Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Тайтън Гейт https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=Варна,ЗПЗ Административна сграда бивш Пивоварен завод, ет.3&markers=Варна,ЗПЗ Административна сграда бивш Пивоварен завод, ет.3

Тайтън Гейт

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 79 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-10 от общо 79


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Абе, Симо, уж го даваш откровен и си работил при нас, защото фирмата не була "перфектна", а си забил максимален брой звезди в оценката ти?
На кое да вярваме сега - искрен си ама на цифри или на приказки последно?
Две години ви гледам как се лигавите една тумба подмазвачи и ви "спори" доста работата.
Отгледал си е мъжки мажоретки шефа :-)))))))


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Страхотно послание от Симеон, което ще бъде "употребено" от паразитите Пресиян, Ивайло и Нанко, за да ви вдъхнови и да заработите "всеотдайно" срещу стотинки и лицемерни обещания за светло бъдеще.... за да печелите за техните поршета, инфинита, баджанашки софри, дизайнерски шопинги, екзотични дестинации, кичозни статуи и картини в селски барок.

Точно, защото има подмамени страхотни личности, изключително отдадени и способни колеги в тази, ръководена от сбирщина измамници фирма трябва всеки кандидатстващ да е наясно, че ще бъде експлоатиран по стандартите на техния дребнав "бизнес" свят. В този свят царуват не резултатите от работата ви, а мненията и сеслките стратегии на изпечени, усмихнати мошеници, които подслушват, слухтят и шпионират всеки ваш акаунт в спциалните мрежи. Споделите ли с някой каква е реалността във фирмат... след максимум месец ще ви уволнят!!!
Факт: над 1/4 от служителите са "напуснали" в рамките на година. Справката се прави лесно.

Симеон е прав: Никоя компания не е перфектна, но тези, които се подиграват с мечтите и съдбата на служителите си и ги стресират, обиждат, шпионират, гонят за сметка на огромни печалби си заслужават да бъдат изобличавани. Само в индийски провинции и БГ може да се толерират IT компании с процедури за "не-плащане" на извънреден труд, за "не-развитие" на служителите, за "не-плащане" на данъци.
Колко е инвестирал работодателят ти в теб, Симеон, след като си "скъсваш задника от работа"?
Имал ли си някога обучение? Бонус за отлични резултати? Повишение на заплатата?
Колко вземаш си знаеш ти и си калкулирай за пример дали "струваш" на бизнеса на месец, колкото резервната гума (без монтаж) на една от колите, които колекционира ИД или колкото 1/2 чантата на жена му. Пардон: тя е "интериорният дизайнер" във фирмата. 100 души компания, в която жената на шефа си има офис с личен асистент, за да наглежда печалбите "отблизо"! Симеон, това някакъв бизнес модел от Странджа планина ли е?
А на колко квадратни метра или сантиметра работи всеки от колегите ти?... сега си помисли за кичозния хамбар офис от 100 квадрата на усмихнатия, лепкав бизнесмен в дъното на коридора...
Баламосват млади уникални БГ специалисти като теб да си вадят очите на допотопни компютри за мизерни заплати и принцеси с кайма...
Самоуки новобогаташи експериментират бизнес модели с вас, според вида порно филм, на който е изтрезнявал всезнайкото Мега Ум - Нанко.

Пожелавам късмет на всички, които се събудят от този работен кошмар и им теглят една майна преди да отлетят в правилната посока в кариерата си.


настоящ служител

38 точки

виж подробна оценка
Заплащане
4
Уважение
4
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
2
Потенциал
5
Местоположение
3
Колеги
5
Работна среда
5

Здравейте,

От няколко дни следя коментарите тук и не мога да остана безучастен. Дължа го на себе си, на колегите си, на компанията, на всички вас, който по една или друга причина сте останали разочаровни, но най-вече на бъдещите ни колеги, които разчитат на този сайт, за да намерят подходящата работа.

А какво изобщо е подходящата работа? Прави сте, субективно е. За някои, това е място, където натоварването е адекватно на заплащането. За други, перфектната работа осигурява добър баланс между лични и служебни ангажименти. Трети пък вярват, че позицията им трябва да носи власт и авторитет. И всеки от тях ще бъде напълно прав, спрямо нуждите, ценностите и убежденията си. В този смисъл, не съм сигурен, че съществува перфектно място за работа, но вярвам, че всеки от нас има свободата постоянно да търси своето.

Това, което се опитвам да кажа е, че Тайтън Гейт далеч не е перфектното място за работа. Тайтън Гейт даже не е и добро място за робата. Истината е, че Тайтън Гейт е ужасно място за работа. Ужасно е за всички бивши колеги, чиито очаквания или убеждения са се разминали с посоката, в която компанията е решила да поеме. Ужасно е за всички вас, които полагате огромни усилия да подготвите CV-тата си, да отделите време да дойдете на интервю, да се надявате на обратна връзка и накрая да си останете само с надеждите. Ужасно е, защото тук правим грешки, които понякога ни костват страшно много ресурси, къртовски усилия, лишават ни от време с най-близките и дори ни карат да си мислим защо по дяволите продължаваме да го правим.

