Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

60К https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=София,Бул. Ботевградско Шосе 264&markers=София,Бул. Ботевградско Шосе 264
5 2 0
2 точки от 462 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-10 от общо 462


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Като бивш служител искам да изкажа, недеволството си за 60k.
След моята случка базирана на сексуален тормоз, след хиляди разправии, комисии и тн , Operation Manager-a реши да ме заплашва за това, че съм взела решение да ги съдя.
Страхотно, нали?
Заплахите бяха , че са изтрили записисите от камерите, имейли и тн.
След 2-3 предупреждения към мениджъра от който бях тормозена (Д.М.) той продължи като седеше и ми се смееше в лицето.
OM-а е бивш наркоман, върви навсякъде душейки айкуса си.
Мениджърите всичките са простаци.
В офиса спокойна среда за работа няма, винаги имат интриги базирани кой с кого спал и кой на кого писал...
Един от новите омове, Никол Харлова се е взела изключително сериозно като мутреса е. Много респектиращ вид дава ;)
Заплащането според работата е нулево ниво .
Когато имаш продажби по принцип се заплащат, те си намират оправдание да не го направят.
Когато си човека на човека, имаш най-сигурно място за повишение.
Ако обаче не познаваш никой от мениджмънта , нямаш шанс за повишение.


шубе го/я е и не казва!

-45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

Не си заслужава просто.
Мизерията е пълна. Става за студенти и до там.


бивш служител

-17 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-2
Уважение
-4
Привилегии
-4
Фирмена сигурност
-3
Натоварване
-5
Потенциал
-3
Местоположение
4
Колеги
4
Работна среда
-4

Споделям мнение за проекта Скай в Пловдив. Има както позитиви, така и негативи, ще се опитам информацията да бъде максимално обективна (все пак съм бивш служител).

- Заплатите се получават винаги навреме. Самото заплащане не е лошо, но за жалост не отговаря на натоварването на работата (за повишение на заплатите се говори от много време, но нищо не се случва. За сметка на това пък работата става все повече и повече - но ти казват, че няма значение колко нови продукти те карат да поддържаш, ти си взимаш същия брой обаждания, без значение какви);
- Офиса е на добра локация, но има проблем с паркоместата за хората, които са на късни смени;
- По-голямата част от колегите са готини;
- Обстановката в офиса е неформална;
- Има възможност да се работи от вкъщи за някои хора - първоначално уж беше на база на резултати, после започнаха да се разболяват хора и тогава склониха да пуснат повече (но не всички);
- Клиента Скай обича да взима недообмислени решения и да ги налага основно на работещите в България (англичаните си правят каквото си искат), съответно е все по-трудно да се изкарат резултатите, които се очакват за бонус.
- Естеството на работа е много натоварващо, опитваш се да обясниш на клиенти, че това което искат няма как да стане (услугата, която предлага Скай не го позволява), докато те ти крещят все едно ти си виновен за всичките им проблеми; От това колко са доволни клиентите зависи бонуса ти, но нямаш право да им го кажеш - те си мислят, че оценяват Скай - и като не им работи интернета и трябва да чакат седмици да бъде оправен, няма как да са доволни дори и да си си свършил работата добре и да сте станали приятели на края на разговора;
- Има двойни стандарти спрямо някои хора, има значение дали си дружка на някой на по-висока позиция;
- Придобивките, описани в jobs.bg не са много истина - няма отстъпка за служители в кантината, дори преди Ковид тиймбилдинг събитията ги нямаше (с изключение на ''коледното'' парти през януари), транспорт до офиса има само в София, козметичния салон също е в София. Допълнителните дни отпуск и бонус за резултати зависят от болничните - разболееш ли се за повече от няколко дни - приготви се да си изгубиш и бонуса, и допълнителната отпуска.
- Отношението на шефовете е покъртително (има и изключения) - не е приятно да те гледат лошо и да чуваш как се навикват и заплашват и гонят хора, само защото някой не е на кеф. Естествено никой не го гонят без причина, но за компания, чието мото е ''People are our business'', поне според мен би трябвало да има малко разбиране и човешко отношение.
- Известният оувъртайм на Скай - понякога се плаща на много добри пари, понякога е малко като подигравка - и дали ще имаш ''привилегията'' да работиш допълнителни часове зависи от резултатите ти;
- Окуражава се да имаш мнение, но не е много добре да го изказваш, все ще се намери някой, който да се обиди и после го отнасяш;

Това е всичко, за което се сещам в момента, надявам се да бъде полезно за хората, които мислят да започнат работа там. За мен стреса и натоварването просто не си заслужават, съответно и съм бивш служител. Препоръчвам фирмата на хора, които наистина нямат други алтернативи, поне се взима заплата и вървят осигуровки.


