Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Дал Сиат АД https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=София,ул."Антим I " 57 &markers=София,ул."Антим I " 57

Дал Сиат АД

Напишете мнение
5 4 0
4 точки от 117 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 11-20 от общо 117


45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Хаха :))))
Това са пълни глупости-аман от уволнени, завистливи и озлобени некадърници, които висят в нета и с години не могат да си намерят работа, пишейки само негативи по форумите. Никой във фирмата не се осигурява на 4 часа и е смешно това за тормоза :)) физически – да, връзват ни за парното, когато не слушаме. Шефа от поне 7,8 години години е Жена и не знам на кого посяга- отново измислици, а това за заповедите на шефа е копирано от един сайт, на който и аз съм попадал. Екипът сме си супер, с изключение на такива недоразумения, като този човек, който си личи, че или са го изгонили на втория ден или никога не е работил там


бивш служител

-45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

Бягайте далеч от тази фирма!
В никакъв случай не подписвайте тежко обвързващият срочен трудов договор.
Осигуряват ви на 4 часов работен ден.
Работи се по 12 часа на ден.
Не си заслужава психическият и физически тормоз.
И почти нищо няма да научите за счетоодството.
А шефът им Аднанчо е психически нестабилен.
Ако сте младо и симпатично момиче почти сигурно е, че Аднанчо ще ви посегне.


Всеки служител трябва да знае и спазва 10-те заповеди на д-р Аднан Лидиянов*

1. Помни казаното от шефа;
2. Забрави всичко лошо, с изключение на заповед първа;
3. Не пожелавай стола, колата и вилата на шефа, а самия него;
4. Да не ти хрумва да притежаваш чантата, дебитната и кредитната карта на шефа, достатъчно е да се разпореждаш с тях;
5. Изслушвай внимателно колегите, а направи казаното от шефа;
6. Когато те извика шефа започни с думите, че напоследък все търсиш повод да отидеш при него, защото много ти липсва;
7. Не се хвали с успеха си пред шефа, без да предшестваш думите си с това, че постигнатото е благодарение на него;
8. Не лъжи, лъжите ти по заповед шеста и седма са предостатъчни за един човешки живот;
9. За грешка не посочвай име на виновник, шефът го знае преди да е допусната грешката;
10. Прощавай на всички, с изключение на шефа, прошката е добро дело, а по отношение на шефа е обвинение.
------------------
*3-тата заповед е обръщение към жените, както 10-тата Моисеева – към мъжете; докато в Библията мъжът е човека,
а жената е помощника, в Дал Сиат жената е счетоводителя, а мъжът – за съпоставка /забележката е на редактора - Деси/.


45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

В сравнение други фирми в тази сфера-други кантори в които съм работил, в тази компания се цени личността, а усилията и постиженията не остават незабелязани и недооценени. Атмосферата в офиса е страхотна, заплащането конкурентно-сега малко е натоварено в това време на годината, но пък е веселба в офиса, признавам си :)))
Компания, която препоръчвам лично с две ръце !


45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Мили колега, всички знаем кой си и причините, по които пишеш тук, но ДА прав си- кариерният път за теб е = 0, при положение, че след толкова време тук не се научи да избягваш елементарни грешки, не полагаше никакви усилия за нищо и съответно губеше времето на всички нас.
Не знам за това дали се задържа човек „повече от шест месеца“, но над 80% от колегите са със стаж над 7,8 години във фирмата, а за осигуряването е абсолютна лъжа, което лесно може да се провери. Правилата са да си свърши човек работата, и можеш да си сигурен, че след като те освободиха ни изгуби предостатъчно време в "стоене и седене" да може да ти оправим глупостите, които беше сътворил тук. Не мисля, че има счетоводна къща в тази страна, в която счетоводител да „няма какво да прави“, освен ако не е бил като теб с минимални познания и компетенции, както и пролича си- възможности. Аз лично се радвам, че не си вече тук, защото без теб се работи по-лесно, а и също така прекрасно разбирам защо пишеш по този начин и защо все още си безработен. Приятна вечер!


бивш служител

-24 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-1
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
5
Потенциал
-5
Местоположение
2
Колеги
-5
Работна среда
-5

Работил съм във фирмата достатъчно дълго време. Съжалявам за времето в нея, вместо алтернативите, които имах и професионалното развитие, което можех да получа в друга компания.
Фирмата е семейна, съответно кариерният път е = нула.
Ако имате личен живот - забравете за него.
Жалко е, че някой от администрацията постоянно пише позитивни отзиви и с цел да привлекат повече хора, защото, както сте забелязали, текучеството във фирмата е доста голямо. Рядко се задържа човек повече от шест месеца.
Осигуряват те на половин работен ден, а допълнително заплащане за извънреден труд - няма.
Ако на някой му се стои в офиса, защото просто няма какво друго да прави - ти трябва да стоиш с него, защото такива са правилата.


