Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

60К https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=София,Бул. Ботевградско Шосе 264&markers=София,Бул. Ботевградско Шосе 264
5 2 0
2 точки от 106 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-10 от общо 106


-25 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
-5
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
-5
Потенциал
0
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

Хора, тук става въпрос за мафия. Получих заплахи да не разпространявам вътрешния им правилник. И имат много причини да го крият...


бивш служител

-1 точки

виж подробна оценка
Заплащане
3
Уважение
1
Привилегии
1
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
1
Потенциал
-2
Местоположение
-5
Колеги
4
Работна среда
1

На кратко:

1. 1 месец обучение, което определя единствено дали ще получите пълния размер на заплатата или не.
2. 2 месеца срок на предизвестие
3. Постоянните договори са мираж. Тенденцията е да те подлъжат с нов договор преди да изтече 6 месечният пробен период и така да могат да те освободят, когато те преценят, от днес за утре.
4. бонусова система, която е непосилна и манипулирана
5. ще срещнете пълни идиоти във фирмата и сред колегите и сред мениджърите.
6. не се почива по празници
7. не се допускат болнични(или съответно те санкционират като орязват бонуса)
8. ако ви залъжат че можете да вземете отпуска за изпити - повярвайте зависи от графика, ако няма свободни дни - духате супата...


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте,

Бях ходил на интервю в Пловдив за съпорт с два чужди езика.

Предложиха ми 800 лева ,ама ми се стори обидно, при положение,че и двата ми езика , бяха по-добри от на тези дето ме изпитваха, да не говорим за опита.

800 лева в Пловдив не са малко,ама имам приятели само с английски зимат 900 лева.

Nice try.

И аз изкам с 15к да си купя Toyota Auris ,ама толкова е Dacia-та.

Нема пари ,действайте :)


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте, вчера ходих на интервю за проекта Sky и ми направо впечатление, че още преди да са ми дали да правя тест и да сме си говорили каквото и да е на интервюто ме попитаха дали утре ще ми е удобно да отида да се срещна с representative на Sky.Стана ми много странно.
Понеже чувам и чета, че ако реша да напускам преди изпитетелния срок трябва да дам 2 месеца предизвестие или да си ги платя+месеца обучение, та се чудя дали ако още на обучението не издържа или пък не ме харесат за служител ще трябва да плащам този месец training или както там се води?


клиент

-45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

Има един безспорен факт - фирмата непрекъснато търси нови работници и има голямо текучество . След като това е така - редно е човек да се замисли ... Още повече като прочете що за птица е джон гладуиш - нещата ти се изясняват ! Успех на всички, които са далеч от тази фирма . За работещите в нея - крепко здраве и нерви !


бивш служител

-35 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
5
Работна среда
-5

Конкретно за SKY работата е отвратителна, парите не си заслужават като някой видял 3 различни бонус схеми повече от 1200 в най - добрия случай, за болнични забравете ако сте на непостоянен - гонят. Ако има много болнични ще имате по - ниски заплати. Единственото хубаво са хората с които работите. 2 месеца предизвестие а ще се опитат и 3 ако се съгласите.


6 точки

виж подробна оценка
Заплащане
4
Уважение
1
Привилегии
1
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-4
Потенциал
1
Местоположение
3
Колеги
5
Работна среда
0

Мнението си за 60К исках да изразя още при напускането си. Радвам се, че все пак го правя няколко месеца по-късно, за да мога да дам обективна оценка и коментар за хората, които ги интересува.
За колектива мога да кажа само хубави неща. Никога не съм мислела че в толкова голям екип може да има такова разбирателство и уважение един към друг. Това е на ниво работници. С мениджмънта нещата не стоят точно така. През кратката си кариера имах двама мениджъри. Този при който бях по време на обучителния период направи работния процес не лек, понеже доста често се чуваха заплахи за уволнение. И като цяло ми отнемаше доста енергия да се разбирам с нея.С втроия си пряк ръководител работата беше изключително приятна и той е един от малкото хора които се държаха на изключително високо професионално ниво.
И положителното ми мнение се простира до тук.
Всичко друго, което чух на интервюто беше лъжа. Най-вече относно работно време.
На кратко казано нямате право на избор макар и да ви показват много опции в началото.
Ако не сте съгласни с графика, на който сте раъпределен може да си излезете през най-близката врата, след 2 месеца предизвестие, обаче.
Клиентите не бих сравнила с животни само, за да не обиждам животните.
Ако се стигне до разговор м/у Ваш клиент и Вашия мениджър то тогава Вие сте виновен. И да има политика мениджърите да отказват да вземат обаждането.
Относно заплащането- доста добро стига за Вас да не е проблем да се отнасят с Вас като с най-долната сган в галактиката.На практика фирмата иска да Ви даде бонус,който е на база клиентска оценка. И ако клиентите не Ви оценяват положително естествено няма бонус. Друг е въпроса, че като дойде време за постоянен договор ако над 50% от клиентите не ви оценяват положително имате удоволствието да излезете през най-близката врата.
Натоварването е психическо и почти постоянно. Спомням си един ден ,в който системата не работеше 3 или 4. Това време се уплътни да се разясни на трейнитата как трябва да сме позитивни към живота и за мен беше отделено специално време за нагласа на съзнанието на по-позитивни вълни. Важно е да изглеждаш щастлив, понеже може да те види някой чакащ за интервю, все пак.
Има още доста неща да се кажат,но като цяло, ако имате алтернативна работа с подобно заплащане останете си на нея.


