Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Глобал Брандс Дистрибюшън /img/frontend/nomap.png"

Глобал Брандс Дистрибюшън

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 49 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 31-40 от общо 49


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Макар и късно, искам да изкажа своето мнение, относно напускащия персонал, най-вече в магазин СКАНДАЛ!!!! Цели две години бях в тази фирма и очаквах някакво повишение и добро отношение от страна на., ако може да се нарече "УПРАВИТЕЛ" Тина Йорданова! Г-жо Илиева - явно сте със съвсем грешно мнение за въпросната личност! Фактът, че комуникирахте с нея от време на време не може да изградите адекватно мнение за това как този човек си върши задълженията. В този магазин периодично се сменя персоналът не поради финансова гледна точка а заради многото задължение отнасящи се само за въпросния "Управител"! Вие нямате поглед над нещата как тя "обслужва и комуникира" с клиенти. Чист късмет е как тази персона си достига личния месечен таргет! Когато ние служителите имахме въпроси по даден проблем единственият отговор е "-Не, знам!". Когато сте идвали на посещение при нас, си нямате ни най-малка представа как си слага второто лице (влиза в роля на всезнаещия и можещ управител). Винаги е била за пред вас най-примерната с плюс часове, докато ние служителите сме били на минус. Реално ние влагаме много повече усилия, време и търпение, за да направим добро впечатление - но напразно, вие няма как да разберете тъй като до вас достига погрешна информация! И до ден днешен персоналът не успява да се задържа. И причината за това е само и единствено в скъпия управител Тина. Все още поддържам връзка с бивши и настоящи колежки и съм на мнение, че ако Тина я няма, има хора които искат да се върнат, а тези които все още са на длъжност биха искали да останат и да се развиват, но поради грешно предадена до вас информация ние сме дъното. Съвсем скоро и сегашният Ви персонал ще започне да се сменя ако не направите нещо по въпроса за благото и имиджа на фирмата!!!! Ако вече не е започнал! За последно го казвам - персоналът не напуска заради заплащането а заради темерутестото отношение на въпросната личност. Тя сама е казвала ме не е комуникативна личност и ако ние не я заговорим тя няма да отрони и дума. А да не говорим за мълчанието към клиентите, на което отношение вие много държите! Това че не отсъства и ден не е критерий за достоен управител и не разчитайте, че магазинът ще бъде добре управляван!


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Искам да споделя и моя за съжаление горчив опит с въпросната фирма. Надявам се всеки бъдещ служител,преди да започне работа там да провери отзивите в този сайт. Аз съответно не го направих и след това съжалявах. Работих няколко месеца в магазините им във Варна,казвам магазини не случайно,понеже всяка сутрин отивайки на работа не знаех в кой от магазините ще трябва да работя. Оставам на страна факта,че няма как за толкова кратко време да научиш и да запомниш всички артикули в четирите магазина и от там се обезсмисля дневния таргет. По-важен фактор обаче бяха смените 4-5 смени по 12 часа една след друга,след 5-тата смяна с малко късмет може и да получиш почивка един ден или просто на следващия ден ще ти сложат "малка" смяна от 8-9 часа примерно. Заплащането е под всякаква критика,имаш извънредни часове,които реално изчезват края на месеца. Понеже видях,че се коментира едната от управителките на магазините-Лидия,всичко лошо за нея е вярно,всичко добро е лъжа. За почивките,които Ви се полагат по график-забравяте,не съществуват.Трудно ми е да напиша нещо,което не е казано до тук,но не искам хората които четата коментарите да си мислят,че нещо се променило. За текучеството на персонал,няма как да не забележете постянните им обяви,има огромно текучество. За хилядите им изисквания за облекло вече се е коментирало и единственото,което ще кажа е,че не е нормално в най-скъпите магазини да не е осигурено работно облекло. Клиентите са заможни хора и е смешно да са обслужвани от такъв персонал. Надявам се коментара ми да не се повтаря много с другите и да е полезен. Като за последно Ви казвам БЯГАЙТЕ ДАЛЕЧ ОТ ТАЗИ ФИРМА!!!


