Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Тайтън Гейт https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=Варна,ЗПЗ Административна сграда бивш Пивоварен завод, ет.3&markers=Варна,ЗПЗ Административна сграда бивш Пивоварен завод, ет.3

Тайтън Гейт

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 83 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 61-70 от общо 83


-19 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
-5
Колеги
0
Работна среда
-4

Учудвам се, че има хора, които са започнали работа, и върха на сладоледа за тях са безплатните кафета, и снаксове.

От доста време следя дискусията тук, и не мога да разбера какъв е този стремеж за позитивен PR, след като ако нещата бяха такива каквито ги описвате, обявите нямаше да вървят ден през ден, от нова, по - нова. Явно по отношение на заплащането това е голяма тайна и приказките за талант и потенциал са промили мозъка на голяма част от служителите.

И да цитирам едно от предните мнения - дали ако заплатите бяха над средните, обявите щяха да вървят всеки ден... Разберете бе хора, не е нормално да твърдите как всичко е супер, и непрекъснато да търсите хора - или обявите ви са партенка и искате кандидати да ви вършат работата безплатно, под предлог, че са на интервю, или не можете да заплатите достойно за изискванията, които имате. Ако сте готови да платите - какъв е проблема да го напишете в обявата? Аре у лево


настоящ служител

43 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
4
Потенциал
5
Местоположение
4
Колеги
5
Работна среда
5

Като настоящ служител и аз ще споделя мнението и впечатленията си за фирма Тайтън Гейт. Работя във фирмата от близо година - не е много, но пък е напълно достатъчно, за да си създам общо впечатление. През този период, в отговор на положените от мен усилия, съм получила уважение и коректно отношение. Няма да губя времето ви с изброяване на допълнителните удобства и придобивки, които ние, служителите в Тайтън Гейт получаваме - мисля, че това вече стана ясно. Искам да ви споделя, с какво за мен Тайтън Гейт се отличава от много други фирми.
1. Виждам, че болшинстовото коментирали тук, а и в социалните мрежи се интересуват от заплащането, затова ще започна с него. В една от фирмите, на която отказах преди да започна работа в Тайтън Гейт ми беше обяснено, че трудовото възнаграждение е ниско, защото "има работеща бонусна система" - да се смееш ли, да плачеш ли... Да, възнагрждението тук е наистина добро, коректно (без измислени глоби и други санкции) и винаги на време. Нещо повече, подлежи на актуализация, а не както на повечето места - сложиш ли главата в торбата край - за колкото си се договорил, толкова. Както вече беше споменато не веднъж, в Тайтън Гейт е от значение качеството на свършената работа. Това също се оценява с финансови бонуси. Бързам да уточня обаче, че основните работни заплати са на достатъчно добро ниво и не ни правят зависими от тези бонуси.
2. Атмосферата в офиса - това е нещо, което ми направи силно впечатление още докато чаках за първото си интервю и до днес мнението ми не се е променило. Като погледнеш отстрани виждаш спокойни, интелигентни и усмихнати хора. Такива са моите колеги, защото условията на работа, които ни се създават, са наистина приятни. Интриги и шушукане по ъглите няма и не се толерират. Не се повишава тон. Отношенията между колегите се базират на уважение, без значение кой на какво ниво е във вътрешната йерархия.
3. Работният процес - никой не те препира и не стои на главата ти. Да, важо е да бъде свършена работата, но на всеки тук е ясно, че това няма да се случи (или поне не качествено), ако служителите биват притеснявани и стресирани. Мнението и индивидуалните качества на всеки се вземат под внимание и се оценяват подобаващо.
4. Не на последно място искам да отбележа, че в Тайтън Гейт на хората се гледа като на личности, а не просто на средносписъчния персонал. Аз имам малко дете, което автоматично ме превръща в прокажена за голяма част от българските (а и не само) работодатели. В тази фирма не съм чула упрек или дума на криво, когато ми се е налагало да отсъствам, защото детето ми е болно. Семейството е много важно за мен и високо ценя уважението, с което моят работодател се отнася към това.
В обобщение искам да отбележа, че Тайтън Гейт е правилното място за всеки, който има качества и желание да се доказва и развива, да учи нови неща. Лоялността и потенциалът не остават незабелязани. А на негативистите ще кажа, че за съжаление в България има твърде много кофти работни места, но Тайтън Гейт не е сред тях. Жалко е, че животът и реалностите в България са направили хората толкова мнителни.


