Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

60К https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=София,Бул. Ботевградско Шосе 264&markers=София,Бул. Ботевградско Шосе 264
5 2 0
2 точки от 527 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-10 от общо 527


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Това е най-зле фирмата от всички на пазара.заплащането е смехотворно 1200 първите 6м и 1400 след изпит.срок, бонусите са непостижими и нереални.мениджмънта е под всякаква критика.текучеството на служители е по- бързо от водите на река Искър.най-забавното е, че мислят за супер компания.проекта на sky TV e най зле.2 м предизвестие за напускане.ако не обичате себе си, това е вашто място!


8 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-3
Уважение
2
Привилегии
1
Фирмена сигурност
4
Натоварване
-5
Потенциал
-1
Местоположение
5
Колеги
3
Работна среда
2

Попринцип нямам навик да пиша ревюта, но мисля, че за тази фирма си заслужава и то не в добрия смисъл. Започха се с ниска заплата, която не отговаря на работата, която се връща. Имаше увеличение, което беше никакво не и в крайна сметка не видяхме и бонуси дори след като минавахме таргета. Имаше 1 или 2-ма Тийм лидери, които си вършеха работата и до там с хората на които им пука. Чакаш 30 минути за отговор. На нощни смени те оставят без ТЛ и сам да се оправяш, а пуснеш ли рефънд без тах ще има проблем. Насърчава се да бъдеш мил с клиентите, да следваш процедурите и когато клиента не е доволен от това което агента предлага, ти пишеш на ТЛ и те ти казват да му даваш каквото иска, за да ти се махне от главата и по този начин се насърчават да продължават да звънят, да изискват купони, рефънди и нова стока. Агентите са посредниците и накрая те излизат виновни. Нямаш време да направиш имейли, кейсове и нищо ако има опашка и така трупаш 10+ кейса и имейли на клиенти, които чакат отговори.Като питаш за време вкоето да си изпратиш имейлите, един казава да, а останалите не и така се натрупваш с работа. Аз в началото оставах да я върша след работно време, за да нямам натрупани неща за следващата седмица, но не ти зачитат овъртайм. След време спрях да го правя, защото видях, че половината агенти не ги интересува. Клиентите са толкова груби и когато имаш макс 2 минути между обаждания идва в повече и психически се натоварваш. Ако вземеш да си починеш повече след обаждане ти правят забележки и почват да ти пишат. Сменяха се системи по едно време и имахме 10 минути обучение на това как да работим с тях и дори не знаехме кога ще преминаваме към тях. Сервираха ни го един ден. Тази смяна на системи се отрази много зле, защото трябваше на 3 места да се отчиташ кога започваш, кога си в почивка и т.н. Графика беше най-трудното нещо за намиране, пращат ти го в петък вечер и трябва да влизаш в 2 различни системи, за да проверяваш. Стресът през, който се преминава не си заслужава за това заплащане дори да си хоум офис. Няма комуникация межди Тийм лидерите, маркетинг, складове и като цяло ние научавахме за всичко дори след клиентите. Звънят ти и те питат кога ще има намаление, нов продукт или нещо такова и ти не знаеш какво да им кажеш, защото не предупреждват. Случвало се е да звънят клиенти и да те питат за нов модел за който ти тепърва разбираш. Щеше да е много по-лесно ако имаше повече комуникация. Да не говорим за това, че чужденци почват да завземат половината работни места и правят всичко по-трудно с некомпетентността си.Не е работа за всеки и се надявам да се подобрят нешата, защото голяма част от колегите са свестни хора и заслужават много по-добро.


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Не знам за фирмата но Аз лично си докарам до 200$ на седмица от този сайт:
https://bnbfree.in/?r=13016


настоящ служител

-45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

Като служител от повече от година и половина мога да кажа че фирмата е супер смешна и не става за нищо!!! БЯГАЙТЕ НАДАЛЕЧ!!! тийм лийдерите не стават за един х§й дето се вика. Всички те натискат да се промоутваш и да продаваш а накрая те обират като мишка и ти казват еми това ще вземеш нямаш право на избор. След 6-тия месец не ти пращат трудов договор с условия ами направо ти плясват през челото оставаш и това е. Ако имаш някакви въпроси можеш да ни питаш по сяко време. Питаш ги за нещо отговор я получиш я не. Всеки ти следи KPI все едно те следи някой HITMAN. Aма тва тряя да подобриш ама онова тряя да подобриш пълни глупости и за капак ти спират NPS промоушъна да не можеш да вземаш бонуси което е супер шит. Некоректна фирма отвсякъде. Искаш развитие в тая фирма не можеш да го имаш защото или нещо ще те спъне или нещо ще те доведе до лудост да не го направиш например клиентите. Шул шит клиенти само мрънкащи индивиди и искат компенсаций. ТОВВА Е БЯГАЙТЕ ОТ ТАЯ ФИРМА МОЛИМ ВИ СЕ!