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Трудно може да се каже нещо,което да не е казано до сега! Уви колкото и да се старае човек,колкото и желание да има то бива сринато! Кадърни хора,доказали се във времето не ги считат за хора,но този на онзи се издигат без никакви качества! Една пълна трагикомедия. Жалко е,защото магазинте са хубави,има реалната възможност всичко са е различно,но накрая само перачницата има значение! Фирма,която не си цени дори клиентите,какво остава за персонала!Неадекватно е да не правиш нищо за клиенти,хвърлящи буквално хиляди левове,а после персонала е виновен,че е поискал 8 лв за куриер за артикул за 500-700 лв.Пълен абсурд!!! Стимулираите бе хора,покажете че сте фирмата,за която се представяте! Дайте шанс на добрите,кадърни,можещи! Танто за танто! Ако дадете ще получите,неможе само изисквания,а в замяна за годините труд и стаж и коректност да понижавате заплатите!


настоящ служител

43 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
3
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Здравейте,
Аз съм настоящ служител във фирмата от много години и искам да изкажа мнението си за всичко, което е писано в предходните коментари от бивши служители. За мен това са лъжи и думи, с които се цели да се орони авторитета на колегите, които работят в нея. Познавам и работя с Лидия Петрова - управител на м-н LIU JO Варна и смятам, че думите които са по нейн адрес са лъжа и не отговарят на действителността. В м-н LIU JO Варна имаше много добър екип, който работеше в синхрон и нямаше проблеми с управителката. Всеки имаше своята лична причина за напускане - като заминаване за чужбина, прибиране в родния град и т.н. Според мен не е правилно да се коментира общо от името на бивши служители на фирмата, защото всеки преценя сам за себе си дали е доволен или не. Не мога да се съглася и за думите, че в склада на магазина е мръсно и неподредено, защото това е бутиков магазин и подредбата и хигиената са на високо ниво. Относно почивките на персонала мога да кажа, че не съм чувала досега някой да се оплаква, че не може да излезе, напротив Лидия се стреми всеки да си ползва почивката, както е регламентирано по правилник.
Във фирмата, както е навсякъде другаде има правила и задължения,които трябва да се спазват от служителите. Когато има повече работа било то подбредба в магазина, получаване на стока или по голям клиентопоток е нормално да се направи коментар или да се намалят просто почивките като продължителност и в удобен момент след това съответно всеки да излезе отново в почивка. Все пак всички сме дошли в магазините, за да работим, а не да почиваме постоянно и да клюкарстване за останалите колеги.
В повечето случаи, когато има негативни коментари от страна на някого са или защото, той е афектиран към дадения колега или защото не може да се постави на мястото на другия и да помисли за отговорността, която един управител носи за магазина и персонала, в него пред ръководтсвото и клиентите. Освен това, според мен коментарите са на бивши служители, които са работили твърде кратко време от порядъка на 1-2 месеца, за да имат цялостна представа за процеса на работа в магазините и фирмата като цяло.
За фирмата като плюс бих добавила също така и това, че се работи с възможност за гъвкаво работно време, което е подходящо за студенти и за това, че осигуровките са върху реалния доход и се ползват всички права на нормален служител.


