Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

ЯВОР ООД / МЕБЕЛИ ЯВОР https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=Пазарджик,ул "Цар Шишман"9&markers=Пазарджик,ул "Цар Шишман"9

ЯВОР ООД / МЕБЕЛИ ЯВОР

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 164 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 91-100 от общо 164


клиент

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

За Много Години на всички!Малко позакъсняло пожелание ,но сега намерих време да посетя сайта!:)
Към "Кафява работа" :
Благодаря за адмирациите към моята скромна особа!Изказаното от мен мнение е лично мое ,не ангажирам никого с него.До колко е обективно - ами вече споменах ,че имам познати ,които работят в магазина в гр.Перник, а освен това живеем в 21 век - нужно е да посетиш сайта на фирмата ,да го разгледаш ,и да установиш очевидното-пълен непрофесионализъм,въпросник за кандидатстване за свободна позиция меко казано унизителен ,  който един уважаващ себе си професионалист  би подминал ,HR-ка на около 20-24 год.( има качена нейна снимка),която самата  няма опит в професията си,но подбира кадрите на фирмата,(а това че няма опит - пак вътрешна информация , и то достоверна)!
Г-н Солов - ами преценете сами - на няколко пъти исках да разговарям с него относно стока ,която бях закупила от неговия магазин и съответно исках да направя рекламация , той забележете винаги беше извън офиса ,командировка в страната или в чужбина ( информация получена от неговата секретарка ) !!! Колко удобно нали????
С мнението си "Кафява работа" , Вие обаче  си навлякохте гнева на "преданата и невероятно доволна от работата си и късметлийка че я има" служителката Силвия!Сега гледайте само как ще започне да Ви убеждава ,че Вие съсем не сте прав да правите такива изказвания за "Великата" фирма "Явор"!Упрекът от нейна страна към мен беше ,че аз съм далеч от работната среда и проблемите в тази фирма ,поради което мнението ми не е обективно и е плод на "високо интелектуални разсъждения" , и не съдържа "грам истина"!Защо ли обаче Вие сте на мнение , че аз съм преценила правилно как стоят нещата!!!!!!!Интересно ми е какво този път ще сътвори девойката в защита на работното си място! 
Аз се отказах да споря с нея , и в момента просто се чудя как госпожица ,която претендира ,че би разговаряла с мен само ако" аз измисля някоя крилата мисъл и се подпиша под нея в първо лице единствено число" ,защото за нея великите писатели и поети не са толкова велики ,(а аз не считам себе си за велика , а цитирането на писатели и поети говори за богата обща култура,която ако човек иска ще има независимо от натовареното ежедневие) би отговорила на Вас ,имайки в предвид , че Вие сте настоящ служител, т.е. абсолютно наясно как стоят нещата!И да прав сте в още едно нещо - всеки един от служителите би напуснал ,ако има възножност да работи на друго място - неща казани и от моите познати и  от техните колеги!
За съжаление обаче във време на криза няма кой знае какъв избор ,но ако, бидейки оптимисти за скорошно съживяване на икономиката ,нещата за много хора биха станали по-добри и перспективни!
Нова Година - нов късмет са казали хората - искренно пожелавам това на всички!!!!!!


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте , чета коментарите и да ви кажа те са доста интересни , но аз ще се спра на няколко неща .Едно от тях е относно изказването че персонала бил под някакво си средно ниво , ами не смятам че за продавач консултант е необходимо човек да има висше икономическо образование , просто трябва да познава добре това което предлага магазина , да е учтив , да е любезен ,да е усмихнат и да има приветлив външен вид за да може да е в услуга на клиента .Лично аз тук се запознах с доста добри и приятни хора.Относно вътрешната организация мога да кажа че има доста неща които трябва да се премислят , преорганизират и да се изработи план по който грешките да бъдат намалени до минимум.Да , фирмата не е благотворително дружество , но пък и ние не сме благотворители ,  за това че всеки бил оценяван и възнаграждаван индивидуално според това как се е представил в работата си ще ме извинявате ама този виц сме го измислили ние българите .Относно заплащането , мисля че то се определя по един критерйи и той е "едно към гьотуре" .


шубе го/я е и не казва!

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Натоварването е огромно, това ми харесва понеже съм работохолик (но не и робот). Нещото, което дразни е ЦЯЛАТА СИСТЕМА! Доста голяма дезорганизираност, липса на образование и нужните качества на ръководните кадри, както и комплексите им, който избиват на по-низшестоящите. 


