Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Еконт Експрес https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=Русе,Тутракан 11&markers=Русе,Тутракан 11

Еконт Експрес

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 290 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-10 от общо 290


-9 точки

виж подробна оценка
Заплащане
2
Уважение
-3
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
2
Местоположение
-1
Колеги
4
Работна среда
2

Повечето от негативните мнения тук са за Еконт като дирекектен работодател, а не франчайз партньорските офиси. Щом Еконт служителите са недоволни, представяте ли си какъв ужас е при партньорските офиси. Много по-голям от тоя описан от негативните мнения тук. Между франчайзерите – партньори на Еконт и управилението в Русе има огромна яма от неразбиратлество. Фюрера яко тромози партньорите си вече с крайни дейстия като това да плащат куриерските услуги на пощата към архивирането на документи и още куп „услуги“ с който той буквално „яде“ от хората които на практика вършат черната работа. От тяхна страна патньорите във всеки удобен момент плюят по управлението и гледат само как по-малко да са съпричасни с глупостите им и да си изкарват парите. Вероятно много зависи на какъв работодател(партньор на Еконт) ще попаднеш. В Еконт управлението не се грижат ни-най малко за човешкия ресурс, графици и т.н. на партньорските служители. Работих няколко години във франч офис без право на отпуск, болничен, дори обедна почивка, в Еконт грубо се нарушават и човешки права. Заплатите се бавиха с минимум месец(от Управление Русе превеждат комисионната към партньора след като получат бележка от НОИ, че са платени осигуровките на служителите, но това не е гарант, че ти си взимаш заплатата, а само че са постъпили осигуровките), случваше се да вървя и с 2 месеца назад. Нищо пари за натовараемостта на която си подложен денонощно. Всичките немалко колеги с които работех мразеха Еконт, и всички ги крепяха еинствено парите, дори партньорите които държат офиса на Еконт ненавиждаха управлението, беше им писнало от техните „отклонения“ с които им спираха голям процент от комисионната, мечтаеха си да са франч на друг куриер от конкуренцията, защото никъде няма подобни простотии. Не ме разбирайте погрешно, отклонение означава дефект в качеството, което си е за глоба и така би трябвало да е, но наистина има отклонения без нищо, ходиш, струваш, доказваш, че не си нарушил качеството, а отговорът на големите експерти от качество е - „Разбирам колега, виждам не си виновен, всичко е наред, но няма да махна отклонението, вчера не махнах едно такова и ако махна твоето ще се расърдят.“ такъв и подобен отговор аз и колегите ми сме получавали десетки пъти. Отклоненията са с финансова тежест и спират по над 100-120лв. на брой от комисионната на търговския представител, а той преценява какви пари да даде на служителя. Никога съм нямал отклонения, напуснах след няколко поставени такива за работа без маска покрай пандемията, отдържките бяха за моя сметка разбира се, а заплатата която остана беше по-малко от минималната. Това преля чашата и аз храня семейство. За тия, които ще кажат защо хората търпят, отговора пак е че хората си изкарват парите с честен труд и често в малките градове заплатата е конкурентна спрямо минималната заплата.


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Загуба на време....пълни глупости и искат пари за да постъпиш на работа при тях! Тотално разочарование. Няма да погледна към тази фирма повече!!


-25 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
5
Работна среда
-5

Работодателя не става. Законна финансова пирамида.


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

От всичко, свързано с тази фирма най-хубавото е, че вече не работя за тях! Веднъж не съм взела цяла заплата!!! То не бяха липси от касата, то не бяха глоби, започващи от 120 лева (върху минималната заплата, за която се работи!)... Накрая последната заплата, която трябваше да взема така я нагласиха, че глобите ми бяха ТОЧНО толкова - нито стотинка отгоре или отдолу :D Жалкарска история! Собственика на Еконт е "човек" с мноооооого дълбоки комплекси и самочувствие на визионер. Единственото, което ще види, е крахът на собствената му фирма, защото ще е доста скоро. Еконт е прогнил гигант с картонени крака, който в рамките на няколко години ще се срине под тежестта на собствените си безумици. Текучеството на персонал е последния проблем на тази иначе "реномирана" фирма. Няма лошо да има правила и глоби, даже е добре да ги има, за да има ред. Но трябва да има и адекватност. Не е адекватно за "нарушаване" на работното време (да си изгасиш компютъра с 2 минути по-рано) да ти наложат 240 лева глоба. Пак да кажем - не върху няколко хиляди заплата, а върху 610. И то при положение, че отваряш офиса 40 минути по-рано, обедната почивка кога я ползваш, кога - не. Извънреден труд не се отчита, но прословутите 2 минути са "неспазване на работното време".

