Енерго-Про Варна ЕАД https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=Варна,бул. Владислав Варненчик 258, Варна Тауърс , кула Г&markers=Варна,бул. Владислав Варненчик 258, Варна Тауърс , кула Г

Енерго-Про Варна ЕАД

И каква стана тя сега, всички освободени служители през 2024 сега си спечелиха делата и трябва да бъдат възстановени на работа. Нека някой погледне истинските причини да бъдат освободени тези хора. Защото едно се пише в заповеди и се набива в главите на хората, а истината е съвсем друга. И сега кучетата си лаят, кервана си върви. Ангелов управлява еднолично вече 7 година и си стои във фирмата. Разбърка всички процеси, едни спряха да вършат това, което са вършили повече от 35 години, други имитират работа от пусто в празно. Срещи за едни и същи неща се организират в 5 поредни години. Разрешаваха се присъединявания през чужди трафопостове, с фирми, които нямат капацитет се сключват договори за направа на просеки, за СМР по ел. мрежата, за СМР по сгради.Гледа се най-ниската цена и дотук се докарахме. Не ни чакат добри дни, заради разбърканата работа, все повече имаме проблеми. Всички колеги се оплакват , че в края на работния ден са като истискани лимони, но не от работа, а от неясни правила и процеси.

Да кажа и аз за авариите по мрежата през октомври/ноември 2023 г.-колите бяха с летни гуми, щото чакали 2024 г че да можело гумите да са инвестиция. Шефовете на ДАП-а да ги изхвърлят. Дукато така са управлява таз фирма така ще бъде. Немогат да се изберат фирми с капацитет, никой не гледа срокове, договорите изтекли, няма кой да изготви технически изисквания, няма и няма. и какво цакат ел. монтьорите. докога ? инвестирайте в мрежата, а не в гуми и в безмислени неща за да допрате до 45 млн, до 90 или до 100 млн. Скоро всичко трябва да се промени. Да видим кой ще работи, чакали да дойдат не квалифицирани кадри и да ги квалифицирали за ел монтьори. Като стане и тези хора останат повече от 3 години да работят, елате ми се обадете. Фирми търсят работници от Непал, Узбекистан, Киргизстан, Индия и др., ама за чистачи, шофьори, сервитьори и готвачи, а не да работят с ток.

Здравейте, колеги, тъй като от скоро ме поканиха да ходя в нас да кажа и аз моите впечатления. Да зпочна от мениджмънта и най-вече за г-н А.Ангелов, такъв прост човек рядко се среща. Не знам още колко време ще го оставят да се упражнява на тема енегетика. Ей таракооу туй не ти е Нокиа, ама и там си бил пълен безхаберник, то който иска да го провери ще разбере. Тука хората седят без ток, без телефони всеки ще го приживее ама сега по студа отиди ти го обяснявай. Удобно е да изпратиш други хора да на срещи, а той в къщи н атопло. Като се имаш за експерт и взимаш решениия за мрежата да си носиш последствията. Реално той коли и беси, каквото каже това се прави. Не гледайте кой е разписал заповедите или нарежданията, всчико се комнадва от него а другите управители ги е страх да му кажат истината в очите, а и имат и какво да губята, хубави позиции с големи заплати. Новият управител Шарков, сложен там от Ангелов ама сега да видим и той как ще оправи Север. Общо взето само грешни решениия но друг носи отговорността, така и аз мога да ръковдя Енергото. Относно ЧР и г-жа Стойнева, какви ми ги приказвахтре на интервюто а какви са нещатат в реалност нямам думи. Тя госпожата толково си може , проста , проста, ама сега е на върха на вълната и прави каквото си иска и никпой не и търси орговорност. ама това е вече това не е мой проблем сега съм си в нас на топло, ама се чудя кога ще спре тока и ще мръзна, че от 2 години тука в балкана Север нищо не е инвестирала в мрежата. Ама като спре тока и аз вече ще сакндирам пред Енергото. Та това е реалността колеги, както искате така го разбирайте, едно грешно решение води други след себе си, а накрая друг обира пешкира.Но това може да се промени ама кога само един знае.

Само Колев ли? Ами Ангелов, ами Стойнева, ами Христов!Който назначи двамата управителя на Шумен/Търговище и Габрово/Горна да го изгонят. Трябва да си голям безхаберник, за да помислиш, че човек отвън ще може да управлява хора и процеси, за които даже не е чувал. Те тези дето са работили в системата, едва, едва се оправят. Ами тоя Шарков, незнам, объркват работата по мрежата. Фирмите не искат да работят за енергото или която иска, тя определя правилата и отгоре и се разрешава.Големи проблеми, големи каши.Тя таз работа така няма да продължава, това е ясно. Въпросът е защо оставят толкова да се опорочат нещата и тогава да променят.

