Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Глобал Брандс Дистрибюшън /img/frontend/nomap.png"

Глобал Брандс Дистрибюшън

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 49 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 21-30 от общо 49


бивш служител

7 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-2
Уважение
-4
Привилегии
-3
Фирмена сигурност
5
Натоварване
-5
Потенциал
1
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Здравейте,
искам да споделя мнението си за фирмата, тъй като не отдавна бях служител там. Работата ми беше само за лятото, тъй като тепърва бях завършила гимназия и още не беше започнала академичната година в университета. Като първа работа, мога да кажа, че се зопазнах с жестокостта на хората отблизо. Управителката ми бе най-прекрасното момиче, което можеше да ми се падне. Успя да сплоти екипа до толкова, че дълго време след това общувах с колежките си, а с нея и до ден днешен. И дойде моментът, в който трябваше да се запозная с великите ШЕФОВЕ на фирмата. Внезапно един ден, докато си обслужвам клиенти дойде жена, която нагло подпря ръката на касата и си дъвчеше дъвка (никак не бе приятно срещу теб някой да дъвче нагло), без никакъв поздрав или каквото и да било ми каза "Аз съм една от офиса, няма сега да се запознавам с тебе!"... хубаво, бяха ми говорили за нея, веднага се досетих, че е великата г-жа Виктория Илиева (една от трите шефки на фирмата). Започна веднага със заяждането "Къде ти е колежката? С кой си на работа?". Колежката ми бе излязла до тоалетна и в това време се върна. Привика я г-жа Виктория отвън и започна да й се кара как аз не зная нещо за магазина, не мога да правя нещо, как може да ме оставя сама в магазина, при мен трябвало винаги да има някой, стресира колежката ми и мен, седна безцеремонно на пейката пред магазина като беше качила краката си на пейката (възпитание) и ме наблюдава 7 часа. Нито може да се влезне в склада, защото веднага ще доприпка да пита защо съм вътре, нито да изляза да ям, тъй като късния следобед минаваше и не бях хапвала нищо. От тогава започнаха, когато излизат навън да ми пращат някой от друг магазин "да ме пази", което мен ме подтиска. Не съм бебе, за да ме пази някой да не се напикая. Но понеже съм била нова и затова. За 2 дни научих как да приключвам деня и да се отчитам, как да правя сторно, да издавам фактури, по-късно се научих да приемам трансфери и да изпращам такива, за 5 дни научих къде стоят всички 2000 артикула в магазина и цените на тези, които бяха извадени. Тъй като на мен ми беше интересно научих всичко, исках сама да си продавам стоките и да си оправям транзакциите, нооо.. научила съм прекалено много и не ми позволяваха. Управителката ми, знаеше че имам потенциал и че наистина мога да се справям сама с тези неща и оставяше всичко на мен, а пък мен това ме мотивираше повече.
Дойде и денят, в който трябваше да се запоззная с другата ШЕФКА - г-жа Таня Генчева.. тя единствено прояви капка съчувствие и видях някаква човещина в нея, тъй като бях паднала и имах рана, и кракът ми се беше подул. Единствено тя дойде и каза "Оставете момичето малко да седне и да си почине".
Запознах се първоначално по телефона и с третата ШЕФКА - Милена Ибишева. Както обикновено, държах се мило и любезно, но отсрещната страна получих отново грубо и надменно отношение. Дойде в магазина да изпробва новата колекция, и естествено.. трябваше да бъдем като пчеличката Мая и да донесем всички 50 неща, които си избра да пробва, но през това време също така да обслужваме клиенти, да етикираме новата стока и да отделим дрехите за снимки за сайта... все пак имаме по 2 ръе, не по 20. Заплатите, които се даваха за целия тоя труд бяха меко казано смешни. Аз не започнах работа заради парите, а просто да се занимавам с нещо през лятото, но тази ми занимавка ми донесе доста главоболия и безсънни нощи.
В ДЕНЯ НА ИНТЕРВЮТО МИ БЯХА КАЗАЛИ, ЧЕ СМЕНИТЕ СА 2 НА 2.... ДА АМА НЕ! Оказа се, че зависи от това, колко е персонала в магазина... и понеже бяхме 3, работехме 2 на 1, като всеки ден беше по 12 часа. Работили сме и 4 на 2, когато някой имаше неотложна работа. Постоянно си тръгваха хора от магазините и все някой тичаше на друго място да замества някой служител. Заплатата - прекалено ниска, тъй като ни осигуряваха на 8 часа, не на 12, но аз никога не съм имала смяна 8 часа.
ОБЛЕКЛОТО... много зле! Не беше проблем да си купя черно облекло, накупувах си 7 чифта тениски и блузи, но някак не е естетично да работиш в магазин, в който едно яке струва 1045 лева и продавачките да са с различни дрехи, не да бъдат еднакви.
РЕАЛИЗАЦИЯ И ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ИЗРАСТВАНЕ - НИКАКВО! Попринцип не обичам работите, в които няма реализация, разбира се ми беше ясно, че понеже ме мислят за 5 годишна нямам шанс, но попринцип наистина НИКОЙ няма шанс, ако НЕ Е СИМПАТИЧЕН НА ШЕФКИТЕ! Със средно образование, и току що започнала висше, не очаквах да изградя огромна кариера, но там ако си продавач-консултант и НЕ СИ ИМ СИМПАТИЧЕН и след 10 години завършил вече медицина и специализирал в някаква насока - пак ще си останеш продавач!
Едвам, едвам, в голямата помощ на колегите ми, издържах цели 3 месеца. И то не заради работата - вършех си я чудесно, или поне така казваха колегите ми, не заради клиентите, а заради шефовете им! Такава подигравка с народа не бива да се търпи! Знаех за парите, в последствие разбрах и за смените - нямах никакъв проблем с това, но те съсипаха цялата ми мотивация за каквото и да било. Хора, не с ПАРИ, с ХОРА се живее! Не позволявайте да ви тъпчат! Винаги има друг избор и изход, само НЕ СИ ПРИЧИНЯВАЙТЕ ТОВА!


