Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Глобал Брандс Дистрибюшън /img/frontend/nomap.png"

Глобал Брандс Дистрибюшън

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 53 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 31-40 от общо 53


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Изключително смешна защитата си направи сама относно въпросната г-ца Тина Йорданова.
Как може да продължавате да се излагате?Защо в защитата си Вие злепоставяте ваши колеги от други магазини,че им помагате често???Пак се опитвате да се изтъкнете!Жалко е,че в София оставят нещата така!Явно найстина зад гърбът Ви някой говори доста "добри неща"а покритие никакво!Да като чета коментарите и на други колеги към Вас аз не виждам никъде да се оплакват относно работата,че не са доволни а става въпрос относно вас като личност!Така,че не се опитвайте да кажете,че някой не си е харесвал работата и не е искал да работи!Разграничавайте,малко едното от др!
Незнам как от София не са взели мерки относно Вас!


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Работата на един управител не е да "гони" служителите, а да ги стимулира да останат и да работят във фирмата. Няма как, ти да имаш желание да работиш при положение, че се чувстваш потиснат и недооценен. Щом казвате, че отношенията Ви са били добри с всички бивши служители, тогава защо сме "бивши"? Не мисля, че е заради проблеми с работата.


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Не зная дали е нужно да се коментират думи написани анонимно и целта ми не е да се оправдавам пред някого и за нещо. Може би трябва да се обърна към всички напуснали колеги от фирмата и да им дам възможност да се върнат, да се развиват и да градят кариера тук естествено без мен.
Това което явно не се разбира е, че за да се развиваш е необходимо да работиш всеки ден, при всякакви обстоятелства, отдаден на това да си добър в това, което правиш, да научваш всеки ден нещо ново, да развиваш себе си и едва тогава да очакваш доверие и израстване. Моля всички млади хора да бъдат амбициозни спрямо себе си, но да очакват едва след като са дали всичко възможно да са добри, най- добрите.
Категорично не приемам да е имало и един момент, от както отговарям за магазин Scandal, в който да съм отказала да дам отговор на какъвто и да е въпрос зададен към мен не само от нашия магазин, а и на въпроси задавани ми от колегите от другите магазини,което често се случва. Това е така не защото зная всички отговори, а защото съм обучавна, че и най- трудните ситуации са решими,когато се обсъдят и така се стигне до най- правилния отговор. Аз съм благодарна на начина по-който са обучавали мен преди време да бъда адекватна в работата си и да се интересувам от нея.
Зная, че съм както повтарят моите колеги „прекалено стриктна” в спазването на правилата на фирмата, но няма да ми омръзне да вярвам и обяснявам, че погазването на чиито и да е правила не прави никого по-силен и независим.s
За резултатите ми и комуникацията с клиенти не мога да кажа друго,освен че те са много преди да бъда, както е написано „управител”,а именно оценявана съм и преди не само от ръководството ни в София. И, както може да е види не са престанали и днес- ТОВА НИ Е РАБОТАТА. Високите резултати и обслужването на клиенти са условия, които не поставям само аз, но трябва да са основа в работата ни.
И на края „ некомуникативна” е дума която наистина съм използвала не веднъж, но тя няма нищо общо с работата ми и с екипността. Не разбирам как с всички мои колеги съм била в добри отношения, имала съм добра комуникация и никакви конфликти , но за някой анонимно това вече не е така.
Във фирмата с мен 2г. са работили точно двама човека, ако все пак някой от тях е написал този пост моля да се подпише под думите си.


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте,
Искам да споделя и аз своето мнение относно "УПРАВИТЕЛ"Тина Йорданова.Бях започнала работа в м-н Скандал,условия,заплата всичко ме устройваше!Но на третият час казах,че напускам!Не може да се работи с човек който мълчи,седи зад каса на компютара и не говори и не обеснява нищо.Няма те си и напредстава какво значи,негативизъм!Колежката която беше на смяна ме заговаряше и ме питаше дали искам нещо да ми се обясни!Преди няколко дена минах през магазина и видях въпросната г-ца пак там с нов персонал!
Моя приятелка е била съвсем скоро на интервю но единствената и причина да не почне там е Тина Йорданова!Много добре се замислете дали искате да почвате в този магазин!Пак казвам аз бих работила там защото условията не са лоши!Работила съм с много хора но такъв човек като нея не съм виждала!
Обръщам се към ръководството от София моля Ви вземете някакви мерки!Това е изискан магазин и не може да се пишат негативни коментари за ваши служители!Защо не се замисляте найстина защо персонала Ви напуска??Защо толкова много и вярвате и я държите?Повярвайте ми изпускате ценни кадри.
Бих започнала пак работа там ако тази личност я няма!


