Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

eMag - Fashion Days / еМАГ - Фешън Дейс /img/frontend/nomap.png"

eMag - Fashion Days / еМАГ - Фешън Дейс

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 66 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 31-40 от общо 66


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Лелеееее, аз също се опарих от тоя жалът хибрид, приличащ на фигма. Бачках 3.5 месеца и се махнах, защото всичко там е връзкарско, цари хаос, ужас, безумие и анархия. Работи се почти без заплати, колегите са си чужди а ръководителире на екипира в еМАГ и Фешън Дейс са отвратителни - карат се, крещят и ПСУВАТ подчинените си, а освен това се подиграват на останалите колеги от другите екити - обсъждат ги и ги кръщават с грозни прозвища!!!
Стоките в двете фирми са фалшиви и без гаранция!
Бягайте от там!


бивш служител

-45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

По-долният коментар, писан на 24.10.2019 е АБСОЛЮТНА ЛЪЖА, ама абсолютна!!! Не съм чела по-голяма лъжа и извъртане на истината! Този коментар е писан от някой недоволен супервайзър от еМАГ или Фешън Дейс, неудовлетворен от прочетеното за него! Не лъжете хората, които кандидатсват на работа в тая долна и гадна "фирма", че условията са хубави! Отвратителни са. Аз затова и напуснах!

Ще обобщя няколко неща за еМАГ и Фешън дейс:
1. Местонахождението е ужасно - далече, на шумно място на магистралата, стига се с 2 тролейбуса или 1 рейс и метро. Приблизително време за стигане - 1 час и 15-20 минути!
2. Условията за работа са отвратителни - оупън спейс офис (отворен офис), малка тоалетна в която често спира водата и почти 4 дена нямаше вода!!! Работи се на 7 етаж. Като постъпих на работа ми дадоха един строшен лаптоп с много слаб процесор (Intel Core i3), който забиваше на всеки 2 минути и му нямаше 1 копче, беше изтъркан и издран!!!!! Срамота! Седи се на неудобни твърди столове - такива от закусвалните. В другите фирми столовете са кожени, с повдигащ се механизъм и удобни! Но в еМАГ са мизерни - също като фирмата и ръководителите!!! Целогодишно слънцето пече сградата и е много горещо!
3. Работната атмосфера е непоносима - ръководителите на екипите се държат гадно с подчинените си, обиждат колегите си с животински епитети, подиграват им се (на ДИМЧО от кол центъра, на СКАРИДАТА от еМАГ), викат, карат им се, подлагат ги на адски стрес и се правят, че нищо не е станало!!! Шефовете са в Румъния и нищо не знаят за ХАОСА И АНАРХИЯТА, която става там! Има един смешник на име МИРОСЛАВ ДИМИТРОВ, нещо като ръководителчена екипа във Фешън Дейс, който толкова е злобен и завислив, че псува и вика на всички, защото е от Дупница и живее под наем в София - изкарва си го на хората от София, без те да са виновни! Пазете се от такива несоциални неандерталци!
4. На новопостъпилите връзкари им се дава повече заплата и по-малко работа, отколкото на МАЛКОТО ИЗЛЪГАЛИ СЕ да започнат работа там честни хора!
5. Текучеството на хора е ОГРОМНО - работех 3 месеца там и за 1 месец напуснаха 8 човека!!!!!! Докато работех напуснаха по свое желание и още хора, удовлетворени, че са се спасили от там!!! "ФИРМАТА" Е МЕСОМЕЛАЧКА ЗА ХОРА!!! БЯГАЙТЕ ОТ ТАМ!
6. "ЗаплатКИТЕ" са смешни и обидно ниски! Както вече споменах новонаетите връзкари получават повече пари и по-малко работа от другите нови там.
7. Няма никакво развитие там! Никакво! Нали не очаквате някой от "ръководителите" да ви повиши и да ви вдигнат заплатата??? Или още по-фантастично е да си мислите, че ще заемете мястото на някой ръководител! Абсурд! ВИЕ, СВЕСТНИТЕ ХОРА, КОИТО ЧЕТЕТЕ ТОВА, ЩЕ СЕ ЗАДЪРЖИТЕ 2 ИЛИ МАКСИМУМ 3 МЕСЕЦА, ЗАЩОТО НЯМА ДА ИЗДЪРЖИТЕ ПОВЕЧЕ, освен ако не сте някой връзкар!
8. Отношението на МИРОСТАВ ДИМИТРОВ и колегите му от Фешън Дейс е непростимо - само се подиграват и оплюват другите хора - кръщават ги с отвратителни имена, коментират ги кой как яде, върви, какво прави и т.н. Бъзикат се с останалите колеги от кол центровете и еМАГ!