бивш служител

-1 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-2
Уважение
2
Привилегии
-2
Фирмена сигурност
-2
Натоварване
-2
Потенциал
-2
Местоположение
3
Колеги
2
Работна среда
2

Здравейте!
Аз съм бивш служител и не мога да повярвам на това,което чета като коментари!Нормално е да се оплаквате от управителката Тина Йорданова,тя е много стриктна и държи от всички да си вършат работата.Оплакванията идват от мързеливите момиченца дошли на работа да си клатят краката и да си говорят сладки приказки и за това да получават заплата.Тина не позволява това и затова е лоша,а що се отнася за мълчанието й,има и Хора,които не са приказливи-това не е недостатък!


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте,
Искам да се обърна към ръководството в София!Не можем да повярваме,че вие допускате и оставяте "управител"Тина Йорданова.Има толкова правила,в тази фирма и вие в един момент когато сами виждате,какво става вие не предприемате мерки!Сами ще видите,че и този персонал,ще напусне съвсем скоро!Аз бях изразила едно мнение а след мен се надигнаха толкова много хора но явно напразно!
Вие сте там и найстина и се залъгвате,'че всичко е ок с вашият персонал.
Мога пак да го кажа Хора НЕ ЗАПОЧВАЙТЕ В МАГАЗИН СКАНДАЛ!!!Няма да издържите заради "управител"Тина Йорданова!Тя излезе голям мазохист!Самочуствие на базата на едно нищо...колко е жалка само...в очите на всички!Никой да не те харесва и ти да седиш...


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Служител съм в тази фирма но не от този магазин!Не съм си написала името с цел за да няма интриги!Искам да споделя и моето мнение.Случвало се е да ходим по заместване в магазин "Скандал",аз съм молила моята управителка да не карам смени с Тина!Със всички др.от този магазин мога да бъда ако трябва и 12ки когато се налага но НЕ И С НЕЯ!!!!
Това е човек който найстина излъчва негативна енергия,не говори!
Г-жо Илиева защо найстина не се замислите какво става????Държите я защото си мислите,че тя е "перфектния служител",че тя прави всичко за магазина ли???Вярвайте не сте тук и до вас не стига и не виждате кой какво прави в този магазин.
Колко пъти съм ходила да извикам колежка да обядваме и съм виждала как си седи зад каса и все нещо прави на този компютър а момичетата правят витрини.
Дори и да попитате персонала от вс магазини никой няма да каже това,което мисли защото го е страх да не си загуби работата.А сме сигурни,че Вие няма да е махнете защото си мислите,че тя е ЕДИНСТВЕНА И НЯМА КОЙ ДА ЗАЕМЕ НЕЙНАТА ПОЗИЦИЯ!!!!
НО ПОВЯРВАЙТЕ НЕ Е ТАКА!!!


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте!
Аз съм работила мн отдавна с Тина Йорданова още когато тя беше продавач консултант!Това момиче,не разговаряше с никой беше като робот!Тя беше точно като някакво домашно животно след управителката която беше тогава!Та исках само да кажа,че тя стана управител по простата причина,че всички напуснаха и нямаше никой от стария персонал!Това е причината тя да стигне до тук!
Ние напуснахме защото някой беше в майчиснки,др заминаваше!
Но едно не мога да разбера как може да стой и да има такова самочуствие предположение,че няма покритие никакво и никой не я харесва!!!!
Знам г-жа Ива Иванова как държи всичко да е на ниво незнам как позволява всичко това!Защо не дадете на някои др да се развива и да се спре всичко това!
Никога няма да има персонал в този магазин до като "управителя" както виждам пишат е там!
Никой да не започва до като тя е там!Вижда се,ясно че е не може да се работи с нея!


