Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

ЯВОР ООД / МЕБЕЛИ ЯВОР https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=Пазарджик,ул "Цар Шишман"9&markers=Пазарджик,ул "Цар Шишман"9

ЯВОР ООД / МЕБЕЛИ ЯВОР

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 164 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 71-80 от общо 164


настоящ служител

22 точки

виж подробна оценка
Заплащане
2
Уважение
3
Привилегии
2
Фирмена сигурност
3
Натоварване
3
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
-5
Работна среда
4

Прочетох всички коментари с голям интерес.В момента съм още настоящ служител , но до кога незнам.... просто незнам докога бих издържал ,защото станахме нещо като сезонна работа. Съжалявам ,че станаха нещата така аз работя дълги години в тази фирма някога с гордост казвахме къде работим....сега за съжаление ни е срам в повечето случай нямаше по добри от Нас в каквото и да е било смисъл.Хората се струпваха на опашка и се молеха да започнат работа.Бяхме като едно семейство в буквалния смисъл на думата...но бяхме и значително по малко хора.Г-н Солов седеше зад всички нас,хора разберете Ние знаехме ,че имаме стабилен гръб зад себеси,не ни плашеше нищо.Всички работихме за фирмата , нашия живот беше тя.Извинявам се ако обида някого , но нещата станаха така след отварянето на останалите магазини,а в началото всички се радвахме , че фирмата се разраства... Оптимист съм все пак и вярвам,че Г-н Солов ще се осъзнае , че в момента повечето от хората поставени на високите си постове не са за там/нямя да казвам защото/ той рано или къстно сам ще го разбере.И може би тогава пак ще разчитаме на " Нашата Фирма"


настоящ служител

-29 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-4
Уважение
-5
Привилегии
-3
Фирмена сигурност
-3
Натоварване
-5
Потенциал
-4
Местоположение
-3
Колеги
3
Работна среда
-5

Хаха да имам и Позитивните мнения!!!Не може да правиш 100 бона оборот отгоре и да ти намалят заплатата със 100 лв?! Или да това е нормално КРИЗА Е! :) Нека шефчетата да си вземат нови коли и да отварят нови магазини и ДА ТЕГЛЯТ КРЕДИТИ за ДА ПЛАЩАТ ЗАПЛАТИ !!! И нека да ви менажират насрани управители и комплексирани мениджърчета, дето само се чудят как да оближат задниците на тези над тях. Страх ги е да се опълчат да кажат въпреки, и да кажат как стои всичко. Няма ГОДЕН управител, който да не си цени персонала. Изводът - управителя не струва! Персонала е спаднал с 40% от преди 1 година, оборота е почти същия, работата е повече, продажбите са повече, хората са по-малко => работят повече но А-логично получават почти 2 пъти по-малко?!?! Къде е логиката?! - Логиката е в нечии пазарджишки задник(глава)
Започвайки тук имах други впечатления, с всеки изминал ден тази фирма затъва и затъва и не може да изплува! Липса на качествен управленски персонал! Липса на морал!Очаквайте тази зима не по 1 седмица неплатени, а поне по 2! НИЩО ЧЕ ИМАТЕ ПЛАТЕНИ - ЗАКОНА НЕ ВАЖИ ТУК!!! Мислете че си имате платен отпуск - питайте в НАП да разберете колко ви се води. Няма какво повече да се коментира!А и още нещо - КЛИМАТИК ИМА КОГАТО ШЕФОВЕТЕ ОТ ПАЗАР-ДЖИК СА НА ГОСТИ! Иначе е около 30-34 градуса в магазина - клиентите реват, но няма значение нека да им е гадно и да "купуват" хартиени мебели!!!
Нека МЪЖКИЯ пол във фирмата се поти като магарета и да няма кой да отрази магазина и обслужи клиентите...Абе смотана фирма - никой да не се надява на нещо стабилно!!
А що става дума за село пазарджик и батето от преди малко: Еми нормално ве, и аз да съм на село и да взимам 600 лв и аз ще съм цар! Ще имам и за смески за кокошките и за захар за ракията и за син камък за асмите! Аман от селски манталитет!


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

не мога да кажа здравейтена фирма явор,защото това е огромна дупка в която попадат младите хора ,не мога да разбера защо в най-голямата жега те ходят облечени с ризи с дълаг ръкав вие нормални ли сте бе хора да тормозите вашите служители да се потят като прасета и в същото време да са усмихнати и приветливи нали сте богата фирма облечете тези хора според сезона това е недопостумо с човешките права,погледнете и вземете пример от други малки и големи фирми.