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте, аз също искам да изкажа моето мнение и не само моето мнение, ами и на всички мои бивши колежки които напуснаха за периода докато бях на работа във въпросната фирма.Но просто не се престрашиха да кажат истината за своето напускане на Шефовете на фирмата. Аз също работих във Grand Mall Варна и по точно магазин Liu Jo.Ще бъда директа и искренна,и ще кажа точната причина поради която ПОСТОЯННО напуска персонала и ВИНАГИ има търсене и недостиг на персонал,а когато някой започне работа във въпросния магазин в най-кратки срокове напуска. Работат не е никак лоша,нито пък самия магазин, но ГОЛЕМИЯ ПРОБЛЕМ на тази фирма и по специално в този магазин е "управителката"-Лидия. Въпросната Управителка "работи" активно за уронване на престижа на тази фирма и за лошото и опетнено вече име на магазина не само в Гранд Мол Варна ами вече и в цяла Варна.Наистина не разбирам, как така на Шефовете на фирмата не им ли прави впечатление че постоянно напускат служителите в този магазин и НИКОЙ не се задържа за дълго време там.Но явно на собственика на фирмата му е все едно какво се случва в магазина и не предприема никакви мерки за разрешаване на този вече станал хроничен проблем. Явно и на г-жа Виктория (шевката)или е сляпа или и е все тая, или и се хвърля здраво прах в очите от страна на управителката Лидия, за да не реши кардинално и веднъж завинаги този проблем.Г-жо Виктория наистина ли не ви интересува репутацията на Фирмата ви и лошото име на магазина което, лавинообразно се засилва, за съжеление в отрицателна насока? Защо не предприемете ефективни мерки, за решаване на проблема в Liu Jo? Не искам да ви казвам какво да правите,но ако искате да решите проблема в този магазин, а не да публикувате ежемесечно и ежеседмично обяви за работа в Jobs.bg,трябва да си смените управителя на магазина!!! Дори и цяла Варна да мине на работа през този магазин всички ще напускат и никой няма да се задържи на работа задълго,докато управитеката Лидия е в този магазин.Кой ще иска да работи в постоянен СТРЕС, УНИЖЕНИЕ,ТОРМОЗ,ОБИДИ и НЕЧОВЕШКО отношение от страна на управителя? Ако вие искате, то аз не, и едва ли ще се намерят такива мазохисти които ще искат да работят в такава атмосфера и с такова отношение!Пак искам да повторя че работа си е работа и не е никак зле,и не се оплаквам от нея, но управителката с нейния ежедневен ТОРМОЗ,който упражнява над подчинените си, прогонва и ще прогонва винаги всеки един служител излъгал се да започни работа във въпросния магазин.
Пожелавам успех на всеки който реши да започне работа там, но със сигурност само знам че престоят му няма да е дълъг ако е уважаващ себе си човек!


настоящ служител

45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Здравейте,
Ще споделя и моето мнение на настоящ консултант.
Работя във фирмата вече 6 години и съм доволен от фирмата.
Предлага сигурност, осигуровки върху пълната заплата, има гъвкаво работно време, имаш привилегии за различни неща.
Като сериозна фирма на пазара, развиваща се, има изисквания и правила, както и стандарти.
Просто трябва да работите хора. Без работа няма добри заплати. Аз преминах през различни нива и съм много доволен. Когато работиш както се изисква по правилата има резултат и добро възнаграждение.
Момичето с предния коментар, явно не е от хората, които знаят защо са дошли на работа. Може би си мисли, че работния ден трябва да премине в шеги и закачки, в седене, подпиране и мързел. И когато вие сте клиент си представете как ще ви обслужи такъв служител. В подробности ако влеза, защо склада ти е мръсен, значи не си вършиш добре работата. През тези часове на работа, да кажем 8 часов работен ден, ти трябва да работиш нон стоп. Имаш право на почивка, която е регламентирана за тези часове. Може много да се говори на тази тема с подробности, но няма смисъл.
Фирмата е сериозна, и най-важното е, че те осигуряват на реалния доход и че се ползваш от правата на нормален служител.
Да има правила, но къде ли няма. В ежедневието непрекъснато. И е редно да се спазват. Ако не ти харесват, просто си търси друга работа.
Аз съм доволен и ви съветвам, ако искате сериозна работа и добро отношение, кандидатствайте. Няма да съжалявате.
Хейтъри винаги ще има и то навсякъде. Когато работиш съвестно ще бъдеш оценен. Ако си мислиш,че заслужаваш повече от това, което ти дават, просто напусни. Друг ще дойде на твоето място.
Пожелавам успех в новото начинание. Дано е доволна бившата служителка.бивш служител

-33 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
1
Колеги
1
Работна среда
-5

