Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Джимини България https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=София,гр. София, р-н Оборище, ул. „Шипка“, 6, ет. 3&markers=София,гр. София, р-н Оборище, ул. „Шипка“, 6, ет. 3

Джимини България

Напишете мнение
5 0 0
0 точки от 2 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-2 от общо 2


шубе го/я е и не казва!

-30 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
2
Потенциал
-5
Местоположение
3
Колеги
-5
Работна среда
-5

Става ако си на зор, нямаш много опит и претенции, не държиш да работиш с нови технологии и си готов да бачкаш за без пари. Лично аз преживях огромен културен шок идвайки от доста по-голяма и сериозна компания с изградени процеси и добри практики. Нивото в Jiminny е много ниско и определено не е място на което човек с амбиции и желание за развитие ще се задържи повече от година. Не случайно нон стоп се наемат нови хора за да заместят напусналите като това някак си се представя за "растеж".


-45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

Jiminny е една английска IT компания, която за съжаление се управлява по български маниер. Повечето проблеми на фирмата идват заради лошото финансово положение в което се намира от поне няколко години. Има огромно текучество и масови съкращения както в UK така и в България. Още в първите ми няколко месеца във фирмата нямаше как да не забележа, че буквално през седмица има някой напуснал или съкратен, което не е нормално за толкова малка фирма. В момента на ключови позиции работят само калинки – демек наши хора.
Иначе средата на работа в повечето екипи е доста токсична. Надъхани, неопитни, но евтини момчета от провинцията, които се опитват да се докажат на гърба на останалите. Всеки бяга от отговорност и гледа да прехвърли топката на някой друг. Тачи се задкулисието, лицемерието и фалша. Повишенията се правят на база на задкулисни политики, подмазване и преписване на чужди заслуги вместо да са базирани на лични качества и опит. Все неща, които човек не би очаквал от чуждестранна компания, но уви.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?