Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Глобал Брандс Дистрибюшън /img/frontend/nomap.png"

Глобал Брандс Дистрибюшън

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 54 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-10 от общо 54


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте,не знам откъде да започна,като настоящ служител се чувствам недооценена както и не само аз !
Имам да кажа няколко неща като ще започна от
1.заплащането(мисля че за смените и работата която върши всяка една от нас-заплатата е ниска като се има предвид стандарта в днешно време) и да повярвайте говорили сме с офис и управители но като отговор има едно мълчание или ако зададеш въпрос някакъв относно месечния фиш към заплатата отговор отново няма ,а само обещания;
2.БЕЗХАБЕРИЕТО на така наречените ни управителки взимащи си почивки по 2-3 часа , но когато ти излезеш за малко почивка и храна след 20-30 минути ти се звъни да се връщаш обратно , защото ти НЕ си човек;
3.отношението на ‘’по-висшестоящите,,в офиса , за най-малката грешка да си критикуван , но без похвала когато нещо е свършено добре поне за малко мотивация и да ти стане приятно от това,че някой оценява твоят труд и време,и като кажа време , време свободно за себе си нямаш защото влизаш по светло в мола и излизаш по тъмно но това вече ние си го избираме;
4.започваш работа като продавач-консултант,а не като складов работник , във фирмата работят предимно хора от нежния пол на които им се налага да бутат кашони тежащи колкото самите тях да ги подреждат ама да не били на земята а пък да са подредени , всичко искат да се случва по най-бързия начин но пък в същото време клиентите да са на първо място , но и всяко друго нещо също да е на първо място и т.н.
5.ОУВЪРТАЙМ явно нашите шефове не са наясно с този термин , та така де оувъртайм НЕ се заплаща и не става въпрос за 5-6 часа отгоре,а за 50+ часове , но пък ако си на - ти взимат , знаят само как да взимат , но не и да дават!
6.лъжите им със смените,че ще имате по една макс две цели смени за седмицата-ПОРЕДНАТА лъжа , към 90% коректни момичета , имаш предимно 12 часови смени и не не си 2 на 2;
7.отстъпки нямате въпреки,че сте служители на фирмата единствено имате,ако има постигнат месечен таргет , но с техните мечтани месечни таргети, така и НЕ се получава;
8.политиката на фирмата , заради която НИЕ служителите сме в постоянен конфликт с клиентите;
9.отпуската-нямаш право на отпуск по празниците,както и лятото когато всеки нормален човек излиза в отпуска,ами не в тази фирма тогава си на работа , по Коледа си на работа , на Бъдни вечер си на работа , на Нова година си на работа , на Велик ден си на работа , но пък тези в офиса си почиват седмица със семействата, ние НЯМАМЕ семейства и не искаме да прекараме време с тях особено по празниците ,това е безумие където никъде другаде не съм срещала и виждала , а съм работила на много други места и колкото и некоректни да са били доста работодатели , поне по празниците почивахме това е НЕнормално повтарям го , да!
10.въпреки че имаш платен отпуск-ти режат от заплатата !
Крайно разочарована съм , а не мислех , че от толкова голяма и развита фирма очаквах това !


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте,
Аз съм бивш служител на фирма GBD. Работих в магазин “Yamamay” Delta Planet Mall Varna…e поне там се водех де,пращаха ме и във всички останали магазини на фирмата да карам смени само,защото не им достига персонал…както винаги. Нека да започнем от там,че още в началото никой не ме обучаваше,за да разбера какво се случва изобщо трябваше да питам всички колежки,защото на управителката г-ца Миглена Маринова отговора винаги беше “не знам”. След като аз се обучих по някакъв начин на доста от дейностите така наречената “управителка” ме караше да обучавам и новонаетия си персонал докато тя се занимаваше с личните си проблеми и се води,че е на работа,а всъщност не е. Относно интервюто управителката лъже за заплащането-тя обещава 800лв месечно,а подписваш договор за 700лв и като попиташ защо е така тя те убеждава с “устно споразумение”,че всичко ще е така както го казва просто по документи е друго.Да не говорим и за графика,който се правеше…беше уникален(нещо от рода на 7 работни и 1 почивен) Буквално само,че не се бяхме нанесли да живеем в магазина с колежките ми и отново бяхме на минус с часовете(нищо,че бяхме +200 часа,които не ни се плащаха). Да не говорим и за отношението на “управителката” към служителите си. В началото се държи много добре всичко е точно и т.н. и в момента,в който мине малко време тя започва да показва истинското си аз-обиждаше ни,че сме некадърни;че не можем да продаваме;че не заслужаваме продажбите си;че нищо не правим както трябва…а същевременно ние ѝ вършихме цялата работа. Цял месец я нямаше в магазина по неизяснени причини нищо,че се водеше на работа. Караше ни да лъжем шефовете и какво ли още не. Опитваше се да създава интриги между колегите,а това изобщо не е професионално. Нейни думи са как твърди,че не ѝ се работи изобщо и стои в тази фирма само заради заплащането. Казва на нас да се държим прилично с клиентите,а тя си позволява да им повишава тон и да им крещи в магазина. Относно липсите в магазина..крие от шефовете,че има такива и кара персонала да ги плаща без никой да разбира. Има и лични предпочитания към част от персонала-едните ги защитава във всяка ситуация независимо дали са прави или не,а на другите им крещи за всяка дреболия. Когато решиш да напускаш и си пуснеш едномесечното предизвестие започват и всекидневните заяждания и нерви. Г-ца Миглена започва да се отнася ужасно към напускащия персонал и накрая ти забавя и документите,защото така ѝ е удобно. Последната заплата,която трябва да получиш е ужасно ниска въпреки продажбите,които си направил. Та който е решил да започва работа в тази велика фирма….голяма грешка