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Макар и късно, искам да изкажа своето мнение, относно напускащия персонал, най-вече в магазин СКАНДАЛ!!!! Цели две години бях в тази фирма и очаквах някакво повишение и добро отношение от страна на., ако може да се нарече "УПРАВИТЕЛ" Тина Йорданова! Г-жо Илиева - явно сте със съвсем грешно мнение за въпросната личност! Фактът, че комуникирахте с нея от време на време не може да изградите адекватно мнение за това как този човек си върши задълженията. В този магазин периодично се сменя персоналът не поради финансова гледна точка а заради многото задължение отнасящи се само за въпросния "Управител"! Вие нямате поглед над нещата как тя "обслужва и комуникира" с клиенти. Чист късмет е как тази персона си достига личния месечен таргет! Когато ние служителите имахме въпроси по даден проблем единственият отговор е "-Не, знам!". Когато сте идвали на посещение при нас, си нямате ни най-малка представа как си слага второто лице (влиза в роля на всезнаещия и можещ управител). Винаги е била за пред вас най-примерната с плюс часове, докато ние служителите сме били на минус. Реално ние влагаме много повече усилия, време и търпение, за да направим добро впечатление - но напразно, вие няма как да разберете тъй като до вас достига погрешна информация! И до ден днешен персоналът не успява да се задържа. И причината за това е само и единствено в скъпия управител Тина. Все още поддържам връзка с бивши и настоящи колежки и съм на мнение, че ако Тина я няма, има хора които искат да се върнат, а тези които все още са на длъжност биха искали да останат и да се развиват, но поради грешно предадена до вас информация ние сме дъното. Съвсем скоро и сегашният Ви персонал ще започне да се сменя ако не направите нещо по въпроса за благото и имиджа на фирмата!!!! Ако вече не е започнал! За последно го казвам - персоналът не напуска заради заплащането а заради темерутестото отношение на въпросната личност. Тя сама е казвала ме не е комуникативна личност и ако ние не я заговорим тя няма да отрони и дума. А да не говорим за мълчанието към клиентите, на което отношение вие много държите! Това че не отсъства и ден не е критерий за достоен управител и не разчитайте, че магазинът ще бъде добре управляван!


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Искам да споделя и моя за съжаление горчив опит с въпросната фирма. Надявам се всеки бъдещ служител,преди да започне работа там да провери отзивите в този сайт. Аз съответно не го направих и след това съжалявах. Работих няколко месеца в магазините им във Варна,казвам магазини не случайно,понеже всяка сутрин отивайки на работа не знаех в кой от магазините ще трябва да работя. Оставам на страна факта,че няма как за толкова кратко време да научиш и да запомниш всички артикули в четирите магазина и от там се обезсмисля дневния таргет. По-важен фактор обаче бяха смените 4-5 смени по 12 часа една след друга,след 5-тата смяна с малко късмет може и да получиш почивка един ден или просто на следващия ден ще ти сложат "малка" смяна от 8-9 часа примерно. Заплащането е под всякаква критика,имаш извънредни часове,които реално изчезват края на месеца. Понеже видях,че се коментира едната от управителките на магазините-Лидия,всичко лошо за нея е вярно,всичко добро е лъжа. За почивките,които Ви се полагат по график-забравяте,не съществуват.Трудно ми е да напиша нещо,което не е казано до тук,но не искам хората които четата коментарите да си мислят,че нещо се променило. За текучеството на персонал,няма как да не забележете постянните им обяви,има огромно текучество. За хилядите им изисквания за облекло вече се е коментирало и единственото,което ще кажа е,че не е нормално в най-скъпите магазини да не е осигурено работно облекло. Клиентите са заможни хора и е смешно да са обслужвани от такъв персонал. Надявам се коментара ми да не се повтаря много с другите и да е полезен. Като за последно Ви казвам БЯГАЙТЕ ДАЛЕЧ ОТ ТАЗИ ФИРМА!!!


