Енерго-Про Варна ЕАД https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=Варна,бул. Владислав Варненчик 258, Варна Тауърс , кула Г&markers=Варна,бул. Владислав Варненчик 258, Варна Тауърс , кула Г

Енерго-Про Варна ЕАД

В туй положение сме щото второто ниво си пази столчетата. Не посочват реалните проблеми, всеки имитира много работа и си кюта.Ама кой до когато!Всяко нещо има граници!

Освобождаването на хора с знания и умения е и ще бъде проблем, но това няма как да го знаят хората на ет. 15 във Варна.Управителите на Север си позволяват да освобождават хора на позиции, управляващи мрежата. Това е престъпление.Мрежата не се обслужва, щото няма кой, лято е, в отпуск трябва да се излиза, предлагам за попълване щата в мировете, да са директора на чр, Ангелов и Колев. Колев криво-ляво ще се оправи, ама другите да ги видим. И да дойдат в Горна. Чакаме късната есен, мокрия сняг и силния вятър. Търсете сега хора за управители и отговорници. Ам за управители ги търсете отвън, че кой вътрешен ще ви се върже на ъкъла. Нещо такова като директор БТООС, който щял да следи със система кой идвал пил на работа и щял да го монтира на 60 сгради. В неговата предишна фирма имало такова , ама на едн сграда. А някой направи ли сметка колко ще струва тази система.И каква полза има от нея, точно никаква.Или като оня външния дето щял да оправя процесите. Само три години ще минат докато разбере кой какво прави, и чак тогава ще тръгне да оправя. И дотогава си е тръгнал. Като знам че един софтуер се разработва и внедрява минимум 6-7 години. а да тръгне да работи на 100 %, минимум 12 години. И то хоп промяна в закони и наредби, и хайде пак наново.Нали виждам оптимата, 3 процеса на кръст са вътре. И най-чудното за всички, бившия директор логистика, сега управител в Север. Аз ако съм на управителите РЦ и директорите в север, постоянно ще му задавам въпроси, на които няма да може да 0тговори.Не мога да си обясня как приемаш работа, за която не ставаш.Проблемите в складовете не решени, проблемите с електромерите не решени, и ти приемаш да си управител. Незнам това си е кощунство. Ако няма промяна, ще има много подадени молби.

Не мога да повярвам какво се случва в фирмата. Освобождават се хора, които работят с хъс. Напр. колежката от НИАП. Това е енергичен, човек с необходимите знания и умения, с технически познания в много области, трима мъже слагаше в джоба си. Държи на правилата в работата, винаги усмихната и позитивна и сега какво без работа. незнам как я мислят управителите. но..... преди да освободят някой, трябва да премислят нещата. Четах сега за изискванията да напишеш мнение и пише, че сайта е за работната атмосфера и трудовите условия. И че никой не го интересувало интригите и вътрешното напрежение. Ама ако те са част от работата. Щото тя рибата се вмирисвала откъм главата. Това народа го е казал и е много прав. нека и други хора кажат мнение. Може да съм в грешка. Ама съм в правото си.

Искам да кажа за матириалите в склада през ноември и декемрви миналата година.Да се изкара справка от програмата и да се види.нали има модерни системи. То ще станя ясно и тогава да наказват. Щото до началник отдел и управител РЦ нещата стигат и се разбира, ама незнам нагоре.

От както работя в тази фирма, все се търси отговорност и се режат бонуси и заплати на хората, които поддържат електропреносната мрежа.Някои го считат за нормално, но лично аз не смятам, че хората, които поддържат мрежата, трябва да се наказват.Управителите на електроразпределителното дружество трябва да са хора с нравствена ценностна система, тя да се отъждествява с морал, етика и нравствено поведение.За съжаление това не се вижда.
Нещата, които се чуват по коридорите приличат по-скоро на юридическо лице, тип ЕТ и на хора във фирма в началото на 90-те. Политиките на фирмата често нарушават законите в държавата.На книга е написано идеално, на практика е нула.Аз и част от моите колеги се сблъскват с това, че трябва да нарушат свои идеали и принципи в живота, тъй като в работата се налага да ги нарушават.Водили сме разговори с директора и началника, които казаха "и това ще мине". Да, но другото, което ще дойде, както казват по-старите колеги, е горе-долу същото.За съжаление някои неща се разбират още на интервюто за работа, но човек си дава сметка за тях, когато поработи повече от 3 години.Пожелавам здраве и търпение на всички, а на колегите, обслужващи електропреносната мрежа да бъдат здрави и да имат по-малко работа.:-)

