Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Дал Сиат АД https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=София,ул. Любен Каравелов 73&markers=София,ул. Любен Каравелов 73

Дал Сиат АД

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 163 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 41-50 от общо 163


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Поредния коментар от Деси, на която BGRabotodatel й е любимия сайт, това е нейната социална мрежа.


45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Ох, не ти омръзна, мила С, даа пишеш тук и да злословиш под всеки коментар - всички разбраха коя си, стига вече, не си анонимна :) Нека да сме наясно с някои от нещата, които бившата ни колежка описва, като цяло:


1. Допълнителните часове в ДАЛ СИАТ абсолютно ВИНАГИ са се заплащали и/или компенсирали, освен ако не висиш просто, за да отчиташ присъствие, защото това мила С се вижда (нищо, че си мислиш, че не)- всички сме били свидетели как оставаш и се скатаваш по офиса.


2. В офиса си имаме ЧИСТАЧКА, която чисти офиса и всички помещения, а това, че преди е трябвало да се почиства, както и да се грижиш за хигиената на работното си място се счита за нещо нормално, освен ако си свикнала да живееш на гърба на някой да ти чисти или и аз не знам- да не говорим колко е „трудно” да се почиства бюро с документи..:)))))


3. Вратата ти е посочвана не защото комуникираш по административни проблеми ами защото се занимаваш с интриги и сплетничество, нещо, което в ДАЛ СИАТ не се толерира и не харесваме.


4. Когато имаме някакви предложения или мнения по повод правилата в ДАЛ СИАТ винаги си казваме и нещата се обсъждат, събират ни и се взима някакво решение, което удовлетворява всички.


Работата си върви много добре, натоварване, разбира се, има – такава си ни е професията и смятам, че ДАЛ СИАТ е прекрасно място за професионално развитие и реализация.
Не мисля за редно да пишеш по някакви форуми преувеличени неща с цел да навредиш, защото не ти отива. 3 месеца е предизвестие, защото толкова са все пак да си счетоводител е отговорна работа, но ти така и не го разбра и затова ти е странно. А и никоой не стои 3 месеца, отива си, когато се намери заместник.

Виждаме, че все още пишеш с правописни грешки, което съответства на нивото ти, като цяло, но да чак пък да дължиш някакви брутни заплати... тук малко се уливаш вече, но както и да е, всеки вече разбра за какъв човек става въпрос- пропаднал и нереализирал се, като се успокояваш, като плюеш по старите си колеги, което не ти прави чест.

Аз лично работя в компанията от доста време, а преди това съм работила по други счетоводни къщи и мога да ви кажа, че тук условията са доста по-различни, отношението е съвсем друго, отнасят се с теб с уважение, заплащането никога не се бави ( за разлика от други места), даже напротив и като цяло съм доста доволна.

Може би не могат да я оценят точно такива, които не са имали опит и сблъсък с други фирми от тази сфера и съответно не могат да направят сравнение.


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Към последния коментар: Не е така. Има само два типа хор, които пишат тук - бивши служители или кандидати за работа, които им е светнало за какво става на въпрос и Ръководството на фирмата. От първата група са обективни, а от втората - както им е изгодно да бъде казано, но не и направено.
При предизвестие 3 месеца и отвратително унизително отношение какво ще правите? От момента на започването си там ако искате да се махнете веднага ще дължите 3 заплати (БРУТНИ)! Отделно е пълен ъпсурд някой да ви чака точно вас 3 месеца, камо ли със стаж в подобна фирма.


бивш служител

40 точки

виж подробна оценка
Заплащане
4
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
4
Потенциал
5
Местоположение
3
Колеги
4
Работна среда
5

Чета коментарите и се убеждавам, че от сайтове като този трудно можеш да си формираш обективно мнение за която и да е фирма. Странно е, че коментарите са в двете крайноти. Ясно личи, че има някой, който хейти и то доста НЕаргументирано.
Аз работих в Дал Сиат за кратко. Напуснах, защото офисът е доста далеч от вкъщи и пътуването ми беше в повече, а и се насочих към съвсем различно поприще.
Нямам лоши впечатления, не съм усетила лошо отношение, никога не са забавяли заплати, обстановката-доста приятна, с някои колеги сме все още приятели!
Сега някой отново ще напише, че и моето мнение е платено. Отковено казано ви съветвам да не вярвате на нищо написано тук, защото БГ работодател отдавна не е сайт, на който може да се вярва.


бивш служител

45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Сменил съм над 10 работи досега и Дал СИат беше един от работодателите от които съм останал супер доволен (другия няма да го казвам тук) . Честно казано съжалявам че напуснах и оценката която давам е напълно заслужена.


