Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Скрилл България / Paysafe https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=София,бул. Цариградско шосе 90&markers=София,бул. Цариградско шосе 90

Скрилл България / Paysafe

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 180 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 81-90 от общо 180


20 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
5
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
5
Местоположение
0
Колеги
5
Работна среда
5

Моето мнение е от хакатона, който беше организиран от PaySafe.

Всички мениджъри и служители са изключително мили и внимателни. Перфектна организация! Била съм на много събития по света и определено мога да кажа, че организацията на събитието беше на много високо ниво.

Най-важното за мен е и че всеки път когато споделяхме за проблем или че нещо ни притеснява, веднага мениджърите взимаха мерки на секундата и разрешаваха проблема. Това със сигурност показва отношението и качествата на лидерите в компанията, което се среща рядко в България. Определено съм силно впечатлена от организацията, способностите на служителите и културата в компанията.


кандидат за работа

-3 точки

виж подробна оценка
Заплащане
2
Уважение
-4
Привилегии
2
Фирмена сигурност
2
Натоварване
4
Потенциал
-3
Местоположение
-4
Колеги
-1
Работна среда
-1

Здравейте, пиша ви по повод ужасното "интервю" за работа в Paysafe. Само за инфо, отговарям на всички изисквания за длъжността, имам над 10 г. стаж по специалността и говоря 3 езика...Препитването ми се водеше от едно към 25-годишно момиче с кок и едно момче, май Велев се казваше. Само си зяпаха в лаптопите и не ме слушаха въобще! Момичето не спря да ми обяснява, че била шеф и над нея били само началниците във Великобритания! Като и зададох няколко конкретни въпроса, тя увисна и взе да се заяжда. Извинявам се, но аз съм специалист със стаж и опит и не мога да допусна някакво девойче да ми се подиграва! Момчето се усети, че става грозно и взе да се притеснява,дожаля ми за него. Нищо чудно, че си търсят нонстоп хора, като са им такива мениджърите!!! Естествено, че получих мейл след 2 дни,че "не отговарям на изискванията":), въпреки че бях едно-към-едно с обявата! Пълна подигравка, уважаеми съфорумци! Съветвам всички търсещи си работа да не си губят времето с Paysafe. И аз, като някои от вас, бях чувал хубави неща за тях, но след това, което преживях, ви съветвам да не се занимавате въобще с тях!!! Успешен ден и всичко добро!


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Ето това е добра заплата наистина, напълно съпоставима със Западна Европа като имаш предвид, че наема на две спални в Лондон е около 4000 паунда =8900лв/месец.Браво на фирмата, нищо че става въпрос за програмисти, за които стандарта навсякъде е висок.
Искам да попитам как се движдат нивата на заплати в други отдели, по специално финансов.Моля за информация.


настоящ служител

29 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
3
Привилегии
2
Фирмена сигурност
3
Натоварване
4
Потенциал
5
Местоположение
1
Колеги
3
Работна среда
3

От 1 година съм във фирмата позиция Software Engineer. Заплата чисто 3300(~4100 брутно) и стабилен бонус (средно по още 600 лев на месец). Приятен екип, мениджъмт ориентиран към бизнеса и постигане на целите. Средата е добра има адекватна оценка на служителите, не се раздават току-така пари. Разбира се има разлики в заплатите в екипите, но и знанита на отделните хора е различно.

Лично аз Ви я препоръчвам ако сте програмист/qa/стажант.


шубе го/я е и не казва!

39 точки

виж подробна оценка
Заплащане
4
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
4
Натоварване
3
Потенциал
5
Местоположение
4
Колеги
5
Работна среда
4

Работя от маса време във формата и отдавна се каня да напиша мнение, та по същество.
Към всички кандидатстващи - моля спрете да питате тук никой няма да ви отговори. За съжаление HR хората са много пренатоварени и не че искам да ги извиня, но не правят обратна връзка. Изключително неприятно е, но може би трябва да се поучат най-сетне. По-добре вие им звънете или им пишете. Защо отнема толкова време да те наемат - защото сигурно няколко седмици текат интервютата и после се избира човек.
За заплатите не питайте, защото до колкото знам, може да са индивидуални за всеки човек в един екип.

За хората във фирмата - както по-долу писаха вече сме почти 1000 маумуни на клона и не ги познавам поименно. Като цяло съм заобиколен от интелигентни, работливи, съвестни и готини хора с изключително чувство за хумор, което прави работният ти ден много приятен, но винаги има гнили ябълки.
Работната среда е идеална за едни, лоша за други и зависи от естеството на работа и екипа. Локацията е супер лично за мен.

Натоварване - работа има, мързелите не се толерират и служители се уволняват за това , че не се справят. Продуктите са сложни и много комплексни и трейнингите са недостатъчни, но ако имаш желание да се развиваш има от къде да се научи човек или да прочете.

Заплащането е добро, като шефовете винаги гледат заплатите на служителите да са конкурентноспособни със запплатите на другите големи компании от бранша. Вероятно има изключения?

За Фирмата - тя е стабилна, изключително динамична, продуктова, развиваща се всеки ден.

Развитие - лично аз съм свидетел на хора, които се развиват, но за съжаление имаме и много кадърни кадри, които фирмата не успява да задържи. Като цяло хората, които се докажат, че са умни, работливи, и се открояват от колегите си в работните си задължения, то имат потенциала да се развиват или да се преместят с друг отдел . Подобни хора НЕ биват задържани , а им се дава шанс да работят това, което искат. За съжаление не винаги избраният за отворената позиция си ти, но това не трябва да сломява хората. Като примери мога да дам - хора от Customer Service, които са станали Програмист или Тестери или са част от Product екипа.