Здравейте, реших да споделя и моето мнение относно тази "фирма". Много съм разочарована. Аз работих във Grand Mall Варна и по точно магазин Liu Jo. Първо ще започна от така наречената ни "управителка". Отвратителна и комплексирана жена, за която никога не е достатъчно какво си свършил, независимо че и вършиш и нейната работа, а тя горката си тръгва по рано или ходи по магазините на шопинг, защото има кой да и върши работата. Но все пак не е доволна.. постоянно те обижда, унижава те.. ти за нея си нищо. Второ си не само продавач, ами си и касиер и общ работник. Като дойде стока те хвърлят в мръсния склад цял ден да бачкаш като роб. Почиваш естествено, когато няма работа... демек при нас първата ни почивка е към 1 след обед.. няма значение, че си там от 9 и 30 да им чистиш магазина като роб. Цял ден си прав.. не дай си боже да се подпреш.. Винаги трябва да правиш нещо не може да стоиш само. Имат дрес код.. но не ти го осигуряват.. ти сам трябва да си го купиш. Но иначе ти пращат имейли как трябвало сме да обслужваме видиш ли като служителите във Виваком и Хепи. Еми да ама на тях поне им осигуряват работното облекло и когато нямат работа могат да сядат не 12 часа да стоиш прав. Смешна работа. Всички са ти шефове там.. счетоводство.. онлайн.. всички. Звънят ти и ти държат тон всякаш те ти дават "голямата заплата" от 550. Няма никакви бонуси. Дори и да си си изпълнил таргета ти подхвърлят някакви 30 до 50лв, затова че само ти си им изкарал 12 хиляди за един месец. Когато напуснах ме попитаха защо.. казах на въпросната ни "управителка" г-жа Петрова всичко това и че тази фирмичка не знае как трябва да се държи с персонала си и как да го задържи. Повторих и няколко пъти, че фирмата им е куца ще го кажа и тук. Има готини колеги, но те са малко.. повечето са интриганти, които за да си направят 12ката интересна обсъждат персонала и създават интриги. ХОРААААА не работете за тях.. отвратително държание.. КУЦА ФИРМА без никаква организация !!!!!!!!


бивш служител

-24 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-3
Уважение
-1
Привилегии
-1
Фирмена сигурност
-2
Натоварване
-5
Потенциал
0
Местоположение
-5
Колеги
-3
Работна среда
-4

