Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Тайтън Гейт https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=Варна,ЗПЗ Административна сграда бивш Пивоварен завод, ет.3&markers=Варна,ЗПЗ Административна сграда бивш Пивоварен завод, ет.3

Тайтън Гейт

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 83 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 71-80 от общо 83


настоящ служител

28 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
-1
Потенциал
4
Местоположение
-1
Колеги
3
Работна среда
3

Преди да споделя каквото и да е мнение, трябва да подчертая, че хората са много по-склонни да мрънкат след негативно впечатление, като например след като ги освободят от работа, отколкото да споделят с други за свое позитивно преживяване. Може би това е причината малкото коментари и догадки за Тайтън Гейт в интернет да са от неутрални до негативни, при това напълно незаслужено.

Нека първо коментирам върху някои от нещата, написани по-рано. Компанията не се е появила "мистично" на пазара преди година. Тайтън Гейт има над 10 години история зад гърба си, като аз работя за нея вече повече от 4 години и съм изключително доволен. Преди година, компанията започна нов проект, който пожъна огромен успех за кратко време. Затова повечето хора са наети сравнително скоро. А относно това, че офертите за работа са активни постоянно, качествени кадри се намират трудно. Хората, кандидатстващи за работа в Тайтън Гейт, трябва да владеят отличен английски език и да са готови за сериозна работа. За сметка на това, трудът им ще бъде възнаграден подобаващо.

Говорейки за работа, такава има много. Никой не трябва да кандидатства с идеята, че ще си клати краката и ще му плащат. Не веднъж с колегите от моя отдел сме работили до малките часове на денонощието. За щастие, това се случва рядко, когато е нужно да се отразят медийни събития в САЩ. Ако е трябвало да свърша нещо през деня в работно време, никога не ми е било отказвано да отсъствам. След това си наваксвам пропуснатото време. Трябва да спомена, че изработеното време на всеки служител се следи до минутата, като извънредната и добре свършена работа се заплаща.

Относно метонахождението, офисът е в Западна Промишлена Зона. Ако не сте шофьор, идването на работа с автобус е по-скоро неудобно и може да отнема значително време. Да, това е време "което никой не ти плаща", както беше казано по-рано, но погледнато в глобален мащаб, да живееш близо до рабтното си място си е лукс. (Добре е, че не сме космонавти.) Вариантите за придвижване до офиса с градски транспорт са автобусите 18, 118А, както и 7 до Бизнес Парк. Алтернативата е да се уговорите с колега шофьор, на когото се заплаща за услугата. Аз просто си купих скромна кола, както и други мои колеги направиха без затруднение. Сутрин и вечер изминавам 8.5 км. за около 15-30 минути, в зависимост от трафика. Споменатите по-рано "поне едно 100 лв на месец за път" са преувеличени. Офисът разполага с голям паркинг, така че има паркоместа за всички.

Офисът не е перфектен, но предлага много. Работниците не са пръснати в наети апартаменти в някоя кооперация, а работят в офиси в офис сграда, от която са заети около етаж и половина. Осигурява се закуска 3 пъти в седмицата, както и кафе, чай, сокове, плодове, сладки и солени снаксове. Компютрите и мониторите са нови и безкомпромисни.

Освен това, компанията предлага и куп екстри като медицинска застраховка, нарастващ със стажа отпуск, закупуване на по-хубав стол и очила за служителите, които имат нужда, както и други, по-щедри привилегии. Нормално е такива бонуси да се предлагат на служители преминали изпитателния си период, което може наистина да отнеме месеци.

Колегите ми са млади, усмихнати, интелигентни и амбициозни хора, с много от които имаме общи интереси. Не помня някога да съм помолил някого за съдействие и да ми е било отказано. С много от колегите се събираме редовно извън работно време. Управителите са изключително приятни и земни хора. В тази компания човек се чувства уважаван и стойностен, а не като служител номер еди кой си.

Все пак, нормално е човек да не може да се напасне със всички когато попадне в компания с около 50 колеги около себе си. За съжаление, такъв явно е бил случая с "Безкофеиново кафе", съдейки по негативния ѝ и емоционално повлиян коментар, около една трета от който е нападка към Лили. На нея желая успех с намирането на нова работа!

