Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Дал Сиат АД https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=София,ул. Любен Каравелов 73&markers=София,ул. Любен Каравелов 73

Дал Сиат АД

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 156 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-10 от общо 156


1 точка

виж подробна оценка
Заплащане
-1
Уважение
-1
Привилегии
-1
Фирмена сигурност
-1
Натоварване
5
Потенциал
-1
Местоположение
2
Колеги
0
Работна среда
-1

Съжалявам че чета лоши мнения за фирмата, защото въпреки че има и някои положителни страни, всички негативни коментари са верни, а позитивните са писани от хора, които никога не са работили там. Ръководството на фирмата се стреми да продава услугите си като кара служителките си да се обличат само с рокли. На интервю не споменават за това, че се остава и след края на работното време, и за задълженията на служителите сами да изхвърлят кошчетата от тоалетната????? Като човек попадал на срещи там мога да кажа, че целият им офис мирише на канализация, а зимата е доста студено, тъй като пестят и от включване на климатици - всички сме чували доста колоритни вицове за пестеливи представители от тяхната нация. Предлагат купища ненужни услуги, под предтекст че без тях няма как - с цел да извлекат възможно повече пари от клиентите си. Не позволят на служителите си да имат собствено мнение- дори държат да им съобщават къде и с кого ще проведат обедната си почивка. Пускат обяви за стажове, защото не могат да привлекат на работното си място завършили хора със самочувствие и за това когато дойде някой неориентиран студент да работи му трупат всевъзможни задачи и ако може за 1 месец да свърши работа като за 5. Ръководството на фирмата изобщо не се отнася лоялно и уважително към никого, а използват елементарни подмолни стратегии, присъщи на някое дете от шести клас, за да покажат на някого, че го харесват и след това да го манипулират - това се отнася и за работниците им, и за клиентите им.
Ако проявите интерес към фирмата и като клиент, и като служител - направете си едно хубаво проучване - ще разберете че се намират на една и съща улица с еврейския културен дом, това е стар район населяван от най- различни националности и много малко българи, а обноските и манталитета на ръководството са присъщи на някой разказ за стиснати, преследвани и нехаресвани от обществото хора. Снимките в сайта им са много романтични, но ако се съмнявате в тях - обадете им се в работно време и им задайте случаен счетоводен въпрос - ще разберете, че хората, които вдигат телефона идея си нямат от счетоводство, а ако сте по- настоятелни те веднага ще ви покажат невежливото си поведение.


-10 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
-5
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
-5

Хора не си губете времето с такъв човек изобщо да ходите на интервю. От влизането до излизането имам ужасно лошо мнение:
1. Посреща ме ужасно задимена обстановка и пушене на цигари. В кабинето вони, а пепелника пълен с цигари. Не спря да пуши и по време на интервюто - никакво уважение към събеседника щом си позволява да ме трови така.
2. Искаше да си оставя личната чанта от вън и ме обвини, че ще постъпя на работа, а нямам доверие в колегите. Вие бихте ли имали доверие преди първа среща с някой. Да не говорим, че това е вмешателство в личните неща на мен, а пък искането му обсурдно. Когато отказах, каза че не спазвам правилата му.
3. Всичките въпроси общи приказки. Значи не търси професионалист.
4. Държи да се пише скоростно на клавиатурата и да не се ползва мишка. Това значи експлоататор щом брои натисканията на копчетата. Камо ли да ми определя как трябва да пиша. Не мисли че може да пишеш бързо и въпреки че ползваш мишка. Прост човек - има хора които работят само с клавиатура, но пък пишат бавно. Всичко си е въпрос на скорост на работа- за мен това е прост човек и явно търси роби.
5. Ако видите снимките във ФБ на офиса ще видете че няма и пространство и са нагъчкани.
6. На всяка дума се заяжда, принизява и да ти казва как всичко трябва да става по неговите правила. Това показва не зачитане на човека отсреща. Опитва се да те принизи за да не искаш и много пари а да си благодарен на това че те е взел въпреки всичко.
До попълването на анкетите не стигнах. Направо си тръгнах след интервюто. По отвратителен човек не бях срещала, гледах да се махна възможно най-скоро от там. Далеч не само от такъв работодател, но и от общуването с него.


