Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Тайтън Гейт https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=Варна,ЗПЗ Административна сграда бивш Пивоварен завод, ет.3&markers=Варна,ЗПЗ Административна сграда бивш Пивоварен завод, ет.3

Тайтън Гейт

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 83 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 51-60 от общо 83


кандидат за работа

-5 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
-5
Колеги
0
Работна среда
0

3 часа тестове и интервю! С пътя дотам стават 4 часа.

Пълен майтап...и на интервюто още един тест от сорта на: "Защо тази компания продава по-малко от онази?"
А аз кандидатствах за "Technology News Writer" ...няма да ставам рекламен агент. Изпитват ти нервите само, локацията е ужасна, а сградата е лилаво боядисана като цирково шоу. По-грозна не бях виждал.

Да, хората са млади и усмихнати. Поне нямаше напрежение, а се отнасят добре с теб и атмосферата беше много добра. Ама такова дълго интервю и кви ли не изисквания... бог ли търсят? Да наемат катедралата за офис тогава.

И както написа един колега, нищо не казаха за фирмата. 3 часа става въпрос само за теб! Решаваш тестове и се обясняваш.

Поне няма второ и трето интервю, това е добре.


кандидат за работа

-13 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
-1
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
-5
Потенциал
0
Местоположение
-5
Колеги
-2
Работна среда
0

Впечатлението ми е подобно, на изразението впечатления от последните няколко месеца. Не мисля да повтарям вярна информация, която да втръсне на четящия човек. Ще напиша само моите виждания от видяното от мен и от прочетените голям процент мнения.
- Не ми се струва нормално да се изисква от кандидатите да ползват поне половин почивен ден с цел да отидат на първо интервю или по-скоро разходка до фирмата. Вярно е, че се предупреждава за това по телефон, но не се предупреждава, че за изгубеното време в решаването на тестове 1/2 от които нямат нищо общо с длъжността и задълженията, човек ще е изпял в писмен вид висчко за себе си (без семейно положение и др. подобни) срещу, което няма да е разбрал нищо освен визуални впечатления.
Т.е. искам да кажа, че това тестване прилича на пътуване с градския транспорт - хем го виждаш какъв е , хем нищо не знаеш за него!
- Не е нормално да се подложат кандидатите на чуждо и непознато място на тестове без някакъв човешки разговор от поне HR. Извинявайте ама, това си прилича на разговорите от едновремешните пощи - влизаш в кабинката (тук е стая), само ти показват къде ти е кабинката и те пазят отвън да не избягаш без да си платиш... е в случая да не си пресрочиш времето.
Трябва да ви обясня, че подлагането на човек към такова безизразно отношение не го кара после да мечтае за такава работа!
Ами поканете човек за разговор, обяснете му нещо за фирмата ви, кажете какво ви е накарало да го извикате... По дяволите ако не беше хитрината да се започне с професионалния тест, а първо с тъпотиите нямаше сигурно и 50% от хората да изчакат съществената част и да си тръгнат!
- Относно приказките за заплати над средните за Варна: хора явявали сте се в тази фирма на 100 теста. Уж сте решавали на интервютата и тестове за интелигентност. Колко е средата първо уточнете пък ние ще си редставим малко над нея. Като си говорите за заплатите не може да ги сравнявате с неизвестно. Кой нормален човек знае колко е средата на заплатите за различни професии в този град?! Не мислите ли, че това ще се чете и след 5 години и съвсем никой няма да си спомня какви заплати са се взимали 2015-2016 г.! Аз ви казвам даречем, че средата е 1200 лв за Варна през 2016 г. Хайде сега ми кажете колко малко са ви заплатите нас средното!
По написаното от настоящите служители:
- защо ли ми се струва, че фирмата ви дава всичко, което дава всяка средно-статистическа софийска фирма със западно участие (например допълнително здравно застаховане, за идиотското българско здравеопазване, някакви бонуси след изпитрателен срок и др.) и май в повече има само за папкане от останалите!
Ако е толкова велика една фирма, защо подяволите като всички други велики български фирми се възползват от правото си на изпитателен срок от 6 месеца?! След толкова тестове не им ли стига 1 месец срок на изпитване за да си дооформат леко виждането за човека?! Толкова ли ги е страх, че няма да могат да те изхвърлят на улицата без предизвестие, че им са нужни 6 месеца от това благо? Като са толкова готини изпитателния срок уговарят ли го да е за двете страни или си го слагат "в полза на работодателя" като всяка средностатистическа българска фирмичка с големи изисквания към теб и доста по-ниски към себе си?