43 точки

виж подробна оценка
Заплащане
4
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
4
Колеги
5
Работна среда
5

И аз подкрепям по-долу мнението, жалко е наистина, това, което недоволните пишат, което създава погрешна идея за цялата фирма. Толкова злоба има в някои коментари, че се чудя с какво толкова им е виновен директорът, който не управлява вече от повече от 5 години- смятайте колко са стари и неактуални тези писаници. А иначе- ако не им е харесвала работата, да бяха отишли да работят някъде другаде, защо са се мъчили толкова? Очевидно е, че искат да оклеветят и набедят. Аз преди години работих за Дал Сиат и винаги са се отнасяли с мен с изключително уважение.
Въпросният директор е разумен, разбран и интелигентен човек, е вярно че се е ядосвал, но честно казано, доста от хората мислят, че могат да си седят по цял ден и нищо да не правят и да получават заплати. Да допускаш грешки е нормално, а и е доста по-добър вариант, отколкото да не правиш нищо, а той се ядосваше най-вече на тези дето нищо не правят, но винаги е поущрявал тези които имат желание за работа.

Освен това, много от нас са ставали свидетели на това как хора без никакъв стаж и знания, идват да търсят работа с желание и хъс и той никога не им е обръщал гръб и им е давал работа дори и в най-тежки за фирмата времена.

Аз лично смятам, че той е изклчюително достоен човек, колкото за сегашната шефка , определено има истина в коментарите, строга е, и доста млада, но и тя не е лоша, малко припряна си пада, доста умна, но странна - е ама посочете ми един забавен главен счетоводител, ха ха .
Като цяло фирмата е добро място за развитие и реализация за млади хора и ерудирани и останах с много приятели, които все още работят там, така че ми е тъжно като чета някои коментари. Пожелавам на Дал Сиат и хората там много успехи и да не спират да правят това, което обичат!


45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Здравейте. Работих в тази фирма преди няколко месеца.
Положението е следното :


-Парите се дават на време задължително понякога и ден по рано.

-Първия месец имаш обучение, човек който е до теб и ти обяснява всичко, първия един 2 дена общо взето само гледаш, след това почваш да помагаш за по-лесните неща.
Процедурите се учат от разписани стандарти за работа, но най-вече в движение, но пък трябва да се учат защото на теста ако не ги знаеш на повече от 50% -лошо. Или ще ти дадат около 5 дена отсрочка. И също няма такова нещо да не ти дадат заплата при напускане или че се работи извънредно. Всеки час който сме работили се плаща или компенсира, а някой остава от време на време и то ако има да си довършва нещо

- Натоварването понякога е много голямо, като се изсипат няколко човека на фронт офиса и си дежурен и звънят телефони, врата, клиенти .. общо взето – пълна лудница. Случвало се е почти на всички и по едно време вече ти е забавно :))

-Заплатата не мога да я коментирам но е средната за София, като понякога има бонуси, както и надбавка всеки месец

-Фирмата си държи на стандартите и реда, има си специална фирма, която поддържа чистотата.

- Работното време е от 8:30 до 18 ч като обедната почивка е 1 час, а не като на повечето места половин –можеш да си излизаш да пушиш ако искаш

-Почивки си ползваш когато искаш, но трябва задължително да пишеш молба

-Може да има уддръжки при неспазване на правилника нещо, но не съм забелязал а и са маки. Това е защото има служители на които не им се занимава с някакви неща и бързат да си ходят.... нормално да сртане така.

- Иначе фирмата е много сериозна но си иска бачкане

-Аз напуснах зашото си намерих работа по мойта специалност иначе бих ви я препоръчал.


бивш служител

45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Преди три, четири години реших да се занимавам със счетоводство, тъй като учих това и започнах да търся работодател, който би ме приел като кадър без опит в областта а и реално и никакви много знания. След редица интервюта в различни компании, нямах голям успех. Приятел ми спомена, че Далсиат разширяват централния си офис в София и реших да кандидатсвам по пресните обяви в "Джобс".

След няколко дни бях повикан на интервю, като ми се каза още по телефона, какво е къде и тн. На първото интервю присъстваха главния мениджър, а на следващите още двама мениджъри на отдели, чиито имена няма да споменавам. Задаваха ми разнообразни въпроси, тона на разговора беше делови и основно на работна тематика, питаха ме и неща относно какъв човек съм и предишен опит, но от време на време и това какво искам и как съм напуснал старата работа, колеги и други подобни. След около 30 -40 минутен разговор, с усмивка и добри пожелания се разделихме. Не очаквах, че ще ме извикат на второ интервю защото както казах бях почти без никакъв опит, но това се случи.

На второто интервю бях посрешнат от споменатия по-долу мениджър. Имаше тестове по счетоводство и личностен, на който мисля че се справих. Беше ни обяснено, че няма правилно и грешно ами просто е за това да се види доколо човек е за тази работа реално.