бивш служител

-28 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
5
Потенциал
-5
Местоположение
0
Колеги
-3
Работна среда
-5

Като начало:  името ми е истинско и много от вас ме познават от магазините в София. Работил съм в Младост от самото начало като мога да твърдя, че това е наи-оборотният от всички магазини в страната. Работих в Явор 11 месеца, 11 напълно загубени, пропиляни месеци от живота ми, изпълнени със зверски труд, нерви, унижения, изключително лоши условия на труд и пълно незачитане на основни законови и човешки права. Нищо от уговореното на интервюто за работа не се сбъдна - работих за жълти стотинки, да не кажа, че реално получавах до три пъти по-малко от уговореното. Във връзка с отношението към работниците ще посоча следния елементарен, но не и единствен по рода си пример - на въпрос към г-н Атанасов (бивш управител) дали е възможно да се помисли за поставянето на радиокасетофон в микробусите, отговорът е: "Не сте заслужили". И този отговор ми е даден, след като само аз лично за тея 11м. съм превозил стока за над 600 000 евро! Много още мога да пиша, но искам да изтрия този етап от живота си. Затова помислете добре преди да постъпите в Явор, за да не се окажете и вие в моето положение. За мениджмънт, координиране и контрол в тази фирма не може да се говори. Единственият човек, който си разбираше от работата и то измежду 15-20 т.нар. мениджъри, които съм видял там е Иван Лазаров. За горенаписаното гарантирам с думата си, а който ме познава знае, че държа на нея.  


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Нормално е да има доволни и недоволни. Имам две деца , като второто майчинство си го изкарах тук. Отнасяха се с мен много добре, запазиха ми работното място и като се върнах колегите отново ме приеха с много добри чувства и ми помогнаха да навляза във всичко което бях пропуснала. Помогнаха ми финансово при раждането на дъщеря ми - помощ от работодателя, а не от държавата или по задължение от кодекса на труда.
Чета с интерес много от нещата, които се пишат тук и се изумявам, колко са далеч от истината повечето писачи.
 
Никъде не е идеално, но тук далеч не е толкова "черно" колкото го описват и вероятно това са хора които не стават не само за тук а и за много други работи.
Могат да станат космонавти например :)


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте на всички тук в този форум.
Не очаквах да прочета такива изказвания от един или друг служител, та било то настоящ или бивш такъв.
Бих посъветвал пишещите да разберат няколко неща.
С оглед ситуацията в страната ни знайте, че никак не е лесно да си нито работодател  -  нито работник, още повече към настоящия момент. Нужно е човек да е достатъчно узрял и склонен на компромиси, дори и със самият себе си в името на целите си да речем във фирма, като"Явор"
 
Всяка една организация си има вътрешен правилник, който трябва да се спазва, защото е в основата на самата организация, като такава.
Може би има пропуски, може да има недоволни,но поне аз в магазина в , който работя считам, че се работи , мисли и се търсят вземането подходящи мерки с оглед на възникнал казус.
Всеки реагира остро понякога или е бивал пренебрегнат поради някаква причина. Е, на мен също ми се е случвало. Когато, обаче умеем да се поставим на мястото на ръководителите си, само тогава можем да разберем дали са взели правилните решения, разбира се в интерес на организацията, която представляват. И нека не ги обвиняваме излишно!!!
 
Заплащането няма да е предмет на написаното от мен.Озадачават ме сравнения за мързеливи и некъдърни кадри в прочетеното от мен днес.Държа да подчертая,че когато служителя си изпълнява съвестно задълженията или пък той самият е такъв и се старае той ще бъде съхранен,а може би и предложен за накакъв ръководен пост с времето.Но не само в "Явор" ,а навсякъде човек е нужно да бъде постоянен,за да бъде забелязан.Да структурата във фирмата е специфична аз самия не се приспособявам твърде лесно трябва ми повече време.Когато наблюдавам по-стари кадри виждам лекотата им на работа и мисля,че е въпрос на време да успея и аз самия да започвам да работя по-добре не само за фирмата си сега ,а и за себе си.Мога да кажа на всички тук,че когато съм казал нещо или дал идея за нещо,аз съм бил изслушван и в повечето ситуации е имало ефект.Механизмът работи и се анализира променя се и се усъвършенства.За всичко това е нужно и време...колеги,ако има такива тук.
Не желая да вземам страна,но ще кажа,че за мен поне без да се натрапвам не е нужен този остър език на,който се натъкнах тук.
 
Иначе работата е динамична работи се с хора, на моменти нелогична, но все пак това е работа и ако успея да се нагодя ще е поредния успех за мен, дори само в личен план .... ей така, че съм се справил с това предизвикателство.
Много ми се ще да се поспре с негативизма хванал е корени не само тук,а навсякъде.