Надявам се съм помогнал на всеки, който има желание да кандидатства за дългосрочната и надеждна работа, предлагана в Тайтън Гейт. Преди да пуснете документите си, обаче, имайте предвид, че може да минат няколко седмици преди да ви поканят на интервю. Ако преминете тази част, ще ви бъдат възложени допълнителни задачи, които трябва да изпълните задоволително за да ви приемат в компанията. За заплащане надали ще бъде говорено на първо интервю, но ако това е главната ви мотивация за кандидатстване, може би не кандидатствате на правилното място. Все пак, ще спомена, че заплата има редовно и е над средната за града.


настоящ служител

40 точки

виж подробна оценка
Заплащане
4
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
3
Потенциал
5
Местоположение
4
Колеги
4
Работна среда
5

Целта на това мнение е да представи ситуацията във фирмата по възможно най-обективния начин, който да помогне както на нас да намерим най-добрите кандидати за екипите си, така и на всички кандидатстващи да се ориентират добре и да вземат правилното решение. Именно затова, освен оценката за всеки един критерий по-горе, добавям и подробно описание.

Заплащане: Естествено, има какво да се желае, но фактите са си факти. По-високо е от средното и, което е по-важното, бъдете сигурни, че усилията ви няма да останат неоценени.

Уважение: Фирмена политика е да се зачита мнението на абсолютно всеки служител и всяка градивна критика, и предложение са добре дошли. Отношението на мениджмънта е чудесно и изключително професионално, а цялостната атмосфера в офиса е много приятна и предразполагаща.

Привилегии: С една дума - доста. От това да си избереш собствен стол, през вътрешнофирмени промоции, допълнителна отпуска, здравна застраховка и други.

Фирмена сигурност: Комбинацията от естеството на бизнеса, професионализма, опита и визията на мениджмънта и управителя са гаранция за устойчив растеж.

Натоварване: Абсолютно адекватно, предвид динамичната сфера на работа и поставените високи цели. Не очаквайте да стоите и да се почесвате, и бъдете сигурни, че работата и резултатите ви се следят и оценяват постоянно. Това обаче става по един доста професионален и добре структуриран начин, а не с висене на главата, постоянен стрес и натякване.

Ако не сте от хората, които биха могли да отделят от личното си време, за да свършат нещо важно, просто не сте за тук. Поради часова разлика, естеството на работата и клиентите, в някои екипи нерядко се случва служителите да имат ангажименти и след работно време. Бъдете далеч от мисълта обаче, че това е някаква форма на експлоатация, напротив. Към личния живот на служителите се подхожда с голямо уважение и разбиране. Поставените задачи далеч не са непосилни и всичко, което се очаква от вас, е да си вършите съвестно работата.

Потенциал: Огромен и причините за това са много. Всички продукти на фирмата са на световно ниво и се конкурират успешно с водещи компании в онлайн индустрията. Само за последния месец имаме над 10 нови колеги и фирмата продължава да се разраства. Тук е мястото да отбележа и огромните възможности за развитие на личния потенциал. Научил съм много и продължавам да се уча както от мениджърите и управителя, така и от ежедневната работа, и останалите колеги. Радвам се, че това се случва във Варна и аз имам възможност да съм част от него.

Местоположение: Западна промишлена зона, до Бизнес парка, което прави автобусния транспорт по-сложен от някои части на града. Това обаче е единственият недостатък. С автомобил и използване на правилния маршрут бихте могли да стигнете сравнително бързо и лесно от всяка част, дори и в час пик. Фирмата разполага с голям паркинг за всички автомобили, така че можете да забравите за обикалянето и търсенето на място. Ако пък все още нямате автомобил, не се притеснявайте - имаме си чудесна политика за споделяне на транспорт между колеги.

Колеги: А, колегите :) Млад, способен и амбициозен екип, без интриги и подливане на вода. Естествено, при толкова много хора, не можеш да очакваш всички да са ти по вкуса, но със сигурност сред тях ще намериш не само колеги, но и приятели.