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте. Казвам се Радослав, и работя в Тайтън Гейт от над 6 години, което ми се струва достатъчно солиден период, че да мога да дам точно мнение за фирмата, от позицията на служител в нея, а и като човек, имал някакъв досег с процесите по набиране на нови служители.

За "големите изисквания" към кандидатите: Според мен, фирмата няма "твърде големи" изисквания към служителите и кандидатите си, по-скоро са нормални. Фирмата иска хора, които да могат да свършат нещо полезно, а не такива, които да се намират на работа. "Перфектният" английски език е оснонво изискване към почти всички кандидати, тъй като фирмата работи на световния пазар, не на бъгларския. Разберете, че това да можете да упътите някой чужденец как да стигне до Златните, не означава, че владеете езика на достатъчно добро ниво. Дипломата също не ви гарантира нищо. В лично моята диплома за средно образование (имам и висше), пише крайна оценка 5.58. Не знам как имам такава оценка, след като за цялото си средно образование съм учил сигурно не повече от няколко часа общо. А се води, че съм завършил "елитна гимназия". Така че, дипломите и добрите спомени от нашето образование са хубави, но по нищо не гарантират, че сме получили каквито и да е знания. В общество, изпълнено с изключително ниски критерии за почти всичко, сами трябва да налагате високи критерии за себе си, иначе ще останете неуки и неможещи.

За заплатите: Разбираемо е, че някои кандидати може да имат съмнения дали си струва да инвестират време и усилия в кандидатстване и тестове, без дори да знаят какво ще получат когато/ако започнат работа. Моето мнение е, че усилията за кандидатстване определено си струват. Смятам, че фирмата ще ви даде толкова, колкото вие ѝ дадете. Това е и едно от най-хубавите качества на Тайтън Гейт. Ако на други места се раздавате и това остава незабелязано, то тук допълнителните ви усилия ще бъдат оценени и възнаградени. И ако някой случайно се е объркал от всичките мнения до тук, искам да уточня, че в тая фирма ни плащат с пари, не с вафли и снаксове. Не знам точно колко процента са по-високи заплатите от средното за Варна, пък и нямам представа колко е средното за Варна, но както казах, колкото даваш, толкова ще получаваш. Някой ако се е запритеснил за тавана, искам да го успокоя - таванът е достатъчно висок. Пък ако някой смята, че му е по- на оферта да бъде чистачка в мола и да взема 800-900 лв без бонусите - нека ходи да бъде чистачка. Според мен, има значение с какво точно се занимаваш, и как си прекарваш времето.

За офиса и условията: Офисът е на леко изнесено от града място. Това има както хубави, така и лоши страни. Честно казано, изобщо не знам защо местоположението на офиса е такъв фактор. Има как да се стигне до него за напълно приемливо време, както с кола, така и с автобус. Не знам някъде в света някой да ти плаща "времето, което прекарваш в пътуване". В други страни, някои хора прекарват и часове в пътуване до и от работните си места, така че тук проблемът с местоположението на офиса изобщо не стои. Офисът е хубав, особено за българските стандарти. Условията на работа са повече от добри. Осигуряват се всякакви удобства на служителите - от пословичните снаксове и кафета, до удобни столове, климатизация на помещенията, отопление, паузи за пушене, тоалетни, почивки, и така нататък. Всичко е точно.

За колегите: Колегите във фирмата са интелигентни и можещи личности. На мен лично ми е все тази на каква възраст са, стига да са точни. Но ако е толкова важно за някого - да, все млади хора са. И готини, при това. Докато съм на тази тема, да спомена: в тази фирма не се толерират глупости като интригантство и злоба. Който има нужда от поле за изява на тези си качества, по-добре да се насочи към някоя друга фирма, където личните отношения определят работните процеси. Ако искате да работите в Тайтън Гейт, трябва да можете да се отнасяте с уважение към всичките си колеги.

