Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Флат Рок Технолъджи ЕООД https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=Варна,бул. Генерал Колев 113, ет.5&markers=Варна,бул. Генерал Колев 113, ет.5

Флат Рок Технолъджи ЕООД

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 70 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 11-20 от общо 70


настоящ служител

45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

До Анонимния Служител от Русе, коментар от 04.08.2021

Здравей, Нурал Йорданов от Русе!

Видях,че доста си се разочаровал от неуспехът, който претърпя във фирмата, затова реших да пиша и аз, за да изясня някои неща, все пак си решил да ми споменаваш името с невярна информация и негативизъм :) Искам и да ти кажа, че аз бях единствения човек,който се застъпа за теб да ти се даде още един шанс, след като разбрах, че отзивите за работата ти са много лоши и щеше да бъдеш освободен още след първия си месец във фирмата. Опитах се наистина да те накарам да работиш, да си следваш задачите и задълженията, но уви, и аз не успях. И отзивите от останалите колеги продължаваха да бъдат негативни и нямаше как да продължиш. И да, прекратяването на Трудов договор с изпитателен срок става на момента,преди да са изтекли шестте месеца, в които е работникът трябва да се докаже, че е достоен за позицията. Съжалявам,че и това не си запомнил и се е наложило да го преживееш като шок. Тъй като се занимаваш и с масажи, бих искала от сърце да ти дам съвет - вместо да ръсиш злоба из интернет, вземи си поука, стегни се, стани работлив, говори по-малко, мисли повече и наистина ще ти потръгне в работата :) Освен това тази злоба,която държиш в себе си ще се предаде върху клиентите ти по време на масаж и там няма да ти провърви и пак ще търсиш някой друг да ти е виновен :) Бъди здрав и успех!


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

В отговор на коментара от 04.08.2021 на анонимния служител от офиса в Русе:

Здравей Нурал, за краткото време, което изкара в тази фирма си натрупал доста впечатления :)
Освободен си защото се скатаваш от работа, а понякога работиш по втората си работа през работното време на тази във Флат рок.
Съгласи се, че това просто не е колегиално спрямо останалите, които си работим пълен работен ден без да тарикатстваме като теб.
Сума ти народ се опита да те обучи и да те спаси от уволнение включително и момичето, което ти обвиняваш, че те е карала да работиш (как може някой да те кара да работиш на работа - възмутително) но на теб другите са ти виновни. Щом се е стигнало до там някой на хиляди километри от теб да разбере, че не си вършиш работата и до там, някой да ти напомня да си я вършиш, значи нещо не е наред в твоя телевизор, а не в този на хората, които се опитват да изкопчат някаква минимална дейност или усилие от теб.
Дано бъдещият ти работодател попадне на тези коментари, за да разбере с какъв човек си има работа и че реално работа няма да му бъде свършена.
В някоя друга фирма номерата ти може и да минат, но тук уви не успяха.


бивш служител

-13 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-3
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-3
Потенциал
-5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
3

Офисът в Русе,
Страхотен офис всичко е новичко, чистичко и т.н.
В кухнята винаги има вода, чай, мляко и кафе (освен когато няма) защото ги мързи да поръчат и чакаш.

Бях в отдела на Анализаторите (Data Analyst)
Колегите във Варна и Русе отдел Data Analyst са страхотни! (Млади, весели, засмяни!)
С тази длъжност освен да се научите да боравите с Excel, с друго няма да ви бъде полезна. Работата е доста динамична и на пръв поглед изглежда сложна, но колегите от Варна са там за да ви помогнат.

Главният ръководител Ники е страхотен човек, отзивчив и винаги готов да помогне. Не мога да кажа същото за човека под него, а именно Мария Иванова, на пръв поглед всичко е наред но не пропуска да те нареди и да те накра да се чувстваш гадно за минимални грешки допуснати в следствие от неясни инструкции по задачите. След едно време й ставаш черен в очите и почва да заплашва с уволнение и да всява стрес. Ако ви кажат, че ще има разговор относно перформънса ви и не се проведе такъв, скоро ще ви прекратят договора.
Следят изключително много за времето прекарано над задачите и правят от мухата… слон.
Относно Невин страхотен човек лошо не съм видял от нея.
Заплатите са смешни за Русе и Варна. Фирмата става за навлизане в бранша на Софтуерните фирми.