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Ако се мразите сте добре дошли в 60К. Бях в Маталан 6 месеца, по-добре да бях стоял без работа. Преди 5 години заплащането беше 860 лв чисто на месец + 60 ваучери. Сега едва ли е много по-добре, но не мога да коментирам.

Позитиви:
1) "транспорт" от паметник Васил Левски до офиса, който е на майната си. Пак е нещо.
2) На заведението в сградата предлагат вкусна пица(не е безплатна, не се надявайте).
3) Някои колеги са готини, масово пушат трева.
4)?????????

Негавити:
1) Мениджмънта е скандален. От тийм лийдовете чак до чичо ти Джон. Надето(operational manager) , чиято единствена функция беше да трака по клавиатурата с орловите си нокти и да се фръцка по етажа, е скандална. От Илиянка все още имам PTSD, ако имаше право да ни бие с камшика докато приемаме обаждания не би се замислила.
2) Офиса е ужасен. Сиво е, прашно е, мръсно е, нямаш дедикирано място, всеки ден се местиш.
3) Естеството на работата. Колове до пръскане, пишеш и мейли през това време. Смехът не е нещо добре дошъл. Ако те сложат да си цял ден само на мейли без входящи е окей, но е рядкост, трябва да си богопомазан.
4) Бонуси няма. Дори да си в таргет, нямаш качество. Ако имаш качество, не си в таргет. Мат.
5) Нула процента човешко отношение. Нула. Ако има спад в работата и си в изпитателен срок гориш. Шанс.
6) Клиентите са груби, недоволни, масово псуват и викат.
7) Системите им са ужасно бавни и архаични.

Като цяло, типична кол център обстановка. Хората се махат след 6-12 месеца, като понатрупат малко стаж. Ако имате нужда от пари и работен опит може да пробвате, но не се задържайте.

П.С. Забавна история. На едно от посещенията на Маталан мениджмънта, някой беше нарисувал пенис в асансьора. Джон изпрати гневен мейл на всички, в който анонсира, че злодеецът го е направил защото неговият пенис бил миниатюрен. Официален мейл от CEO-то на компанията. Сами си вадете изводите.


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Не е лоша фирмата за нашите стандарти. Някога работех там после се преместих другъде но условията са си пак същите, няма голяма разлика тук - там или където и да е в БГ . Като цяло в България е така трябва да бачкаш 40 години, да плащаш осигуровки, и накрая ако доживееш до 67г. ти дават пенсия колкото да имаш за храна и лекарства.
Ето защо преди 3 години реших да напрявя нещо с оглед на моето бъдеще, като започнах всеки месец да отделям малък процент от скромната се заплата и депозирам в Bitcoin тъй като цената на тази валута откакто е създадена винаги върви на горе. Идеята ми беше че някой ден като стана на 50г. ще съм спестил достатъчно средства в Bitcoin за да не е нужно да чакам мизерната си пенсия.
Приятели не искам да изглежда самохвално . В момента съм на 31г и май няма да трябва да чакам 50 за да се пенсионирам тъй – като дори не съм и санувал че цената на Bitcoin ще нрасне толкова бързо.
Биткойн е най-доброто решение за съхранение на стойност Вие също може да направите така в зависимост от това какъв процент от месечните си доходи може да отделяте.
Ето линк как може да си купите от най-голямата борса за крипто валути в света: https://www.binance.com/en/register?ref=L7SKVPD1


бивш служител

17 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-2
Уважение
3
Привилегии
1
Фирмена сигурност
3
Натоварване
5
Потенциал
3
Местоположение
-5
Колеги
5
Работна среда
4

Лично съм доволен от проекта в който бях и съм благодарен,че ми представиха възможността да работя в офис и да натрупам опит.

Колегите бяха супер(буквално веднъж се случи някой да ме нападне на лична основа...без да ме познава и да ме е виждал). Хареса ми, че мениджмънта не приема и позволяват публични гаври и подигравки в общия чат.

Когато правих грешки никога не са ме нападали. Винаги са ми помагали при нужда.