В заключение: В Тайтън Гейт, работата е на първо място. Всичко останало е второстепенно. Който иска да работи в тази фирма, трябва да е наясно, че тя може да му даде много, но и той също трябва да е готов да даде много от себе си. Така е в живота - хубавите неща си имат цена. Освен снаксовете и кафетата. Те са безплатни. При нас.


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Работата е ясна – настоящите служители се грижат за PR-a на компанията. Един съвет от мен – недейте така комунистически да вменявате тук как заплатата не била важна,вие можеби работите без заплата в тази компания, и видиш ли как на първтото интервю нямало да стане дума за това? Като не стане дума за заплата значи няма да има второ интервю, защото компанията има само изисквания, за които не може да плати.

Относно тестовете и задачките – така можете да си търсите кандидати до безкрай, които да правят въпросните задачки, а служителите да си ланкат краката, кандидатите все да не са подходящи. Разбира се това е ясно на хора с опит.

За мен не е нормално да има изписани толкова хвалебствия от настоящи служители, и нищо конкретно като информация. Заплатата била по - висока от средната за Варна... зависи какво разбираш под средна и с колко е по - висока.
Една продавачка в мола 800-900 лв ги прави без бонусите, а относно това кое било безплатно ще кажа само, че безплатно е сиренето в капана за мишки. Липсата на конкретна цифра още в обявата означава за мен е доста обидно, имаш изисквания, за които не си готов да платиш ДОСТОЙНО.

И след всички хвърлени усилия да се убедят четящите как всичко в тази компания е по-, по-, най-,даже има и обидени, аз все пак виждам, че обявите ден през ден вървят в jobs-a, което според мен значи две неща: или са се ориентирали към ниско-платени кандидати, и такива които не правят проблем за парите, или всички приказки и хвалебствия как всичко е над средното са абсолютен балон. Няма как ако заплащането ти е над средното постоянно да търсиш хора, има нещо, което не е истина.

Има идруг вариант – обявите вървят, кандидати се викат постоянно , дават им се задачи, които те правят безплатно! Видиш ли кандидата трябва да докаже едно или друго, ти как ще ми докажеш, че не искаш кандидата да ти свърши тази работа безплатно защото ти самия не можеш, след което да го отпратиш без да му платиш?

Когато имаш изисквания към някого е редно да докажеш още в обявата, и то в писмен вид, че си способен да заплатиш достойно за изискванията които имаш. За какво да ходя да си губя времето и да чуя обидна сума , само защото някой си мисли, че това е ”над средното” за града, пълен смях.

След като имаш изисквания пишеш насреща цената - всеки сам ще прецени дали го устройва или не. На последните няколко мнения тук които ни втълпяват как всичко било супер, и безплатно само ще кажа - спрете с "позитивния PR", защото вече сте смешни.

Компаниите, които са със сериозни заплати в града се знаят кои са, и в тях няма търсене на хора от поне няколко години. Вашите обяви са през ден в сайтовете за работа. Липсата дори на диапазон на заплащане в дадена обява означава само едно - опит да бъде намерен нископлатен кандидат, в противен случай ако нямаш проблем със заплащането ще го напишеш ясно. Отделен е въпроса кой ще покрие тези изисквания. Не може да имаш пари за кренвирш, и да искаш да получиш луканка, няма как да стане.

Никой не прави услуга на никого - искаш дадена работа да се свърши трябва да докажеш в писмен вид, че си готов да платиш по съответния начин. Всеки сам ще си прецени дали е много , малко, или над средното, и дали изобщо да си губи времето да пуска документи и да ходи по интервюта.

Хайде със здраве! Очаквам следващите позитивни мнения!