Мога да кажа, че единственият плюс на работата ми в тази пишман-фирма, е трудовият стаж, който просто нямаше как да не ми отчетат. Всичко друго е под всякаква критика и отвъд всякакъв възможен коментар...


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Офис на Еконт в Казичене е ужас за 3 ти път оставам без думи що за отношение имат . Един ден няма ток не ми дават пратката щот трябва да се разпише а пред мен на двама души им дадоха,явно познати на момичето на касата защото им каза аз ще разпиша после няма проблем. Онзи ден получавам имейли имате не потърсена пратката може да я вземеш до 02/06 отивам аз днеска 30/05 и ми казват а тя пратката Ви е върната към подателя демек имейла бил фалшив направо съм без думи за този офис повече там няма да стъпя.


бивш служител

-11 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
3
Потенциал
-5
Местоположение
1
Колеги
5
Работна среда
-5

Всички мнения описани тук са изключително обективни. Стратегията на Еконт е доста интересна, фокусирана върху ефективността, развитието и иновациите, но това е само на хартия или както те наричат своя работен кодекс - Бранд Бук. Типично по български казано, както и в самия кодекс, наречен Бранд Бук, е изискано да се използват само български думи, да се ходи с лакирани нокти и други шит неща.

Стратегията на Еконт е доста добре обмислена и ако функционира правилно ще прилича на китайски капитализъм, само Ръководителят може да решава.
В което пак няма нищо лошо, те решават какво да правят, фирмата е семейна, но защо трябва да уволняват хората така унизително!!! и защо всички биват уволнение?

По принцип съм предприемач по дух и уважавам ефективната работа, но с инструментите на социализма няма как да се случи. Правят безумни стрес тестове, които нямат реално бизнес предназначение и унижението да ти кажат, че си освободен, защото Ръководителят вече не те харесва, е нещо което ще помниш цял живот, защото те хваща яд, че си се доверил на пробутаните глупости за развитие, иновации, свобода в работата.

В Еконт няма нищо иновативно, всички технологии които използват са изключително остарели морално. Това, което държи компанията на пазара е единствено инерцията.
Промените са тромави и лишени от пазарен принцип. Цените се вдигат всеки ден, поради безумната алчност на Ръководителя.
Обещават ти пари, но намират начин да си ги вземат обратно.
Тръбят за свобода на работа, но е пълно с камери и следят кога идваш и кога си тръгваш.
Очакват да си на разположение по всяко време - през нощта, през отпуска и болничен.

От ден първи на постъпване на работа се говори за уволнения, токсична работна среда, създаваща постоянен стрес и демотивация.

Само младите момиченца са на почит, на тях им се прощава всичко!
Еконт е едно напълно извратено семейство, което избива комплексите на Ръководителя, точно като извратения китайски капитализъм!
Стойте далеч от тази компания и не се подлъгвайте от обещанията, които ви се пробутват. Дори и урок не може да се извлече от престоя в тоя харем, толкова нелогично е всичко!


бивш служител

-26 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-2
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-1
Потенциал
-5
Местоположение
1
Колеги
1
Работна среда
-5

Част II

Неделя е любимият ден на визионера за разчистване на сметки. Ще бъдете уволнен в чат, в SMS или ще научите новината от негов мейл към ТРЗ, в който сте копирани. Във всички случаи ще бъде грубо, обидно и унизително.

