Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Нител М ЕООД /img/frontend/nomap.png"

Нител М ЕООД

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 55 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 51-55 от общо 55


клиент

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Нашият случай е подобен като на Даниела Георгиева по-долу. Ние заплатихме същата стойност за същата услуга, която така и не активираха. Телефоните, от които звъняха преди да направим плащането (същият, който Мария Борисова е дала, на който отговаряше човек на име Лъчезар Манчев, и още един стационарен), вече никой не отговаряше на тях след като направихме плащанато. Нямат и други координати, с които да се свържеш с тях. Имейлът, който е упоменат от Мария Борисова- никой не отвърна на моите имейли.
Некоректни в обслужването и очевидно- измамни!
 
Надявам се повече хора да прочетат това преди да направят каквото и да било плащане към тази фирма и да очакват "услуга" от тях.


45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Здравейте г-жо Георгиева,извиняваме се за получилото се недоразумение посочваме Ви наш и-мейл: [email protected] и тел.02/4113464,те са посочени в обратната форма,която е на нашият сайт,както и в проформа-фактурата и в мейла също има наши контакти.
Оставаме на Ваше разположение! 
Екипът на WWW.biznes-catalog.com


клиент

-25 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Обадиха ми се от фирмата, за да ми предложат рекламно място в интернет за училището. Цената за тази услуга е 214 лв. След заплащането й, получих само проформа фактура, нищо повече. Фирмата няма имейл, няма даден телефон, на който да се свържа и да поискам обяснение как точно да отчета парите с тази проформа фактура. Чакам вече два месеца фактура - оригинал. Моля Ви, ако някой има телефон или ел. поща на фирмата, за да се свържа с тях, ще бъда много благодарна, ако ми ги прати. Благодаря Ви за разбирането.


настоящ служител

39 точки

виж подробна оценка
Заплащане
4
Уважение
5
Привилегии
4
Фирмена сигурност
4
Натоварване
3
Потенциал
4
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

 
В момента съм служител на Нител М. Доволен съм от чудесното местоположение (като за мен), близо до 4 вида транспорт (вкл. и метро). За съжаление инстраструктурата около офиса е в лошо състояние, но това е отговорност на общината и за съжаление в момента няма какво да се направи.
Работната среда е просто перфектна - само млади хора, с които в общи линии сме си станали приятели и извън работния процес. Разбира се, всичко това е въпрос на напасване на характери, но се радвам, че се получи!
Заплащането е достатъчно добро, за да няма текучество - нещо според мен много важно в момента.
Няма какво да се лъжем, работата е отговорна, свързана е с много контакт с клиенти и е необходима доста воля, за да се справиш, но честно казано в един момент просто свикваш.
Понякога обясняването на едно и също нещо по сто пъти може да нервира, но съм го виждал и на други места и аз лично не се плаша от рутината.
Управителя е интелигентен и амбициозен, и в общи линии влиза в положение при нужда.
Много се забавлявах на предния коментар. Винаги съм недоумявал как е възможно един човек да си извади изводи за работата на цяла компания от прекарани няколко часа там. За "изгубения ден" няма да коментирам, девойката по-горе очевидно не знае значението на думи като "обучение". 
Винаги е по-добре да те освободят след няколко часа в офиса, вместо те да губят твоето време и ти - тяхното. Не си ставала, казали са ти повече да не идваш. Не всеки става за всяка работа.


кандидат за работа

-23 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-3
Уважение
-5
Привилегии
0
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-3
Потенциал
-5
Местоположение
3
Колеги
0
Работна среда
-5

Кандидатствах за работа в Call Center-а на фирма "Нител М" ЕООД, която се занимава с търговска реклама и изграждане на клиентска страница в рамките на сайта си http://biznes-catalog.com/, и ме одобриха да почна няколко дни по-късно.
За съжаление постъпиха крайно некоректно с мен!
Ето какви бяха условията:- начална твърда заплата - 400 лв. с 3 месеца изпитателен срок, в който трябва да направиш поръчки за 5000 лв., за да продължат договора ти на постоянен, който нараства на 450 лв. чисто.- трудов договор на 350 лв., с който не можеш да си сигърен, че ще вземеш обещаните 400 лв., ако решат да се отнесат некоректно с теб и решиш да си търсиш правата по реда. - работно време от 9:00 до 18:00 часа само с 30 минути обедна почивка от 12:30 до 13:00 часа и по 5 минути почивка на вски кръгъл час за пушене и отделяне на компютъра.- екипни и индивидуални таргети, които не са особено достижими предвид настоящата ситуация на пазара, в която фирмите все повече ограничават разходите и не са склонни да дават пари за реклама (най-ниския таргет е 2100 лв. чисти, от които взимаш 4%, равняващи се на 84 лв.! - пак само на думи).- работно място - на 3ти етаж в "Silver Center" в "Люлин" - сравнително комуникативно място.
На интервюто обаче не бяха разяснили точно условията, както и по телефона, когато питах при обаждането им за започване на работа. Тъй като съм си патила от подобни фирми, реших на място да разпитам по-подробно за условията, за да знам дали ме устройва. В сряда, когато трябваше да отида, разбрах, че освен мен се обучават още трима души - едно момче и две момичета от понеделник. Съответно мен ме пратиха на един стол да слушам цял ден чужди разговори и всевъзможни откази по телефона. Обясни ми се, че трябва да обучат останалите и на мен ще ми обърнат внимание на следващия ден, а за сега само са слушам... Цял ден!
Самата фирма се състои от момче и момиче (гаджета), техен общ приятел - шуробаджанашка история... Приятелят им ми каза, че фирмата е от 2 години, но така и не ми отговори дали за първи път набират нови хора или е имало и преди други, но от разговорите им през деня разбрах, че не сме били първите. Тъй като той се занимава с това от повече време, вече си беше изградил клиенти, на които трябва да преподписва договорите и без да иска да изтърва, че по този начин успява да си прави таргетите. После любезно ми обясни, че ние ще почнем от нулата и след време и ние ще си имаме такива клиенти. Както споменах преди това, цял ден се наслушах на всевъзможни откази, включително и на стари клиенти...
Да се върна на "първия ми работен ден" - беше ми обяснено, че следващата седмица ще подпиша договор със задна дата от деня, в който съм почнала. Въпреки желанието ми да ми обясни естеството на работата, а не само да слушам чужди разговори, ме отклониха за следващия ден (момчето и на двете момичета вече бяха на компютрите и звъняха по телефони).
По-малко от час след приключването на работния ден по телефона ми се обади момчето, на чието име се води фирмата, за да ми обясни, че за момента НЯМАЛИ ВЪЗМОЖНОСТ ДА ОБУЧАВАТ ПОВЕЧЕ ХОРА!!! Въпреки гнева си им обясних, че аз пък съжалявам, че не са ми дали възможността да започна работа наравно с останалите, за да не са налагат да обучават поетапно (когато ми се обадиха да ми кажат, че съм одобрена, ми помолиха да отида в сряда именно, за да не се налага да обучават всички едновременно, а се оказа, че само аз съм отделно!). Изключително некоректно отношение от тяхна страна - можеше да се обадят още предишния ден и да ми обяснят ситуацията или по всяко време през деня, вместо да ме държат за нищо цял ден и да ме залъгват, че обучението ми ще почне от следващия ден...
Впечатленията ми са, че са изключително некоректна фирма с неконкретни устни уговорки около заплащането и съмнителна предишна история!

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?