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Работата е ясна – настоящите служители се грижат за PR-a на компанията,това е похвално, все пак трябва някак да си заработите заплатите.
Един съвет от мен – недейте така комунистически да вменявате тук как заплатата не била важна,вие може би работите без заплата в тази компания, и видиш ли как на първото интервю нямало да стане дума за това? Като не стане дума за заплата значи няма да има второ интервю, защото компанията има само изисквания, за които не е ясно дали може да плати.
Относно тестовете и задачките – така можете да си търсите кандидати до безкрай, които да правят въпросните задачки, а служителите да си ланкат краката,и кандидатите все да не са подходящи. Разбира се това е ясно на хора с опит.
За мен не е нормално да има изписани толкова хвалебствия от настоящи служители, и нищо конкретно като информация,освен - заплатата била по - висока от средната за Варна... Зависи какво разбираш под "средна" и с колко е по - висока.
Една продавачка в мола 800-900 лв ги прави без бонусите, а относно това кое било безплатно ще кажа само, че безплатно е сиренето в капана за мишки.

И след всички хвърлени усилия да се убедят четящите как всичко в тази компания е по-, по-, най-, даже има и обидени, аз все пак виждам, че обявите ден през ден вървят в jobs-a, което според мен значи две неща: или са се ориентирали към ниско-платени кандидати, и такива които не правят проблем за парите, или всички приказки и хвалебствия как всичко е над средното са абсолютен балон.
Няма как ако заплащането ти да е над средното и едновременно с това постоянно да търсиш хора, има нещо, което не е истина.

Има и друг вариант – обявите вървят, кандидати се викат постоянно, дават им се задачи, които те правят безплатно! Видиш ли кандидата трябва да докаже едно или друго, ти как ще ми докажеш, че не искаш кандидата да ти свърши тази работа безплатно, защото ти самия не можеш, след което да го отпратиш без да му платиш?

Когато имаш изисквания към някого е редно да докажеш още в обявата, и то в писмен вид, че си способен да заплатиш достойно за изискванията които имаш. За какво да ходя да си губя времето и да чуя обидна сума, само защото някой си мисли, че това е ”над средното” за града, пълен смях.

След като имаш изисквания пишеш насреща цената - всеки сам ще прецени дали го устройва или не.

Компаниите, които са със сериозни заплати в града се знаят кои са, и в тях няма търсене на хора от поне няколко години. Вашите обяви са през ден в сайтовете за работа. Липсата дори на диапазон на заплащане в дадена обява означава само едно - опит да бъде намерен нископлатен кандидат, в противен случай ако нямаш проблем със заплащането ще го напишеш ясно. Отделен е въпроса кой ще покрие тези изисквания.

Никой не прави услуга на никого - искаш дадена работа да се свърши трябва да докажеш в писмен вид, че си готов да платиш по съответния начин. Всеки сам ще си прецени дали е много , малко, или над средното, и дали изобщо да си губи времето да пуска документи и да ходи по интервюта.

Хайде със здраве! Очаквам следващите позитивни мнения!


настоящ служител

42 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
4
Фирмена сигурност
5
Натоварване
4
Потенциал
5
Местоположение
4
Колеги
5
Работна среда
5

Не си падам по даването на мнения в интернет, но тъй като се чувствам леко засегнат от безпочвените критики към фирмата, реших да драсна няколко реда.

1. От над 5 години съм във фирмата.
2. Винаги съм получавал много добро отношение.
3. Никога не съм имал проблем с колегите, които както беше споменато са все млади хора.
4. Никакви забележки към заплащането, не само от към размер, но и от към редовност.
5. Всичко необходимо за комфортната ми работа е осигурено.


настоящ служител

42 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
4
Фирмена сигурност
5
Натоварване
4
Потенциал
5
Местоположение
4
Колеги
5
Работна среда
5

Не си падам по даването на мнения в интернет, но тъй като се чувствам леко засегнат от безпочвените критики към фирмата, реших да драсна няколко реда.

1. От над 5 години съм във фирмата.
2. Винаги съм получавал много добро отношение.
3. Никога не съм имал проблем с колегите, които както беше споменато са все млади хора.
4. Никакви забележки към заплащането, не само от към размер, но и от към редовност.
5. Всичко необходимо за комфортната ми работа е осигурено.


