Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Еконт Експрес https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=Русе,Тутракан 11&markers=Русе,Тутракан 11

Еконт Експрес

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 230 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-10 от общо 230


клиент

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте,относно офис Раковски в гр.Стара Загора ул.Г.С.Раковски 59.Нямам думи да се изкажа за работещите в този офис.Неучтиви,нямат елементарно държание към клиентите,надули са се,придават си важност,имитират някаква работа и те карат да чакаш и не можеш да ги попиташ колко още трябва да чакаш.Правят се,че не те чуват или ще ти отговорят нагло на висок тон.И това е мнението на много мои познати,които ги е последвало същото държание.Явно това е тяхното обслужване на клиентите.


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Ако имате друга възможност не започвайте в Еконт.Ще Ви вземат здравето за жълти стотинки.


бивш служител

-25 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-1
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
5
Потенциал
-4
Местоположение
-4
Колеги
-1
Работна среда
-5

Миналия месец имах честта и удоволствието да бъда обслужен от Г-ца Денчева в един много "представителен" офис в Русе. Като се сетя колко беше намахана, обаче като взе да обслужва изобщо не спази никакъв стандарт за обслужване и изобщо за установяване на контакт с клиента дори. Пълна скръб. Дали се притесни, че я видях да обслужва на рецепция, а беше много велика едно време, пък една горда, пък една важна, последна инстанция и мазна филия. Добрата новина е, че тя в момента е точно там, където и е мястото. най-после си го намери в един офис-склад в генгерлика до ТЕЦ-а. Е, няма пред кого да се прави на Директор, но нека да не я отчайваме, а да и пожелаем още по-големи успехи. Да покаже целия си блясък на 20 м от кръговото навътре в храстите.


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте,
Интересувам се каква приблизително е средната заплата на навопостъпилите куриери?
Благодаря!


бивш служител

-5 точки

виж подробна оценка
Заплащане
2
Уважение
-5
Привилегии
-1
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
5
Потенциал
-1
Местоположение
1
Колеги
2
Работна среда
-3

Работил съм за Еконт от самото му начало със едно две прекъсвания мога да кажа,че фирмата придоби такова уродливо деформиране от управлението на това джудже Павел Пенчев.от некадърния Персонал на ГУ Русе а на бат Кольо не му дреме него го вълнува само Далай Лама. Хаха пълна порнография,измислени глоби за щяло и нещяло от напълно некомпетентни хора,абе какви квалификации какви курсове и от това ли взехте да изкарвате пари бе ненаяли се селяни аз ли ще ти купувам да караш Х5-ца бе лилипут голямоглав(Пенчев) спрете се бе не ви ли е срам гледам окичени сте с муски и тн те няма да ви помогнат срещу винкело :)).И така в заключение да кажа хора не ходете там да работите,ако ви се работи за психично болни хора(те готините и стабилните дето си разбираха от работата напуснаха отдавна) останаха смешковци, които се натискат за шефчета за да ги изгонят след 1месец като бушони,фирмата се превърна във пълна порнография с претенции за нещо велико,беше каквото беше Еконт вече не става.