бивш служител

1 точка

виж подробна оценка
Заплащане
1
Уважение
-3
Привилегии
-3
Фирмена сигурност
0
Натоварване
4
Потенциал
-1
Местоположение
1
Колеги
1
Работна среда
1

Здравейте.

Аз съм бивш служител на Глобал Брандс. Работих в един от магазините им в парадайс мол 5 месеца. Мога да кажа, че това беше едно изключително изтощаващо преживяване.

Единственото хубаво нещо на работата е местоположението и може би колегите. Обикновено работят студенти и обстабовката е свежа.

Най-зле е мениджмънта. Няма да получите никакво уважение. Бъдете готови са ви увикват на живо и по телефона за една грешка и да ви критикуват. Нямате никакъв комфорт- наблюдавани сте постонно и проверявани от " тайни клиенти".
Бъдете готиви да карате по 12 часови смени независимо на колко часа работите.
Не можете да седнете никъде в магазина за тези 12 часа, нито да се облегнете или подпрете.
Няма да си взимате почивките нормално - ако е натоварен ден и дори и да сте 12 часова смяна може и да излезете може би само веднъж спешно до тоалетната.
На вас ще ви плащат за продавач-консултант, но вие сте също - чистач, касиер, охрана, мерчъндайзър.
Максимална експлоатация.

Ако нещо липсва вие го плащате - имайте предвид,че в тези магазини едно нещо струва 200лв.

Единственото хубаво нещо е че заплатата е винаги навреме и може да имате хубави колеги.

Не препоръчвам даже и на студент.


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Само ще напиша,че колеги вече работели в тази фирма, а сега работещи в конкурента такава, минават за да кажат,че ни съжаляват.
Правете си изводи.


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Търсите нови възможности за финансова независимост, стабилност и просперитет? Попаднахте на точното място! Само тук и сега ще узнаете как да спечелите страхотни допълнителни доходи с работа от вкъщи или което и да е място по света и у нас! Работете колкото си пожелаете и когато си искате! Необходимо Ви е малко свободно време, лаптоп, компютър, таблет или смартфон, връзка с интернет и започвате. Печелете лесно и си харчете парите със здраве! Как ще се случи това, вижте тук :

WWW.RABOTAIDOHOD.SIMPLESITE.COM

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Надомна работа, допълнителни доходи, работа от вкъщи, работа по интернет, онлайн бизнес


бивш служител

-24 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-4
Потенциал
-4
Местоположение
-3
Колеги
5
Работна среда
2

Като бивш служител към фирмата (работил съм 9 месеца там), мога да кажа че това е една от най-несериозните фирми които същеструват.
Не знаят какво се случва по магазините им, само гледат да си намерят причина да отдържат от заплатите и да си измислят причини да работиш всеки ден.
За 9 месеца получих нормална заплата само веднъж...
Единственич плюс е че колегите са млади и свежи (или поне с такива съм се паднал).
Постоянно имаш да отработваш защото почивките не се броят към работното време.
През ден караш 12-ки за отработване, но и това не е достатъчно.. защо? Защото от 12 часа се броят 10:30 работни.
По-високите служители отговарящи за всичко (офиса) не им пука за нищо и никого, ако ви трябва каквато и да е информация относно документи, заплата и каквото и да било, няма да я получите.
Накратко, некоректна фирма със скапан офис.


бивш служител

-6 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-3
Уважение
-4
Привилегии
-2
Фирмена сигурност
1
Натоварване
-2
Потенциал
-4
Местоположение
4
Колеги
3
Работна среда
1

За 12 часовите смени , бих казала че заплатата е критично малка , гледат да бъдеш оскубан отвсякъде - в магазините има кражби - задържат ги от заплатата ,което прави Вашата работа къртовски труд за нищо.. започваш на стартова заплата от 900-1000 лева , но никога не ги получаваш. Последната ми заплата при тях беше някаква подигравка, радвам се че успях да си тръгна успешно. Повечето от фирмата служители са от село .. може би за тях тази заплата би била достатъчна за година там , не знам как се живее с такъв стандарт тук . Хората напускат постоянно , няма стабилен екип , всеки се подхилква на другия , драма , раздор .. Тук няма смисъл да говорим за развитие тъй като управителите на магазините са плиткомозъчни селяни с мургав цвят на кожата .. какво да Ви кажа повече .. ако уважавате себе си , пропуснете да се явите на интрвю в тази фирма . Не си заслужава дори това.
Тази работа е мечта само на някой ,който "ще ходи до града у мола " :)

Бъдете умни и разумни ! Успех другаде !