настоящ служител

35 точки

виж подробна оценка
Заплащане
4
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
4
Натоварване
3
Потенциал
4
Местоположение
2
Колеги
3
Работна среда
5

Тайтън Гейт е едно от малкото места, където нещата се правят "както трябва". Добро отношение, което не се изразява само в това мениджърите да не се правят на робовладелци, а и в това всъщност да се грижат на работниците да им е добре. Никой не се прави на надменен или въздух под налягане и въпреки, че никой от хората на по-висшестоящи позиции не ми го дължи - винаги с мен се комуникира с усмивка и уважение.

Разбира се, не става дума само за усмивки - за краткия период от време (по-малко от година) откакто работя тук, поне два пъти се е искала моята оценка и предложения за удобствата в офиса и работната среда по официален канал и може би още толкова по неофициален (да се чете: между другото, в неформален разговор). А удобства в офиса си има повече отколкото човек може да види в средностатистическо работно място в града.

Както беше казано вече, заплащането е над средното ниво. От там нататък, в случай, че се налага овъртайм - той бива покриван подобаващо - никой не си затваря очите ако се появи спешна работа, за която се налага да се работи в извънработни часове.

Относно местоположението - не е на центъра, но автобусът не е чак толкова неудобен - аз лично имам автомобил, но нерядко ми се е налагало да пътувам без него и не намирам особен проблем в това да ползвам 18, който ме оставя близо до офиса на време за началото на работния ден, и до домът ми с около 20 минути по-късно отколкото бих се прибрал с кола. Отделно от това, уговарянето за пътуване с автомобилизирани колеги се поощрява и е честа практика. Допълнително, хората, които имат коли, ще открият че да пътуват до ЗПЗ и да спрат на фирмения паркинг им отнема точно толкова време, но по-малко нерви, отколкото да пътуват до офис из центъра и да търсят място за паркиране там.

И последно - Тайтън Гейт не е утопия, в която влизаме, вдигаме краката по бюрата, ядем снаксове и вземаме едни пари - всичките грижи и внимание, които получаваме, разбира се, трябва да бъдат посрещнати със сериозно отношение и инициатива за работа от нас. Обявите на Тайтън Гейт циркулират постоянно, защото ценни кадри се търсят постоянно. Доста от лошите коментари, които могат да се прочетат тук или под обявата в социалните мрежи всъщност са оставени от хора, които са отхвърлени или след интервю, или след някой друг месец от първоначалния изпитателен срок работа. Извод? Ако ви интересува работа във фирмата - спрете да четете съмнителни коментари и просто кандидатствайте. С посещение до офиса ще разберете достатъчно.


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Хубаво е, че вече има повече достъпни мнения за фирмата. Нормално е да има позитивни и негативни такива, като истината е някъде по средата. Така всеки, който търси инфо, ще може да се запознае и сам на прецени на кого и на какво да вярва.


настоящ служител

40 точки

виж подробна оценка
Заплащане
4
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
4
Натоварване
4
Потенциал
5
Местоположение
3
Колеги
5
Работна среда
5

В Интернет има много негативно отношение към "Тайтън Гейт". Това, което се забелязва обаче, е, че негативното мнение идва от бивши служители, хора, които никога не са работили във фирмата и такива, които никога не са кандидатствали и твърдят, че звучи прекалено хубаво да е истина. Като настоящ служител на фирмата, мога да ви уверя, че негативното мнение за "Тайтън Гейт" главно произтича от липса на осведоменост или от това, че някой приема прекалено лично факта, че не е бил нает.

Има много коментари за това, че обявите на "Тайтън Гейт" циркулират от известно време в Интернет. Да, така е, защото качествени кадри се намират трудно, а на нас ни трябват именно качествени хора. Хора, които са готови да си вършат работата съвестно и да не очакват да им се плаща, докато се почесват по цял ден. Това, че обявите са главно от последната година, обаче, не значи, че фирмата магически се е появила на пазара и служителите там нямат никакъв опит. "Тайтън Гейт" се развива активно повече от десет години и част от колегите ми са във фирмата от самото ѝ начало. Именно това развитие налага търсенето на още качествени кадри, които да се присъединят към разрастващата се фирма.