кандидат за работа

-45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

Служителите на тази фирма нямат грам мозък. Един ''умник'' e написал един коментар хубав и сега само него копират. Много сте жалки и смешни мишкиииии.
Тази фирма е най-ужасната. Унижават служителите си и най-вече жените. Пълни идиоти работят там.


45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Дори на някой хора да не им се вярва Дал сиат са един от най-коректните работодатели. Дори във фирмата съм била на 2 позиции и останах доволна като цяло


43 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
4
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
4
Колеги
5
Работна среда
5

Братовчед ми работи там няколко месеца, започна като начинаещ junior. Понякога знам че организират работни групи когато има някаква допълнителна работа и съм го хващал да остава след работа и например ако сме някъде и той да закъснее малко за среща, но това смятам за нормално защото и при нас се случва. Мастото където се намират е в центъра, хубаво е че има къде да се паркира и като сме се разбирали да пием нещо след работа обикновено сме отсядали около неговия офис- има заведения и барчета . Друго- знам че имат много клиенти които са големи, също така и чужденци. Имт готини колежки също- доста млади хора са във фирмата му, но не ги познавам, само ми ги е показвал-ходят на някакви места заедно-боулинг и събития. Като цяло е доста доволен от работата си, не съм го разпитвал в детайли, но мнението му е позитивно, а той е сериозен човек и мисля, че фирмата си заслужава.


45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Ех Саше, Саше- пощади поне колежките, бе брат... виждаме, че отново си безработен и очевидно с много свободно време, за да пишеш толкова тук :))) успокой малко топката, никой вече не приема на сериозно нещата които пишеш. Айде лека


44 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
4
Колеги
5
Работна среда
5

От пет месеца работя в Дал сиат и искам да споделя, че не съм срещала по-топъл и сплотен екип.

Като цяло, отношението към служителите във фирмата е на много високо ниво. Всеки служител получава честно, коректно и справедливо отношение, както във финансов, така и в социален и личен план. Работната среда за мен е повече от отлична.

Много съм щастлива, че имам възможността да работя с млади, компетентни и мотивирани хора, с които заедно се справяме в добри и лоши моменти.

Относно управителите и колегите - те са прекрасни хора, комуникацията и обратната връзка е изключително добра, с чувство за хумор са и отзивчиви. Всеки във фирмата се стреми да дава максимума от себе си и да помага с каквото може. От личен опит мога да кажа, че е управителите са коректни във всяко едно отношение и не мога да си обясня от къде идват тази омраза и тези лъжливи коментари по адрес на фирмата като цяло ?! Наистина гледам и чета, че за всички фирми има хора-тролове, които пишат някакви негативни измислици, но не знам какво целят ?! Няма значение де

Държа да отбележа, че негативните мнения, изписани тук, нямат нищо общо с реалността. Ако сте решили да започнете работа в Далсиат, направете го и се убедете сами!


45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

За разлика от всички "АНОНИМКИ", аз ще кажа истината и няма да спестя нищичко.Работих близо година в тази фирма и до сега не съм видяла, служител който си върши съвестно работата да е бил ощетен от към заплата или отношение. Чета всички негативни коментари и виждам или махнати служители, поради злоупотреба с даден пост, или обидени от това, че са махнати поради НЕ справяне със задълженията си във фирмата или не одобрени на интервю

За управителката мога да кажа само, че е човек, която СИ върши съвестно работата и е нормално да следи всичко в офиса да е наред. Е тогава е нормално, служителите, които идват колкото да мине работния ден и да дойде заплата - да негодуват срещу нея. Тя е човек, който ако има забележка към някой служител ще я каже така, че хем да не го засегне, но и да се оправи даденото нещо.Никога не е било да дойде и да не поздрави , да не попита как сме, имаме ли проблеми, нужда от нещо. Е ако това е гаднярка, странна логика имат някои хора.