настоящ служител

-23 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-4
Уважение
-5
Привилегии
-4
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
5
Потенциал
-5
Местоположение
-3
Колеги
3
Работна среда
-5

     Към Възмутена, само едно ще Ви кажа - ЕВАЛА. Не мога да повярвам как човек, който не работи и никога не е работил в тази фирма, може толкова добре да я опише и даде такава трезва оценка. Поздравявам Ви за което.
 А за Силвето от Пазарджик, хм, девойко трябва да знаеш, че 90% от ръководството ви е пълна утайка. В Пазараджик "прекрасните колеги" за които Вие говорите, са точно 3 мацки в мебелната и няколко монтажисти. Да не казвам, че тия в офиса са пълна скръб.
 Нека да информираме и за другите магазини - относно хубавите колеги. Тези "хубави" колеги, които все още са на работа в Явор, ако ги питате един по един, всички ще кажат, че при първа възможност напускат фирмата. Няма какво повече да допълним.
 А относно, "който работи той ще бъде възнаграден" нека да коригираме цитата "който лиже, маже и тропа колегите си на управителя ще бъде щедро възнаграден". Хората които са се издигнали с труд в тази фирма се броят на пръсти - точният им брой е 3-ма и да ви кажа си е чиста случайност, по простата причина, че им трябваха бързо ръководни кадри и нямаше кой друг  да повишават (т.е. всички подлизурковци вече бяха повишени).
 И накрая за леля Валя от Велико Търново, приятно ползване на столчетата и да не забравите да напишете лично писмо до Солов, когато паднете от тях след максимум 2 месеца. Не за друго ами най-бързо ще Ви обърнат внимание менаджерчетата в споменатия магазин :)))))


клиент

42 точки

виж подробна оценка
Заплащане
4
Уважение
5
Привилегии
4
Фирмена сигурност
4
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Дъщеря ми работи във ЯВОР във Велико Търново.
Каза ми, че в магазина  са добър екип, че има строги правила и управител , който е много коректен и че е доволна защото добре си върши работата и така обръща правилата в собствена полза и дори са я наградили за добра работа.
Не знам дали заради това, че съм с повечко житейски опит или защото съм научена от малка на труд, но подобни дискусии, като тези тук ми се струват малко безмислени.
Всяка работа си има и добри и не толкова добри страни и никъде не е идеално. За съжаление , не ми се сърдете млади хора , но май гледате предимно това което взимате , а не това което сте готови да дадете от себе си в работата.
Един ден отидох като клиент в работата на дъщеря ми. Магазина е прекрасен. Никъде във Велико Търново , а даже и в Габрово , Севлиево , Ловеч и Плевен няма такъв хубав и добре нареден магазин.
Всички консултанти бяха изключително любезни и през цялото време се усмихвах, защото се чувствах добре сред хубави мебели и сред симпатични и усмихнати млади хора. Дъщеря ми не ме забеляза , защото беше заета с други клиенти , а аз не исках да и преча на работата. Купихме си прекрасни столове и сега им се радваме в къщи.
Всички бяха много учтиви и въобще нямаха вид на хора , които са отишли да работят насила или някой ги е накарал да правят нещо което не искат.
Мисля , че в този сайт , както и на всякъде другаде има хора, които са научени да работят , както и хора , коита са научени само да искат без да дават.
И на едните и на другите желая успешна нова година.
От лични и непосредствени впечатления обаче знам, че в тази фирма ще успеят такива, на които им се работи.
Не съм роднина на никой от ръководството и не познавам лично никой от шефовете на фирмата , така че едва ли може да се сметне, че имам полза от това да си казвам мнението тук.
Направих го , защото фирмата е хубава , хората което работят там и отношенията между тях са изключително позитивни и много различни от някои от отрицателните мнения, които прочетох тук.
На тези, които нямат работа пожелавам да успеят да си намерят, а на тези които имат - да положат повече усилия за да заслужат да я запазят.
Леля Валя


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

1. Защото колегите го заслужават.
2. Защото добре познавам нещата от вътре.
3. Защото едва ли си правиш илюзията, че точките които са тук отразяват коректно една фирма, особено от страна на външни критици. То е като да лижеш сладолед през стъкло :)
4......да ти кажа честно въобще не знаех че трябва да гласувам само веднъж, но ти обещавам да не го правя повече.... пък и тука една недоволна ме издразни и я държа на къс пас :)


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Аве, Силвия що като пишеш мнение всеки път отново и отново слагаш положителни оценки на фирмата?
Не се ли сети барем да прочетеш в правилата з аписане, че когато пишеш повече от едно мение, оценяваш фирмата един път.
Аман от клакьорски истории да не сме на състезание тука.