Здравейте на всички бивши, настоящи и заинтересуващи се да бъдат част от екипа на фирмата.
Винаги съм смятала, че монетата има две страни и човек, ако бъде обективен, трябва да приеме и своите минуси, бягайки от дежурното обвинение към работодателя. Може би и затова останах година и половина, получавайки с 300 лв по-малко от обещаната сума от самото Ръководство!
Прави ми впечатление, че повечето коментари са анонимни. Защо, мили недоволни, бивши колеги? Това, което сте писали е вярно, не сте излъгали, не сте крали, застанете зад имената си и свободно заявете мнението си. Колкото по-аргументирано и подкрепено с факти, без емоция- толкова по-достоверно.
По същество - започнах в компанията като зам. управител и продавач консултант на сумата от 1,200 лв. В последствие, управителят на магазина напусна и аз се съгласих "по съвместителство" да поема позицията и "управител"- без това някъде да се отрази,нито в документ, нито по договор- устна уговорка с Ръководството, на личен разговор с г-н Попов. Тъй като отговорностите в този случай се увеличават, изискванията към мен също, в деня на въпросното споразумение, г-н Попов попита кратко колко получавам в момента и после отряза- "От следващия месец ще взимаш 1,500".
Тази сума получих единствено и само на следващия месец. Цяла година заплащането остана 1,200....с аргуманта, че "магазинът не си хваща таргета". Няма да изпадам в подробности относно несъдържателността на това, нито че в никоя фирма позицията УПРАВИТЕЛ не е обвързана с постигането на таргета, а със всички отговорности, натовареност и изисквания, които въпросният човек носи, съгласявайки се да поеме длъжността. Или нима главният счетоводител или PR-a получават по-малко от зададеното от самия шеф като заплащане, когато има спад в продажбите или при очакване на Event, който да промотира магазина , вместо обявените 300 човека се появят 50?! Смешно е....но и жалко.
И знаете ли защо? Защото във всеки един момент човек, на каквато позиция и да е, какъвто и социален статус да притежава, на какъвто и материален успех да се радва - той струва точно толкова, колкото и думата си. Особено ако непрекъснато пледира за уважение и се мъкне с по две кофи претенции и парадира за професионализъм. Как искаш да бъдеш уважаван и на теб да се гледа с подобаваща почит, тъй като си дал размах на печаливш бизнес, когато ти сядаш пред служителя си и говориш нелепици?!
Г-н Попов, на вас не ви е приятно, когато зададете задача и тя не е свършена, нали? Телефонът се вдига, упреците се сипят, възмущението е голямо...Ако аз трябваше да реагирам на неизплащаната от вас сума по вашия начин, бих звучала така- "За толкова пари- толкоз"- но това не е нито професионално, нито редно. Напротив, една година продължавах да работя за марката.
Имам претенцията да притежавам нужното образование, визия, езикова култура, перфектен английски, отлично представяне и участие по обученията, добър лидер и човек, който създаде екип в магазина, и работещ на равно със всички, за да запознаем бг обществото с Polo Ralph Lauren и да създадем нужната лоялна клиентела, която е възхитена от обслужването В ТОЗИ МАГАЗИН!
Тъй като обаче при вас всичко се свежда до сипматии, интриги и клюкарства, се наложи да напусна. Последната заплата, която получих беше с 650 лв по-малко.
Чух за хора, които сте хванали в кражба. Ваши служители. Наистина ли мислите, че сте по-различен от тях?! Ама наистина ли?! Вие сте лицето на фирмата и човекът, който непрекъснато изисква уважение. Ако по този начин спестявате пари( от последната заплата на служителите си)...би трябвало да се замислите за едни елементарни аксесоари, които всеки човек притежава в нравствената си цялост -морал, професионална етика, достойнство, съвест- все неща, които допринасят за това, което изгражда хората като личност.
Сега пресметнете колко струвате и как изглеждате в очите, на тези, които искате да работят за вас .
Дано моите 300 лв всеки месец и последните 650 са ви помогнали в критични моменти...
Аз не съм мъж, но съм жена на думата си! И дори и да не получавах заплата, за която лъгахте, вършех на 100% това, за което всеки ден ходих на работа.
Постигането на таргета и разширяването на кръга от лоялни клиенти изисква време. Дано следващия магьосник постигне това с хоп и щрак!
Успех!


клиент

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте, този коментар е за цел да бъде прочетен от ръководството на фирмата (магазина )
Вчера в неделя посетих въпросния магазин находящ се в Гранд Мол Ванра!
Бях посрещнат вежливо от персонала и по специално от русо момиче, много любезна- като и тя ме обслужваше в магазина!До колкото видях на баджа пишеше "Обучаващ се"
Харесах си два чифта обувки, като единия имаше дефект(явно при самото производство)
Попитах момичето ( обучаващата се)
"Дали е възможно да ми се направи остъпка"
Аз така и иначе щях да си ги купя и двата чифта!
Още преди да ми отговори тя, ми се провикна друга служителка-не можах да видя на баджа името и , беше с тъмно-кестенява коса, слаба с нормална височина.Тук ще си позволя да цитирам точно думите по памет;"АКО ЩЕ И 10 чифта ДА КУПИТЕ , ТОВА Е ЦЕНАТА "
Аз се обърнах към обучаващата се и казах, че разчитам на нея да попита за намаление Управителя и да се свърже с мен!Като и благодарих за любезността от нейна страна .
Целта на гореописания коментар е за цел да може на човек да му е приятно да пазарува не само в този магазин , а и по-принцип !
Надявам се да се вземе предвид гореописаното и да се вземат мерки, тъй като и преди съм бил Ваш клиент .
Благодаря Ви


бивш служител

-41 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-2
Колеги
-4
Работна среда
-5

Момичета/момчета, не си губете времето и не си хабете нервите! Всичко лошо, което е написано за фирмата е достоверно! Отделно... нима някой от вас си мисли, че продажбите са важни?! Важни само и единствено до толкова, че да се перат парите на Валери Попов по-лесно и по-бързо! Прочетете повече за този г-н... Пазете се!!!

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?