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте!Аз работих във магазин Скандал няколко месеца но не издържах точно по същата причина!Условия,колежки всичко ми харесваше но смените прекарани с Тина бяха все едно 24ки!!
Дори бях споделила,че ще напусна пред управител който в момента го няма и неискам да споменавам к намисам хора!Обясних и ,в прав текст,че искам да напусна заради "управител" Тина!
Единственно се задържах заради мойте колежки с който смените ми минаваха гладко,не бях потисната с тях,работех си без проблем!
Мога да кажа,че условията не са лоши заплатата също!Не съм се оплаквала никога заради заплащанеа отношение на личността която ми беше казала още в началото"Ако вие не ме заговорите аз мълча"!И това ще ти е управител ще те предразположи за работа-точно обратното!
Незнам как може да е още на тази позиция...!И защо от София позволяват всичко това!


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Изключително смешна защитата си направи сама относно въпросната г-ца Тина Йорданова.
Как може да продължавате да се излагате?Защо в защитата си Вие злепоставяте ваши колеги от други магазини,че им помагате често???Пак се опитвате да се изтъкнете!Жалко е,че в София оставят нещата така!Явно найстина зад гърбът Ви някой говори доста "добри неща"а покритие никакво!Да като чета коментарите и на други колеги към Вас аз не виждам никъде да се оплакват относно работата,че не са доволни а става въпрос относно вас като личност!Така,че не се опитвайте да кажете,че някой не си е харесвал работата и не е искал да работи!Разграничавайте,малко едното от др!
Незнам как от София не са взели мерки относно Вас!


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Работата на един управител не е да "гони" служителите, а да ги стимулира да останат и да работят във фирмата. Няма как, ти да имаш желание да работиш при положение, че се чувстваш потиснат и недооценен. Щом казвате, че отношенията Ви са били добри с всички бивши служители, тогава защо сме "бивши"? Не мисля, че е заради проблеми с работата.


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Не зная дали е нужно да се коментират думи написани анонимно и целта ми не е да се оправдавам пред някого и за нещо. Може би трябва да се обърна към всички напуснали колеги от фирмата и да им дам възможност да се върнат, да се развиват и да градят кариера тук естествено без мен.
Това което явно не се разбира е, че за да се развиваш е необходимо да работиш всеки ден, при всякакви обстоятелства, отдаден на това да си добър в това, което правиш, да научваш всеки ден нещо ново, да развиваш себе си и едва тогава да очакваш доверие и израстване. Моля всички млади хора да бъдат амбициозни спрямо себе си, но да очакват едва след като са дали всичко възможно да са добри, най- добрите.
Категорично не приемам да е имало и един момент, от както отговарям за магазин Scandal, в който да съм отказала да дам отговор на какъвто и да е въпрос зададен към мен не само от нашия магазин, а и на въпроси задавани ми от колегите от другите магазини,което често се случва. Това е така не защото зная всички отговори, а защото съм обучавна, че и най- трудните ситуации са решими,когато се обсъдят и така се стигне до най- правилния отговор. Аз съм благодарна на начина по-който са обучавали мен преди време да бъда адекватна в работата си и да се интересувам от нея.
Зная, че съм както повтарят моите колеги „прекалено стриктна” в спазването на правилата на фирмата, но няма да ми омръзне да вярвам и обяснявам, че погазването на чиито и да е правила не прави никого по-силен и независим.s
За резултатите ми и комуникацията с клиенти не мога да кажа друго,освен че те са много преди да бъда, както е написано „управител”,а именно оценявана съм и преди не само от ръководството ни в София. И, както може да е види не са престанали и днес- ТОВА НИ Е РАБОТАТА. Високите резултати и обслужването на клиенти са условия, които не поставям само аз, но трябва да са основа в работата ни.
И на края „ некомуникативна” е дума която наистина съм използвала не веднъж, но тя няма нищо общо с работата ми и с екипността. Не разбирам как с всички мои колеги съм била в добри отношения, имала съм добра комуникация и никакви конфликти , но за някой анонимно това вече не е така.
Във фирмата с мен 2г. са работили точно двама човека, ако все пак някой от тях е написал този пост моля да се подпише под думите си.


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте,
Искам да споделя и аз своето мнение относно "УПРАВИТЕЛ"Тина Йорданова.Бях започнала работа в м-н Скандал,условия,заплата всичко ме устройваше!Но на третият час казах,че напускам!Не може да се работи с човек който мълчи,седи зад каса на компютара и не говори и не обеснява нищо.Няма те си и напредстава какво значи,негативизъм!Колежката която беше на смяна ме заговаряше и ме питаше дали искам нещо да ми се обясни!Преди няколко дена минах през магазина и видях въпросната г-ца пак там с нов персонал!
Моя приятелка е била съвсем скоро на интервю но единствената и причина да не почне там е Тина Йорданова!Много добре се замислете дали искате да почвате в този магазин!Пак казвам аз бих работила там защото условията не са лоши!Работила съм с много хора но такъв човек като нея не съм виждала!
Обръщам се към ръководството от София моля Ви вземете някакви мерки!Това е изискан магазин и не може да се пишат негативни коментари за ваши служители!Защо не се замисляте найстина защо персонала Ви напуска??Защо толкова много и вярвате и я държите?Повярвайте ми изпускате ценни кадри.
Бих започнала пак работа там ако тази личност я няма!

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?