Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Флоримонт /img/frontend/nomap.png"

Флоримонт

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 76 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-10 от общо 76


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Всички казват колко е лошо да си треньор.Що да е лошо важното е да не спазваш правилата.Аз примерно си взимам пари деректно от клиентите въпреки че уж е забранено и си изкарвам повечко от колегите който не го правят.Мениджъра на треньорите Мартин Василев толкова го мързи че не му се занимава със нищо.Знае че взимаме на ръка пари ама не му дреме стига никой да не го занимава и да си взима заплатката всеки месец.Е случва се някой път да ти направи мръсно и да те пореже с парите където някой хора йе го намират за нормално и напускат.Ама ако си правите тая схема парите да не минават през рецепция ми през вас тва няма да ви бърка.


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Кандидатствах за работа като маркетинг мениджър в Пулс. Това, което беше написано в обявата звучеше прекрасно. Обявената заплатa беше 2500 НЕТО. Бях поканена на интервю. Два пъти умишлено попитах в какво точно се състои работата и двата пъти ми беше обяснено съвсем различно нещо от това, което беше написано в самата обява. Реших да попитам и за заплащането. О, чудо! Толкова беше изненадана Г-ца джука, че казах 2500...каза, че нищо такова няма, че съм гледала друга обява, заплатата е 1300.
Адски съм разочарована от некоректното отношение и за това, че губят не само моето време, а и времето на всички онези хора, които се опитват да намерят нормална работна среда, където да могат да получават някакви пари, за да преживяват.
Измамници!


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте!
Рабтих във фитнес Пулс над 3години. Напуснах, поради преместване на семейството ми временно (една година) в друг град. Върнах се в София и отново работя за тази компания. Това е фирма, която винаги е била коректна към мен и никога не е закъсняла с плащането на заплатите на служителите. Препоръчвам с две ръце!


35 точки

виж подробна оценка
Заплащане
4
Уважение
4
Привилегии
5
Фирмена сигурност
4
Натоварване
1
Потенциал
3
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
4

Както във всяка голяма фирма в България е нормално да се виждат всякакви индивидуални случаи. Нормално е основно разочаровани хора да дават оценки, но е доста смущаващо че никой не казва позитивите.Фирмата предлага много, в сравнение с нейните "конкуренти". Човек има какво да получи и какво да научи има и не малко привилегии.Ако си амбициран човек и желаеш да се развиваш ще ти се получи ,макар и трудно!
Омръзнало ми е да слушам само хора, които смятат че са недооценени, неразбрани или друго...ако ти се работи ,работиш ,ако не където и да отидеш ще си недооценен!


настоящ служител

-43 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-3
Работна среда
-5

В никакъв случай не се подлъгвайте под лъскавата фасада на фирмата. Пулс са най-отвратителния работадел. Супер унизително отношение, никакви придовички, сигурност 0!
Никога не плащат последната заплата и това е нещо, което се знае в цялата фирма. Груповите инструктори в голямата си част работят без договори и осигуровки с години , но никоя проверка не го установява това. Много странно!
Иначе хвърлят пари за инфлуенсъри и т.н простотии, но на служителите си , ако платят мизерните заплати, трябва да сме им супер благодарни !
Униформите , които са задължителни се заплащат ! И купуваш нов комплект всеки път, когато фирмата сключи рекламен договор с нов рекламодател - производител на облекло. Те приемат пари за реклама , служителите трябва да си купуват нова ЗАДЪЛЖИТЕЛНА униформа! Работа в празнични дни - разбира се , без допълнително заплащане !
Успех на всички !