Не се шегувам. Понякога наистина не знам какво правим. Как е възможно да не дадем обратна връзка на кандидатите си при положение, че се мъчим да градим репутация и имаме остра нужда от нови, способни колеги? Мамка му, ако бях на ваше място, щях да се чудя защо в графата "Уважение" няма нещо по-малко от -5. И защо, след като осъзнаваме грешката си, досега не намерихме време да се обърнем към всички вас и да ви кажем, "Извинете ни, моля свържете се с нас отново, за да оправим нещата!". А защо не се обърнахме и тук към бившите си колеги (както към мнимите, така и към реалните), за да им кажем "Благодарим ви за положените усилия, съжаляваме, че не се получи! Грешката до голяма степен е наша, защото ние ви избрахме. Докато бяхме заедно, вие направихте позитивни неща, и ни помогнахте да разберем от какво имаме нужда като компания. Желаем ви успех и вярваме, че ще намерите вашето място!".

Мисля, че трябваше да го направим. И се радвам, че вече работим, за да променим всичко това!

За съжаление обаче, това са само част от грешките, които допускаме. Иска ми се да вярвам, че безгрешен е само този, който нищо не прави. Защото ние си късаме задниците, за да направим много. Надявам се да е вярно и че човек се учи от грешките си, защото това би означавало, че вече сме по-добри от преди. Времето ще покаже. Но ако след толкова много грешки някак успяхме да грабнем наградата за най-бързо развиваща се ИТ компания в България, може би занапред също ни чака нещо хубаво. Може би в Тайтън Гейт все пак работят много способни хора, които не прекарват времето си в сплетни и интриги. Или пък Преси, Иво, Нанко, Мат и Милен са нещо много повече от "началници". Всеки може да прецени сам и ще бъде прав за себе си, а аз уважам това. Исках само да ви предупредя, че Тайтън Гейт не е перфектната фирма. И това е добре, защото ако беше перфектна, тук нямаше да има място за мен.

Желая успех на всички!


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Само ще ви кажа следното:
- Щом успяхте да направите това тук като реноме на Вашата фирма сумарно с всичките ви действия и бездействия - то значи хич Ви няма!
Изгаврихте се с десетки кандидати за работа във Варна и София. Както се вижда се гаврите и с работниците си! Дори да сте прави щом успяхте да постигнете такова отношение (за разлика от много други фирми в този сайт, тук мненията са впечатляващо високи) то Вие още в близко бъдеще няма да разполагате с качествен персонал!
С отношението си към примерно 100 човека кандидати сте отблъснали 300. Това особено за Варна е много голям минус. Ако бъдешите ви служители се състоят само от закъсали хора, нямащи избор - тежко ви !
Започнете да уважавате всички - останалото ще се оправи само от това!


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Kandidatsvaneto v tazi kompaniq otnovo mi dokaza 4e
nqma logika da se zanimavam s tipichnite IT firmi ot BG izmamnici. Mngo mi gi nahvaliha 4e bili perspektivni no sbarkah 4e da ne pro4eta tyk mneniqta na tolkova razocharovani hora ot tqh.
Chakah profesionalno otnoshenie pone po vreme na intervuto. Razmotavaha me 2 meseca s "Shefa go nqma 1 mesec" beshe otgovora. Vednaj ne govorih s edin i sashti chovek, a vaprosite na intervuto bqha ot roda dali iskam da rabotq sled rabota i dali sam veren na rabotodatelw si...
Totalna parodiq na profesionalizm. Zagubih si vremeto i nervite !!!


настоящ служител

45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

васил стоянов е истински пример как човек може да излезе от селото и да отиде до Харвард, но селото някак си не успява да излезе от него и ще бъде неизменна част от личността до края на земния му път. Едно интересно и сравнително неизненадващо доказателство, че външният вид не лъже — когато приличаш на примат, се държиш като примат. Не е нужно да се провеждат търсения на Саскуоч в дебрите на щата Вашингтон или Айдахо, както и не е нужно да се търси лисващото звено чежду човека и маймуната — имахме досег именно с такъв индивид, което е рядко щастие в 21 век. Язък!


