Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Трейдър.бг /img/frontend/nomap.png"

Трейдър.бг

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 77 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-10 от общо 77


кандидат за работа

-45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

Дайте шанс на добрите момчета от залите! Опа извинявам се, при вас са само такива.


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

До Маx.

Фактът, че си се "издигнал" толкова бързо и рязко, ясно говори за вакума, който съществува в компанията и ако си малко мислещ човек, причините за този вакум бързо ще ти станат ясни.
Фактът, че вече не си в компанията, също говори достатъчно за качеството на тези промени и "повишения".
Хубаво е, че са ти почесали егото, но след слепите и едноокият е цяр. А там май само кьорави са останали.


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Харесват ми дългите мнения и оплаквания, защото явно някой е отделил време и нерви да ги оформи. Тъжното е, когато въпреки това, пак са пълни глупости.

Пичове, ако ще ми работите на CS позиция и сте там за заплатата, не виждам къде в София бихте получили по-добри условия, а да не говорим за отношение. Явно човек се разглезва и забравя, че на 90% от местата, ако ви предложат 100 лв повече, ще ви гърчат като роби и ще получите отношението като към такива, без възможност за разговори с когото и да било.

Дотук с това. Горното важи за тези, които ги интересува просто да си вземат заплатата и да са на окей място. Ако, обаче имаш амбиции и акъл поне малко над средните, ще знаеш че има много неща освен едната заплата, които можеш да измъкнеш като стойност за себе си. Ми че ти си в екип с толкова хора в международна компания и трябва да си последния тъпак, за да не научиш нещо от тези около теб, с което да се придвижиш по-нагоре.

Ама пък какво знам аз..аз съм просто някакъв си там, дето без да има лели и чичовци в компанията, влизайки през вратата като себе си, започвайки с чатове, след 2-3 месеца беше на съвършено друга позиция и отговаряше за съвсем различни неща, само защото си е извадил главата от г*за и е проявил малко инициативност.

Пичове, казвам ви го като бивш служител и дори да крия кой съм (който знае, знае). Използвайте си времето там, за да учите, дайте си малко зор, не се лигавете и всичко това ще бъде оценено. Дори да не ви хареса, ще сте много по-подготвени за следващата си работа.

В момента си движа собствени проекти, така че ще помоля никой да не ме замесва на кого съм бил човек или познат, защото това ще са само смешни оправдания и опит за отричане на явен мързел на някок, който по думите на един мъдър човек, “толкова си може.” :)

Поздрави и успех в живота.


45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Първоначалните условия са изключително добри като за консултант с англисйки език,след 3тия месец получавате multisport, частно здравно осигуряване.
Стартовото обучение, което ще имате ще ви даде изключително много и трябва да сте готови да учите нови неща веднага след като започнете работа сами. Trading212 има няколко стотин хиляди клиента и на всекиго е ясно, че няма как да можете да отговорите на абсолютно всяко едно запитване на момента. Много малка част от клиентите се свързват с нас, защото платформата е уникална.

Погледнете в TrustPilot конкурентите в бранша? Ако голяма част от колегите не бяха мотивирани и не си вършеха работата съвестно и стойностно, щеше ли Trading212 да има оценка 4.3 от 5? Над 20 колеги навършиха шест месеца в компанията в отдела и само няколко 1-2 момчета вече не са с нас. Компанията се развива страшно бързо в карантината, тъй като има много нови инвеститори.Тrading212 не прекратява договорите на качествените си служители след като изтече пробния период(много други фирми го правят).

Имал съм досег с всички колеги от по-горните нива и всички са били изключително коректни спрямо мен и приятелски настроени. Преди някой да ме нападне искам да подчертая, че никога не съм целял да се харесвам на мениджърите в компаниите в които съм работил по различен начин от това да върша задълженията си качествено.
Ако имате желание за работа и се стараете, ще работите дълго време ще ви бъде дадена възможност за развитие.
Ръководителите дават често обратна връзка(ще можете да се учите).Също като колегата от коментара по-долу работя от 6 месеца във фирмата(утре стават) и виждам че на всички ни се дава възможност за развитие.


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

"Г-жо Петрова", името на внука Ви случайно да започва с А? :D

@екип, моля ви не правете такива включвания, че е кумично. Нека всеки бъде свободен да си каже мнението, субективно или обективно, в един анонимен публичен форум.


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Внукът ми,който си търси работа, ми показа коментара за работното време на последния анонимен от 27.12.2020. Аз съм пенсионер , но дълги години съм се занимавала точно с тази работа. Питам те младежо АНОНИМЕН - знаеш ли, че според КТ почивката не е включена в 8-те часа. Това, което си посочил като част от графика е точно, защото ако искаш 1.30ч почивка то смяната ти няма да бъде от 7.45-16.15ч, а от 7.45-17.15ч. Тогава какво ще кажеш? Съветвам те да се запознаеш добре с КТ/чл.151/, където алинея 2 гласи-"Почивките не се включват в работното време", а също така и с Наредбата за работното време, почивките и отпуските. Може би ще останеш изненадан. За другите ти писания не мога да взема отношение, защото не познавам нито теб, нито фитмата.


