Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

60К https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=София,Бул. Ботевградско Шосе 264&markers=София,Бул. Ботевградско Шосе 264
5 2 0
2 точки от 528 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 101-110 от общо 528


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Привет на всички!

Като всеки човек работех там за заплата (840 лв - 6 часа) Офис средата е добра, колегите ми бяха най-яките хора. Транспорта е безпроблемен има и таксита. Тъкмо започнах да се справям добре и да съм доволен от себе си и ме освободиха защото съм затворил на една американка която крещеше и се караше . Работата е много и няма време за размотаване . Системите са неоправдано сложни и тромави. Наблюдават те никой нищо не ти казва и изведнъж си аут доста кофти отношение . Направиха ми оценка на успеваемостта и ми казаха че триябва да се поправя за една седмица а на следващия ден ме уволниха две седмици преди Коледа. Според мен това се дължи на лошо управление аз също имам грешка но никой не ме похвали като направя 92 чата или 43 кола . Показват ти само негативите . Предложиха ми временен договор за 3 месеца за да покрием най-натоварения период в CROCS като добър/слаб след тези три месеца половината хора се освобождават защото след празниците няма работа направете си извод за политиката на фирмата .

Все пак натрупах опит и се запознах със страхотни хора .
Ако ше работите там научете немски за да си заслужава .


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Пичове от 3 години не работя никъде тъй като си докарвам по 1BTC на всеки шест месеца от този сайт https://freebitco.in/?r=15568018


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Ехее от кога не съм чел забавните работи които се пишат тук. Като гледам има нови бисери.

То с тази компания освен да си правиш ташак, за нищо друго не става

Та на въпроса колко пари плащат:

-достатъчно за да си купиш въже и да се обесиш.
За да изпаднеш толкова че да започнеш там наистина трябва да не става нищо от теб, като се има в предвид че има професии за които мозък не ти трябва дори, ти да почнеш в 60гей, това значи че найстина си стигнал дъното


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Какво е отношението на лидерките и мениджърките към подчинените ? Строги ли са, тормозят ли слушалките? Наказват безцеременно или все пак влизат в положение?


клиент

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Толкова са високи заплатите в тази фирма, че ние от Томас Кук се наложи да фалираме, поради невъзможност да изплатим задълженията си към сикси гей!


настоящ служител

-30 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-4
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-4
Местоположение
5
Колеги
-2
Работна среда
-5

Пиша мнение за проект скай - Пловдив ( настоящ служител от почти 3 години :) )

Заплата - 1050 лева - Митове и легенди на хора с розови очилца които просто искат да изкревят реалноста от сорта на 1700-1800 лева няма ( Освен ако не сте правили оврътайм през едният от 2та си почивни дни ЦЕЛИЯТ МЕСЕЦ което те пребива - 4 дена почива за месец )
Бонус към заплатата - 100 -500 лева ХВАЩА СЕ МНОГО ТРУДНО - ( и се изпуска дори да имате таргет за него НО ДА СЕ РАЗБОЛЕЕТЕ ЗА ПОВЕЧЕ ОТ 2 ДНИ :) ) глупости от сорта на "ама ела тука бонусче всеки месец 500 лева ей така опааа - НЯМА "

Офис среда - Офиса е шумен, ако не можете да работите под константен шум you're going to have hard time pal.
95 процента от сайтовете в офиса са блокирани ( поне имаме YouTube - хаха )
Достъп до всякакви социални медии - забравете! - блокирани са/ също не може да се вкарва телефон на етажа ( има някой хора на които им " харесва " но мениджърите могат :) ) - Пълна изолация от външния свят за 8-12 часа.