Пазете се от тази измамна "фирма", защото ще си загубите времето там, вместо да си намерите супер работа и да не изживявате този КОШМАР, КОЙТО АЗ ИЗЖИВЯХ !!!


шубе го/я е и не казва!

-40 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-4
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-4
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-4
Колеги
-3
Работна среда
-5

Положението в тази фирмичка е под всяква критика! Нямам думи!!! И кой взима 1000 лева чисто, бе? Това са глупости! Да, в колцентара им вдигнаха заплатите и взимат повече от другите отдели. Всичко останало е леш както като отношение, така и като заплащане на служителите!...


настоящ служител

36 точки

виж подробна оценка
Заплащане
4
Уважение
4
Привилегии
3
Фирмена сигурност
4
Натоварване
4
Потенциал
3
Местоположение
4
Колеги
5
Работна среда
5

Хора разбирам,че сте озлобени по един или друг начин, но прекалявате, особено за някои неща направо се уливате.

1. Заплатата наистина не беше адекватна, но наскоро началната стана 1000 чисто, без бонуса и извънреден труд, ако имаш (всичко се плаща до стотинка). Бонуси не взимат връзкари, а е според представянето ти, което се следи и от хора в Румъния, които също имат пръст в това дали и колко ще вземеш. :) до тук с връзкарите. Аз никой не познавах и от първите месеци започнах да вземам бонус. В действителност някои хора ги задържат на обучение повече от необходимото, но няма лошо на всеки да се дава шанас, някои хора не могат от първия път да разберат всичко.

2. Никой никога няма да чуеш да крещи в офиса, освен клиент от нечия слушалка. Това с обидите е просто абсурдно. Супервайзърите са адски свестни момичета, това за шефа на кол центъра също не отговаря на истината. Мирослав за шеф няма нито в емаг нито във фешън дейс :D може да е имало преди 2-3 години. Някои от другите имена, споменати по-надолу, също ги няма във фирмата...

3. Много хора се местят в други отдели след определено време, за да работят по специалността си или просто нещо по-различно.

4. Това с местоположението е просто смешно. Няма да коментирам дори. Не може всичко да ви е до гъза, разберете го.

5. "Всеки ден се въвежда нещо ново". Преувеличено. Нормално е от време на време да се интегрира нещо ново, като апликация за работа, имейл, до който да пишем за нещо и т.н. Направо ме убивате. :D

6. В имейл кореспонденция навсякъде ще ви карат да внимавате с тона и знаците. Емаг и Фешън Дейс не са открили топлата вода в това отношение.

7. Във всяка съвременна фирма "всичко се следи". Нормално е да се вписваш ,когато почваш работа, да се отбелязваш на пауза. Да закъсняваш и да не отработваш, но да очакваш никой нищо да не ти каже и да ти платят това време, явно за някои е ок. Да стоиш на пауза за един имейл по 10 мин, също... На такива хора кой нормален ще вземе насериозно мнението им тук и като цяло тях самите тях, когато отидат да работят в някоя фирма?

Като цяло имам чувството, че някои са закъсняли с мненията си с няколко години. Никой не работи на една маса с няколко човека, нито е сгъчкан. Факт, че има и минуси, но положението не е такова каквото го описвате. Отдавна вече не е фактор да се слушат и четат мнения на бивши служители. За някои от посочените от мен неща може да се убедите още на интервюто ,а за друго, след като започнете работа. Няма перфектно място за хора, на които все нещо им е криво...


