Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Mеркари България ООД https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=София,бул. Свобода 10&markers=София,бул. Свобода 10

Mеркари България ООД

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 53 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 51-53 от общо 53


шубе го/я е и не казва!

-30 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
5
Потенциал
-5
Местоположение
0
Колеги
-5
Работна среда
-5

Мда, много лошо отношение има в тази фирма - не само към персонала, но и към клиентите.... шефа Андреас Шнайдер много често обичал да си повтаря - "Аз съм робовладелец" (казано на немски за не го чуе простолюдието, което се третира като такова). Казано с две думи - и да няма какво да ядете не започвайте работа в тази фирма - ще ви смачкат самочувствието за нула време и ще ви изритат като кирливо коте....


настоящ служител

-29 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-4
Уважение
-1
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-1
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-3
Колеги
0
Работна среда
-5

Така с кое да започна по напред.Ако искате да работите като куче,да мъкнете кашони да се занимавате и с подреждането и с почистването на магазина(всеки ден)започнете работа в тази фирма.Преди да постъпя на работа там прочетох внимателно какво пише за тях,разбрах,че са се преименували десет пъти,но си казах недей да вярваш може не всичко което пише да е истина!Но уви истина е и има какво да се добави!Нестига,че трябва да правиш какви ли не неща ами и седиш на студено!!!!Това вече ми дойде в повече.Ако исках да седя на студено щях да започна работа на някоя бутка.........Дано не ви се налага да започвате работа в такава фирма!


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Не се подлъгвайте да започвате работа в тази фирма.Ако не си сменят името за пореден път!!!
Ако си търсите работа само за месец,два...,ако искате да сте мулета и да мъкнете кашони(които трябва да вкарате в магазина докато едновременно обслужвате клиенти и работите на каса),да пoдреждате през ден(защотo всеки от шефовете ви има различно виждане как да е подредена стоката),да стоите на отворена врата през зимата(можете да кажете че ви е студено...,но няма смисъл да си правите труда по добре си купете грейка),да носите отговорност за стока,която няма кой да си направи труда да за приходи правилно,да ви казват,че са забравили да ви преведат заплатата... и ако имате късмет,да направите малко оборот...по добре не ходете до тоалетна защото това ще е причината да ви уволнят.Мога да изредя още мн неща,но трябва да остане място и за други доволни хора от тази фирма.
 

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?