В заключение ще кажа, чери такова отнишение към кандидат за работа човек не му се вярва, че след трудовия договор следва "пълна промяна" и превъплащение в описаната фирма хранилница към човешката душа на работещия персонал. Ако така се държите към клиентите си, както към кандидат за работа, то той няма да си купи нищо от вас просто, зщото хората не обичат този тип отношение като към лабораторна проба!


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте,

Не мога да дам никакво мнение, просто изразявам искреното си учудване от подбора на кадри - досега такова нещо не бях виждал - близо три месеца търсят Technology News Writer. Respect!


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте,
Тъй като днес бях на интервю в Тайтън Гейт - Варна, реших да споделя скромното си мнение, а то е следното: след кандидатстване от моя страна в края на дек. 2015г, те ме повикаха на интервю едва през фев. 2016г. HR отделът им се беше подготвил добре по отношение на тестове и документация (дори малко се бяха престарали) , но за съжаление те не бяха много адекватни за позицията, за която кандидатствах - юрисконсулт. Според мен никой от настоящите служители не знае в какво се състои работата на юриста. Пример: един от тестовете имаше за цел да прецени колко бързо ще препишеш един текст на английски в празно поле. Засича време, преписани думи и грешки, които си направил.
За съжаление, не добих представа нито за служителите, нито за условията на компанията, тъй като през цялото време стоях сам в една стая и решавах тестове. Разделихме се след четвъртия тест, тъй като установихме, че очакванията ни се разминават.
Оценка мога да дам само за материалната база - добре изглежда, има прилични условия на труд, но е на доста неудобно място в града.
Успех на останалите кандидати! Споделете мнението си!


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Фирмата е ОК, привилегиите са доста и стремежът на ръководството е да създава модерна и приятна атмосфера на работа, по подобие на големите компании, като непрекъснато създава удобства (големи удобства, в интерес на истината, някои от тях направо си граничат с разглезване :) ) в офиса и гради социална политика към служителите си. Като цяло, колегията е от позитивни младежи. Заплащането е адекватно на типа работа. Самата работа е от доста абстрактно естество, обаче, и изключително бързо затъпява. Има постоянно текучество на кадри, тъй като новопостъпилите кандидати, или не схващат работата и изхвърчат след първите провалени тестове, или им доскучава, стават и си тръгват. Като цяло, с някои конкретни изключения, работата е за неквалифициран персонал, няма да получите някакви нечувано ценни умения, нито се изисква някакво специализирано образование, освен езиково такова. :) Лошото е, че професионалното развитие там е силно илюзорно понятие, тъй като се ограничава единствено до промяна на длъжността при прместване в друг отдел, но без някакво специализирано обучение - всичко е вътрешен трейнинг и самообучение. В този аспект, "развитието" е по-скоро разнообразие, ако работата ти е втръснала до болка, а същевременно не ти се маха от фирмата. А външни обучения наистина са необходими, тъй като има вкоренени "диворасли" порядки, които са сериозна предпоставка за изкривено професионално възпитание при хора, тепърва започващи да работят. Например, нивото на комуникацията повече се доближава до тийн-чат, отколкото до официална кореспонденция и документация. Това бие на очи и създава много лошо впечатление, ако сте научени да обръщате внимание на качеството на информационното поле в една компания. Абсолютно недопустимо е, в нормална бизнес-среда, особено пък ако се претендира за високо качество, да не се спазват установените нормативи за писане и споделяне на информация. Ако не ви пука за нормите на стил и дисциплина - жалко, но все тая. Като изключим останалото, може би най-хубавите неща в тази фирма са:
1. Мениджърите не са задръстени старчоци, а са духовити младежи, слушат и дават свобода за изразяване на свежи, добре обосновани идеи. Ако искате аудитория с тях по някакъв въпрос, никой никога няма да ви върне. Отзивчиви и комуникативни са.
2. Целят да дават шанс на младите хора, за да могат те да се реализират тук, във Варна (а вече и в София), работейки в офис, в човешки условия, сред връстници, стига да са мотивирани за работа. Не да се чудят къде да избягат, в търсене на прилична работна среда и заплащане.
3. Организират се партита и спортни мероприятия, както от ръководството, така и "неофициално" - междуколегиално. Ако търсите социален живот с хората от офиса извън работно време, ще го намерите.
Фирмата тепърва се развива, още много неща има да се променят. Хубавите неща се случват бавно. Ако сте човек на техниката и, съответно, си търсите работа в такава или поне приблизително сходна насока, с надежда да научите и упражните нещо интересно, по-добре не си губете времето там. Изключая програмистите, разбира се - добри такива, никога не са излишни. Ако след прочетеното дотук сте решили да кандидатствате - успех, има много голям шанс да ви хареса в TitanGate!