бивш служител

-27 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-3
Фирмена сигурност
1
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
5
Работна среда
-5

Здравейте,

Работих приблизително 3 месеца във фримата. Първо нека да се започна с плюсовете, а именно колегите. В кол центъра на 7мия етаж на сградата бяха много така да се каже ''печени''. Докато се обучавах (в период на една две седмици, в зависимост от това колко бързо схващаш.), колегите с повече опит бяха мили и не викаха, или се откачайваха от мен. Винаги ще има човек, който да ти помогне с нещо. Можете да говорите с тях на различи теми и да се забалявате докато не дойде някой от Тийм лидерите и не Ви направи забележка. Отговорника на сервизните заявки И. Д. е наистина добър човек и е готов да помогне. (Има само един недостатък, че слуша малко силно сЪрбете, както той казва. :) )
Също така имаше веднъж в седмицата плодове обикновенно в понеделник и понякога (когато шефовете от Румъния са на кеф нещо от сорта на палачинки). А сега да започна с минусите:

1. Фирмата е изцяло връзкарска.
Всеки има нещо общо с другия или е човек на някой и го гледат като писано яйце. (Например Имаше едно момче което беше на обучение 2 месеца и всеки месец взимаше 820 лв колкото останалите, а по цял ден спеше и от време на време си записваше нещо в една тетрадка и си рисуваше. Накрая Шефа го извика и го уволни, защото всички се оплакваха от него.)

2. Натоварването е много.
Офиса е разпределен да две обаждания и запитвания. По цял ден се говори или се отговаря на писмени запитвания от клиенти. Запитванията се обработват с дни назад понякога дори и със седмици и месеци. Работи се и събота и се почива в ден от седмицата. Клиентите най-често са нервни и заплашват служителите, които нямат никаква вина. Ставал съм свидетел на заплахи докато работих там. Постоянно се заплашва с КЗП, но това не действа.

3. Постоянно всичко се следи.
Кой кога излиза и влиза. Отработва се закъснението при по-голяма пауза се появява съобщение от Тийм лидерите (Деси или Криси в зависимост от отдела.), постоянно се следи какво се изпраща на клиентите и дори и да сте го написали правилно се намират кусури. Тийм лидера на отдела за запитвания Деси разпределя случайте и трябва задължително да се напише писмо до нея за да може да получите случаи, дори и да решите да вземете случай от всички веднага получавате предупреждение. Понякога съм чакал с часове за случаи.

4. Не всички получават бонуси.
Хората които работят там от години взимат бонус независимо от представянето. Новите трябва да се трудят и въпреки това няма гаранция че ще получат.

5. Няма кариерно развитие.
Трябва да работите години на ОГРОМНО натоварване, за да може да се получи повишение, което ще е нещо от сорта "Сега ще обработваш сервизни заявки".

6. Местоположението е на наистина много неудобно място.
Може да се стигне или с метро и после пеша или с тролейбус.

7. Всеки ден се въвежда нещо ново.
Докато бях на работа всеки ден се въвжедаше нещо ново. Дали това беше нова програма или нов мейл на партньор
нямаше значение.

8. Възнаграждението е малко.
На интервюто въпросната HR-ка, (която по-късно се оказа и жена на шефа) залъгва всички, че всеки месец
ще има бонуси или увеличение на заплатата.

9. Ако сте млад човек и учите ТОВА НЕ Е МЯСТОТО ЗА ВАС. Във фирмата има възможност за работа на 4 часа като получавате 520 лв. натоварването е наистина огромно и не може да се опише. Всяка вчер се прибирах с главоболие и същото се повтаряше на другия ден. Ако имате личен живот, кажете му сбогом. Също така знанието за английски език е само за пълнеж. Масово се използва Гугъл преводач, тъй като всеки го мързи да превежда. Използването на каквито и да е препинателни знаци е СТРОГО ЗАБРАНЕНО.

10. Като цяло цари анархия.
Шефът на Българския Емаг още познат като Стефан най-редовно си посещава офиса и се тъпче с храната която е оставена по повод(роден ден, имен ден и т.н.). Всеки път се прави на заинтересован и идва в Офиса и започва да говори на висок тон с някой си там партньор. След това проверява таблото с процентите и се нервира ,когато е под 50%. Често се вижда да говори с Тийм лидерите и да вика отделни хора в ''Тайната стая зад стената ''.