АБСОЛЮТНО ВСИЧКО СЕ СЛЕДИ ОТ ТАЙМЕРИ - което натоварва изключително много (ПОЧИВКИ 2 по 15 минути и 30 минути лънч на 8 часа и 30 мин смяна)
Имаш си и почивка за тоалетна( НЕПЛАНИРАНА ПОЧИВКА) 7 минути на ден , на таймерче разбира се :) - ( случвало ми се е да ми правят проблем че превишавам почивката с 3-4 минути на ден ) :)
ако минете таймерчето по каквито и да е причини ще се идва до станцията ви да ви се мрънка, все едно сте убили някой.

Отпуска - 20 дена в годината + 1 ако се изхабили 20-те. ( ИЗКЛЮЧИТЕЛНО МАЛКО ЗА НАТОВАРВАНЕТО/ РАБОТНОТО ВРЕМЕ/ И РАБОТЕНОТО ПО ПРАЗНИЦИ )
Коледен бонус от 3 години е 50 лева ПРЕ-ПЕЙД карта- и един дълъг "прочувствен" емейл от някой англичанин ;)
( Да не очаквате нещо като в "УЛТРА ПРОСПЕРАТИВНИ, И ТРУДНИ ПРОФЕСИИ КАТО КАСИЕР В КАУФЛАНД" РАЗБИРА СЕ, КОИТО ПОЛУЧАВАТ ПО 200 ЛЕВА ЗА КОЛЕДА, НАПРИМЕР хе-хе )
( Пиша го това защото на празници ще работите и шанса да си вземете отпуска на тях е много малък)

Натоварване: Натоварването е огромно и стреса също , доста често има хора разревани по станциите и т.н и ако това ви се случва прекалено много имате 7 минути НЕПЛАНИРАНА почива както споменах по-горе ;)))) ( ама недейте я превишавайте :DD )

Работа/ договор- Когато казах ,аз почнах преди около 3 годинки бяхме само технически департамент, но не по догоров разбира се, това значи че на по 6 месеца до годинка, затварят едно департаментче в Англия и ти пускат работата им на теб ( естествено не ти дигат парите да не си помислите нещо, нали ??? :D )
и тази НЕВЕРОЯТНО ОГРОМНА УНИКЛАНА, ИЗКЛЮЧИТЕЛНА ВЪЗМОЖНОСТ ти я представят като най-позитивното уникално нещо, РАБОТИ БЕЗ ПАРИ - уникално е.
( Ако се каните да почвате подгответе се за такъв сорт токсичен сляп позитивизъм - ако изкажите различно мнение ОСВЕН сляп позитивизъм сте МНОГО НЕГАТИВЕН и се гледа лошо на вас :) )
Та сега от технически департамент сме
технически/продажби/оплаквания/сметки/ъпгрейди/следене на статуса на ъпгрейде/емейл съпорт и т.н и т.н ( очакваме и тази годинка нещо да хвърлят ха-ха )


Какво трябва да правите: Общо взето работата ви е да говорите с МНОГО,МНОГО глупави и МНОГО,МНОГО,МНОГО НАГЛИ хора от острова които не знаят какво е wi-fi/internet. Подгответе се за ПОВТАРЯНЕ НА ЕДНО И СЪЩО,ВСЕКИ ДЕН, което подлудява.
Звучи яко докато не разберете че всяко обаждане е караница защото не можете да им обясните защо нямат уай-фай в градината им и как всъщност те не плащат за уай-фай - или как работи.
До тук г/д добре - всяко такова обаждане се слуша от " менджър " който просто ти дава акъл " тука можеше да се извиниш че Карен не знае как работи уай-фай-а. И във всяко лошо обаждане се търси грешката в теб "
И от такива глупави хора ви зависят таргетите.
Общо взето 1050 лева да си затворник без контакт с външният свят и да ти мрънкат на телефона - преценете си вие.

Процесите на работа се менят КОНСТАНТНО ( някак си се хвалят с това и изтъкват че било динамична работна среда (??????????) )

Никой от мениджмънта не знае кое е правилно или не, всеки гадае и т.н


Мениджърите: Почти всички от тях са големи пичове
около 1/3 от тях работят наистина, почти всички са на телефончетата по цял ден, и отказват да взимат мениджърски ( да, честичко ще се налага Карен да не разбере какво е уай-фай и да си мисли че мениджъра ще и даде компенсацийка или ще го удължи магически ) и това води до допълнително натоварване отгоре на таймерчетата които трябва да си следите нонстоп на почивките, обажданията,таргетите и лошите едночасови разговори.