клиент

-4 точки

виж подробна оценка
Заплащане
1
Уважение
-2
Привилегии
1
Фирмена сигурност
0
Натоварване
-2
Потенциал
-1
Местоположение
-1
Колеги
-1
Работна среда
1

Фирми ,които се оплакват ,че няма качествени кадри - качествени кадри ИМА ,но те няма да ви работят за жълти стотинки.Смешен е младежа ,който се обяснява ,че бил с отлична диплома ,ама видиш ли ,не бил учил.Ами за разлика от него аз имам две отлични дипломи и двете ми струват много безсънни нощи ,ако неговата не струва ,да я изхвърли на боклука!И...прехвалените снаксове - снаксовете са вредни.....


кандидат за работа

-5 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
-5
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте на всички имали досег с Тайтън Гейт. Кандидатсватх за длъжността HR Manager преди около две седмици.В обявата за работа имаше и текст на английски с технически спецификации, който трябваше да преведа. Канидидатствах, превеход текста, с мен се свърза девойка на име Лилия Чепилова. Проведохме телефонно интервю на български и английски. Това беше в ден петък с уговорка да се чуем в понеделник за доуточняване на дата за интервю във Варна. Разговаряхме в понедлник за четвъртък да отида в Тайтън Гейт. Въпросната служителка ми даде адреса на компанията и уговорихме час за интервюто. В Сряда в 14.30 часа Лилия Чепилова се свързва с мен и ми съобщава, че интервюто с мен отпада... На въпроса защо? Тя ми отговаря: -Мениджмънта така реши, че няма нужда да ходя при тях. Попитах ако е възможно да ми даде обратна връзка, защо така се е получило. Тя ми отговори, че не може да ми даде информация, такова било решението и толкова. Разбрах, че е безсмислено да питам, казах дочуване и толкова. За деня на интервюто за си бях пуснал отпуск, бях си купил и билет и всичко пропадна, защото някой от мениджмънта така е решил. Аз не мога да коментирам тяхното решение, но от елементарно уважение към мен - човека поне биха ми обяснили накратко защо така се е получило. Отговор не последва, за тях съм чувал само хубави неща от настоящ техен служител, но реалността се оказа коренно различна!!! В последният момент да ти отказват интервю е много голяма обида.Те ме потърсиха, не аз тях!!! Внимавайте ако Ви се обадят за интервю!!! Изглежда, че добрите практики и елементарното уважение към бъдещите служители е снизено до минимум, боравят с изкуствени клишета: Мениджмъна така е решил и прочие..., без да се влага капка смисъл какво причиняват на онези, които биха искали да работят за тях.


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Поредните обяви от днес, без да е посочено заплащане, даже има и текст за превод. Аз откъде да съм сигурен ,че можете да платите за изискванията , които имате...


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

До тук в коментарите все пише за некадърни и мързеливи хора. Кой е този човек, който ще си търси работа и всъщност ще излезе мързелив? И защо някой преминава през интервю, одобрен е и после излиза некадърен? Нали вие си правите подбора?


20 точки

виж подробна оценка
Заплащане
3
Уважение
2
Привилегии
3
Фирмена сигурност
3
Натоварване
2
Потенциал
2
Местоположение
-1
Колеги
3
Работна среда
3

Ще се опитам да коментирам накратко и реалистично критериите в реда, в който са изброени:

Заплащане - мисля, че е адекватно, коректно (няма времеви или количествени разминавания в изплащането) и съответства до голяма степен на свършената работата.

Уважение: Принципно фирмената култура и личната на служителите са на добро ниво, не е невъзможно да се подочуе от време на време хомофобски или расистки slur, което е дразнещо, но все пак е разбираемо за България.

Привилегии/Фирмена сигурност: Привилегии има. Фирмената сигурност не мога да оценя реално, понеже нямам особени наблюдения над точно тази сфера, струва ми се стабилна компания в сравнение с други, за които съм запознат от опит.

Натоварването е променливо - има и роботизираща еднотипност, има и нови предизвикателства всеки ден, но такъв е пазара - променлив и динамичен. Не очаквайте работа като на държавен чиновник: 80% в facebook, ladypopular, vbox, farmville и solitaire.

Потенциал: съществуват възможности, но предполагам са свързани с голяма инвестиция на време и отдаденост... и хиляди други тайни фирмени фактори, които са ми непонятни на този момент.

Местоположението на настоящия офис е почти приемливо.

Колеги/среда: Има предпоставки всеки безпроблемно да извършва задълженията си. Изключвайки малката забележка по-рано - колегите и средата са добри за кариерно пребиваване.

Няма да захаросвам излишно, работата си има pros & cons, които всеки си претегля различно.
Фирмата за мен е освежаваща промяна към добро, като някой, който е имал опит с немалко некоректни и/или некадърни бивши работодатели (p.s. никога не споменавайте с лошо бившите, освен ако не е анонимно).

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?