Визионерът има самочувствието, че умее да разгадава хората, а преценката му е безпогрешна. Твърди, че “провалът” на неговите служители възприема като негов личен провал и го преживява много тежко, но от друга страна определя текучеството като хубаво нещо, защото играта на бизнеса му е много днамична и поради тази причина той сменя често както стратегията, така и играчите в мача. В софийския екип (40-50 души) за по-малко от година бяха сменени над 30 колеги.

Спрямо разбиранията си, Стийв Джобс на Еконт ви е “изгонил от общността”, защото сте некадърен, непочтен или с лош характер. Поради тази причина той смята, че не ви дължи никакво обезщетение, дори напротив - вие сте му длъжни, защото сте го излъгали или подвели - представили сте се за можещи и почтени, а накрая сте го измамили. От ТРЗ ще се опитат да ви принудят да се разделите по взаимно съгласие. Ако все пак сте наясно с правата си и откажете, то тогава ще ви отрежат премията, за да може обезщетението да бъде в по-малък размер - спрямо минималната заплата.

В обобщение

Еконт е фирма, положила основите си по време на мутренските години и това си личи. От една страна - дефицитът на доверие, мнителност и дребнаво търсене на грешки, от друга - липсата на уважение и отправянето на заплахи.

Псевдо-будистките влечения и скъпите дизайнерски дрехи няма как да скрият махаленския маниер на общуване, така както луксозният офис и скъпата техника не могат да компенсират токсичната работна среда.

Управлението е нещо средно между краен капитализъм и диктатура, с нюанси на взаимоотношения тип италианската мафия, а гневните епизоди на визионера могат да се сравнят с остри абстинентни пристъпи на моряк в трета въраст.

Проектите са интересни и със сигурност няма шанс да скучаете или симулирате работа. Повечето колеги (ако към днешна дата са все още същите) бяха разбрани и интелигентни хора, макар че в тази интригантска среда нож в гърба може да се очаква от всекиго. Всичко щеше да бъде чудесно, ако го нямаше човешкия фактор на висшия мениджмънт - некадърността на семейния кръг от некомпетентни дъщери, бивши жени и любовници и соц. маниер на управление.

Безброй хубави идеи бяха отхвърлени или незавършени заради тесногръдие и некомпетентност, което е много демотивиращо. По време на интервюто попитайте за проект, който се е реализирал докрай и е достоен за case study - няма такъв. Винаги всичко се прави прибързано, влагат се много усилия, харчат се пари, нещата се връщат 100 пъти за корекции, изкрено съм съжалявал подизпълнителите на Еконт. Накрая визионерът тропа по масата с най-абсурдното и некомпетентно решение и думите, че фирмата си е негова и може да прави каквото поиска. Това със сигурност ще прецака проекта и разбира се - някой ще бъде глобен и уволнен.

Преценете добре дали искате да инвестирате време, усилия, професионални и личностни качества за дейността на емоционално нестабилен човек с мания за величие, който третира служителите си като животни в цирк и няма елементарно уважение към личността и положения от тях труд.

Опитът в Еконт няма да ви донесе нищо друго, освен стрес и финансови загуби. Не си губете времето, сценарият на цирка е един и същи от години.


бивш служител

-27 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-3
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-2
Потенциал
-5
Местоположение
2
Колеги
1
Работна среда
-5

Част: I

Пиша коментара си в 2 части, тъй като работните условия в Еконт не може да се опишат в 6000 символа.

Като начало - не препоръчвам да започвате работа там. Споделям впечатленията си от Управление, София.

Интервю

На интервюто с HR много неща ще бъдат спестени или представени изопачено. Финалният разговор в повечето случаи се провежда от самия Стив Джобс на Еконт - собственик, визионер или стратегически анализатор - както се беше кръстил последно.

Той ще ви задава абстрактни въпроси с филосовски привкус - какво искате от живота, защо сте избрали тази професия и коя книга сте прочели последно. Ако случайно сте човек с разностранни интереси, визионерът ще ви сложи етикет, че не знаете какво искате от живота и съответно - няма да ви приеме в “общността”.

