се представя , а сега де CV то ми го няма.Хайде да го търсим и да го разпечатваме наново.А за каква позиция сте кандидатствал?
Добро начало не смятате ли? Работите ли в момента?
Явно обема работа е голям и въпросната госпожа не ми беше чела биографията.
Както и да е поговорихме си общи работи, защото нямаше какво толкова да си кажем явно (все пак не ми беше чела биогрфафията, тепърва се запознаваше с нея докато сме в залата)и обеща обратна връзка, кмоято разбира се не последва.Не че съм имал други очаквания.Като си тръгвах хората,които чакаха за интервю бяха общо 5 човека.
Не знам дали някой от управлението чете мненията тук, ама хора наемете още HR ри.
Създава не само лошо впечатление в кандидатите, ами си е и за вас.Все пак претендирате да сте ТОП Бранд в България.
Да видим дали ще дочакам обратна връзка.
Ако някой се интересува оставил съм си мейла, преди да напиша този коментар.


-32 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
2
Колеги
1
Работна среда
-5

Пропуснах нещо в поста по-долу: в "Андрюс" няма празници - работи се на Коледа, Нова година, Великден, Трети март и всички официални празници, които се падат в дните от понеделник до събота. За отработените празници не се изплаща двойна надница, както е предвидено в Кодекса на труда (при работа на сменен график; иначе се изплащат 3 надници). Но г-н Андреев е над Кодекса на труда. Както и други са писали - него Инспекцията не го лови. Не мога да кажа повече, защото инфото ми е от интервю... сещате се, като чух тези безкрайно атрактивни условия и заплащане, си изчезнах със скоростта на светлината. Мисля, че подобни арогантни хора не заслужават дори най-некомпетентния и мързелив служител да работи за тях!


-32 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
1
Колеги
2
Работна среда
-5

По повод обявата за "администратор на уеб сайта" на фирмата, която поне през последните 2 години се появява периодично на всеки 6 месеца.(Понякога длъжността се обявява и като "мениджър дигитален маркетинг") - условията не са атрактивни. Предлагат 1500 лв. чисто, но работното време е 9 часа от понеделник до петък с 30 мин. обедна почивка или от 8.00 до 18.30 ч. Работи се и две съботи по 6 часа - от 8.00 до 14.00. на въпроса ми - защо, отговорът беше "защото от магазините могат нещо да питат". (И к-во да им отговоря в качеството си на администратор на сайта, ако ме питат дали костюмите се перат в пералня?) Така се получават едни симпатични 192 часа на месец, при положение, че в КТ е записано 160 часа! Като се преизчисли заплатата, спрямо законово установения 8-часов работен ден, се получават 1200 лв., което е много ниско за всичко, свързано с ИТ :))) И още -осигуровките са на малко над минималната работна заплата, а останалото ти го дават като бонус. (разбирайте, ако тръгнете да си ходите, може да не получите бонуса :)))). А пък г-н Андреев през седмицата нямал време и обръщал внимание на служителите събота, т.е. може и повечко да се поостане на работа, ако г-н Андреев ви каже. Само се чудя къде дреме Инспакцията по труда, след като на г-н Андреев и ейчарите му не им пука и съвсем спокойно баламосват хората.


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Сега аз да ви дам малко информация , и заставам зад името си!Като всяка една компания, има своите проблеми, но това не означава, че всичко написано е вярно!!Има екип от невероятни хора и професионалисти, работата е динамична, интересна и предизвикателна.Личностните нападки към Андреев аз лично ги приемам като завист и злоба , а не като адекватно мнение.Това, което е създал ,на фона на много др.фирми е нещо голямо и значимо.Коментарите, за това откъде е започнал въобще и не ги чета, да ви е в къщата , за да ви интересува??? Всеки сам прави избора си, и не всеки става за работа във фирмата.Нито вие ще останете без работа, нито той без персонал.Смея, да твърдя,че работата при него ме научи на много неща,и никога не бих плюла, като някои мижитурки тук, срещу човек, който ме е хранил почти година!!Всеки може да се оплаква, и аз го правих, но не трябва , не е редно да не отчитате и положителните неща!!


кандидат за работа

-25 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-1
Уважение
-4
Привилегии
-4
Фирмена сигурност
-4
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-1
Колеги
0
Работна среда
-1

Искам да изкажа огромното си разочарование от интервюто ми за моден консултант. След 3 покани за интервю се съгласих да се срещна с човек от HR отдела на фирмата. Какво да кажа,много изисквания за малко пари.Първите 10 дни са обучение, в магазин където няма голяма натовареност и управителя, ще има време да обучава и след това те разпределят в "твоя"магазин. Първият месец 1000 лв нетна заплата,след това около 1100-1200 лв. Предоставят униформа и ако напуснете по време на 6 месеца си я плащате.Работи се на смени,графика се прави от офиса заедно с управителите и не е гаранция, че ще се съобразят с вашите желания. Имат 4 вида смени, както и смяна от 10 до 22ч с 1 час почивка,прави се в спешни случаи. Като цяло 190 часа на месец трябва да имате.Осигуровките са на минималната заплата за продавач-консултант.


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Искам да изкажа огромното си разочарование. Кандидатствах за позив офис-организатор, имах три интервюта. Първото беше съвсем обикновено интервю с he-ката, която беше изключително мила. Второто интервю беше да се направи таблица на ексел и да се преведе текст от български на английски. След това имах и трето, което беше с г-н Андреев. Всичко мина много леко и приятно. Казаха ми, че ще получа обаждане в понеделник . Дойде понеделник и получих обаждане , което гласеше , че г-н Андреев бил Мнг зает и ще му трябва още време да реши кой да наеме и че ще получа обаждане до петък. Та петък дойде не получих обаждане и реших аз да им звънна. Отговорът беше Да, да просто г-н Андреев е Мнг зает и утре ще правим среща и ще ви звъннем да ви кажем. Изрично ги помолих да ми се обадят или пратят имейл без значение какво ще е решението. Отговорът беше Да,да разбира се. И така дойде следващият ден. Дойде и следващата седмица и нито звук от тях. Изключително безотговорно отношение. Първоначално четох коментарите и след като прочетох всичките, от които 99% бяха лоши си казах Е защо да не опитам, нека да си направя аз сама мнението. Е изгубих 3 седмици да ги чакам и то без отговор. Не си струва да си губите времето :)


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Добре,че прочетох,няма да ходя на интервю
Добре,че го има този сайт !!!!


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Потресена съм от последния коментар, ако е истина. Що за психично болен човек би се отнасял така към кандидат за работа. Защо не слушат какво им се говори? Гавренето с хората нима е национален спорт за тях?

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?