бивш служител

-38 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-4
Привилегии
-4
Фирмена сигурност
-4
Натоварване
-5
Потенциал
-4
Местоположение
-4
Колеги
-4
Работна среда
-4

заплащането е най-ниското в сферата, възможности за израстване - няма, повечето проекти наемат временно хора, след това ги освобождават. нямат право да ви държат по време на изпитателния срок 2 месеса, колкото е предизвестието, което дължите. накрая, след като напуснете, не ви изплащат всичко. е, има колеги, които са хелпфул, но повечето са некомпетентни и като такива, се занимават с клюки и не дотам пристойни неща. говорят, че ще местят офиса, местонахождението на Ботевградско шосе не е ок за хора, които разчитат на градски транспорт. има огроомно текучество.


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Бивш служител съм от няколко месеца, вдъхнових се да оставя коментар заради рекламите, които изскачат във фейсбук във фийда ми.
На моменти беше поносима работа, на моменти лудница. Обичайна практика е до агентите да не достигат уведомления. Насоки/документация също е нормално да липсва. В случаите когато има нещо полезно документирано не е необичайно това да изчезне. Иска се да провеждаш голямо количество разговори (част от които биха били ненужни или поне по-облекчени с няколко думи на сайта или елементарна автоматика, но защо да се престарават) с множество изисквания нон-стоп. Когато има някаква промяна в политики/процедури/системи, то тя в болшинството от случаите води само до още затруднения (за теб) в покриването на тия изисквания. Понеже нормални хора в незатруднено положение не са склонни да работят в такъв гърч, предполагам че наемат евтина работна ръка на килограм и докато тя влезе в час с работата също отнема време, вероятността да получиш заплетени/тотално оплескани от предишни агенти случаи е голяма: ненужна драма, викове, обвинения, нерви... Докато се научат на голям % хора им писва, ей ти нов цикъл, rinse repeat..
Смените може и често са с неудобно работно време: рано сутрин или цяла нощ. Откакто се смени собственика стана още по-зле: трябваше в 3 различни системи да се отчитам за края и началото на смяната и всяка почивка, нищо че са голяма фирма и държат да ти определят всяка почивка в колко да почва и в колко да свършва (може да е различно всеки ден), едвам петък вечерта 'успяваха' да дадат графика за идващата седмица. Иронично: CEO-то съветва в мотивиращите си имейли колко е важно да имаш балансиран сън.

Когато не е лудница, 'естествено' пак трябва постоянно да си под пара, отчет да ти се прави дали/защо не постигаш 'норми', моя тим лидер можеше с часове "да ти дава фийдбек" къде какви кусури имаш, тука не по врат, а по шия трябвало, +какво смяташ че може да подобриш още, дай сега да го запишем като цифри тука за да го дъвчем пак на следващия фийдбек...

Има още какво да 'изокам', но спирам. Ако имате предложение за работа от друга фирма, моя съвет е да предпочетете него.


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

TL;DR Най-малоумната фирма на света. Не си заслужава.