кандидат за работа

5 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
5
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Уважаема Г-жо Костадинова,

Искам първо да Ви изкажа огромната си благодарност за отговора Ви към мен, с който отговор Вие преборихте в мен всякакви съмнения за некоректност от Ваша страна. Да, аз все пак кандидатствах и през jobs.bg. Мисля, че е редно да се уважава политиката на компанията Ви, както и начина на работа Ви.
Благодаря Ви за положителната оценка, с която ме категоризирахте като амбициран и целеустремен, но искам да знаете, че когато човек иска нещо, то няма невъзможни неща. В конкретния случай, аз много искам да работя и да се развивам в компания като Вашата в дългосрочен план, разбира се. Бих искал да покажа тази си моя амбиция, постоянство и стремеж към преодоляване на препятствия и на практика и то не къде да е, а в Дал Сиат, която е с екип от професионалисти и сърдечни хора, което си е едно важно уточнение, защото след като се работи в един екип, то се работи с хора - с други хора и е хубаво екипа от колеги да бъде сплотен и комуникацията да е на ниво, само така се решават "завързани" казуси. Искам да подчертая, че комуникацията с Вас беше на изключително високо ниво, макар и да имаше леки уточнения към мен, за което аз се извинявам. Подхода Ви беше коректен и дипломатичен. Мога да кажа на всички кандидати, които четат тук "ДА" Дал Сиат е счетоводна компания с класа и най-важното с подход.
Благодаря Ви, аз мисля, че Вие вече сте на ясно с моето огромно желание за работа и най-важното за развитие в представляваната от Вас компания и след като всичко това е ясно, аз оставям на Вас да прецените моята кандидатура. За мен ще бъде чест и удоволствие ...


С Уважение,
Анастасов


представител на управлението

45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Уважаеми Г-н Анастасов,

Радваме се, че още се срещат такива амбициозни и целеустремени млади хора като Вас и Ви благодарим за проявения интерес към нашата компания.

Във връзка с подадената кандидатура за работа се свързахме с Вас, за да Ви насочим към установения ред за кандидатстване и картотекиране по надлежния ред, тъй като длъжността е обявена през сайта jobs.bg.

Счетоводна къща ДАЛ СИАТ е компания с над 27 годишен опит, с установени практики и стандарти за работа и не толерира заобикалянето на приети процедури. Още повече, във връзка с Вашите упреци към нас, тук сме приемствени към хора БЕЗ ОПИТ, тъй като смятаме и сме се доказали като добра школа за амбициозни специалисти и имайки предвид, че академичното образование в България към момента, за съжаление, не отговаря на нуждите на пазара в бранша. Разбираме Вашето раздразнение относно процедурите, но уви капацитетът ни към момента за работа в Централния офис на компанията ни в гр.София, за която са вакантни позициите, е с екип до 15 човека.
Оценяваме и сме поласкани от Вашето постоянство и множеството съобщения тук и мейли на електронната ни поща, и за това, че днес все пак сте кандидатствали през сайта jobs.bg и Ви уверяваме, че кандидатурата Ви ще бъде разгледана с приоритет, в следствие на Вашето огромно желание да станете част от екипа на ДАЛ СИАТ !

Имайте предвид, че ако междувременно се запълнят обявените вакантни места, до 30.09 ще бъдат открити още 4 /четири/ нови такива за финансови и счетоводни длъжности, във връзка с реализацията на нов бъдещ проект и ще се радваме да разгледаме кандидатурата Ви отново.


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Привет,

Така, значи писах на официалния сайт на "Дал Сиат" АД, изразих моето огромно желание за работа, желание за развитие, обясних подробно, защо и каква ми е мотивацията да кандидатствам точно при тях. След два дни получих обаждане, с молба да пусна /CV/, бяха изключително любезни. Понеже аз не съм от тези, които висят в jobs.bg и нямам регистрация, направих си актуално /CV/ + снимка и мотивационно писмо строго по етикет и го изпратих забележете в страницата на "Дал Сиат" АД отдел "Кариери", официално място за кандидатстване за работа. В понеделник получавам обаждане, че трябвало още веднъж да изпратя /CV/, защото виждате ли, трябвало да бъде през jobs.bg, и тук вече идва странното, начина по-който се опитват да "отпратят" кандидат, който явно не е "достоен" за работа при тях. Обадих се по-късно и йм за да ги попитам защо е нужно да повторя цялата процедура и през сайт за работа, но ми вдигна дама, на която се наложи да обясня цялата ситуация по казуса, тъй като не беше на ясно, а отсреща получих отговор, "а вие сте кандидат за работа, не сте наш клиент" еми г-не ако има нещо ние ще ви потърсим, за сега е това.
Значи до като ме мислеха за клиент отношението бе едно, след като рабраха, че съм кандидат за работа, вече стана съвсем друго /не казвам, че беше арогантно, но .../
Жалко, че получих такива добри референции, жалко, за хубавите думи за тях, а брат ми е един от мениджърите в компания от голямата четворка и той ми каза, "добри са, с добро име се ползват", но в моите очи това не се опроверга, а напротив.
Дано да съм единствен, дано само към мен е било това отношение. Все пак йм желая успехи...!


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Привет на екипа Ви,

От много време искам да работя в "Дал Сиат" АД, но явно поради това, че нямам много стаж /около 3 години/ и съм малко над 30 години, може би затова не ми се обаждат с покана за интервю. А само как ми се работи, какъв хъс и каква амбиция имам, но как да я покажа, просто не знам. Брат ми е старши одитор в една от водещите одиторски компании от Big four и ми казва доста добри отзиви за "Дал Сиат" АД, ама на не ми се обаждат и не ми се обаждат ...
Ако има място, в което ми се работи, то това е "Дал Сиат" АД и ще продължа да кандидатствам, дори си мислех да им напиша, че съм готов без заплата да работя един-два месеца, само и само да им покажа и докажа амбицията си за работа и развитие точно при тях ...


45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Мястото е супер, работната обстановка е на ниво, екипът са много свежи и настроението винаги е добро! Все така- напред и нагоре !

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?