Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

60К https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=София,Бул. Ботевградско Шосе 264&markers=София,Бул. Ботевградско Шосе 264
5 2 0
2 точки от 528 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 91-100 от общо 528


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Да обслужваш клиенти е работа само за 4, макс 6 часа на ден. На пълен работен ден е прекалено. Всички аутсорсинг фирми са като някакви култове отвътре, пълни със зомбита. Много ми хареса чакалнята където чаках да ме викнат на теста за език. Но щом ми показаха работната зала се отказах. Не обичам талъв тип офиси. За съжаление сега пак съм в кол център, но има шанс да минеш на 4 или 6 часова смяна.


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте, работих много време във фирмата, но така и не успях да се почувствам на място! Сега работя от вкъщи и изкарвам по 150$ на час! https://ucimoney.xyz/188525553792715/
Регистрирайте си и вие в този линк, за да започнете да печелите още от днес! Пишете ми ако имате въпроси!


-35 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
1
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-1
Работна среда
-5

До Mania,
Мания за какво?
Едва ли е за справедливост, разбирателство
Или за пари , власт и манипулация.
Сещам се ,че неЧовешките ресурси отдавна на са се чували. Тяхната втора най-важна задача, след съкращаването на хора преди коледа е маркетинга в този сайт. Стратегията им е да избегнат наболелите проблеми, да се хванат за нещо позитивно и да го преувеличат. След това, за да изглеждат искрени , да кажат нещо общо от рода 'англичаните са особени и трябва да се свиква'. Звучи познато , Мания, Или?!
Ако ще работите в тази фирма се пригответе че мениджмънта има очи и уши на всякъде. Сега се опитват да манипулират мненията в сайта, но на работното място не може да имате собствено такова...


45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Здравейте не/приятели. Казвам се Иван Славов и от 2 години не съм близвал и капка 60к.
Вие: *Здравей Иване*

Време и аз да оставя коментар в любимия ми извор за информация и мемета - БГ Работодател.
Знам какво се чудите в момента:
Вие: "Но това да не е легендарния Иван Славов от след 20-ста страница за когото специфично има коментар от недоволен интервюиран"
Да, точно така, докосвате се до легендата в момента момчета.

Със сигурност следващите редове ще са много, надявам се да дам изчерпателна (макар и за времето си) информация, пък и ако някой се усмихне няма да е лошо.
Моля, извинете ако има правописни, пунктуационни и граматически грешки. :)

Ще започна хронологично за да има поне някаква минимална структура постът ми.
Годината беше 2016, трябваха ми пари пък и някакъв технически опит за университета.
О, какъв съм късметлия само, от световно признат контактен център ми предлагат да се явя на интервю за работа в технически ориентиран проект, аз наситина трябва да съм богопомазан!

Интервюто ок, приятно. Договора, ок разбираем. Парите ок, даже бонус УАУ!!1
Обучение 1 месец, имайки предвид Cisco CCNA (скоро CCNP) сертификата ми, нищо ново не научих но беше поне забавно или поне така си го направихме.
Започнахме работа, трудно в началото, с клиента си на телефона а той е идиот. Иска инженер да му развърти 2те винтчета, но като чуят 150 паунда ако няма повреда много бързо и те стават технически способни.

Първите 2 месеца взимах пълен бонус - 1300 лева чисто, но..
..един ден..
Всичко се промени в онзи съдбовен ден, спомням си го сякаш беше вчера, преди повече от 2 години обаче.
От компянията обявиха, че ще има лятно парти. Оригинално с 4 възможни дати, след това 2, за да може всеки да отиде.
За съжалиение в последствие се оказа, че всъщност не всеки може да отиде, един от тези злополучни бях аз и го научих след като се върнах щастлив и разтоварен от там. Заплатих за грешката си със скромните 20% от бонус заплатата си (защото не могат да ти взимат от базовата по закон).
Отварям малка скоба за бонус заплатата, ако си болен повече от няколко дни през месеца я губиш директно. :)

След това всичко тръгна надолу, аз бях вече паднал в очите на моите господари и бях станал пълен позор за така добре изявеното и силно подкрепено име на 60к и активно се опитваха да ми отнемат, така трудно и с пот + кръв изкараните парички.
Спомянм си веднъж, наистина не можех да взема следващо обаждане след този специфичен клиент (мисля че можете да се досетите защо) и след като приключи разговора ми, останах на линията за още 20 мин за малко добре заслужен релакс.(след като той най накрая ми позволи да му помогна)
Разбира се това не е позволено - и нормално аз поемам пълната вина тук, но и се наложи да заплатя с 50% от бонус заплатата си този път.
На друга инстанция, личната ми лекарка беше преместила болничния ми с 1 ден напред по погрешка, при което се наложи да заплатя за това грубо и непоправимо дело с 30% от бонус заплатата си. Аз разбира се се опитах да дискотирам с моите врагове (мениджмънта), но прсто ми казаха сори брат, подпиши тук. Като цяло не ви препотъчвам да сте болни, защото много бързо отивате в черния списък.