Условията и договор

Ще ви кажат, че Еконт е проектно ориентирана фирма и затова месечното ви заплащане се калкулира така: минималната + т.нар. премия за постигане на “100% качество без дефекти”. Какво означава това? Ако сте казали, че искате да получавате чисто 2610 лв. - заплатата ви се пресмята сумарно - 610 лв. минимална заплата + 2000 лв. премия.

НЕ СЕ ПОДВЕЖДАЙТЕ! ЕДИНСТВЕНАТА СИГУРНА СУМА, НА КОЯТО МОЖЕТЕ ДА РАЗЧИТАТЕ, Е МИНИМАЛНАТА ЗАПЛАТА. Това ще пише и в трудовата ви книжка. Останалата т.нар. премия е пожелателна и спрямо преценка на ръководител. Ще ви бъде изплатена частично или отнета напълно поради някакви абсурдни прични, които няма да разберете. Не очаквайте обяснение. Не вярвайте на HR лъжи, че се случва рядко. Глобите са постоянни.

Не хвърляйте пари за адвокат, аз вече го направих. Договорът е написан не във ваш интерес, а изцяло в полза на Еконт и фирмата има пълното право да не ви изплаща уговорената заплата, защото премията е пожелателна.

Еконт се опитва да слага политически коректни думи на всички нелепи неща в компанията и терминът отклонение е от тях - това е глобата, която служителят търпи, защото не е изпълнил качествено работата си или е допуснал грешка.

Т.нар обучение, за което ще платите 150-200 лв., е да ви обучат как да си настроите мейл клиента и да достъпите служебните софтуери.

Друго, което няма да ви кажат на интервюто, е, че заплатите се изплащат с 2 месеца назад. Ако първият ви работен ден е на 1 май, ще получите заплата на 25 юни.

За излизане в болничен също дължите голба. Това е така, защото собственикът не иска да ви плаща, за да си лежите болни вкъщи. А и като сте болни, не може да изпълните 100% качествено свършена работа. Това, че хората имат “дефекта” да се разболяват, не е негов проблем като работодател, дори напротив - той ви удържа по 50 лева глоба на ден за първите три дни (150 лв. на болничен + останалите удръжки от държавата).

Социалните придобивки също са мираж в Еконт. Официалната причина е, че липсата им се компенсира с “големите заплати”, но истината е, че Джобс не иска да дава на служителите си нищо даром. Няколко души се опитваха да предложат карти Мултиспорт, но веднага бяха заподозрени в заговор и тайно платено партньорство.

Дори кафето в Еконт се плаща - по 1 лев в кухненската касичка за всяка консумирана чаша. Ако събраните пари са по-малко от консумацията, хигиенистките подлежат на глоба и заплащат разликата от техните заплати.

Работна среда

Офисите на Управление са луксозни и дизайнерски обзаведени. Един стол струва много, а служебната техника е последен модел на Apple. Лъскава външност с червива същност - добра метафора за работната среда в Еконт.

На интервюто визионерът ще ви каже, че Еконт предлага развитие и бърз разтеж, какъвто няма да намерите никъде, но това са поредните приказки без покритие. "Който не иска да се развива, не е за Еконт" - казва милиардерът, който има възможност да получи най-добрата бизнес квалификация от най-престижните университети в света, но дори не си прави труда да научи английски език. Може би затова има изрично изискване CV-тата да бъдат само на български - уж от патриотични подбуди.

Целият “виш мениджмънт” е със завършен Русенски университет без никакви допълнителни квалификации и сертификати, което е жалко предвид многобройните възможности, които съвремието ни предлага. Въпреки всички високопарни приказки, визионерът и фамилията му никога няма да превъзмогнат регионалната си принадлежност - нито от гледна точка на говор (гордеят се с русенския си диалект), нито от гледна точка на светоглед.

Култ към личността

Може би вече ви е станало ясно, че Еконт се изчерпва с разбиранията и възгледите на визионера. Макар да не е компетентен във всяка област, той има категорично мнение и ако не сте съгласни с него - довиждане - както той сам казва.