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

До всички недоволни от Тайтън Гейт:
Плащаме заплатите ние от висшия мениджмънт
и който не му стигат компетенциите да работи за най-успялата IT компания да не кандидатства
или да си ходи. Пресиян, Иво и аз се грижим за всички служители. Американска компания от световна класа сме. Храна, питиета, глезотии.
Винаги има ароматизатори и тоалетна хартия в кенефите. А и да е ясно: Ще уволнявам и назначавам, който преценя. Доказан бизнесмен съм и разбирам повече от всеки. Пресиян го е страх да ми даде цялат власт иначе щяхме да сме в космоса. Колегите са малоумници повечето и затова им вървя след грешките да ги поправям. Без мен фирмата не може, а без вас се справяме супер. Може да нямам формално образование, но съм супер интелигентен. Това, че съм алкохолик не е вярно. Търся си жена и се старая да съм добре облечен в стил фитнес бохем. Ако не ми провърви ще спра да търся жени и ще чакам да ме намери мъж. Важното е да е трудолюбив, силен и наперен и като го заведа в Добрич да се хареса на родата. Имам две коли, два апартамента и пари ще го издържам. Метросексуален съм.
Това че не плащаме данъци е измислица също.
Във Варна няма по-готина фирма и който ни хареса ще го вземем - работа има. Дори чужденци наемаме и по коридорите се учим английски да говорим като във филмите. Който ни плюе го е яд просто.


кандидат за работа

-8 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
-4
Местоположение
-4
Колеги
0
Работна среда
0

Чета коментарите на въпросния съсобственик/директор или каквото друго е там - Нанко.

Коментарите му приличат на "гузен, негонен бяга".

Ако във фирмата всичко е наред, защо обиждате бившите ви служители?

Ако са били толкова некомпетентни колкото ги изкарвате, защо сте ги привлекли във фирмата?


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Saglasna sam na 100%
Za takiva izmamnici ne pojelavam na nikoi da raboti.
Usmihnati i "pozitivni" lizemeri.
Edna priqtelka me podlyga, zashtoto im davat po
7-800 leva kato uspeqt da primamqt nqkoi da raboti za tqh.

Sledeli gi kak i zashto si trygvat. Vlizali im s Skype i Favebook profilite. Mizernizi golemi.


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Напуснах миналата година, но излизам с една служителка (търси си усилено работа) и съм наясно за какъв цирк става дума в Тайтън Гейс. Непрекъснато бягат от там хора или ги уволняват, защото някой от многото роднини във фирмата се обидил, че не му се кланят и възхищават.
Плюсовете на тази фирма са много, както се чете от десетките коментари последните 2-3 години:
- Собственикът и СЕО, Пресиян е спечен IT комплексар и може никога да не го срещнете, защото се крие
да не го урочаса някой. Дори пикаел в кошчето в офиса си, за да не го набара жена му да пазаруват чанти като на Преслава или ново Инфинити. Иначе е амбициозен и дори се кара с баш шефа - жена му Поля за това с коя Чалга лимозина да дойде на работа. Дори за цвета на чорапите си позволил и спорил с нея. Много сериозен иноватор - назначил е секретар на жена си, за да й носи чантата. Дизайнер бил асистентът и така тя се чувствала като звезда в "Сексът и града". Дори загащвала Пресиян като Борат, за да не закача ученичките в техникумите. Забранила му да отваря прозорците на Поршето. Знае, че по селата така се влиза в банковата сметка и внимава.
- Фирмата си има щатен алкохолик и фитнес маниак - Нанко. Той през ден е различен вид директор. Пресиян крие, че са ортаци, но който разбере изчезва веднага. Нанко управлявал бизнеса като видео игра: назначава свои съселяни от Добричките села и лесни моми, за да му ходят на гости.
Наскоро чух как избягали двама директори IT и HR само след няколко месеца мъка. Как са ги излъгали горките не се разбра. Сега останали двама само, които четяли обяви за работа по цял ден. Стандартна БГ фирма от баджанаци, роднини, любовници и отчаяни служители. Нанко правел задължителни партита, за да си осигури публика. Убеждавал всеки да го смята за наследника на Конфуций нв 21 век. Сериозен бизнес, в който трима собственици + една съпруга и две любовници издевателстват над стотина измамени служители. Работят за стотинки хората, но собствениците се перчат как ги хранят всеки ден с банички и принцеси.
- фирмата е създадена, за да прилъгва рекламодатели с обещания за огромни печалби,
Но основна дейност е да правят фалшиви акаунти в социалните мрежи и да имитират трафик.
- там бързо се прави кариера, ако се подмазваш на шефката колко яки са и татуировките.
- офисите са жълти в боядисана лилаво бивша бирена фабрика и работнически стол с уникален турбо дизайн Версаче Планета Пайнер.
- последен плюс, за който съм сигурен е, че налъгали
някаква световна фондация да ги финансира и щели да се сливат с Facebook. Това е супер успех, защото ще вземат интервю на госпожа собственичката Поли от Планета Пайнер - ще стане Мисис Обзорски завой като нищо.

За минуси ме се сещам, но цялата сбирщина от 6-7 Тайтън Гейс роднини ще ги наклинат след минути :-))))))))))))

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?