Сега, по същество (и категория):

Заплащане: Заплащането е над средното. Естествено, всеки иска още в това отношение. Разликата между "Тайтън Гейт" и повечето други фирми е, че служителите получават още, ако докажат, че са си го заслужили. Трудът на всеки един мой колега (бил той редовен или извънреден) се заплаща честно и справедливо и не остава неоценен.

Уважение: Малко са местата, на които ще получите подобно ниво на уважение и разбиране (включително от по-долу споменатата Лили, която ни търпи всички). Отношението към всеки един служител е честно и приятелско, затова и всички сме толкова лоялни към фирмата и мениджърите ѝ. Всеки един от нас е получил страхотно отношение и иска да отвърне със същото. Фирмата държи на служителите си и на техния комфорт, което е в основата на добре свършената работа.

Привилегии: Отново, на доста високо ниво. Разбира се, трябва да се мине пробния период, за да се възползваш от повечето от тях, но не мисля, че това въобще трябва да е под въпрос. Когато докажеш, че можеш да си вършиш работата съвестно, обаче, получаваш немалко привилегии като допълнителни застраховки, нарастващ годишен отпуск, според стажа, възможността да си избереш собствен стол за офиса и немалко други.

Натоварване: Като всяка една бързо развиваща се фирма, има достатъчно работа за всички. Ето защо е нужно служителите да са отговорни и да полагат старание да си свършат работата качествено и съвестно. Мениджърите, обаче, се грижат за това да не претоварват служителите, и все пак работата да е свършена. Защо? Защото претовареният служител, не може да работи на същото ниво, на което работи доволният служител.

Потенциал: Потенциалът на фирмата е доста добър. Качеството на услугите ни е на световно ниво и правим всичко по силите си, за да ги развиваме още повече. Потенциалът за лично развитие във фирмата също е на много добро ниво. Добре свършената работа и усърдието се забелязват и оценяват подобаващо. Аз, лично, получих достатъчно възможности за развитие и смятам да продължавам да работя със същия хъс, за да получа още такива.

Местоположение: Западна промишлена зона. От една страна, е на края на града, което може да не звучи добре за повечето хора. Пътят от центъра до офиса на фирмата е около 15-20 минути с кола в час пик, за разлика от пътя от центъра до Спортна зала, например, който може да отнеме и повече. Също така, няма да търсите място за паркиране 15 минути, което спестява доста време. Ако нямате кола, транспортът може да се окаже малко по-труден, но има достатъчно отзивчиви колеги, които биха ви закарали.

Колеги: Като стана въпрос за тях... Колегите ми са все млади и амбициозни хора с желание за работа и развитие. За разлика от голяма част от фирмите, обаче, няма интриги и съревнование. Напротив, тясната връзка между отделите налага това всеки да гледа да помогне на другите. Доброто и честно отношение също помага доста за приятната обстановка между служителите.

Работна среда: Офисите са добре поддържани, техниката - без забележки. Предоставени са всички удобства, нужни за това да си вършиш добре работата, а и повече. Осигурява се закуска три пъти седмично, както и кафе, сладки и предостатъчно други храни и напитки, с които да се презаредим през деня. Офисът е удобен и добре устроен, за да задоволи всички вкусове. Не сме натъпкани един до друг, така че да си пречим и всеки има достатъчно добри условия, за да се чувства добре през работния ден.

Като цяло "Тайтън Гейт" не е за всеки. Не е за хора, които просто искат висока заплата, без да предложат нищо насреща. Не е за хора, които просто гледат да си избутат работния ден и не им пука колко работа е останала като си тръгват от офиса. Не е за хора, които си мислят, че една добре изглеждаща на обявите си фирма е пълна измама. "Тайтън Гейт" е за хора, които искат да се развиват, обичат да мислят и държат на това да си свършат работата както трябва.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?