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте, след като кандидатствах по обявена в Jobs.bg обява, ме поканиха на интервю. След като премина интервюто, изчаках да ми бъде върнато обаждане, което така и не получих. Реших аз да се свържа с тях и се оказа че съм одобрена до тук добре. Беше насрочена дата за подписване на договор. Ден преди срещата ми се обадиха да ми съобщят, че са намерили друг кандидат, служетел на фирмата. Крайно безотговорно и несериозно отношение. Силно разочарована съм от фирмата.


бивш служител

-15 точки

виж подробна оценка
Заплащане
4
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
4
Колеги
4
Работна среда
-2

Скъпи настоящи служители на ГБД или така като гледам стила на писане на последните 4 коментара и повтарящите се изразчета, може би трябва да кажа - скъпи един от няколкото ритейл мениджъри.
С такива измислици няма да спасите реномето на потъващата си фирма. Още един Управител, с дългогодишен стаж при вас, си тръгна умерзен и обиден от отношението Ви!
Не Ви ли е малко неудобно поне, че хора, които бяха с качества да постигнат много, хора които Ви развиха магазините, си тръгват с толкова огорчение и обида?
Явно не. Безобразни сте. И безсрамни. Не всичко е пари. За да се работи с хора се изисква и отношение. А клюките и сплетните, за които споменавате, идват от самите вас.
Тия фалшиви профилчета на уж "служители' на фирмата са ми ясни. Или ако наистина са писани от служители, то много жалко.... Или сте им платили или сте им обещали нещо, което НЯМА ДА СЕ СЛУЧИ. Ние този филм го гледахме. Няколко пъти.
Рано или късно, нещата ще се обърнат и ще си намерите майстора.
Karma is a b*tch :)


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте,
Аз също съм настоящ служител във фирмата и като останалите ми колеги преди мен искам да изкажа мнението си и от моята гледна точка. Това е една от най-големите фирми в бранша и страната, която е отговорна, стабилна и има голям потенциал за бъдещо развитие и в световен мащаб. Зад всичко това стоят много ресурси, голям набор от персонал и заложени правила и изисквания,но без всичко това не може да се говори за успех и да се постигнат високи резултати. Всеки решил да започне работа в Глобал Брандс трябва да знае, че ако е отговорен, добросъвестен и лоялен в изпълнението на задълженията си и колегите си ще бъде оценен от всички и ще има възможност за израстване и реализация, но ако е решил да идва на работа с идеята просто да "избута" няколко часа в приказки, зяпане пред телефона или лафче с колегите и обмяна на клюки за всеки и всичко няма как да иска добро отношение е висока заплата. Като умели търговци, за каквито ни обучават ние сме отговорни за резултатите на магазините и съответно това се отразява като принос във финансово отношение и за нас самите, така че ако има на кого сърдим, както се казва трябва да се замислим дали сме дали максимума от себе си или просто сме стояли пасивни и сме чакали друг да ни свърши работата. Понякога има по натоварени моменти било то с работа с клиенти или в магазина като цяло, но все пак не трябва да се забравя, че затова ти се плаща и това са задълженията ти. Предимство за доста хора според мен е възможността за гъвкав график, по този начин могат служителите да разпределят свободното си време за образование, курсове или други занимания, но това за съжаление не винаги се оценява и понякога дори се злоупотребява. Управителите и ръководството винаги са отворени към възможност за разговор лично с всеки, ако има някакъв проблем или нещо го притеснява. Напълно открито и честна се поставят всички условия на работя още в самото начало на интервюто зяа работя и при подписване на всички документи при назначаване, което лична за мен е много важно и от голямо значение, а не както в други фирми на по късен етап да се разбира, че не всичко е така, както е обещано в началото примерно. По младите служители не винаги се замислят за това и не обръщат достатъчно внимание, но доста често се е случвало дори напуснали служители повторно да се връщат на работа във фирмата, защото са осъзнали привилегиите, които се предлагат. Винаги ще има какво да се надгради и подобри, но успешното развитие е именно в това, да се стремим винаги да се развиваме и искаме повече, но не само от останалите,а най- вече от себе си. Дългогодишните служители забелязваме със сигурност това и се стремим да го предадем и на новите ни колеги. Така, че съвета ми е всеки да прецени какъв служител иска да бъде и да работи абстрахирайки се от хейта и негативизма на хората, които не са успели и са решили, че нападките им тук или някъде другаде ще ги оправдаят и направят по щастливи. Бъдете себе си, покажете уменията си и се старайте да бъдете добри служители и търговци това е моят съвет към всички настоящи и бъдещи колеги.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?