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Трудно може да се каже нещо,което да не е казано до сега! Уви колкото и да се старае човек,колкото и желание да има то бива сринато! Кадърни хора,доказали се във времето не ги считат за хора,но този на онзи се издигат без никакви качества! Една пълна трагикомедия. Жалко е,защото магазинте са хубави,има реалната възможност всичко са е различно,но накрая само перачницата има значение! Фирма,която не си цени дори клиентите,какво остава за персонала!Неадекватно е да не правиш нищо за клиенти,хвърлящи буквално хиляди левове,а после персонала е виновен,че е поискал 8 лв за куриер за артикул за 500-700 лв.Пълен абсурд!!! Стимулираите бе хора,покажете че сте фирмата,за която се представяте! Дайте шанс на добрите,кадърни,можещи! Танто за танто! Ако дадете ще получите,неможе само изисквания,а в замяна за годините труд и стаж и коректност да понижавате заплатите!


настоящ служител

43 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
3
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Здравейте,
Аз съм настоящ служител във фирмата от много години и искам да изкажа мнението си за всичко, което е писано в предходните коментари от бивши служители. За мен това са лъжи и думи, с които се цели да се орони авторитета на колегите, които работят в нея. Познавам и работя с Лидия Петрова - управител на м-н LIU JO Варна и смятам, че думите които са по нейн адрес са лъжа и не отговарят на действителността. В м-н LIU JO Варна имаше много добър екип, който работеше в синхрон и нямаше проблеми с управителката. Всеки имаше своята лична причина за напускане - като заминаване за чужбина, прибиране в родния град и т.н. Според мен не е правилно да се коментира общо от името на бивши служители на фирмата, защото всеки преценя сам за себе си дали е доволен или не. Не мога да се съглася и за думите, че в склада на магазина е мръсно и неподредено, защото това е бутиков магазин и подредбата и хигиената са на високо ниво. Относно почивките на персонала мога да кажа, че не съм чувала досега някой да се оплаква, че не може да излезе, напротив Лидия се стреми всеки да си ползва почивката, както е регламентирано по правилник.
Във фирмата, както е навсякъде другаде има правила и задължения,които трябва да се спазват от служителите. Когато има повече работа било то подбредба в магазина, получаване на стока или по голям клиентопоток е нормално да се направи коментар или да се намалят просто почивките като продължителност и в удобен момент след това съответно всеки да излезе отново в почивка. Все пак всички сме дошли в магазините, за да работим, а не да почиваме постоянно и да клюкарстване за останалите колеги.
В повечето случаи, когато има негативни коментари от страна на някого са или защото, той е афектиран към дадения колега или защото не може да се постави на мястото на другия и да помисли за отговорността, която един управител носи за магазина и персонала, в него пред ръководтсвото и клиентите. Освен това, според мен коментарите са на бивши служители, които са работили твърде кратко време от порядъка на 1-2 месеца, за да имат цялостна представа за процеса на работа в магазините и фирмата като цяло.
За фирмата като плюс бих добавила също така и това, че се работи с възможност за гъвкаво работно време, което е подходящо за студенти и за това, че осигуровките са върху реалния доход и се ползват всички права на нормален служител.