бивш служител

8 точки

виж подробна оценка
Заплащане
2
Уважение
-3
Привилегии
0
Фирмена сигурност
3
Натоварване
3
Потенциал
-1
Местоположение
2
Колеги
4
Работна среда
-2

От гледната точка на един сериозен, амбициозен човек, който никога не е искал нищо повече, освен положеният труд от него да бъде оценен, и да бъде мотивиран да се развива и още: тази фирма не е мястото. Тук е идеално начало за всеки, който знае език и иска да натрупа стаж, за да може по-нататък да си намери работа с доволно добра заплата, без да се налага да разчита на университетско образование или допълнителни курсове. Не мога да отрека бенефитите от факта, че прекарах над година и шест месеца в тази фирма и сега всички врати са ми отворени.

На мен проблемът никога не ми е бил заплащането, аз наем не плащам, естествено можеше и повече да са, но пак повтарям, никога това не ми е било наболял проблем. Проблемът идва тогава, когато тук се толерират шуробаджанащината и подмазването, както и козируването, дори когато висшестоящият не е прав. Не мога да говоря за другите проекти, но конкретно в Маталан, ако си отвориш устата, изведнъж си многознайко и не ще изтърват възможност да омаловажат всичките ти успехи (говорим за максимални резултати в проценти месеци наред) и да наблягат единствено и само на негативите ти (които даже не са и негативи, просто ти чисто и просто не си робот, и ако тези хора ще искат качество, ами не, няма да изработиш 120 workitems днес;). Не дай си боже да решиш да си премълчиш, когато не мислиш, че са прави; стане ли грешката, после не мениджъра, който го е казал, а ти си извикан на среща, за да се уточни ти защо не си спрял мениджъра да ти даде тези и онези заръки. Явно, 60К е винаги в цикъл, щото не знаят какво искат от тебе накрая.

При желание за повишение, трябва или да забравиш, че си личност с мнение (което обезсмисля кандидатирането за мениджър, ти ще менажираш ли... ще се дупиш на шефа ли? "кво"? ) или да си доведен от шефа. Спокойно, ще променят специално за тебе изискванията за стаж, от 6 месеца на 3, за да си ТИ! Ако нямате самоличност и уважение към себе си, 60К е мястото за вас - дава ви уникалната възможност отвратителното ви отношение да бъде веднага извинено и вината да падне изцяло на агента, нищо, че то твоя работа е било, да следиш за грешките, преди да го пуснеш този имейл или да одобриш рефънд. Мога до утре да давам примери, и пак ще се съберем вдругиден, да довършим. От това няма смисъл.

Хората в екипа, агентите, бяха уникални и винаги ще липсват. Жалко е, че не им се отделя никакво внимание, когато имат пропуски и се очаква от тях да разберат всичко само от прочитането на някакъв си текст. Не дай си боже да попиташ колега, и да го питаш по-честичко, ще те извикат на среща в стаичката, да ти кажат, "Не, така не може, при нас ще идваш". А като идеш, да ти обяснят, но само след като са ти казали в пълни детайли какъв дебил си, щом не си го разбрал от един прочит.

На хората, които казват, не се оплаквайте, като искате да получавате хилядарките, а да си клатите краката, само да ви вметна, че не само аз, но и много съвестни хора напуснаха тази фирма именно защото ние си скъсахме г*****те от работа, а бенефитите ги обраха единствено и само богопамазаните от мениджмънта. Ако са се взимали бонуси, то е било щото е близко до ума, че иначе целият този фарс няма как да бъде поддържан и хората няма да бъдат така лесно манипулирани. Тук се печели от хора с ниско самочувствие, които ще се радват и на най-малката им възложена задачка, та даже и парички ще получат, лелеее! Ако това са ви амбициите, 60К е мястото за вас. :)


шубе го/я е и не казва!

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте,
Някой да изкаже мнение за проект wizzair...заплатата наистина ли е на две части, като втората изобщо не я давали? И на празниците чух,че се работи. А за празниците какво е заплащането?
Страх ме е приятели, а ми трябва работа


бивш служител

-27 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-3
Уважение
-5
Привилегии
-1
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-1
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-1
Работна среда
-1

Ако искате да работите извън града; ако искате най-ниските заплати в бранша; ако искате двумесечно предизвестие, което да спъва всеки потенциален бъдещ ваш работодател; ако искате да не ви позволяват да взимате болнични, а да ви карат да си "чистите" отпуската когато сте болен; ако искате да не ви позволяват повече от 1 седмица отпуск накуп; ако искате да не ви "пускат" до тоалетна или за вода; ако искате за шефове да имате некомпетентни и неотзивчиви, но за сметка на това много надменни и смешно повярвали си хора; ако искате да не получите бонус, само защото сте имали малшанса да се разболеете за повече от 3 дни през цялата година; ако искате да не запомните имената на колегите си, защото всеки ден са различни поради текучеството; ако искате да работите там, където всички щастливи хора го правят според мотото на 60К - то това е вашето място. Успех!

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?