Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Флат Рок Технолъджи ЕООД https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=Варна,бул. Генерал Колев 113, ет.5&markers=Варна,бул. Генерал Колев 113, ет.5

Флат Рок Технолъджи ЕООД

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 70 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 41-50 от общо 70


-37 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-1
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-1

Голямо текучество има в тази организация. Постоянно имат обяви в jobs.bg и то за едни и същи позиции!


настоящ служител

31 точки

виж подробна оценка
Заплащане
2
Уважение
5
Привилегии
3
Фирмена сигурност
5
Натоварване
3
Потенциал
3
Местоположение
4
Колеги
3
Работна среда
3

Здавейте всички, реших да споделя мнението си, защото познавам добре фирмата и вярвам в потенциала й.
За Варна е една от най-добрите фирми, която дава добро начало, също така и за хората, които желаят дава възможности за развитие. Предлага добри условия за работа, колегите са страхотни и са много добри професионалисти всеки в своята област. Голяма част от хората във фирмата се стремят да помагат едни на други. Има разбирателство, няма излишни драми и работният процес е спокоен.
Като цяло е плюс, че работното време на студентите се съобразява с техните графици и учебни занятия, няма овъртайм, никой не те притеснява в почивните ти дни или през уикендите, офисът е страхотен, с чудесна локация, имаш възможност за развитие т.е място, където човек отива с желание на работа.
Работя във фирмата от 3 години. Смятам, че това е достатъчно дълго време, за да мога да си направя изводите правилно.
Гледам коментарите по-долу и не мога да разбера само едно, как колеги, които са работили под 6 месеца, са успели да съберат толкова негативни впечатления, които аз не успях за 3 години.
Да, съгласна съм, че няма перфектни фирми и че всяка си има своите минуси, но не смятам, че трябва да се пишат коментари базирани на лично отношение, което е недопустимо, когато говорим за професионализъм. Това показва наистина само едно – хората, които го правят си нямат представа кой какви задължения има и какви са процесите във фирмата.
Хората са свикнали само да се оплакват и да са с големите очаквания без да са си помръднали и пръста.
Обстановката във фирмата е приятелска, има възможности за развитие, както и подходящи хора да ви подкрепят в областта, в която искате да се развивате.
Заплащането е нещо, което не е нужно да се коментира на такива места. А и в крайна сметка всеки знае каква е неговата заплата. Аз получавам това, което ми е било обещано.
И в крайна сметка, ако някой иска развитие и повече пари, трябва да се потруди и да си върши съвестно работата, а не да се скатава в кухнята или в другите общи помещения и после да е с големи претенции и готовност за оплакване.
Да добавя и още едно нещо – аз като започанх работа, фирмата се състоеше от около 30 служителя. В момента във фирмата работят повече от 90 души. Това е един от признаците, че фирмата се разраства и върви напред.


бивш служител

-35 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
5
Колеги
-5
Работна среда
-5

Тези, които тепърва ще кандидатстват за там сами може да се убедите, че при всеки коментар, казващ истината за ситуацията в компанията веднага е последван от 2-3 защитаващи коментара, да казва се на някои служители да напишат по една две хубави думи, че негативните ще почнат да преобладават.

Моят съвет като човек, който веднъж им е сърбал попарата и се заблоди на интервюто, че всичко е окей е да не си и помисляте да сте част от Флат Рок, особено ако искате развитие и пари. IT компания - погледнете им сайтовете за дъщерните им компании на какво приличат и сами си направете сметката.

Ако сте от някое малко селце или градче и 800лв са ви супер, започнете, но сте до там....


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Някой може ли да сподели как протичат интервютата?


шубе го/я е и не казва!

36 точки

виж подробна оценка
Заплащане
4
Уважение
4
Привилегии
4
Фирмена сигурност
4
Натоварване
4
Потенциал
4
Местоположение
4
Колеги
4
Работна среда
4

Здравейте, работя отблизо с компанията и ще споделя мнение, заставайки зад думите си с името си, защото никой сериозен специалист не би следвало да вярва на анонимни източници на информация за каквото и да било. Проучвала съм доста фирми в този сайт, тъй като работата ми го изисква и достигнах до извода, че почти всяка известна компания има негативна репутация тук. Хората пишат в сайта, най-често, когато са афектирани. Аз пиша, защото смятам, че специалистите по подбор трябва да препоръчват не само професионалисти, но и компании, от които имат положителни впечатления.

Та...по същество. Проектите, по които работят програмистите им са много и различни, което е предпоставка за доста хора да разработват или поддържат нещо, което в действителност им е интересно. Постоянно се привличат нови клиенти, което често изисква използване на нови технологии, които могат да се научат. Толерират се както вътрешни, така и външни обучения.

Отношенията между хората и в работата и в личния живот са двустранни. Съветът ми е, когато отидете на интервю, да задавате въпроси, да се опитате да опознаете бъдещия си ръководител и да прецените дали ще се сработите или не. В тази сфера има текучество – хората заминават в други градове, в чужбина, започват собствен бизнес, променят приоритетите си, биват освобождавани от работа, ако не се справят адекватно и др. В този ред на мисли е силно вероятно хората, които биват коментирани негативно тук вече да не работят в компанията.

Специалистите, които познавам и работят във Флат Рок Технолъджи, са щастливи, сигурни и спокойни на работното си място. Не биват ограничавани кога да си пият кафето или да се обадят по телефона при необходимост. Никой не ги занимава с работа след работно време или в почивни дни/отпуски и споделят, че всичко е легално откъм трудово-правни отношения (да, за жалост това в България все още е „екстра“). Собственикът е човечен, държи на семейните ценности и уважава личното време и планове на служителите си.