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Ужасно отношение, държание - арогантно, поведение ниско - всичко това ще видите от една танцьорка от кастинг за адреналинки (Роза) и една псевдо мениджър (Марина). Всичко лошо, което чуете за това работно място е вярно и никога не може да бъде достатъчно цветущо описано. Заплащане - лъжат в самото начало, измислят глоби и удръжки, почивни дни почти няма, постоянно промяна в графици и обекти, болнични - олеле, защото те осигуряват на минимална заплата, държание и отношение към служителите - арогантно и трудно поносимо, мениджмънт - много ниско ниво, да не кажа отрицателно, екипност- трудна за изграждане, доноси - постоянно, понякога измислят/създават събития, за да те натопят, търговският директор - Божидарчо е тотален бездарник, който не бих сложил за да държи врата, настройващ преките си подчинени към арогантност и лицемерие спрямо екипа в обектите, ...
Относно г-н Паскал Дойчев - вече е доста улегнал, но измислените мениджъри, на които вече споменах именцата го лъжат и създават илюзията, че ги е грижа за бизнеса. А всъщност в момента, в който той е извън София или извън страната са по служебните коли и “дим да ги няма” или си стоят в офиса се правят на важни. В обектите няма създадени никакви условия за персонала. Мениджърчетата им измислят нелепи неща, за да удържат от заслужените и изработени от служителите пари. Няма никога обратна връзка за каквото и да е, цари тотален хаос и дезорганизация, създават се правила в движение и се казват по телефона, а не както би трябвало официално в мейл например. И за всичко това вина не носи собственикът - Паскал Дойчев, а псевдо мениджмънта. Всъщност вината му е, че ги търпи! Относно първият под г-н Дойчев, г-н Андон Атанасов, ще заявя, че и той като собственикът е доста свестен, знаещ и можещ човек, но и той се е уморил от грешните решения и всичко гореописано от мен, бълвано от лицата - Марина, Божидар, Роза и други и гледа да не взима отношение. В тази компания цари невежество, неможене, бездарност и неглижиране от страна на мениджмънта и само глупав, наивен и притиснат до стената човек би се задържал. Апропо на тръгване трудно ще си получите заслуженоте средства, заработени достойно от вас. И пак заявявам най-отговорно, че собственикът, на който в интернет пространството се петни името му г-н Дойчев, не знае доста от нещата, които тук описвам или така изглежда или не му е важно, че екип няма и всичко гние от вътре! Няма служител, който да може са отрече написаното от мен, но мнозина се страхуват да изрекат истината, мнозина си мислят:”Дали има смисъл да разкажа всичко това на Дойчев” и си тръгват поругани, от фирмата, в която всеки може са си направи среща със собственика и да разговарят. Ще попитате защо съм анонимен, защо не застана с лицето си тук, ами защото аз съм един от притиснатите от събития в последните години и все още не съм намерил прилична работа, за да избягам като всички от този измислен свят на псевдо управленци.
Танцьорката Роза забележете отговаря за техническите въпроси и проблеми в обектите. Продавачите на карти се надъхват да развалят дисциплината и да не спазват създадените правила на собственика от палавникът Божидарчо - пернишки левент, излъчващ недостойнство и будещ смях с държание и реакции и като капак над всички една зла иначе тиха гад - Маринчето. Тук очаквайте страхотна подлост и некомпетентност! Ами толкова от мен и мислете с главите си преди да влезете в тази “кочина”


бивш служител

-7 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
0
Натоварване
5
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
3
Работна среда
0

Който иска да кандидатства за 1 длъжност и да работи за още 100 да започне работа. Когато работиш като "рецепционист" освен, че трябва да обслужваш клиентите трябва да правите протеинови шейкове и фрешове, да отключвате в съблекалните шкафчета, да настройвате климатици и още хиляди неща. Никой не ти казва когато започнеш, че има глоби за какво ли не. Например, защото ходиш със скъсани дънки, не си с вързана коса, не носиш "парти шапка" за рождения ден на обекта и т.н. На интервюто се разбирате за една заплата, но когато подписвате договора е съвсем различно. А ако искате да напуснете? Трябва да изчакате 2 месеца за предизвестието. Когато дойде ред на заплата се оказва, че не взимате дори минималната заплата заради някакви глоби и други глупости. Когато искате да излезете в почивка, мениджърите трябва да дойдат на ваше място. Еми смятайте, че няма да имате почивка. Когато има някакъв проблем в даден обект дали счупено огледало, уред или нещо друго...онези двете искат да се снима всичко и да се изпрати в група. Мъкнете като магарета стекове с вода от единия етаж на другия. Имам още много да говоря, но не препоръчвам на никой да започва някога работа там. С много лошо впечатление останах! :)


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Най-скапаната фирма в която съм работил. Никакакво уважение от страна на работодателите. Госпжиците Роза и Марина са шефки които създават тягостна атмосфера само с появата си в някои от фитнесите. Такова нещо като бонус или морална похвала няма но глоби има и то редовно всеки месец. Болнични не трябва да се ползват защото после умирате от глад. Отпуск одобряват 10 дни после плащат 5 дни. Осигуровките са на минималната заплата ама за четири часа. При напускане не изплащат дните от не ползваната отпуска и не изплащат цялата заплата, въпреки че изчаках точно два месеца предизвестие.
Колегите въпреки лошите условия и мизерия са супер за това идържах да работя там една година.
За тези които искат да започнат работа да си помислят...


бивш служител

-28 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
2
Работна среда
-5

Просто НИКОГА,ама НИКОГА не си помисяйте да работите за Паскал Дойчев.Защото ще разберете колко сте тъпи копелета, колко сте зле с ориентацията в работната среда,няма да получавате заплата , а смо обиди,нямате права - само глоби,нямате почивен ден, нямате трудов договор,нямате осигуровки и накрая имате да давате на ПОМЕШЧИКА , за това че ви е взел на работа, обучавал тн.


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Пичове не знам защо въобще се занимавате с тия Аз от три години не работя никъде, и си докарвам по 1BTC на всеки 6 месеца от този сайт https://freebitco.in/?r=15568018

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?