Стив Джобс на Еконт е комплексна личност. Много хора с бащин комплекс го определят за “гениален” и с това го оправдават - всеки гений бил малко луд, но истината е, че се страхуват от него.

Интелигентни хора на ръководни позиции биват земеняни с 25-годишни стажантки, които, според думите му, може да нямат опит, но го гледат с жаден поглед и възхищение - готови да попиват знания.

Но любовта на Стив Джобс на Еконт е крехка и кратка. В началото ще ви каже колко много ви харесва и колко добре се справяте, след това ще се разочарова от вас и ще ви изгони. Междувременно ще ви подложи на измислените от него и прословути в цял Еконт “психо тестове за почтеност и издръжливост”. Това са умишлени ситуации в "регулирана среда”, които той създава, за да наблюдава и тества реакции.

Успешното преминаване през “психо теста” обаче не ви гарантира безоблачна кариера в Еконт. Във всеки един момент може да попаднете в ситуация, в която ще бъдете разбрани погрешно от визионера или някой ще ви въвлече в интрига. Така изведнъж от “служител-находка” ще се окажете “негоден”, “некадърен” и “неприятен”.

От този момент нататък дните ви в Еконт са преброени. Разочаровате ли веднъж стратегическия анализатор, връщане назад няма. Очаквайте глоби, заядливи коментари по време на срещи или публично порицание. Накрая ще се чувствате толкова унизени, огорчени и стресирани, че ще се молите тази агония да свърши по-бързо.


кандидат за работа

-15 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Пълно недоверие към служителите: основната заплата е минималната, останалото се доплаща като бонус. А какво става ако се разболеете и не си изкарате бонуса? Или ако ви съкратят? Хората, които се съгласяват на такива условия са хора без трудов опит и без дългосрочно мислене.

Компаниите, в които съм бил до сега са МИ плащали, докато се обучавам, а не аз да ИМ плащам, както е в ЕКОНТ.

Хората със самоуважение и дългосрочно мислене няма смисъл да кандидатстват.


бивш служител

-23 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
-3

В много компании съм била, всякакви хора съм срещала, но такова чудо каквото е Еконт, дори не съм си представяла, че може да съществува сред уж престижните фирми. Опитът ми е от централен офис на ръководството.

Нека започнем с най-фрапиращото, а именно - заплащането. В Еконт имат една схемичка, всеки работи за минималната заплата, а всичко, което сте се разбрали над нея, се води бонус. Осигуряват те всеки месец на всичките пари - минималната плюс бонуса. Тоест, в трудовата ти книжка пише, че работиш за 610 лв, но ако сте се разбрали за 3000 лв заплата, останалите 2390 лв ти се водят като премия и също си идват по картата ти. Къде е уловката? Подписваш договора с уговорката, че при ПРЕЦЕНКА на ръководителя на отдела, може да не ти бъде изплащана цялата премия. А тази ПРЕЦЕНКА никъде не е регламентирана какво точно представлява. Тоест, ръководителят може просто да не харесва как изглеждаш днес и затова да ти преведат по-малко пари и да ти наложат така наречените "ОТКЛОНЕНИЯ". А повярвайте, отклонения се налагат без никакви адекватни и обосновани причини. Понякога дори не ти казват, че имаш отклонение, докато не си видиш заплатата и осъзнаеш, че ти липсват пари. Та защо да те уведомяват, нали така е преценил ръководителят, кой си ти изобщо? Опитваш се да говориш с ръководителя, за да изясните ситуацията, но нeго все го няма и е зает.

Друг интересен факт. Ако си болничен, в Еконт ти удържат пари от премията в първите три дни, в които работодателят трябва да се погрижи за финансовата част. Така се грижат те - дават ти по-малко пари, пък ти ходи мри. Докато стигна до тази информация, разпитах поне 10 човека, никой не знаеше как стои въпросът с болничните, защото отново никъде не е регламентиран. От ТРЗ ми съобщиха с 1000 недомлъвки.
Докато си болничен, естествено, трябва да продължиш да си вършиш работата, нищо, че е за по-малко пари в тези дни.