Допълните благинки са нормалните за сектора - допълнително здравно осигуряване, карта за спорт и тн.

Да не забравя - за подобни работи като еди кой си е човек на мениджъра и го толерират ... аз не съм виждал. Може би това са драми в Customer Service, където студентчета идват и си отиват и сменят фирмите като девойките в студентски град.

А за колегите, които мрънкат, че не харесват екипа си, в който са: - Намерете си нова работа и намерете екип, с който да се сработите и да вие приятно да ходите на работа. От мрънкане файда няма.

Не на последно място - свидетели сме на не малко колеги, които се връщат след като са напуснали. Защо ли? Може би в другите фирми смятате, че е цветя и рози, уйски и кола?

Наздраве!


настоящ служител

42 точки

виж подробна оценка
Заплащане
4
Уважение
5
Привилегии
4
Фирмена сигурност
5
Натоварване
4
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Искам да напиша мнение за компанията, тъй като наскоро моя приятелка поиска такова от мен. Беше прочела коментарите тук- последните от които негативни.
Вижте, хора търсещи работа- негативизъм винаги ще има, аз ще изкажа моето лично мнение.
Работя в компанията от 4 години, в един от Риск екипите.
Заплащане- не е лошо, всички знаем че винаги може и по-добре, но аз съм доволен. За това което върша и това, което уча на работа + сравнение с мои познати от други компании- много си е ок.
Среда и колеги- супер среда, хората са мили, мениджърите са разбрани и те изслушват. Аз лично, както и хората около мен, никога не съм имал проблеми. Това не го казвам само субективно, малко или много всички тук се знаем, макар и скоро да сме близо до удряне на хиляда броя човечета в офиса. Ако има гнили ябълки, няма да ги държат да менажират. Тук идва и въпросът дали да вярвате на хора, които плюят мениджърите си (имаше такъв коментар). Конкретно оплютото по име лице е в компанията от 100 години и няма негативизъм към него. Явно ти си пострадал/а от някаква несправедливост, но едва ли толкова трагично и епично като описаното. Само споделям, защото съм на същия етаж и всеки има контакт с Финанси.
Друго, всеки отдел си има своята динамика- тя една е Customer Service, друга в ΙΤ и трета в други екипи. Риск са голямо звено, но има още милион екипчета. Това е голяма машина, обича сливания и купувания, и се променя. Ако някой иска да дойде на работа тук, за да си клати краката, няма смисъл да пробва. Работа си има, процеси се променят, нови неща се учат. Колегите ми са работни, интелигентни и идват с желание. Или ставаш за такава среда, или работиш в държавна администрация. Избирайте си.
Офисът няма да го коментирам, супер е. Социалните придобивки не са лоши. Аз съм най-доволен от Multisport картата, която е изцяло платена от компанията.
Желая ви всичко добро и по-малко негативизъм!


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Кандидатствах по отворена позиция, която прехвърлят от Канада тук - явно да икономисват пари.Става дума за съпорт..С две думи - велики изисквания , никакво заплащане!
Дадоха ми входящ тест с около 15 отворени въпроси за SQL,.NET, JavaScript/JQuery и др..Викнаха ме на второ интервю по скайпа и ми задаваха неадекватни въпроси.Последва още едно интервю с видеовръзка - същите неадекватни въпроси , но с друг мениджър.Накрая още едно интервю - експеримент с видеовръзка в Хакерранк.
Трябваше на живо да им пиша SQL и да им отговоря на още 5 въпроса за SQL...Всичко това ми отне около 2 месеца време.
Накрая не им харесала нещо първата ми SQL заявка..
Освен това беше ясно , че не са навити да дават дори средното заплащане.
Не бих се занимавал повече с тях.


-45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

Не се захващайте! Ако сте се захванали и се чудите, спасявайте се!
Средата е ужасна, токсична и вредна. Хората остават според зависи колко им е буфера на поносимост или дали могат да си намерят работа на друго място.


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Е като си бил Management Reporting Controller кажи какви пари си взимал. Това ни интересува живо. Споко, не те следят тайните служби и няма никой да те подведе под отговорност. Тук всички сме анонимни.


бивш служител

15 точки

виж подробна оценка
Заплащане
3
Уважение
3
Привилегии
5
Фирмена сигурност
3
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
4
Колеги
5
Работна среда
2

Фирмата е прекрасна, доста социално и пипъл ориентирана.
Работих във финансовия отдел на позиция Management Reporting Controller. Колегите от Finance са кадърни и много приятни хора. Препоръчвам фимата, тъй като имам наблюдения над целия Finance отдел и не само. Единствено изключение от личния ми опит прави Димитър Тошев, оглавяващ отдел Management Accounting и пряк ръководител на служелите с длъжност Management Reporting Controller. За времето прекарано в неговия отдел напуснаха 4-ма думи за 1 календарна година (прецедент в историята на Пейсейф). Изключителен непрофесионалист, доста мързелив а и изпечен лъжец. В началото бихте били впечатлени от умението му да говори и да представя нещата в доста добра, преспективна и приятелска среда, а онова което всъщност ще получите е да изпълнявате възложената на него работа, но без никакво признание. Всяко противопостявне и изкаване на мнение различно от неговото ще бъде наказвано с интриги и дори грубост и обиди.
Senior Management-ът е вече предупреден след като 2-ма от 5-ма напуснаха в един ден и предприеха действия като алокираха трети към друг мениджър.
Мисля че дните на Димитър Тошев са преброени в тази компания, но все пак ...ако кандидатвате за позицията Management Reporting Controller поинтересувайте се дали същият ще бъде ваш лайн мениджър!

Успех и дано намерите написаното за полезно :)

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?