Работна среда: Офисът не е луксозен, но е доста повече от приличен. На служителите се осигурява пълен комфорт и всичко необходимо (че и отгоре) за да си вършат нормално работата - мощни машини, чудесни монитори, собствено бюро (без кюбикъли, за щастие :), удобен стол, закуска три дни в седмицата, всякакви напитки, пресни плодове, ядки, шоколади и каквото още се сетите. Ако нещо ви липсва (в рамките на разумното, разбира се), просто кажете на офис мениджъра.

В заключение, за себе си съм абсолютно убеден, че съм на правилното място. Сигурен съм обаче, че много от вас вече си мислят, че това е поредното скалъпено ревю. Ако сте сред тях, моля ви, просто не кандидатствайте! Ако не знаете отлично английски, намирате онлайн технологиите за скучни, мързеливи сте или сте склонни към интриги - това просто не е вашето място. Ако написаното по-горе обаче ви харесва и смятате, че ще можете да се справите, сте добре дошли да се пробвате :)


17 точки

виж подробна оценка
Заплащане
3
Уважение
4
Привилегии
3
Фирмена сигурност
3
Натоварване
-3
Потенциал
2
Местоположение
-4
Колеги
5
Работна среда
4

Здравейте,

Моето субективно мнение е, че фирмата изглежда обещаваща, а колективът - страхотен. Мечтая и аз някой ден да работя във фирма, където повечето служители са млади (на възраст между 25 и 35 год.). Дано това да се случи, докато и аз съм все още млад :)
Голям принос за страхотния колектив има именно Лили, която я познавам много добре и въобще не съм съгласен с мнението на по-долния "субект", която явно е доста афектирана от освобождаването си от фирмата.
Пожелавам успех на кандидатите за работа във фирмата и се надявам все повече фирми в България да се развиват така бързо, както Тайтън Гейт.


настоящ служител

44 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
4
Колеги
5
Работна среда
5

Здравейте, като настоящ служител във фирмата бих искала да оставя своя коментар и в съшия ред на мисли да опровергая мнението на ''Безкофеиново кафе'', който/която съвсем очевидно е бивш служител във фирмата, НЕ по собствено желание. Тъй като основната цел на фирмата е да търси качество, а не количество, кадри с подобно негативно и заядливо поведение е по-добре да не подават документи. Причината да го казвам се крие във факта, че всички настоящи служители във фирмата са млади, позитивни и с желание за работа. Ако целите основно голяма заплата, без много задължения, по-добре се кандидатирайте за политик.
Тъй като във фирмата, от около малко повече от година се работи върху нов проект, затова е и под разбираемо, че наетите служители няма как да имат повече от година - година и нещо стаж във фирмата, тъй като проекта е нов. Относно първия проект, който се разработва от 10 години насам - phonearena, там мога да ви уверя, че мнозинството от хората са с дългогодишен стаж.
Може да прозвучи субективно, но определено Тайтън Гейт е една от най-добрите компании в града, стига да си амбициран да работиш и да даваш най-доброто от себе си. За тези, които искат просто да им минава номера, правейки се че вършат работа, а в същото време изисквайки висока заплата, препоръчвам да променят първо себе си и собствените си виждания за живота и тогава да кандидатстват.
Офисът на сградата наистина е много приятен и удобен за работа. Шефовете са усмихнати и добронамерени и ценят своя екип. В доказателство са многото привилегии, допълнителни осигуровки, фирмени партита и Тийм билдинги. Мисля, че изключително малко са компаниите в страната, в които шефовете закусват и обядват заедно с екипа си на една маса ежедневно. Именно тяхното топло и дружелюбно отношение мотивира персонала да бъде лоялен към работата си и да работи с желание.
По време на интервютата просто препоръчвам всеки да е себе си. Интервюиращите по този начин могат да разберат дали работата е за вас и дали бихте се справили със задълженията си. Описаните изисквания за всяка длъжност напълно отговарят на истината. Владеенето на английски език е основополагащо.
Има много потенциал за израстване, стига човек да докаже, че може и иска. Заплатите са по-високи от нормалните за Варна, но както казах и изискванията са по-високи.
Успех на всички кандидати :)


бивш служител

-20 точки

виж подробна оценка
Заплащане
3
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
2
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
1
Работна среда
-1

Здравейте на всички, търсещи мнение за Тайтън Гейт. Надявам се да мога да дам яснота и отговор на въпросите, които всички си задавате. В коментарите до тук човек може да намери достатъчно изчерпателна и вярна информация. За съжаление обаче аз не се запознах предварително с тези коментари, можеше да си спестя доста неприятности. Искрено се надявам, че моето мнение ще бъде прочетено и ще накара поне един човек да се замисли преди да започне работа в тази фирма.