Ако търсите баланс между работа и личен живот, Флат Рок Технолъджи е мястото!


бивш служител

-35 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
5
Колеги
-5
Работна среда
-5

Прекарах в тази фирма точно 6 месеца и изпитах огромна радост, когато най-сетне напуснах. Моята препоръка към тепърва започващите работа там е да четат внимателно това, което са писали колегите преди мен. Всичките негативни отзиви са абсолютно верни, нищо не е преувеличено. За съжаление преди да почна работа в тази компания не знаех за съществуването на този сайт, иначе никого нямаше да стъпя там. Бонусите са мираж на тримесичя я ги има, я не. Имплементиране на нови технологии с цел подобряване качеството на служителите - забравете! Евреина е толкова стиснат, че няма пари, а пък да намерите хора да ви подкрепят не става, те не искат да излязат от зоната си на комфорт


настоящ служител

41 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
4
Фирмена сигурност
5
Натоварване
3
Потенциал
5
Местоположение
4
Колеги
5
Работна среда
5

Здравейте на всички,
Четейки мненията по долу реших да напиша каква е реалната ситуация в фирмата. Работя в фирмата от няколко месеца, но успях да добия представа за ситуацията в Флат Рок.
Като всяка друга фирма в България компанията не е перфектна. Но за разлика от другите фирма във Варна, има усмихнати колеги, добро заплащане и никой не те кара да седиш след 18:00 часа в офиса.
Да, винаги има някой недоволен, както виждате мненията по долу. Във всяка фирма има онези мрънкащи хора, които се оплакват от всичко като започнем от заплата и стигнем до това, че кафето е свършило.
Фирмата е нормална, заплатите са доста добри и ако си амбициозен има развитие. Никой не ти се кара в колко часа идваш на работа или че пиеш кафе. Да, трябва и да работиш, все пак ти плащат заплата, а не по цял ден да се оплакваш колко са зле нещата.
Фирмата има възможност за развитие, има възможност да работите в интересни проекти и ако искате да смените позиция.

95% от напускащите занимават за София, и не защото компанията е зле, просто искат смяна на града.

И компанията има постоянно обяви не защото напускат хора, а се разраства. Когато едната фирма расте с такива бързи темпове означава, че дава възможност за развитие на служителите си и им дава финансова и фирмена сигурност.

Ако очаквате да вземете много пари като пиете по цял ден кафе и не поемате отговорност – да, компанията не е това, което търсите.


бивш служител

3 точки

виж подробна оценка
Заплащане
2
Уважение
-4
Привилегии
2
Фирмена сигурност
1
Натоварване
3
Потенциал
1
Местоположение
4
Колеги
-3
Работна среда
-3

Невъзможно е човек с добри качества и умения да се развива дългосрочно в тази фирма.

Фирмата и работната среда са подходящи само за млади хора, които отчаяно се нуждаят от опит и са готови на жертви за това, както и за хора, на които 1000 лв заплата им се струва като шанса на живота им.

Работата е динамична, проектите са интересни, но организацията на хората е един абсолютен фарс, а колегите на ръководните позиции нямат нужните чисто човешки качества да управляват екип. Да се държиш надменно и злобно с колегите показва наличие на комплекси, нищо повече. Грубите обиди и личните нападки пред целия екип са част от ежедневието.

Ако в момента обмисляте да започвате работа там – дори и да не вярвате на написаните негативни коментари – замислете се върху следните две неща:
1. Нормално ли е такова текучество на персонал (за едни и същи позиции има обяви през 2-3 месеца в последните няколко години)
2. Вижте хладното, безразлично и високомерно отношение на тези, които ще ви интервюират, и преценете дали бихте могли да го понасяте всеки ден по 8 часа.


9 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-2
Уважение
2
Привилегии
-1
Фирмена сигурност
2
Натоварване
-3
Потенциал
1
Местоположение
4
Колеги
3
Работна среда
3

Работя във Флат Рок и имам своите впечатления, които смятам, че е добре да споделя.

Колегите са страхотни, винаги готови да помогнат.
Позитивите са много, но има и негативи, разбира се като на всяко място. Може би идеалните трудови отношения не съществуват и трябва да се приеме реалността. Смятам, че Флат Рок е една от най-добрите компании, които към този момент са във Варна. Добър колектив, отлични професионалисти, прилични заплати за Варна, осигуровки - всичко си е ок.

Мисля, че най-големият проблем се състои в 1 ключова фигура, която напряга работата. Уж ръководител, а изобщо не се държи адекватно на заеманата длъжност. Егоцентрична болест, която изостря отношенията между екипите, които без нея всъщност работят много по-добре. Всяване на излишно напрежение и презрение, без това да е нужно. Странен начин на поведение, което обаче явно работи успешно, тъй като хората, за които тя отговаря се увеличават. И така като гледам всички в офиса са смутени от това. Поне това е, което се усеща.
Това е, което аз забелязвам. От разни подмятания из офиса се дочува и че собственикът бил привидно много любезен и си давал вид, че му пука за служителите, обаче не било съвсем така. Не се вслушвал в обратната връзка, която му споделят и в крайна сметка си прави каквото си иска без да помисли дали е правилно.

Според мен фирмата си е негова и може да прави каквото си реши, но наистина има потенциал и ако се изчистят тези неща - това ще стане предпочитано място за работа.


представител на управлението

-45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

Не препоръчвам тази компания.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?