Относно препоръчването на хора : Има хора препоръчали над 10 човека нито един одобрен или гонят по време на изпитателния срок, просто да не го предлагат като опция. Самият аз препоръчах 2ма човека, кандидатстваха за определена позиция от ЧР въртят сучат и пак им предлагат позиция за която имат най – малко хора (Дата Оператори).

При прекратяването на договора ми, което стана изключително внезапно просто изпадаш в шок. Разговора е изключително бърз, 15 мин преди края на работното време. Пепи ти казва, че от няколко източника е получила информация за това как се справяш и смятат, че позицията не е за теб, използва фразата „ No hard feelings, business is business” подписваш се на няколко листа и ЧАО! Няма както в други фирми предупреждения или `Exit Interview` поне да обяснят къде си сгрешил.

Всичко друго по медийния отдел е вярно тотална диктатура е там.


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Офисът във Варна е страхотен. Колегите са много мили, от по-високите нива отношението е страхотно, не ги усещаш като мениджъри, по скоро като приятели. Офисът е приятен, има доста неща в кухнята за общо ползване, сладоледи цяло лято. Работното време е твърдо, никой не те кара да работиш повече от необходимото. Силно съжалявам, че преди да започна гледах ревютата тук и бях скептично настроена, фирмата е страхотна и много се радвам, че съм служител в нея.


шубе го/я е и не казва!

-4 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
1
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
2
Натоварване
1
Потенциал
-5
Местоположение
4
Колеги
2
Работна среда
1

Офисът във Варна
Локацията е добра, в близост се намират места за паркиране, има и където да хапнете (за съжаление ресторант “Изгледа” вече не работи). Офисът изглежда голям, но не е - така са организирани местата в него, че ако се завъртите със стола си може да ударите някой колега, или да ви ударят вас (покрай ситуацията с ковид стана една идея по-добре - малко се разредиха работните места, а и има по-малко хора в офиса). Офисът разполага с “фън” килерче, където може да намерите една конзола, джага и машина за вода. В кухнята може да използвате служебните хладилник и микровълнова - винаги има вода, чай, мляко и кафе (освен когато няма), храна вече няма (#ковид) , преди това се виждаха плодове, сладолед/пица (ако има повод, напр. Коледа), наденички, кебабчета и кюфтета с неясен произход и др. (за сметка на всичко изброено остатъци от алкохол винаги има).

Екипът и проектите (наблюденията ми са само върху QA, дев, включително продуктови мениджъри и дизайнери)
- QA екипът толкова бързо се обновява, че докато запомним имената на колегите се налага да ги забравим. В компанията не се практикува автоматизирано тестване (има желание за промяна, опитваме се);
- Дев екипът се състои предимно от хора с малко или никакъв опит, което за съжаление се отразява на качеството на продуктите, от което страдат предимно, клиемните, новодошлите служители и тези които искат да се учат от по-опитни хора. В компанията има слабо автоматизирани процеси, забелязва се тук-там CI/CD, липсва контрол на качество на кода и рядко се пише документация (никога не остава време за нея);
- Продукт мениджмънта в компанията бих го определил като доста слаб (разбира се има и професионалисти, с които ще ви е драго да работите) - липсва контрол върху работата на дев екипите, мениджмънта на проектите на места почти липсва, като доста често се делегира не-дев работа на дев екипите (напр. комуникация с клиентите). От някои колеги се забелязва доста надменно поведение, особено към дамите в компанията;
- Дизайнерите, смятам че се държат на ниво (ако изключим сексуалния тормоз и интригите от страна на някои колеги), създават чудесни продукти - приятни за окото. Екипът обикновено е пренатоварен със заявки от всички дев екипи (a когато не е се наблюдава избирателна продуктивност, при която фактор е това от кого идва молбата за дазиайн, но 90% от хората са изключително коректни);