Тайтън Гейт се появи много мистично на пазара през миналата година и започна много агресивна кампания по набиране на служители. Всичко звучи много обещаващо, а именно какво предлагат в обявата:
- Дългосрочна работа – малцина в тази фирма имат повече от година стаж; масово служителите са наети в последните месеци;
- Хубав и просторен офис – офисът е стандартен; нищо конкретно, с което да те впечатли;
- Фирмено обучение – ако си късметлия, зависи в кой отдел ще попаднеш;
- Много добро заплащане – критериите са различни; предлагат заплати с 10-20% по-високи от средното за Варна, но според мен човек трябва да обърне внимание на местоположението на офиса – в ЗПЗ. Ако имаш кола е ок, но тогава имаш поне едно 100 лв на месец за път. Ако използваш градски транспорт е по-евтино, но доста неудобно и в такъв случай трябва да си прецениш алтернативните разходи и пропуснатите ползи – времето, прекарано в път. Зависи в коя част на Варна живееш, но на ден може да губиш по 2 часа в път – време, което не ти принадлежи и което никой не ти плаща. Далечното разстояние не е толкова важно, но ми се искаше да акцентирам на това. Само си помислете, ако ви се наложи да свършите нещо неотложно в центъра – по-добре да си вземете отпуска в такъв случай;
- Допълнителен социален пакет – част от този пакет ти се полага след шестия месец, а за други неща от пакета дори трябва да изтече една година.

Като положителна черта мога да посоча, че в колектива има само млади и преобладаващо позитивни хора. Стига да не попаднеш на един конкретен субект – Лилия Чипилова. Това момиче има амбицията да се развива като HR, но няма нито едно качество, което ще й помогне да реализира кариера в сферата на Човешките ресурси. Тя е злобна, заядлива, интригантка, лицемерка, с огромно самочувствие, деспотична и лъжкиня. Много е мила, приветлива и усмихната до момента, в който си подпишеш договора. Естествено с хората, които я превъзхождат по някакъв начин, не се държи така, но с всички останали се държи като с изтривалки. Типичното поведение на Sales, но това да стоиш с един телефон и куп документи около теб, не те прави добър HR. Като за начало няма да е зле да посети няколко курса за управление на персонала, да прочете няколко книги на тема фирмена политика и организационна психология и да се запознае с основни нормативни документи като Кодекс на труда, Наредба за работното време, почивките и отпуските и куп други неща. Това да има права да решава кой да наеме и кой да освободи, трябва да е някаква грешка и безумие. Тя няма нито опита, нито подхода да се справи с подобна отговорност. Само заради нея Тайтън Гейт ще понесе много негативни коментари и уронен имидж. Надявам се прекият й ръководител по-скоро да прецени какъв кадър е тя.

В обобщение мога да кажа – помислете добре преди да започнете работа в Тайтън Гейт! Помислете си два пъти по-добре, ако вече имате работа и искате да я напуснете, за да отидете в Тайтън Гейт! Няма да постигнете развитие там, няма да направите пари, няма да направите и дълбоки приятелства, само ще се разочаровате. Акцентират на качествената работа, която очакват от служителите си, а в същото време не предлагат нищо качествено в замяна.


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Въпросите към мен бяха стандартни.
Офиса наистина е на неудобно за човек без кола място. Намира се след Бизнес парк Варна и мисля че само 1-2 рядко минаващи автобуса (18 номер) ходят там.
Зависи в коя част на града живее човек и дали заплата би оправдала загубата на времето за път.