Повишиха ме сравнително бързо(да не взимам обаждания а главно да пиша във Фейсбук и Туитър). Заплащането е малко късо, но разбирам, че за подобна работа няма как да взимам повече без предишен опит.

Бонусите са невъзможни за постигане, преди Коледа ни съобщиха, че за 1 ден отсъствие губим бонуса си...

Работното време не беше зле поне в този проект. Хом офиса също е голям плюс. Дадоха ми техника за работа.
Само обучението ми беше 4 дни и директно ме хвърлиха в дълбоките води (реално работата е фасулска, но първоначално е голям шок).

Аз лично не знаех в какво се вкарвам, но не съжалявам.Успях да изкарам някой лев и да си купя неща които искам от години.

Никой не ми е платил да пиша това, реално съм доволен.


кандидат за работа

-39 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-4
Натоварване
-4
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-1
Работна среда
-5

Когато HR-та, която е бивша сервитьорка не може да запомни правилно името на човека с който говори 2 пъти, след което в следващия разговор ти казва да разкажеш същото, което сте си говорили в предишния... Безценно...
Преди това получаваш три пъти един и същи имейл със сгрешеното си име... Тези хора са абсолютни аматьори, които наистина не знам кой им се навива да работи за тях...


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте, някой може ли да сподели мнение за проекта zumba fitness с английски и френски език?


бивш служител

-11 точки

виж подробна оценка
Заплащане
2
Уважение
-1
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
2
Местоположение
-5
Колеги
2
Работна среда
4

Работих 2019 и мога да ви кажа , че правят много гадни и мръсни тактики , само и само да не ти платят допълнително.
Наложи ми се да си отработвам, отработих си часовете, казах на мениджър и накрая се оказа , че не били записани /колко удобно/ !

Като цяло колегите са ок, заплатата ок. Не очаквайте супер много.

Сега за естеството на това , което работих. Бях на разговори и бях и на имейли.

Имахме обучение колкото просто да си избършат ръцете.

Мениджмънт - пълен ташак. Някакви дебили нямащи си никаква идея какво правят. Цялата работа , която екипът на имейли прави може да се направи много по ефикасно и точно, ако се приложи работната сила по-ефективно. Те нарочно ти губят времето с досадни , несвързани кейсове.

Кейсовето ми за деня ги приключвах за 3
/4 часа , и се чудих как да запълня времето, за да не ми дадат още кейсове/не ти дават да влезнеш в ютюб или да си гледаш телефона/. Не правете грешката да ви видят , че сте си свършили работата, ще ви натрупат с още толкова.

Истината е , че ставаш един бот където отговаря на няколко типа имейли.
Честно казано ако идеята им е да правиш възможно повече имейли може просто да ти дадат от един тип. Те ти дават от различни видове и очакват да правиш много имеяли на ден - абсолютно неадекватен мениджмънт , присъщ за завършил от УНСС.
В този контекст всичката тази работа може да се направи с няколко програми.

Просто си там и осъзнаваш колко безполезна е работата ти.

Забравете за бонуси , дори и да направите 10 пъти повече от нужното ще получите усмивка и потупване по рамото.
бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
2
Уважение
-1
Привилегии
-1
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-3
Потенциал
-1
Местоположение
3
Колеги
4
Работна среда
2

Приятелско напомняне че през лятото на 2018 година, април-юни от 60К решиха че работата е малко и под предлог че има нарушени GDPR наредби направиха насилствена чистка, масови дисциплинарни уволнения (близо 40 човека в рамките на 2 месеца), и още 60 наказани с глоби, отнети бонуси и прочее. Максимум едно правомерно уволение да е имало, всички които познавам (5-6 човека минимум) които са съдили компанията за да оспорят уволнението са спечелили делата. Този GDPR беше очеизвадно оправдание, понеже половината от тези 40 човека бяха уволнени преди наредбата да влезе в сила. Оттогава напусна и цялата им техническа поддръжка, т.нар. джедаи, повечето от които са започнали стажа си във фирмата от деня на отварянето на офиса в Пловдив. Някога имаше до 200 човека разположени на 2 етажа, сега горния етаж е затворен и , доколкото чувам от настоящи служители, сега има горе-долу 120 човека - по някаква необятна причина интереса към фирмата рязко е спаднал. За да не пиша романи няма да се изказвам за отношението и корпоративната политика, за това е казано достатъчно. Помнете това безскрупулно отношение, вероятно днес усилено се потискат всякакви опити да се коментира.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?