Относно средата и проектите, по които може би ще работите ако постъпите на работа - ще започна с това, че приоритет на компанията не са качеството на продуктите и дългосрочните взаимоотношения с клиентите - важно е да бъдат усвоени едни суми, предоставени от клиентите, а от там изпълнението на ангажиментите и качественото им не са фактор (разбира се поддържа се едно ниво на ръба на закона - все пак се сключват договори, в резултат на които се очаква издаването на някакви продукти). Лошото качество, което фирмата поддържа според мен се дължи на комбинация от фактори - неглежиране на проектите от страна на мениджърите, липсата на опитни разработчици и нереалистични срокове за разработка (доста често сроковете се определят абсолютно неадектатно - занижени, с една единствена цел да бъде спечелен клиентът). Обикновено не се караме за неспазени срокове (всички сме напълно наясно, че са непостижими), но за сметка на това неспазените срокове са повод да получите по-малко увеличение на заплащането (или да не получите изобщо) или просто “по-големите” шефове да мърморят, че не сте достатъчно компетентни, че не работите качествено и т.н (и това което ви плащаме е много). Във фирмата не се изплаща овъртайм, така че ценете си времето и си живейте живота.

Заплащане и социални придобивки
Доста по-ниско от нормалното за сферата (нормално, след като половината фирма си събра багажа и се изнесе да работи за фирми, които дават нормални заплати), увеличенията не се влияят от представянето ви (ако покриете минимума за увеличение - независимо дали се раздавате на 10% или 110% няма значение) - анализ на работата ви липсва, критериите по-които решават за увеличението ви са съмнителни (визирам наличие на фактори от рода на “коефициент на лоялност”). Компанията предлага минимален социален пакет - мултиспорт карта (за която трябва да платите 50лв от заплатата си), най-евтиния пакет здравна застраховка, липсват допълниетлно пенсионно осигуряване и покритие за дентално лечение, но пък за сметка на това получавате безплатни батерии за мишка/клавиатура, чаша, химикали, тетрадки и ваучери за рожден ден. 13та заплата и бонуси в компанията няма (освен за мениджъри/тиймлидери), овъртайм не се заплаща, увеличенията са веднъж в годината (по изключения е възможно и повече от веднъж). От време на време се организират събития като - коледни, летни, helloween партита.

Отдел ЧР
Непрофесионални, неориентирани и лицемерни - знам за случаи от приятели и колеги, при които не дават обратна връзка или дават такава, неспазвайки собствените си срокове (например 1 седмица след срока, от 2 седмици, които сами са си поставили). В компанията има политика “препоръчай познат” - за съжаление обаче обещаните бонуси не се изплащат, като най-честото оправдание е от рода на “във вашия случай не важи”. Не се организират анкети и отворени или затворени проучвания/дискусии за работната среда, как се чувствате във фирмата, с какво средата може да бъде подоберна и т.н (има нещо като “round table” събитие, което доста се доближава до това, но не съвсем). ЧР екипът е доста пасивен, на моменти дори може да забравите, че в компанията има такъв. При подаване на предизвестие за напускане може да очаквате негативно отношениее, връщането документи е сравнително бързо - понякога в определените от тях срокове.

Ако се двоумите дали да кандидатствате във фирмата - моят съвет е да кандидатствате на друго място, направете си услуга и оставете флатрок като последен вариант (напр. ако отчаяно се нуждаете да започнете възможно най-бързо). Фирмата не може да ви предостави нито среда за развитие, нито атрактивно заплащане.


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте, днес ме потърсиха от въпросната фирма и ми предложиха работа Не съм приел нищо и казах, че ще помисля, но искам да чуя актуални мнения към днешна дата за работата там. Благодаря предварително! :)


бивш служител

-2 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-1
Фирмена сигурност
1
Натоварване
1
Потенциал
-1
Местоположение
4
Колеги
5
Работна среда
-1

Бивш служител съм от аутсорс отдел.
Фирмата става за временна работа, докато си намерите друга.
Заплатата беше изключително ниска под 1000лв нето.
Ако се справяш добре има годишни стандартни увеличения по 50-100лв.
Атмосферата беше напрегната и токсична, мениджър ми беше Невин, за която не мога да споделя мненията по-долу, беше груба, арогантна и истерична на лични разговори и групови такива, което е проява на лошо възпитание и лошо менажиране на хора. Също е и непрофесионално. Разплаквала е пред мен хора, които не заслужаваха такова отношение и заслужава това да бъде оповестено за да се знае.
Трябва да се счита за късметлийка, че има свестни хора за супервайзъри под нея, Роси и Ники - бяха много свежи , отзивчиви и приятни и те най-вероятно задържат хората да останат по-дълго от 6 месеца.
Имаше следене на почивките, на личните чатове също.