Това беше моето мнение. Ако искате да си скъсате нервите, да ви пилят на главата за нещо, което вие нямате вина, да получавате НЕВЕРОЯТНАТА ЗАПЛАТА ОТ 820 ЛВ И 45 ЛВ ВАУЧЕРИ ЗА ХРАНА И ЧАТ ПАТ БОНУСЧЕ ОТ ШЕФЧЕТО и да ви ИЗКАРВАТ ВИНОВНИ ЗА НЕЩО, ЗА КОЕТО НЕ СТЕ,

МОЖЕТЕ ДА ЗАПОВЯДАТЕ НА ЦАРИГРАДСКО ШОСЕ 40 В СГРАДАТА НА ЕВРОПАРК, НА 6ТИ ЕТАЖ.

Благодаря за Вниманието!
ПС: Надавянам се да съм Ви дал представа за това какво е да работиш в Емаг!


бивш служител

-32 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-3
Фирмена сигурност
-3
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-3
Колеги
0
Работна среда
-3

Не се занимавайте изобщо с FashionDays! Работих там няколко месеца и ми разказаха играта! Ненормално натоварване, много работа, дежурства през почивни дни (което не се заплаща!), а освен всичко друго и шефа на отдела Мирослав Димитров се заяжда постоянно, злобее, взима абсолютно неадекватни решения и се "слага" постоянно на румънците от зор да не се изложи екипа. Самият той не знае колко се излага. Знае, че над него няма контрол в БГ и се има за бог, без да върши никаква работа. Дребнаво малко човече.
Стресът е много, а заплащането е по-ниско от средното за София. Не си хабете нервите за едни 850 лв.
Работната атмосфера се понася трудно, още повече, че има страшно разделение с еМАГ по отношение на труда и бонусите. Изобщо не са една фирма, както, би трябвало да се води.
Така, че с тези комплексари да си нямате работа! Бягайте надалече!


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Може да се организира анкета с въпрос - След колко време ще хлопнат кепенците? Аз залагам на 6 месеца......


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Положението е плачевно. Не е остона колко са мизерни тия мамалиги. Много ниски заплати, развитие никакво, шуробаджанащина до небето, колегите са много прости и ограничени, текучество на хора огромно! Няма да се задържите повече от 6 месеца, ако започнете работа в тази румънска "фирмичка". Не препоръчвам изобщо.


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

И аз искам да споделя своето разочарование от eMAG. Абсолютно всички коментари до долу са напълно верни. Работех в продължение на 3 месеца там и работата ми се стори пълен кошмар. Честно! Непоносимо е! Не зачитат служителите за нищо. Няма абсолютно никакъв контрол над супервайзърите, защото шефовете са чужденци и са в Румъния. Там е пълна анархия. Скандали всеки ден, адски много работа, работи се и в събота, никакво развитие за служителите - защото супервайзърите нямат интерес от това, просто няма на къде да се развиват членовете от екипите. Развитие нулево, а от там и на заплатите! Просто кошмарна обстановка. Няма едно положително нещо, освен че има топла вода в тоалетната. Всичко е отчайващо лошо и неприятно за новите служители! Предпочитам да не ме бяха удобрявали на интервюто и да не бях започвала там работа, за да си губя времето! Никога повече еMAG !!!


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

И аз съм изключително недоволен от престоя си в тази измислена фирма. Заплащането е абсолютна подигравка, бонуси няма въобще, местонахождението на работата е адски далече,работата е ненормално много, а шуробаджанащината е върховна - новонаетите връзкари получават по-голяма заплата и по-малко работа от честно новопостъпилите. Шефовете не са в България и малките прости ръководители на отделите си правят каквото искат с членовете на екипите си!
Стоките в еМАГ нямат валидни гаранции и ги връщат счупени от сервиза!
Въобще не препоръчвам да започвате работа там! Не се лъжете!

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?