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте, аз също искам да изкажа моето мнение и не само моето мнение, ами и на всички мои бивши колежки които напуснаха за периода докато бях на работа във въпросната фирма.Но просто не се престрашиха да кажат истината за своето напускане на Шефовете на фирмата. Аз също работих във Grand Mall Варна и по точно магазин Liu Jo.Ще бъда директа и искренна,и ще кажа точната причина поради която ПОСТОЯННО напуска персонала и ВИНАГИ има търсене и недостиг на персонал,а когато някой започне работа във въпросния магазин в най-кратки срокове напуска. Работат не е никак лоша,нито пък самия магазин, но ГОЛЕМИЯ ПРОБЛЕМ на тази фирма и по специално в този магазин е "управителката"-Лидия. Въпросната Управителка "работи" активно за уронване на престижа на тази фирма и за лошото и опетнено вече име на магазина не само в Гранд Мол Варна ами вече и в цяла Варна.Наистина не разбирам, как така на Шефовете на фирмата не им ли прави впечатление че постоянно напускат служителите в този магазин и НИКОЙ не се задържа за дълго време там.Но явно на собственика на фирмата му е все едно какво се случва в магазина и не предприема никакви мерки за разрешаване на този вече станал хроничен проблем. Явно и на г-жа Виктория (шевката)или е сляпа или и е все тая, или и се хвърля здраво прах в очите от страна на управителката Лидия, за да не реши кардинално и веднъж завинаги този проблем.Г-жо Виктория наистина ли не ви интересува репутацията на Фирмата ви и лошото име на магазина което, лавинообразно се засилва, за съжеление в отрицателна насока? Защо не предприемете ефективни мерки, за решаване на проблема в Liu Jo? Не искам да ви казвам какво да правите,но ако искате да решите проблема в този магазин, а не да публикувате ежемесечно и ежеседмично обяви за работа в Jobs.bg,трябва да си смените управителя на магазина!!! Дори и цяла Варна да мине на работа през този магазин всички ще напускат и никой няма да се задържи на работа задълго,докато управитеката Лидия е в този магазин.Кой ще иска да работи в постоянен СТРЕС, УНИЖЕНИЕ,ТОРМОЗ,ОБИДИ и НЕЧОВЕШКО отношение от страна на управителя? Ако вие искате, то аз не, и едва ли ще се намерят такива мазохисти които ще искат да работят в такава атмосфера и с такова отношение!Пак искам да повторя че работа си е работа и не е никак зле,и не се оплаквам от нея, но управителката с нейния ежедневен ТОРМОЗ,който упражнява над подчинените си, прогонва и ще прогонва винаги всеки един служител излъгал се да започни работа във въпросния магазин.
Пожелавам успех на всеки който реши да започне работа там, но със сигурност само знам че престоят му няма да е дълъг ако е уважаващ себе си човек!


настоящ служител

45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Здравейте,
Ще споделя и моето мнение на настоящ консултант.
Работя във фирмата вече 6 години и съм доволен от фирмата.
Предлага сигурност, осигуровки върху пълната заплата, има гъвкаво работно време, имаш привилегии за различни неща.
Като сериозна фирма на пазара, развиваща се, има изисквания и правила, както и стандарти.
Просто трябва да работите хора. Без работа няма добри заплати. Аз преминах през различни нива и съм много доволен. Когато работиш както се изисква по правилата има резултат и добро възнаграждение.
Момичето с предния коментар, явно не е от хората, които знаят защо са дошли на работа. Може би си мисли, че работния ден трябва да премине в шеги и закачки, в седене, подпиране и мързел. И когато вие сте клиент си представете как ще ви обслужи такъв служител. В подробности ако влеза, защо склада ти е мръсен, значи не си вършиш добре работата. През тези часове на работа, да кажем 8 часов работен ден, ти трябва да работиш нон стоп. Имаш право на почивка, която е регламентирана за тези часове. Може много да се говори на тази тема с подробности, но няма смисъл.
Фирмата е сериозна, и най-важното е, че те осигуряват на реалния доход и че се ползваш от правата на нормален служител.
Да има правила, но къде ли няма. В ежедневието непрекъснато. И е редно да се спазват. Ако не ти харесват, просто си търси друга работа.
Аз съм доволен и ви съветвам, ако искате сериозна работа и добро отношение, кандидатствайте. Няма да съжалявате.
Хейтъри винаги ще има и то навсякъде. Когато работиш съвестно ще бъдеш оценен. Ако си мислиш,че заслужаваш повече от това, което ти дават, просто напусни. Друг ще дойде на твоето място.
Пожелавам успех в новото начинание. Дано е доволна бившата служителка.


Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?