бивш служител

-45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

здравейте, бъдещи кандидат-служтели на фирма Еконт. Това е история, как Еконт откраднаха от мен над 200 лв + поне 150 лв транспортни разходи и върших хамалска работа за без пари за няколко седмици.
Няколко месеца след ужаса да имам някакъв допир като служител на тази компания реших все пак да пиша тук, за да предупредя всички вас и да няма други ощетени и унижени хора от тази изключително некоректна и непрофесионална компания.
Нека първо кажа няколко думи за себе си: след доста години учене и работа в София реших да се върна в родния си град, където възможностите за работа са изключително малко, но имах достатъчно спестявания и свои допълнителни проекти и нямах спешни финансови проблеми, но дори и да сте на ръба на гладуване, пак не бих препоръчал на никого да работи за тази фирма.
Така попаднах на обява за новооткриващ се офис на Еконт, която търси служители. При първата ми среща с новите шефове ми обясниха, че имат голям проблем с намирането на служители, а офиса трябва да е отворен съвсем скоро (2 седмици). Договорихме се за 600-700 лв стартово, като след 2-3 месеца натрупан опит ми обещаха да стана евентуално управител на офиса и заплатата ми да бъде повишена на около 1000 нето. Мен това ме устройваше сравнително и приех предложението и тук започва огромното НО от тяхна страна.
Теста на айпад всички кандидатствали го знаят. Не е нищо сложно и за няма и 15 минути го реших с 100% успеваемост и всеки с интелект над средното би се справил с него, въпреки че ти го дават да решаваш в стол на ъгъла на офиса докато всякакви хора влизат и излизат, но няма значение...
Следващото, което бе изискано от мен бе да си платя таксата за измисленото обучение, което не е нито обучение, нито самия служител получава нещо насреща.
Таксата не е никак малка и беше от ранга на 180 лева.
Никоя нормална фирма не иска пари от служителите си, за да ги обучава, следователно и вие В НИКАКЪВ случай не приемайте да платите това ОБУЧЕНИЕ. Работодателят ви е този, който има нужда от служител и нека той плати. В противен случай рискувате да се минете изключително жестоко, както се случи при мен.
Завършил съм висше образование и имам сума ти квалификации, та някакво фирмено обучение не сметнах, че изобщо би ме затруднило и като най-съвестен човек си платих таксата и започнах да уча безумните измислени правила и глупости, което представлява самото обучение и реално нещата, които уж трябва да се правят и правилата не се спазват в нито един от офисите на компанията. През въпросните 2 седмици освен обучението по програмата, правилата и род измислени глупости, които получавате в сайта за обучение, трябваше и да ходя до другия офис на шефовете, за да им помагам с работата и уж "уча практика". Реално изцяло хамалска работа - товари, разтовари, отиди тук, вземи това, занеси онова и 10-15 минути на ден някой, ако ти покаже, как се приема/предава поръчка на компютъра е максимум, което може да се приеме за "обучение".
Справих се набързо с всички тестове в платформата и се явих на теста в централата в Русе. Въпреки, че за мен то не представляваше особен проблем, на въпросния изпит бяхме 5 души, един от които се явяваше за ТРЕТИ ПЪТ! Въпросите са толкова тъпо зададени и малоумни, че е пълна пародия на изпит и в крайна сметка от явилите се 5 момчета, бяхме издържали само аз и този, който се явяваше за трети път. От скъсаните едното момче беше дипломиран ИНЖЕНЕР, другия беше пътувал чак от Лом, а третия не помня от къде... Следователно не си мислете, че е нещо супер лесно.
Взех въпросния изпит с 5 и вече напълно спокоен се върнах до офиса и очаквам след всичкия труд и пари, които съм положил най-накрая да започна работа и да получавам някакво възнаграждение. Точно тогава дойде и най-неприятния момент... За мое огромно удивление, както и на колегите, на които им помагах в другия офис, шефовете вместо да се зарадват и ме назначат за работа ми заявиха "Еми решихме да не те наемаме. За начало ще прехвърлим част от служителите от старите офиси в новия и ще търсим други...". Пак ви казвам, че аз до този момент съм направил всичко, което е трябвало от моя страна дори в повече, винаги съм бил изключително съвестен, нито ме е мързяло да работя, но такова безочие и наглост не бях виждал никога през живота си. Мисля, че най-вероятно са се надявали да бъда скъсан на въпросния изпит и да могат да ме използват още известно време в "практическо обучение" демек хамалска работа...
След като получих този така неочакван отказ при положение, че не са имали никакво оплакване от мен преди това и съм издържал изпита още от първия път ги помолих най-културно да възстановят направените от мен разходи за обучение, транспорт и работата, която съм свършил по време на "ОБУЧЕНИЕТО", което категорично отказаха... Направо ми падна пердето и ми идеше да им запаля всичките офиси... Подадох жалба и в инспекция по труда, но и от там нищо. Няма никой, който да ви защити в подобна ситуация.
Най-лошото от цялата история е, че тази компания за мен вече не съществува и никога не бих имал никакъв досег с нея. Никога няма да вляза повече в техен офис, нито да ползвам някоя от услугите ѝ.
Това е фирма, в която могат да работят само пълни дебили и олигофрени. Дори и да сте на ръба да умрете от глад, запазете капка здрав разум и себеуважение и не си и помисляйте дори да кандидатствате за работа там.
Поздрави и нека поне други не изпадат в идиотската ситуация, която се оказах аз. Убеден съм, че ще си намерите много по-добре платена работа и работодатели, които да ви оценят. Малко след кошмара с Еконт започнах настоящата си работа и получавам над 1600 лв на месец чисто и работата е напълно спокойна.


клиент

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Отвратителни шофьори!
Искам да обърна внимание към ръководството на фирмата, че неколкократно ваш служител шофьор на микробус с регистрационен номер Р6217ВМ паркира така че блокира улицата. За последно това се случи на 13.05.2017 (мога да приложа снимки). Моля вземете мерки, защото поведението на служителят ви уронва авторитета на фирмата ви


клиент

-5 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
-5
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте,
лично аз нямам никакви контакти с фирма Еконт с изключение на това, че съм бил техен клиент. Бих искал да изкажа възмущението си в друга насока обаче. Мой роднина от България(живея в чужбина), наскоро кандидатства за работа при тях за куриер, Още по време на обучението си, без да е подписвал трудов договор, човека е бил наричан "Глупак" и "Малоумник", както и с репликите " Ще ти отворя главата за да ти вкарам акъл с фуния". Обидите са нанасяни от бъдещата шефка. Човека беше много зле финансово и беше съгласен въпреки обидите да подпише трудов договор( в крайна сметка е бил одобрен за работа). След разговор с нас, ние разбира се го разубедихме, тъй като е недопустимо някой да бъде унижаван по въпросният начин. Възмутително отношение от страна на Еконт към служител. Подобни отношения работодател-подчинен са недопустими в 21 век и в границите на Европейският Съюз". Хора, добре е в Бългаия да знаете, че човек има права и че винаги има избор. В случая, ако ст жертва е задължително най-малкото да подадете оплакване в "Инспекция по труда", както и да потърсите обезщетение за нанесените морални щети.
Поздрави


клиент

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте, искам да изразя мнението си за служителките от офиса в ж.к.Обеля 2. Много позитивни, усмихнати и винаги се стараят да те обслужат бързо! Незнам откъде им стигат нервите, но трябва да има повече като тях. Радвам се, че това е най-близкия до мен офис!


клиент

20 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
5
Привилегии
0
Фирмена сигурност
5
Натоварване
0
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
0
Работна среда
0

Никакви забележки към Еконт, офис- Бенковски на ул.Велико Христов 12 във Варна. Безупречни, ведри, бързи и отговорни! Дано да са доволни самите те от Еконт толкова, колкото аз от тях като техен клиент! :)

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?