39 точки

виж подробна оценка
Заплащане
3
Уважение
5
Привилегии
3
Фирмена сигурност
4
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
4

Скъпа незадоволена "Възмутена" .
Желая Ви весели празници !
Колегите ми може и да не са архитекти , инженери и т.н. , но са най-прекрасните хора на света. Те нямат време да се възмущават на вашите глупости изписани в този сайт, защото сме прекалено заети да работим, а това че нашия труд е предимно физически а не интелектуален очевидно е под нивото на търпимост на царствената Ви осанка.
Не сте по-умна от нас само защото сте по-образована.....ако въобще сте... или защото работите в лъскав офис.
Ние си вадим хлаба с достойнство и това ни харесва.... но дори да го правим поради липса на друг избор пак уважаваме хляба който ядем.
Следващия път, когато решите да се отнесете с подобна ирония към хората които работят с ръцете си помислете. Помислете когато посягате към хлаба.... но Ваше величество вероятно яде само пасти...
 
Желая Ви весели празници.
Няма да издребнявам и да ви питам защо като сте толкова добре реализирана в кариерата започнахте да попълвате нашия въпросник за кандидатстване за работа, че и косури му намерихте .... от където всъщност тръгна спора. 
Оставам Ви свободно да ме замеряте с цитати на любимите си поети.
Когато сама измислите нещо, под което можете да се подпишете в първо лице единствено число съм готова да поговорим пак.
До тогава с усмивка ще продължавам да си върша работата. С усмивка, заради радостните очи на клиентите си, коит срещам всеки ден , както и заради това, че работя в сред прекрасни хора. Не всичко е идеално , но това не е причина да спра да се усмихвам. 
 
Дано под Вашата елха....или там където предпочитате да ви слагат подаръците , има поне малко удовлетворение от живота :)
Ваша фенка :
Силвия
 


настоящ служител

36 точки

виж подробна оценка
Заплащане
4
Уважение
4
Привилегии
3
Фирмена сигурност
4
Натоварване
4
Потенциал
5
Местоположение
4
Колеги
4
Работна среда
4

Здравейте, чета и се "наслаждавам" на заядливия български манталитет, който е попил в повечето от нас.
Всеки си дърпа чергата към него - недоволни винаги, биещи си в гърдите още повече, а в крайна сметка само претенции и голословие.
Всеки влязъл в сайта, запознат или не, тръгнал да дава определения и оценки за магазините или начина на работа.
Наистина имаме трески за дялане , ама и вие уважауми критици, като сте толкова прозрливи и съвършени елате в магазина - /който и да е той/, когато наистина е мн. натоварено, а консултантите нямат време да обядват дори,  и си задайте един въпрос- "АЗ НА МЯСТОТО НА ТЕЗИ ХОРА, ДАЛИ ЩЕ СЕ СПРАВЯ ПО ДОБРЕ"?
Аз знам ,че всеки се има за по по-най и това е типична българска черта , която уж съзнателно се опитваме да прикрим, но малко ни трябва да си покажем зъбките.
 
ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ !!!


клиент

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Уважаема г-жо Силвия ,
Единственото което ще кажа е ,че не съм безработна , работя в голяма строителна компания наречена "Команс" 2000 АД и съм доволна от работата и колегите ( които между впрочем са мъже с образование ,интелект и култура на светлинни години далеч от Вашите,за тях начина на изказване и мислене като Вашия са им чужди) ,за разлика от Вас се ползвам с уважение за което Вие само можете да си помечтаете!!!!! Работя в среда на инженери,архитекти,юристи и икономисти!За това мога смело да заявя , че не съм "поредната неуспяла с много образования и квалификация" ! Вие обаче - реализирайки се като продавач-консултант на мебели, считате себе си за успяла личност!В това няма нищо лошо - "Разни хора , разни идеали " бе казал един велик български поет!
Подобни махленски сплетни обаче  не са по вкуса на нито един от моите колеги!!!!Прочетете малко по назад мненията за Ващата фирма и ще видите цитирам:"Интелектуалното ниво на работещия състав,незевисимо дали е управленски или обслужващ , е далеч под средното!" , край на цитата! От тук на сетне коментара е излишен!!!!
За разлика  от вашата "фирмичка" , настоящия ми работодател не подбира по този долнопробен начин кадрите с които ще работи , и е далеч от провинциализма царящ в Мебели "Явор" !!!!!!Компанията в която работя , сътворява нещо - в случая сгради - влезте в сайта на компанията - а не се опитва да печели пари като препродава нещо сътворено от друг и то с фантасмагорична надценка!!!!!
Между другото - поздравления доста бързо сте успели да разучите нещото наречено  правопис !!!!!
За да спориш с някого ,то той трябва да бъде поне на твоето интелектуално ниво , и тъй като аз не смятам ,че Вие сте на моето ,каквото и да напишете от тук нататък ,то няма да представлява интерес за мен!Позволих си за последен път да пиша само за да уточня работния си статус в момента!
Пожелавам Ви Весели Коледни и Новогодишни Празници ,които може би ще Ви обогатят интелектуално - все пак по Коледа стават чудеса!!!!

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?