Ако сте човек като мен , който е бил социален преди да почне - забравете го това, ПОНЕ един ден от събота/неделя ЩЕ работите / смените ще са нещо от сорта на 12:30 до 9 или 16:30 до 01:00 - добавете факта че нямате достъп до външния свят - facebook/twitter/instagram etc. - Празници ще работите ( освен ако не се редите на опашка за отпуска разбира се ха-ха )

Не случайно виждате обяви за работа в джобса - малко са дебилите като мен които стоят тук повече от 2 години, по- умните след 6-7 месеца си бият шута.
Друго МНОГО ВАЖНО нещо е, че предизвестието е 2 МЕСЕЦА, лично аз гледам да напусна от много време, но някак си тези 2 месеца натежават при търсене на нова работа, имайте го в предвид :).


Ин съмари - 1050 лева за откъсване от личния ви живот в голяма степен/ константно натоварване/ лоши смени и сакрефайс на уикендите ви/ работене по празници ( поне се плаща двойно ) и караници заедно с следене на всичко до секунда с отварителни таргети - вие си решавате.


Поне офиса е на удобно място в Пловдив - :DDDDD

Общо взето това е мнението ми за близо 3 годинки, не е преувеличено, не е с цел да хвърля лоша светлина в/ху 60к - всякакво мнениет което е нещо от сорта че е " айляк и няма натоварване и е дъги и еднорози - смятайте го за ирелевантно или за мнение на някой от мениджмънта ( има практика да влизат тука и да защитават фирмата )
Ако имате друго предложение TELUS/Siteground или някой друг проект ОСВЕН Скай- отивайте без да се замисляте, не бих пропоръчал проект Скай на никой.





настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

За хората които търсят истинско мнение за проекта Скай, не тук е точното място, защото никой доволен няма да влезне да напише нещо позитивно. Но ето го и моето мнение като човек работещ там от 2 години и малко.

Заплащането не е 900 лева на месец, както някой бивши колеги са писали по-долу, повече е. Има също бонус, който се хваща лесно и спокойно ще си вземете 1500/1600 лева в краят на месеца. Има също възможност за извънреден труд, но това е за работохолиците разбира се и се плаща повече, така че правете сметка.

Местоположението е на сред нищото, но през половин час има автобуси от паметника Левски осигурени от фирмата, а и за късните смени има таксита, така че тук е положителна оценка от мен.

Привилегиите, еми тях си ги пише и в Джобс, като във всеки кол център общо взето.

Натоварването понякога е в повече и то не само за агентите а и за мениджърите, но през повечето време ще говорите с англичани, които не знаят как да рестартират рутер, но на тях такъв им е манталитетът като цяло, има и приятни разговори разбира се, но са по рядко. За сметка на това мениджърите на етажа са най - земните и готини хора, които някога съм срещал, без изключения. Разбира се това е мнението ми сега, от колеги съм чувал, че не винаги е било така.

В крайна сметка моето мнение е положително за фирмата, проектът Скай е виждал и по - хубави и по - лоши времена, но ако и аз вярвах на всичко написано тук, и аз нямаше да съм почнал


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Чета по-назад 1700 лева заплата, друг казва 900, последно?! Бруто ли е това и по кой проект? На мен ми предожиха нещо по средата...


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте, имате ли скорошни мнения за Скай Проекта? Заплатата, която ми предложиха ми се стори добра.


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

А, на интервютата са супер. Усмихват се и се правят на добрички. Хванеш ли се на въдицата им, тогава стават лоши. Не знам за транспорта, но внимавай, че и с това много лъжат.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?