Винаги съм се държал настрани от интриги и сплетни.Държал съм се настрани от това да вземам отношение по много теми. Но търпението ми е на ръба, като гледам началниците как си мълчат за всички проблеми.Първо: няма хора за ел. техници, заради ниски заплати и заради лоша организация на работа; второ: Липса на елементарна организация: днес се иска едно, утре се иска друго, няколко месеца описвахме мрежа, ние сме 7 човека МИР, ние описваме мрежа, а има отдел документация на мрежа, някой да ги попита какво правят.Постояно има хора с отнети бонуси, директора на ЧР и Колев да си тръгват. Нямаше материали в складовете през 2023, а направиха директора на логистиката управител в Север. Единия общински съветник, другия военен, незнам как смятате да се работи. Ми управителите РЦ, трима от петимата управителя нямат идея какво е това обслужване на електроразпределителна мрежа, само един Рахнев, бивш наш кадър.Не дай боже да има лошо време, един месец хората ще стоят без ток. Трето: колите не стават за лошо време, Дачиите който ги купи , сигурно ги е купувал да се разхождаме из Габрово, а не давършим работа.Постояно се гледат монтьорите по мрежата, че в таз фирма има и други работници. Има такива дето си вършат в 50 % от времето само лична работа. Ако не се вземат мерки, ще става лошо.
Да идват да ги запознаем с проблемите, иначе ей тъй ще се обясняват като Колев и Мехочев по телевизията и ще говорят глупости.Ремонтна програма, ква ремонтна програма ги интересува хората, сега си изкарвате нотарилани актове за трафопостове, мъкнаха ни по нотариуси, няма кой да обходи трафовете и да ги види, че покривите им текат. Само оня колега Тошко дето се чуди кое кога да направи, че те са над 10 000 трафопоста. Той да не е Шива. Като отворим трафопоста и хората виждат, не са слепи.В таз фирма в последните 5-6 години виждам само имитация на работа в голямата си част. Нещата са тръгнали на зле ама с голяма скорост.Връщане назад трудно ще стане. С 7-8 промени нависоко ама с хора от енергетиката , а не оттук оттам.

Приятели, ето наччин как може да си изкарате малко странични доходи от този сайт чрез гледане на реклами: https://faucetcrypto.com/r/173594
Плащат в Bitcoin, най- хубавото нещо в него е че има програма за лоялност и колото повече го развиваш повече печелиш. Аз горазвивам от 2019г. и си докарвам доста прилична сума на месец.

Докато се назначават за Управители на Север хора който грам не разбират от енергетика и такива който не могат сами да вземат решения положението ще се влошава все повече.

Мненията са по -скоро отрицателни, защото в голяма фирма да има толкова лоша организация, липса на комуникация и лош мениджмънт не е толкова типично. Това е характерно по скоро за малки фирмички.
Уж за всяка работа си има отдел/дирекция и накрая липса на резултати. Значи ....... много неща не са вред. Мен кое ме учудва, при нас в Силистра в ноември започнаха външен ремонт на сградата. Чудно е кой го е решил и кой го е разрешил. Сложиха външната мазилка и тя се свлече. Тъй е като не дават техните пари, а плаща енергото. За работата на техниците не искам да говоря. Малко сме, много друга работа ни карат да правим и в тоз състав няма как да стане.Но няма нито кой да ни разбере, нито кой да помогне. Положението по хубаво няма да става.

Никаква организация, малко пари и много зор да се изпълнява норма. А за поддръжка на мрежата да не говорим.

Не е нужно да си експерт, за да сметнеш, че проблемът е започнал и ще се прояви с голяма сила в следващите години, когато хората родени 1965-1975 г. , започнат да влизат в пенсионна възраст (и които са технически много добре подготвени и са една голяма като общ брой, 140 -150 хил. на година), а срещу тях ще има една от най-малките групи, готови за работа (50-60 хил. души, които технически са неграмотни). В случай, че фирмата иска да се подготви професионално за това време, първите неща е да се сменят управителните съвети и мениджър човешки ресурси. В противен случай мрежата ще се обслужва все по трудно, като обслужване означава, че аварията ще се възстановява в сравнително кратък срок. Друг вариант е да стигнем до положението в Електро Холд.