Виждам тук се споделят много проблеми. Пишат и колеги ел. мунтьори. Понеже казвам на шефовете ама те нехаят реших да пиша. В последните месеци се слу1чват някакви страни неща. Прверява се как били възстановени аварии дето станаха през ноември 23 година. Никой не пита как работихме без почивка. В лоши метерологични условия. Без материали в склада, ходихме да купуваме от разни складове. Сега пък гледат как били направени просеките. Толкоз проблеми няма табла няма проводници, няма лични предпазни средства, няма хора да работят. Скоро време няма да има хора да работят и да допускат фирмите да работят, тогава от Кулите ли ще идват.Най-лошото е че намесват РМС в бакиите, директора им ходил да проверява просеки. Питам в качеството си на какъв. неговата работа е друга, разхвърляна на десет места.Колега от Търново от подстанции казва че му вършат работата с фотоволтаиците.И тъи нататак.Ний в МИРА им вършим друго. Инвеститор на ел. обект се явява на обекта един път обикновено не знай кой какво прави там.Другото лошо е за личните предпазни средства да ги проверят че са с изтекла годност, никой нищо не гледа нас тръгнали. Колите не влизат в нивата, като влезеш и затъваш.Наште управители на Севера криво да седят право да съдят да слагат РМС на място и да не дирят под вола теле при нас мрежарите. Щото жална майка на абонатите. Ако има авария тоз ноември ще видите.Ще кажа едно, който тръгне да проверява нещо или някой винаги ще намери грешка. И аз да тръгна да проверявам упрвителите във Варна и аз ще намеря кусури. Съветвам всички работницив Енергото да са активни и да казват за проблемите а шефовете да си гледат работата. Писали че няма да вдигат заплатите щото нямало да вдигат цената на тока. Ами да го вдигат. Занимавайте с цени и други неща ваша работа а авариите оставете на нас. Ако някой не вярва да види обявите за работа. Искат хората да идват и да работят за 1500 лева чисти пари. Е то все се намират. Искам да питам шефката на ТРЗ в Варна дали ще изкара три месеца с тез пари. ма ний сме виновни. Септември напускам ама до тогаз има много време.

Пиша следното, щото вярвам, че шефовете въобще не си дават сметка за някои работи. Чувам , че фирмата търси електромонтьори за 25 населени места. На бъдещите кандидати да кажа, че електромонтьора особено през последните години е освен техник, който се катери по стълбове в бури снегове и виелици е нужно да бъде полу проектант, полу геодезист, полу компютърен специалист, да разбира от чертежи, да прави количествено стойностни сметки, да разбира от строителство и тъй натам.
Според мен за тези пари ще бъде невъзможноо напред.Електромонтьорите получават от порядъка на 1200-1700 лева. Екипите нарочно са избрани, един дето разбира и може и един за пълнеш, да кажа, че дежурствата са кошмар.Лично аз си търся друга работа и не смятам да чакам както някои колеги, да станат над 50 и да нямат алтернативи.

Не знам за фирмата но Аз лично си докарвам до 200$ на седмица от този сайт:

Има много хора, които си вършат работата или поне се стараят, но има и много хора, които не им се работи.Една работа се прехвърля насам натам по дирекциите, абе все едно, че тази фирма е създадена преди три години.Проблема е нетърсене на отговорност от собственика към управителите и те надолу.Заплащането е другия проблем.Ниското заплащане до 2-3 години ще остави фирмата без кадри. Битовия клиент ще излезе на свободен пазар. И тогава ще дойде реалноста.Клиентите се обслужват от 8 до 5 часа. Мрежата работят полуграмотни електромонтьори, дойде лошо евреме, много аварии и настана пълен хаос. Началника ми нарежда едно, управител на високо ниво нарежда друго.Не се спазва йерархия и незнам защо я създават като не я спазват.

Здравейте, дирекция ОСТБИ Шумен!Как са координатор отчетниците? Както винаги супер интриганти. Как е най-добрата артистка? Продължава ли да прави мръсотии на хората, които не и играят по свирката. Много хора са я прокълнали да види ТОЛКОВА ВНУЧЕТА , КОЛКОТО МРЪСНО Е НАПРАВИЛА.
А тракториста има ли още бъбреци ? Ако не са спрели да функционират и това ще стане, дано изсъхнат.
САМО ХУБАВИ ПОЖЕЛАНИЯ ! ПРЕДСТАВЕТЕ СИ КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВАТ ТЕЗИ ХОРА!ТОВА НЕ СА ХОРА , А ЛИЖЕЗАДНИЦИ ОТ НАЙ - ДОЛНИТЕ !