Три дни по-късно реално започнах обучения, които преминаха чудесно и за почнах работа в отдел "счетоводство" в единия от екипите в София.
Заплатите са над средните за страната и варират според заеманата длъжност, за всеки има възможност за бонус, който се изчислява по системата за съответната позиция.

Предлагат се допълнителни застраховки с различни бонуси, базирани на работният ви стаж в компанията. Има и карта за фитнес, плуване и други такива занимания. Екипа е изцяло от млади и усмихнати хора. Работи се от понеделник до петък. Компанията е много толерантна и лесно може да се направят индивидуални промени в графика ако ви се налага да отидете на изпит или да приберете детето си от драдина примерно.

Повечето от написаните неща по-долу са доста стари и нерелевантни. Споменатия шеф всъщност е шефка- омъжена сериозна жена, а що се отнася до заплатите- започват от 700-800 лева стартово. Всеки човек, който върши работата си съвестно, получава коректно отношение отсреща.

Работя от 11 години за различни "пишман шефове", за тези няколко години прекарани в Далсиат съм останал с чудесни впечатления. Напуснах поради лични причини и препоръчвам на всеки който иска да се впусне в света на счетоводството, да не пропусне дапотърси своето място в Дал сиат.


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Вместо да пишете (от ръководството) че дадени неща са така, защо просто не ги направите да са така???
Защото не ви изнася, знам. А отделно като си рекламирате позициите 800лева не са над средното ниво за гр.София, може да е добре за Монтана и Берковица, но не и тук.
Средната заплата в София е около 1000лв нето.Тя се дава на редачи и касиери в Лидл, хора със средно образование и минимум отговорности.
Естествено, че е разбираемо и нормално за завършили студенти без опит и реални практически знания да се дават 800лв в началото. Това е ок. Но не е за хвалене, че е много, а по - скоро, че се дава шанс за натрупване на опит.
НО! Условията на работа нямат нищо общо със заплатата и шанса.Не са нормални експлоатацията и робското отношение към персонала. Пак ви казвам, пишейки тук не печелите нищо, по - добре насочете енергията си да промените нещо като обстановка, работни условия и отношение.


бивш служител

45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Преди три, четири години реших да се занимавам със счетоводство, тъй като учих това и започнах да търся работодател, който би ме приел като кадър без опит в областта а и реално и никакви много знания. След редица интервюта в различни компании, нямах голям успех. Приятел ми спомена, че Далсиат разширяват централния си офис в София и реших да кандидатсвам по пресните обяви в "Джобс".

След няколко дни бях повикан на интервю, като ми се каза още по телефона, какво е къде и тн. На първото интервю присъстваха главния мениджър, а на следващите още двама мениджъри на отдели, чиито имена няма да споменавам. Задаваха ми разнообразни въпроси, тона на разговора беше делови и основно на работна тематика, питаха ме и неща относно какъв човек съм и предишен опит, но от време на време и това какво искам и как съм напуснал старата работа, колеги и други подобни. След около 30 -40 минутен разговор, с усмивка и добри пожелания се разделихме. Не очаквах, че ще ме извикат на второ интервю защото както казах бях почти без никакъв опит, но това се случи.

На второто интервю бях посрешнат от споменатия по-долу мениджър. Имаше тестове по счетоводство и личностен, на който мисля че се справих. Беше ни обяснено, че няма правилно и грешно ами просто е за това да се види доколо човек е за тази работа реално.

Три дни по-късно реално започнах обучения, които преминаха чудесно и за почнах работа в отдел "счетоводство" в единия от екипите в София.
Заплатите са над средните за страната и варират според заеманата длъжност, за всеки има възможност за бонус, който се изчислява по системата за съответната позиция.

Предлагат се допълнителни застраховки с различни бонуси, базирани на работният ви стаж в компанията. Има и карта за фитнес, плуване и други такива занимания. Екипа е изцяло от млади и усмихнати хора. Работи се от понеделник до петък. Компанията е много толерантна и лесно може да се направят индивидуални промени в графика ако ви се налага да отидете на изпит или да приберете детето си от драдина примерно.

Повечето от написаните неща по-долу са доста стари и нерелевантни. Споменатия шеф всъщност е шефка- омъжена сериозна жена, а що се отнася до заплатите- започват от 700-800 лева стартово. Всеки човек, който върши работата си съвестно, получава коректно отношение отсреща.

Работя от 11 години за различни "пишман шефове", за тези няколко години прекарани в Далсиат съм останал с чудесни впечатления. Напуснах поради лични причини и препоръчвам на всеки който иска да се впусне в света на счетоводството, да не пропусне дапотърси своето място в Дал сиат.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?