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Аз искам да кажа само, че напуснах фирмата, заради непосилния труд който извършвах.Иначе заплащането беше горе-долу добре.Като работиш ти плащат, като неработиш не ти плащат.Иначе обсановката беше добра, колегите също бяха добри.Условията бяха добри и организацията също.само че напуснаха много хора и останал ите трябваше да вършим и тяхната работа.А работата там е много и не се издържа на физическото натоварване.И други колеги искат да напускат заради това нещо, но много малко хора остават да работят в складовете.Трябва малко повече внимание да се обърне на това нещо.
Пожелавам успех на всички колеги


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Много малко хора знаят истината за фирма Явор . Пишете каквото мислите , много хора са доволни , а и много не . Истината е някъде там :)


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Добре Колеги! Нека и аз да изразя едно мнение което предполагам че е на доста голяма част от новопостъпилите колеги във Фирма Явор! Новооткрит магазин Обещания заплати каквито всички си мислят че са нормални за една работа която не е никак лека дори имаха наглостта да кажат че се работи а не се седи и така набираха кандидати за работа съответно със това заплащане ( 600лв който са брутни и ще са реални а вече и който покаже желание за работа ще има промяна защото такава била политиката на фирмата) ДРЪН-ДРЪН Още със постъпването на работа забелязах колко е гнило но си мислех че е само от пръв поглед. Командировка в размер на 10лв ??? добре няма проблем да речем че са могли и са спестили от това О.К. съгласих се но от това като почнахме да правим магазин и започнаха тероризиранията почнах да се усъмнявам а още повече че заплатата не беше това което казаха единствено за нова година дадоха 100лв отгоре само и само да ни замажат очите и от тогава като се почна да не ти говоря...Работа гърч работа гърч.. и накрая 350-400лв 350-400лв а с въпроса какво става със заплащането отговора ни го дава управителя така" аз искам и аз да ми отговорят но избягват срещата ми с тях" от това си направих заключение че са много гнили всички особено господин Солов който избягва такива срещи за да ни обясни каква е причината да взимаме заплата с пъти по-малка от това което ни обещаха на интервюто с големи букви написано и с висок глас изказано от интервюиращите!!!! Искам да попитам някой който чете това от управата дали си дават сметка какво правят с персонала си. Много добре знаем че имат затворници в главния терминал а знаят ли че където и да са хората почват да издивяват и да си търсят правата наясно ли сте господа че с това отношение с тази "неебателност" от ваша страна може да си навлечете големи неприятности с хора които непознавате а ни слагате под общия кюп със хора от затвора които незнаят какво да правят след като са излезли от затвора в Пазарджик?!?!?!?!?!? Ужасно съм гневен за това че казвате нещо а то е съвсем друго  Намерете възможност да изясните всичко с така коректните си служители и да поправите вече лошото се създало име на трудовия пазар в България! Мислите ли че ще намерите интелигентни хора които биха дали всичко за вас след такъв подбор на ръководен персонал. Виждам че долу има оценки които трябва да поставя за вашата фирма ако приема че "0" е средно положение то вия не влизате в графата с минуси за да ви отбележа -5 е малко  така че направете си заключение и ако имате смелостта срещнете се с хората които тепърва ще почват или са почнали работа за да обясните как да живеят с тия подаяния от 320лв при положение че работа ИМА и не бъдете нагли защото всяко нещо на този свят се връща разберете го. Както има възможност да работим по 12 часа и повече преди отваряне на магазин за да се отвори колкото се може по-бързо така можете и вие да оправите нещата бързо за да не рефлектира прекалено отрицателно върху фирмата!
 Съветвам ви да преосмислите идеите си а още повече и начина на отношение към колегите Ви !
  С много уважение и Респект "Настоящ служител"


бивш служител

-29 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
0
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
0
Колеги
1
Работна среда
-5

кво да ви кажа.Пълен ужас.Добре,че ме съкратиха от Явор-Надежда.Г-н Совов хората които си оставил да ръководят нещата в Надежда са под всякаква критика.За консултантите да не говоря-исках да ми обеснят като на колега за спалните защото имах нужда от спалня-е честно Ви казвам 4 консултанта питах и 4-мата не можаха да ми обеснят за спалните.И с тези консултанти ще печелите клиенти.ДА ама НЕ.А За Иван Димитров нямам думи-няма си хабер от нещата ,а се прави на големия началник.Завърщил е право да си търси работа подобна на образованието му.Благодарен съм ,че ме съкратихте.Вече имам работа-която работя с удоволствие,получавам обещаното възнаграждение.А не като Вас 600-после 800 ,1000 и т.н.
PS :И най важното Младост са си Младост.
Ванката(Управител Склад) от Младост е човека-наистина работи с кеф и замах.Това е човека.За всичко може да се разчита на него.Евала Ванка шапка ти свалям.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?