А на АНОНИМНИТЕ, които без да са наясно, че знаем, кои са, които се изказва негативно, ще кажа : Аз съм била от РЕАЛНО работещите и за допълнителната и не съм била никога принуждавана, а напротив- настоявах да дойдем в почивен ден да си свърша на спокойствие работата и да обуча новите хора, за да си помагаме. Това за клиентите е смешно и личи завистта и злобата на пишещия, което няма и да коментирам, фактите говорят сами- тази фирма е сигурно повече от 15-20 години вече работи и се е задържала успешна.

Колкото до това, че се плаща на тези, които работят и не на тези, които "се скатават и правят" - в това дори няма логика. Ако някой се "скатава", то това си проличава в резултатите му и такъв човек може да бъде "поканен" да напусне на база на тези резултати. Това за полата и роклята е направо смешно :)) Каква логика има една добра фирма да задържа такива хора, на които не им се работи?? Би имало логика само ако фирмата не държи на това да доставя качествени продукти на клиентите си.

Ето такива хора пишат тук и петнят името на фирми, които са осигурили по-добри условия на труд и заплащане от останалите в бранша. И да уточня НИКОЙ не ме е накарал да пиша тук, писах по съвест, защото бях потресена от лъжите които прочетох.


бивш служител

-45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

УЖАСНА ФИРМА
УЖАСНО ОТНОШЕНИЕ
МИЗЕРНО ЗАПЛАЩАНЕ ЗА ХОРА С ВИСШЕ


кандидат за работа

-45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

Най-ужасната фирма на света е ДАЛ СИАТ. Ще те принуждават да ходиш с рокли или поли на работа и с високи токчета. С елегантен панталон било забранено. Това си е чист публичен дом за мен. Ще те карат да казваш къде ще си събота и неделя и откъде минаваш за да се прибираш вкъщи. Чудя се дали да им се обадя и като съм в тоалетната да им кажа какво правя. Системно се седи след работно време да се работи, а даже и събота. Ако работите в тази фирма ставате роби. Бащата на шефката Аднан е доста похотлив (ясно защо са задължени жените да са с поли и рокли). Да не говорим,че от бивш техен клиент знам че хич не ги бива в счетоводството. Пълни некадърници. Ще ви омажат яко нещата със фирмата. А да работиш там е немислимо, пак казвам ползват за роби хората. Много често се работи и по празници. Всички добри коментари се пишат от шефката или нейното смешно протеже Деси. Позната беше там на интервю и са и казали всичко обратно на лошите коментари от този сайт. Те са пълни смешници. Въпросната Деси и шефката Дима нон стоп са в този сайт и щом има лош коментар веднага пишат хубав. Тази счетоводна къща е една голяма измама. Перат яко пари от благотворителност и тем подобни. В тази измислена смешна счетоводна къща се върти яко черно счетоводство. Повечето служители и хабер си нямат от счетоводство. Лично се познавам с някои от служителите и ги знам на какво дередже са. Лично знам от настоящ служител,че всичко там е гола вода. Подиграват се яко с хората. Карат ги да се обличат жените само с рокли и поли- даже ако може и по бански да са на работа ще е най-добре. Шефката е облечена като повлекана,но държи сметка на другите. Нейния баща политика в кавички когато е в офиса само гледа по краката на жените и по полите им и ходи и целува всички наред. Пълна твар е управата на тази скапана фирма. ХОРА НЕ СЕ ЛЪЖЕТЕ И ДА НЕ СТЕ СТЪПИЛИ ТАМ НИТО ЗА ДА ЗАПОЧВАТЕ РАБОТА, НИТО ЗА ДА ИМ ИЗПОЛЗВАТЕ УСЛУГИТЕ. Който е бил клиент на тази фирма е скъсан от проверки и от глоби от НАП. А КОЙТО РАБОТИ ТАМ ИЛИ Е РАБОТИЛ СЪЖАЛЯВА ЖЕСТОКО ЧЕ СЕ Е ПОДВЕЛ ПО ЛЪЖЛИВАТА ОБЯВА. ТОВА Е ФИРМА ПЪЛНА СЪС СМЕШНИЦИ.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?