кандидат за работа

-6 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
-4
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
-5
Колеги
0
Работна среда
3

Мога да потвърдя това което Габи е написала досега. Бях свикан на тях за интервю. До колкото си спомням, офиса им се намира на майната си в географията (в Африка както безработните се базикат), на супер проклето място в една офис сграда посредата на нищото. Ако нямаш кола - по-добре не им ходи на интервю.
Въпросите и тестовете които претърпях бяха почти същите които Габи написа, с разлико според позицията, разбира се. За отношението на интервюиращите, също съм на 100про съгласен с Габи. Габи, не знам за теб, но мен буквало ми се бърникаха в личния живот и професионалното ми минало. Нямах желание да им давам тази информация, тъй като дори нямаха доблест да обсъдим за какво заплащане става въпрос от всичката тази дъндания (не че няма начин да разбера де). Не чух повече от тях, не искам и да чувам.
Между другото, такава практика е повсеместна. Даже съм чувал за случай работодатели да свикват на интервюта, само и само да черпят инфо за конкуренцията, не ти казват нищо за тях и те разкарват на момента.
По темата, офиса им изглеждаше ОК, да кажем че за хора с кола мостонахождението е простимо, но за мен, за да мога аз да работя такова чудо в което имам достатъчно опит за да споря, НУЖНО Е ДА ИМА ПОНЕ НЕУТРАЛНО-ПРОФЕСИОНАЛНО ОТНОШЕНИЕ. Точка по въпроса.
Успех на бъдещите кандидати, ако все пак нещо се промени!


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Интервюто продължи към час и половина- общо. Беше проведено от собственика на фирмата, присъстваха и трима служители. Двама от тях, по мое мнение, бяха по- скоро за пълнеж и тежест, не зададоха никакви въпроси.
Интервюто беше подробно, но не знам дали интервюиращите имаха професионални умения да оценят отговорите ми- не разбрах от кой отдел са- дали HR или от този, за който кандидатствам. И двете са възможни.
Личните ми, разбира се субективни, впечатления са по- скоро неприятни. Усетих надменно и прекалено обрано, студено отношение (все едно имаха бастун в ***) и имидж тип „въздух под налягане”. Опит да бъдат взети сериозно.
Обратно към фактите :) Минаха две или три седмици от момента на кандидатстването до поканата, както и седмица от интервюто до отговора. Може би това е изключение, но да се има предвид че е възможно процеса да отнеме време.


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

И това всичко колко продължи? И поне професионалисти ли го водеха, какво впечетление ти направиха хората?


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Бях само на едно интервю- съответно заплата и работно време не бяха обсъдени.
Кандидатствах за „офис сътрудник с английски”, но на интервюто ми казаха че имат две свободни позиции- едната за акаунт мениджър, а другата щяла да бъде обсъдена по- късно.
 
Първата част от първото интервю (от общо 2 или 3 интервюта) е писмена. Състои се от следните задачи:
 
1. Да се въведе възможно най- много от дадената информация в база данни, без копи- пейст.
2. Да се отговори на въпрос, черпейки се информация от база данни- без копи- пейст и find
3.
3.1. Да се открие неправилно поставенето число в група от пет петцифрени числа подредени в последователен низходящ/ възходящ ред
3.2. Да се провери горната задача решена, но от друг.
4. Да се напише отговор на email (в рамките на 20 минути)- Вие сте мениджър и сте получил email от недоволен клиент вегетарианец, който е намерил пилешко краче в сандвича си, сервитьорката е била груба, не е обяснила какво прави пилешкия крак там  и не е извикала супервайзера си.
 
След това в разговор:
 
1. Даден е списък със задачи- да се приоритизират.
2. Класиката/ Клишето: Продай ми тази химикалка (за справка „Вълкът от Уолстрийт” :D).
3. Въпроси от типа:
3.1 С бюджет от 1000лв. какви храни/ закуски/ снаксове бихте купили за 15 човека?
3.2 Фирмата разполага с 10 стари компютъра, които работят, каквo ще направите с тях?
3.3. Ако се обадят от ВИК че има неплатена сметка, какво ще направите?
 
Към модераторите: В нито един момент не съм подписвал декларация, че нямам право да споделям в какво се състои интервюто.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?