Нещата не отиваха на добре, притеснявах се че ще ме махнат... Плаках даже истински сълзи.
Но изведнъж.. един ден.. някакси от небето (7мия етаж) пристигна електронно писмо в елетронната ми кутията, че се търсят хора за да попълнят няколко позиции в човешки ресурси.
Взеха ме мигновенно, сигурно защото бях толкова бездарен работник на предишната ми длъжност.
Приятели, казвам ви няма по-добро чувство от това да слезеш на скай етажа, да си извадиш телефона (по принцип е забранено, но хората не им пукаше много и ги криеха) и да обсняваш на предишния си началник, с усмивка разбира се, колко ти е хубаво на новата позиция и как взимаш повече пари от него.

В първите 2 седмици на новата позиция беше готино, възможно е с някои от вас да съм говорил даже, след това директно напуснаха директният ми ръководител и старши колежката (напълно неочаквано и без причина???) като останахме 2ма да търсим хора за интервюта с """ГОЛЯМАТА""" шефка.
За нея няма да говоря много, само ще кажа че беше изключително ограничен човек, без критична мисъл, обща култура, какъвто и да е self-awareness и постоянно ни сменяше процеса, без реално да бъдем обучени.
Спомням си веднъж, понеже само тя водеше интервютата, а ние само ви канихме(много се извинявам за което) имаше 1 момиче което чакаше повече от час за интервю, колегата седна с нея и набързо се разбраха. Каква мислите беше реакцията на гореспоменатата """ШЕФКА"""?
1. Похвали го за инициативата и започна да ни подготвя да водим интервюта сами
2. Обясни му, че въпреки че не е било правилно той на своя глава да провежда интервюта се радва, че работи с критично мислещи хора и може да ни има доверие.
3. Вдигна му ултра скандал докато аз стоях безкрайно некомфортно и тихо на бюрото си, чакайки да свърши турския сериал.
Тругнала си със сълзи чувам, мех... (не защото от нейната болка ми става патката, а защото някой път ни трябва малък reality check в живота, да се осъзнаем че сме само хора като останалите, а не шефа на музиката)

Сега, стигаме до коментара на след 20 страница в бг работодател.
Въпросният кандидат беше канен 3-4 пъти на интервю и всеки път не идваше. Може би любимата ми част от неговия роман за това колко сме му наранили крехката особа беше, че било студентския празник, а той искал да "се забавлява, сещате се ;)" Моля, опитайте се визуално да си представите човек който играе World of Warcraft по 14 часа на ден, той е този човек. Напълно откъснат от реалността и най-лошото - дебел с очила. О.Т.В.Р.А.Т.И.Т.Е.Л.Н.О Но достатъчно за него сега.


Остават 327 символа. Максимално позволени 6000 символа.

Повечето неща тук са верни, някои хора преувеличават, човешки ресурси да мълчат!
Довиждане и успех в търсенето на работа!


настоящ служител

-43 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-4
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-4

До Mania, предпоследния коментар.

Щом е толкова хубаво, защо не препоръчаш 60к на приятелите и бившите си колеги от хотелите? Тъкмо ще получиш бонус.

За съжаление няма да се съглася с теб. Не става дума за мързел у служителите, става въпрос за неравномерно разпределение на работата в екипите, говорим за буквалното изчеждане на едни за сметка на други, толериране на разни инфантилни случайници за сметка на знаещи и можещи. Заплащането е много под конкуренцията, а възможностите за развитие - има ли такива изобщо? Не подвеждай потенциално заинтересованите кандидати с каквато и да е фирмена стабилност. И кучетата в околността знаят, че 60к има практика да уволнява служители внезапно.


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте,
Маталан:

Започнах в 60к оптимистично настроена, но с техният талант само за ден успяха да ми обърнат представите.
Като започнем с това, че във мръсният офис, дори нямаш собствена станция, която да си изчистиш самичък и друг да не ти я ползва.

