Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Дженто https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=София,ул. Владимир Вазов 6, ет. партер&markers=София,ул. Владимир Вазов 6, ет. партер
5 3 0
3 точки от 1 мнение
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-1 от общо 1


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте, приятели!!! На 24 ноември 2016 към 15:00 ч. кандидатствах с два файла по обява на Дженто в джобса за позицията "Общ работник в склад Централен" с официално обявена заплата 750лв бруто или 587 и нещо лв чисто (нето). Първия файл беше CV-то, а втория беше озаглавен "БЕЗ ДВОЙНО СЧЕТОВОДСТВО" и в него ставаше въпрос именно за тази изключително гнусна и безродна практика в трудово-правните отношения на нашите пишман БГ РАБОТОДАТЕЛИ. След три часа пишман бг работодателя Георги Илиев Матев ми се обади и, забележете, пръв заговори за съдържанието на втория файл и как бил изключително и приятно изненадан от това, че за пръв път кандидат за работа при него толкова много държи на тези неща, за разлика от много други. В общи линии разговорът премина в този дух и аз бях много въодушевен, че за първи път работодателя не само чете и втория файл, но и първи отваря темата по телефона. В 99% от останалите случаи другите тъпанари дори не си правеха труда да го прочетат, камо ли пък да го вземат предвид, поради което при всяко кандидатстване ми се налагаше да им пускам в прозорчето за съобщения по едно съобщенийце: "Моля, прочетете и втория файл, преди да решите да ми се обадите за интервю!!!". Също така при всяко едно обаждане аз за по-сигурно ги питах дали са прочели и разбрали смисъла на текста на въпросния втори файл, за да не се налагаше да си губя най-веше моето безценно време в поредното тъпо и безсмислено интервю. Но да се върнем на основната тема.

За следващия ден, 25 ноември насрочихме интервю и каква беше моята огромна и доста неприятна изненада, когато на интервюто се оказа, че въпросния господин-другар е един най-обикновен мошеник и долен лъжец. С една най-отвратителна логорея (с която м/увпрочем ме заля и по телефона предната вечер и то в продължение на цели 7 мин.) този маймун се опита, гледайки ме най-нагло в очите, да ме излъже да започна работа при него на доста по-ниска от официално обявената заплата и то при положение, че по телефона потвърди десетократно, че е прочел и разбрал напълно смисъла на текста на втория файл "БЕЗ ДВОЙНО СЧЕТОВОДСТВО" и че е напълно съгласен с него и че при него такова нещо като двойно счетоводство в трудово-правните отношения просто няма. Не се лъжете по УЖ благия му вид и говор, всичко при него е една пунта мара и толкоз.

А сега, за да разберете за какво по-точно иде реч и какво по-точно се случи по телефона и най-вече на интервюто, прилагам текстовете на втория файл "БЕЗ ДВОЙНО СЧЕТОВОДСТВО", както и текста на още един файл, който му изпратих няколко дни по-късно след интервюто. Ако мястото не стигне, останалото ще публикувам в следващия прозорец:


1. ВТОРИЯТ ФАЙЛ "БЕЗ ДВОЙНО СЧЕТОВОДСТВО":

"Моля всички фирми, практикуващи двойно счетоводство в трудово-правните отношения със своите работници и служители изобщо да не си правят труда да ми звънят и да ме безпокоят. Няма смисъл с безмислени интервюта да си губим взаимно времето и най-вече моето.

Имайте предвид също така, че в случай на одобрение от ваша страна на моята кандидатура трудовия договор ще бъде подписан от мен само след като първо бъде подписан и подпечатан от работодателя и само ако и всички останали необходими изисквания към един напълно коректен и редовен трудов договор са налице. Също така трудовата ми книжка ще ви бъде представена при постъпване на работа само и единствено за вписване на необходимите данни в нея, след което веднага ще ми бъде върната обратно и ще бъде съхранявана от мен, каквото е изискването на чл. 348, ал. 1 и 3 от КТ.

И не на последно място искам да обърна внимание, че медицинското и съдебното свидетелство всеки път ми струват общо 16 лв., имайте го предвид!!! Цели две фирми вече ми загубиха времето, надеждите и най-вече парите, затова си позволявам да изпращам този втори файл + CV-то на всяка една фирма.

Силно се надявам, че сте една напълно коректна фирма в трудово-правните отношения и КТ. В случай, че не бъда поканен на интервю, ви желая много здраве и успех в работата!!!

С уважение: Звезделин Геров";

2. ТРЕТИЯТ ФАЙЛ, ИЗПРАТЕН НЯКОЛКО ДНИ ПО-КЪСНО:

"Абе, вуйче, ти верно ли си мислеше, че ще можеш ей така с лека ръка да ме преебеш и то след като сам потвърди, че си прочел и разбрал текста от втория файл „БЕЗ ДВОЙНО СЧЕТОВОДСТВО“? Ти наистина си възможно най-наглия човек от всички, които до момента се опитваха да ме прецакат при кандидатстването ми за работа при тях!!! С безмозъчната си логорея и фалшиви хвалби по адрес на пълното съдържание на въпросния файл всъщност през цялото време си целял да замажеш и то пред очите ми следните три факта:

1. 750 лв бруто е 587 лв нето, което е с 13 лв нето по-малко от стандартното за тази длъжност и работно време от понеделник до петък от 09:00 ч до 18:00 ч (08:00 ч до 17:00 ч), а именно 600 лв нето или 765 лв бруто;

2. 08:00-17:30 ч е с половин час повече на работен ден или с между 10 и 11 часа повече на месец, което е цял един работен ден (9часа) повече + още 1, 2 часа, който всъщност си остава НЕПЛАТЕН или пресметнато на база 600 лв за 20 работни дни означава още 30 лв нето по-малко от стандартното;

3. Уж си обявил съвсем официално и то още в обявата, че бруто заплатата е 750 лв, а на интервюто изведнъж взе да ми мънкаш за нек'ви си 700 лв, 'щото видиш ли ти не си бил сигурен дали това е заплатата на складовите работници или на шофьорите, което прави с още 40 лв нето по-малко;

4. И ЗА КАПАК НА ВСИЧКО УЖ ДОРИ И ЗАГЛАВИЕТО НА ФАЙЛА Е „БЕЗ ДВОЙНО СЧЕТОВОДСТВО“, А ТИ ВЗЕ ДА МИ ГОВОРИШ ЗА НЕК'ВИ ПАРИ КЕШ (НА РЪКА), КОИТО СЕ ДАВАЛИ НА 20-то ЧИСЛО ТЕКУЩИЯ МЕСЕЦ КАТО АВАНС. СЪЩО ТАКА НЕК'ВИ АЛИ-БАЛИ ЗА ТОВА КАК УДЪРЖАШ САМО ПЛОСКИЯ ДАНЪК и т.н., и т.н., и т.н..

И накрая като теглиш чертата и се получава следното: 600 - 13 - 30 - 40 нето = 517 лв нето/мес.!!!

P.S. Нещо много хитър ще ми дойдеш, бате, като цяло стадо лисици!!! :)))".

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?