Имам лоши спомени от работата там във всеки аспект, включително и от комуникацията с ЧР.
Единственото хубаво нещо беше, че колегите бяха големи сладури и само те ми липсват.
Сградата е на хубава локация, офисът в който бях беше с много лошо разположение, без прозорци.
Не препоръчвам.


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Поредната фирма, която след интервю не връща отговор. HR мениджърката демонстрира надменност и крайна незаинтересованост. На интервюто по телефона и на последващото такова се задаваха едни и същи въпроси, може би очакваше за един ден да си сменя отговорите....


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Потвърждавам както написаното за Неви - наистина прекрасен човек и ръководител, така и за Иванка - личност с много ниски интелект, разбиране, качества.

Не съм съгласен обаче за честите твърдения как Ран не е наясно с отвратителното държание на мениджъри като Иванка - напротив, напълно е наясно и поради тази причина ги е избрал. Не се подлъгвайте по много френдли отношението му по ъпдейти и други събирания. Те от него се учат на това пълно незачитане на човешкия фактор.


настоящ служител

25 точки

виж подробна оценка
Заплащане
3
Уважение
5
Привилегии
3
Фирмена сигурност
2
Натоварване
-2
Потенциал
3
Местоположение
4
Колеги
4
Работна среда
3

Чувал съм много негативни мнения за фирмата, както от вече бивши колеги, така и от настоящи. Нямам наблюдения в/у Медийните отдели, тъй като не работя в тях, но потвърждавам фактите в коментарите преди мен. Чувал съм ги от познати, които работеха в тези отдели. Относно работата като Developer
Позитиви: проектите са разнообразни, дава се достатъчно време да навлезеш, преди да те хвърлят в дълбокото. Имаш възможност да се учиш, работата е разнообразна. Социалните придобивки ги намирам за добри и конкурентни спрямо другите фирми във Варна. Чисто като отношение към мен от страна на мениджъри, колеги, HR, Ран - не съм имал проблеми, даже напротив, получавам уважение, подкрепа и обстановката е приятелска. HR са много готини. Локацията е на комуникативно място. Офиса винаги може да е по-добре, но е приятен. Има редовни тийм билдинги, събития в офиса, подаръци към служителите. Това което са споделили тук за заплащането - то е строго индивидуално. Въпрос на договорка. Да, ако си juniour вероятно ще е по-ниско от тези в София и да по-бавно се случваше повишаването до скоро. Вече се случва. На мен като човек, работещ от 3+ години във компанията ми бе направено повишение няколко пъти.
Негативи: Чисто като политики, понякога изостават спрямо други компании. Например относно хоум офиса - едва след пандемията се прие да може да си хоум офис и да се договориш точно как искаш да бъдат разпределени дните. Преди това нямаше право на хоум офис за всички, а само за някои отдели и мениджъри. Има проблем с организацията по проектите и често се случва 1 човек да работи по повече от 2 проекта едновременно, да се гонят паралалени срокове, като напрежението нараства, защото просто изнемогваш. Овъртайми не се заплащат и не се стимулират. Друг основен минус е, че въпреки че има възможност за обучение, няма достатъчно свободни колеги или мениджъри които да те обучават. Всичко се свежда до акаунт с онлайн курсове - и от там се спасяваш сам. За някои хора това е достатъчно, но други имат нужда от повече внимание, за да вникнат в даден скил/framework. Намирам го за доста оптимистично да вярваш, че всеки който изгледа даден курс ще бъде способен веднага след това да влезе в проект и да се справи с всички трудности. Затова трябва да си има обучителна програма със задачи чрез които човека да приложи, това което е научил от курс. Това е и причината да не се наемат много junior-и.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?