За мениджмънта:
Когато ти е нужна помощ, 99% от случаите отговорът е иронично подмятане или “Не мога сега. Ела по-късно”.
Никакъв Коледен бонус, дори и бисквита.
Конструктивната им критика много често не е подплътена с аргументи.
Имат качеството да те накарт да се почувстваш незначим за секунди.
Точно преди Бъдни Вечер около 10 човека бяха освободени без предизвестие. Нямаше нужда повече от тях.
Забранено е да се смееш на работа.
Да приемаш обаждания едно след друго е приоритет, независимо дали го вършиш качество. Докато количеството ти не мине таргета за бонуса, тогава почва да играе качество.
Каквото и да кажа, ще им е малко.

Заплатата:
Порочетох тук коментар, че заплатата стига да си купиш въже да се обесиш.. ако изобщо ти стигне за теанспорт до магазина.

Колегите:
Колегите са инфантилни, средна възраст 18, ментална възраст - 6.

Лъжци, некоректни, нестабилни.

Дори и посленият ви вариянт да са те, по-добре останете безработни.


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте, колеги!

Вече две години работя в 60к и Sky.
Ще се опитам да съм обективен.

Плюсове:
- Заплатата е ок за работа с разговорен английски. С овъртайм и бонус си е добре.
- Сигурна работа - вземеш ли постоянен договор трябва ама наистина да се олееш, за да те освободят.
- Приятни хора на работа.
- Мениджмънта е готов да откликне ако имаш реална нужда.

Минуси
- Иска време да свикнеш с англичаните (клиентите) - отвратителни са в началото
- Офисът е претъпкан понякога и е доста шумно.

Аз и много други колеги си изплащане заемите с тази работа и напук на мързелите ще кажа, че ако ти се работи се отплаща. Ако не ти се работи отиваш на рецепция за 700 лв евентуални. (Подчертавам, че съм работил дълго време по хотели и последния ред не е подигравателен. Единствено сравнявам доходите и заетостта).

Поздрави!


бивш служител

-39 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
1
Работна среда
-5

Най-скапаното място за работа , на което съм бил някога!
Съгласен съм, че с колегите е горе долу ок! Обаче, всичко останало като започнем от човешки ресурси и се стуигне до мениджмънта са за пребиване до един.

На първо място ще кажа, че аз съм си виновен! Пренебрегнах десетките предупреждения тук, относно това какви мизерници са и че в замяна на мизерните си пари, не предлагат никаква фирмена сигурност, а прекратяват работните си отношения с нас, просто защото никой не дава постоянен и сериозен проект на тази сбирщина от аматьори.

Освободиха ни една камара хора, ей така от нищото , независимо как сме се справяли , просто защото ние им свършихме работа и вече не им трябваме, а догодина пак!

Хора, не им се връзвайте, прочетете обективните коментари по-назад и си правете сметка, най -вече не си губете времето с тези мизерни боклуци!


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте, тук съм да дам мнение относно проекта, по който работих през последните почти 6 месеца, а именно "Ибей". Натоварването е минимално, но за сметка на това правилата за работа постоянно се изменят, като новите доста често си противоречат със старите. За доста от промените не се изпращат уведомителни мейли до тийма, което значително затруднява работата. Ако си бил отпуск или болничен, когато са коментирани промени в метода на работа - гориш. Всеизвестните януарски чистки не ни подминаха и тази година, този път обаче се случиха точно преди коледните празници, когато официално обявиха, че освобождават всички служители, които са в изпитателен срок, без значение от представянето им. В тази си работа се запознах с изключително готини хора, включая мениджмънта, но беше ужасно да се освободят от нас по този начин, преди началото на 2020 г., защото имах колеги с неизтекъл изпитателен срок на договора, които се справят в пъти по-добре от старите служители. Тази порочна практика на фирмата да освобождава такива служители, за да не се занимава с изплащане на обезщетения е напълно законна, но това не я прави ни най-малко етична и морална. Мотото на фирмата е "I am unique, I am valued". Зад тези думи не седи нито едно действие, което да е в унисон с тях. Работата е най-удачна за студенти, които са решили да се подпомогнат финансово в летните месеци, когато няма университет.


бивш служител

-4 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
5
Потенциал
3
Местоположение
-2
Колеги
5
Работна среда
0

Накратко казано.
Колегите, с които ще работите ако кандидатствате са супер, все пак се мъчите заедно.
Работеше се на смени 24/7. 5 работни и 2 почивни дни. Графика се прави месечно и порадя някаква причина винаги излизаше в края на месеца. Малко трудно да си направиш планове като до последно не се знае кога си на работа и кога не. Относно мениджмънта, поне тези, които бяха в отдела, в който бях аз бяха леко казано натоварващи.
Мога да препоръчам на всеки, който се намери там да се ориентира към нещо по-добро.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?