Започнах работа през ноември. Още от самото начало нещата не тръгнаха добре. Първо екипа, които започнахме бяхме излъгани от какво ще се състои работата, в интервюто беше обяснено като най-айляшката работа на света и за тези даже няма 1000лв (нон-войс е работата) гд си заслужава. Работата е меха зле работим с 4 програми и аз все още не знам какво работя, идея си нямам какви са тия таскове, които правя и защо ги правя.
Когато започнахме тренинга нито ни го води тренър, нито беше обяснено като хората. Водеше се от хора от Израел, които ни обясняват все едно цял живот с това сме се занимавали. Нищо лично към колегите, но повечето нямат елементарна компютърна грамотност и нормално да е по-тегав процеса за някои. Като цяло аз изобщо не си го слагах на сърце защото ми беше ясно, че фирмата е пълен леш още със започването ни. Специално в нашия тийм (не знам как е при другите) се спасяваш сам, зададеш ли въпрос отговора веднага е прегледай си записа от мийтинга. С ченгели от устата трябваше да им вадим отговорите. Ако си запишем някъде стъпка по стъпка как да извършим таск, ТЛ ни казваше не ди правете пищови, оо вие заради тия пищови не може да се справите и такива супер малоумни коментари.
И така дойде 22ри декември. Буквално деня преди празниците имахме мийтинг целия екип на Ибей, да ни кажат ще съкратим 80 човека (после станаха 90). Просто го казаха това без никаква информация кой ще съкратят, кога ще е съкратен и тн. Супер излишно беше това да се казва преди празниците, можеха най-спокойно да изчакат след НГ вече като имат гд някакъв план и знаят кое как защо. Все едно от 22 до даже 5ти януари ще можем да си намерим работа. ЧР за мен са пълни олигофрени, на всичкото отгоре на този въпросния мийтинг едната от ЧР си е пуснала камерата обяснява, че сме съкратени и седи и си пуши гнусния айкос пред камерата. Почнаха да правят всеки ден стеши по един час да си задаваме въпросите и само въртят едно и също и не дават никаква информация. Пълни злетаци.
Работата не е натоварваща, но за бек офис за първи път виждам да си на статус и да те следят кво прайш. Но като никой не си разбира работата е тегаво и отсреща не се отг адекватно на въпросите ни.
За ТЛ-а ни няма кво да кажа. Неговата работа е само да ни казва да си оправим статуса и да не сме на аутобрейк. Отвреме на време прави тъпи коментари, но той е убит от живота от 1000г работи в 60К разбирам го.
И преди ЧР пак да пускат коментари от сорта на “ами защи работиш като не ти харесва защо почна и тн”. Лично аз почнах защото бях МНООГО на зор да започна работа, както сега съм мн на зор да започна друга тъй като не ви понасям и ме изнервя абсл всеки в тая фирма.
Но за бъдещи служители сами си правете изводите. Ест това е хейтърски сайт, но вижте мненията за други аутсорсинг компании и тази. С причина тук няма едно позитивно ревю.


шубе го/я е и не казва!

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Много е зле положението, както са писали долу бягайте много далеч от там. Някой беше писал, че очаквал от американска фирма, ако си в Америка да....ама сме в България иии положението е плачевно тук. Ако очаквате развитие, няма. Ако очаквате отношение, няма. Ако чакате нещо адекватно, няма. В lidl или КФС плащат същите, ако не и по-добри пари за работа с по-малко стрес, не си заслужава хабенето на нерви за тия пари буквално!


-9 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-1
Уважение
-1
Привилегии
-1
Фирмена сигурност
-1
Натоварване
-1
Потенциал
-1
Местоположение
-1
Колеги
-1
Работна среда
-1

60к вече са ResultsCX! Бягайте далеч от там... ама, много надалеч!


настоящ служител

-36 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-4
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
3
Работна среда
-5

Изключително кофти работодател. Всичко започва с обаждане от HR на което ти провеждат доста неадекватно интервю и веднага си одобрен. НА въпросите има ли място за развитие във фирмата, винаги се отговаря с да, защото текучеството е толкова голямо (по разбираеми причини, също така не уволняват хора) че не могат да си позволят да не одобрят някой. Фирмата се "разраства" със светлинни обороти и мениджъри се повишават на всеки месец-два. От некадърен, по-некадърен. Обещават място за развитие, но ако си дистанционно нает... забрави да имаш някакво развитие от агент. Но това не го казват на интервютата за да не си помислят хората че са дискриминирани (думи потвърдени от оперативен мениджър). Важното е да не си мислят, а не дали наистина са или не са дискриминирани. Но пък от гледна точка на тренинг срещу дискриминация, корупция и harassment на работното място са ненадминати. Първото нещо което минавате е тренинг как нито едно от гореспоменатите не се толерира... Пълна шега.
Никакви ползи няма от работата в тази фирма. Една умряла застраховка и това е. Няма бонуси (нито коледни, нито ако спечелиш служител на месеца, нито за рожден ден), няма мултиспорт карти. Само се тръби, че ще има и са в преговори от години вече. Явно са доста тежки преговорите, щом още не са постигнали консенсус. Фирмата прибира от служителите и от продажбите и НПС-а им толкова много пари, но им дават стотинки. Мениджърите масово лъжат, че не вземат нищо от продажбите на агентите, но на тях това им прави бонуса, за това толкова натискат всички да продават, защото вземат процент от отборните продажби. Всичко е до секундата разчетено и 2 секунди да стоиш повече на даден статус различен от Available и се започва едно трескаво писане и звънене. Ако не сте се научили да ходите до тоалетна по график, тази работа ще ви научи.
На почит са малоумниците. Така наречения CIS (Customer insight specialist) който се предполага, че има достатъчно знания за да помага на всички по един ден в седмицата, първо че не отговаря на време, второ не чете дори какво се пита. Един такъв го повишиха в трейнър, защото не се справял като CIS... Ако имате свободно време и обичате да ви тъпчат и лъжат, това все пак е мястото за вас в такъв случай.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?