Като цяло, за колкото и добри пари да се договориш като заплата, гарантирано ще видиш пълната сума в редки случаи. Това, което Еконт правят, е КРАЖБА, защото крадат от служителите си. Чудят се за какво да те глобят и с колкото се може повече пари. Отклонения се дават наляво и надясно без да са регламентирани официално никъде, но бонус системите, за които ти говорят на интервюто, никой не ги и споменава и който и да питаш, не знае. Пълни ИЗМАМНИЦИ И ЛЪЖЦИ СА!

Обучението, което ти предлагат - плащаш си го сам, около 150-250 лв, Еконт нямат пари да те обучават, те са бедни. Пращат ти някакъв ориентировъчен план, който е за няколко дни, но дори тези няколко дни се чудят какво да те правят. А договорът за обучение, който всъщност подписваш, е за 1 месец, но те НЕ го спазват и го нарушават. Реално истинско обучение НЕ получаваш, а само си даваш парите. После обаче се очаква да знаеш всичко, ако нещо не си знаеш, ами да си питал - отклонение и чао-чао, парички.

Мениджърите - няма такова ЛИЦЕМЕРИЕ, МАЛОУМЩИНА И НЕКАДЪРИЕ. Не разбират нищичко от по-модерните технологии и канали, трябва да им обясняваш като на ИДИОТИ. Искат работата да върви, но всъщност те я спъват постоянно с това, че искат да им се отчиташ, дори като акаш. Наели са уж специалисти в областите си, но тези специалисти не могат да вземат едно простичко решение, без да трябва да получат валидация за него от ръководител, мениджър, управител, Господ и Вселената. Чувстваш се като секретарка, защото постоянно трябва да им напомняш, че имате среща, да ги търсиш по 1000 пъти по телефона, да им пишеш имейли, на които НЕ ти се отговаря, айде после пиши пак напомняния и така до безкрай. Да, много са заети, но когато те искат нещо, трябва да стане ВЕДНАГА винаги, независимо колко си зает и дали си болен или в извън работно време, но когато важна част от работата ти зависи от тях, се ослушват и се правят на ударени.

Станах свидетел на много грозни случки - правят хората на нищо пред всички останали служители в офиса, а после ходят да ги прегръщат и инфантилно да се обясняват колко се обичали. Bitch, please.
Изключително безсърдечно и долно държание - уволниха хора без никакви, НИКАКВИ причини, и естестено - без НИКАКВО адекватно обосновано и подкрепено с доказателства обяснение. Уволняваха дори стажанти, крещяха по хората, натиск, заплахи, обиди, постояннен overtime без никакво признание. Всички се бъхтят като луди и си пишат с ръководителите, на които тъжничкият им животец е само Еконт, по нощите и уикендите. Никога не съм виждала такава стресираща работна среда и толкова безкрупулно и грозно отношение към хората.

От Еконт са изключително стиснати - дори кафето в офиса не е безплатно, плащаш си го по левче, че нали им трябват парички. Плащаш си и тийм билдингите, бонуси през крив макарон.

Иначе много се тръби колко се уважават всички в общността, колко семеен тип компания е, всички са едно голямо семейство и бла бла бла. Пробутват ти захаросани лайна, защото всъщност подстрекават доносничеството, лицемерието (защото който смее да изкаже истинското си мнение и да попита неудобен въпрос, набързо си тръгва), обиждат те, не зачитат личността ти и т.н.

Фирмите, с които Еконт работят, сигурно ги мразят - постоянно бавят плащания, сменят си мнението при всеки удобен момент, спъват работата, връщат по 100 пъти, истински кошмар.

Две положителни неща видях в тая гнусна дупка - колегите, които са страхотни професионалисти, умни и добри хора, и самото естество на работата - интересна и предизвикателна.

Но като цяло, Еконт е един голям минус.
Не пожелавам работа там и най-лошия си враг.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?