10 точки

виж подробна оценка
Заплащане
2
Уважение
3
Привилегии
2
Фирмена сигурност
1
Натоварване
-5
Потенциал
1
Местоположение
3
Колеги
2
Работна среда
1

В момента съм служител в компанията. На пръв поглед, повърхностно погледнато всичко е идеално, получаваш разбиране от менниджърите (не синиърите защото те са от кол и въже, освен един). Когато минат 5-6 месеца (че и по-малко) започваш да разбираш какво се случва.

1. Карат те да пишеш 8 часов работен ден на края на месеца, когато вероятно ще се дават заплати - и сега ще ви кажа как всъщност се работи. Първа смяна от 7:45 до 4:15, по моя математика това прави 8.30 часа, обаче с 1 час почивка, която дори не можеш да си я вземеш цялата. Да господа, само че за 7.30 часа работа се предоставя 1.30 часа почивка на нормалните места. Втората смяна е от 4:00 до 12:30 = 8.30 часа. ТОВА Е ЗАКОНА!

2. Нощна смяна - 12:00 - 8:00. Според закона, който в България е явно написан само, за да го има, трябва нощната да започва не по-късно от 22:00 и да свършва в 5:00 (7 часа труд). К'во стана, пак си правим каквото си искаме, идеално. КОДЕКС НА ТРУДА!

3. Натоварване - не ми се приказва по тази тема, трудно отиваш до тоалетна (с извинение). Правят те на идеалните 4 чата, от които ако си съвестен работник и си ги взимаш всички, повярвайте ми свършваш на около 100+ чата на ден, с два бели косъма и тракащи зъби от нерви, като се очаква от теб да пращаш и имейли. С една дума не можеш да мръднеш от стола, да не говорим за нервите и стреса, на които предполагам всеки един Customer Hero (да, правилно четете, били сме герои, ама само по подпис) е подложен. Мърлячите, които дори не прочитат какво пишат клиентите не ги броя - те евентуално биват повишавани щото така, нямам право да питам.

Текучество - огромно. Рядко се задържат повече хора от 6 месеца по мое нааблюдение, а аз мога да имам мнение понеже и аз грубо толкова време работя.

Мениджмънт - ако се обърнеш към тях, гледат да помогнат. Само дето ако ги сложиш на 4 чата и ги оставиш да поработят, ще видим кои от всички статистики ще успеят да покрият. Те с два не могат да се справят и мислят по 1 час, какво остава да действат веднага. Отстрани за съвети и мнения всеки е силен, господа, на фронта обаче се вижда на всеки подготовката. За много работа евала няма да чуеш, обаче ако объркаш нещо не дай Боже, леле мале, прочети това и прочети онова - seriously?!?

Платформа - една от най-добрите в Европа, само че с доста бъгове.

Колеги - повечето момчета са готини пичове (момичета няма в CC отдела. Що се отнася до работата паралелно с другите отдели, там е плачевно, от простите нас customer care момчета се изискват прецизност и бързина - другите отдели са противоположната страна. Дълга тема е и не ми се захваща.

Привилегии да работиш - като във всички други офиси, допълнително здравно, 21 или 22 дни платен отпуск и дъра бъра. Нищо, което не е предложено на абсолютно всяко едно друго място.

Имам една молба към HR-a и мениджмънта - мили хора, умолявам ви разгледайте работното време и не мислете че всички 20-30 годишни са пълни будали и не си знаят правата, нарушавате грубо кодекса на труда и повярвайте, има събрани достатъчно доказателства, снимки на графици, просто е невероятно смешно колко мишкарско изпълнение е една от най-добрите уж компании да мишкува за тези 30 минути допълнително, или ги платете или дайте на служителите си възможността да почиват по 1.30 минути (което е по закон, пак повтарям), преди да сте останали без такива. Две компании така потънаха, не бъдете като тях.

P.C - защо не давате и платежните фишове на служителите си? Страх ли ви е от нещо, че ще се усетят? Вие да не мислите че сме толкова глупави, или може би такива си търсите? Респекта се показва и от двете страни, не само от страна служител. За да вземеш, трябва и да дадеш. Айде със здраве.


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Хора, имам оферта от фирмата Трейдинг 212 в отдел compliance. Някой да сподели мнение за там?


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Йонко, време е да разкажеш на хората какво се случи.
Вече можеш спокойно да разкажеш поне кои коменатари си писал ти. :)


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Коментара ми няма да е изненада, за никой от ималите допир с компанията и все пак два реда в помощ на търсещите работа в сферата на програмирането.
Никога не работете в трейдъра и не вярвайте на лъжите, че ще научите нещо. Екипите са под всякаква критика, а бекенда просто е пълен обор-умните вече избягаха от там. Атмосферата в фирмата няма нищо общо с тази в модерните софтуерни компании. Напрежение, стрес, липса на каквато и да е фирмена сигурност или култура. Текучеството е описано вече назад-постояни уволнения и постоянно напускащи.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?