Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

eMag - Fashion Days / еМАГ - Фешън Дейс /img/frontend/nomap.png"

eMag - Fashion Days / еМАГ - Фешън Дейс

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 66 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 21-30 от общо 66


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте,ето начин как да си искараш малко странични доходи от интернет.Плащат с крипто валута. Аз съм много доволен докарвам си близо 1BTC на година.
http://moonbit.co.in/?ref=7764C5ED8C63
http://moonbitcoin.cash/?ref=7D2440D331D7
http://moondash.co.in/?ref=C4A574D2D22F
http://moonliteco.in/?ref=BFAA2C5039F5
http://moondoge.co.in/?ref=1879061EB2B1

успех!


бивш служител

-28 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-3
Фирмена сигурност
1
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
2
Работна среда
-3

РАБОТА
+ Като бивш преводач във ФД мога да кажа, че научих много неща, които са ми полезни и днес. Работи се с интересни системи. Ако обичате модата, български и английски, преводаческият екип е много добро място за натрупване на полезен опит.
+ Ако нямаш работа, спокойно можеш да си слушаш музика, да си гледаш в интернет и да релаксираш.
- Никакво развитие! Където си започнал, там ще си останеш. Това, което правех в първия ми работен ден, го правих и в последния. Не си мислете, че ще се издигнете някъде, защото тук йерархията е следната - 1. тиймлидер; 2. следващият, който е постъпил на работа след него (без значение от качествата му); 3. следващият, постъпил след втория.
- Дават се съботни "дежурства" от вкъщи, в които гледаш дали някой от текстовете на сайта не е сбъркан. Ако е, се праща молба към румънците да го оправят и трябва да чакаш да видиш кога ще го оправят, за да им пишеш, че вече е ок.

КОЛЕГИ
+ Готини, млади колеги, с които може да се забавляваш по време на работа и след това.
- Имало е скандали, инициирани от една и съща колежка, за пълни безмислици, но нямаше адектватно справяне на проблема от страна на тиймлидера, което доведе до поредните безумни скандали.

ЛОКАЦИЯ, КОМУНИКАТИВНОСТ И УДОБСТВА
- Офисът е на безумно гадно място. Да, спирката на автобуса е едва ли не пред сградата, но ако си от Люлин примерно и то далеч от метро е адски неудобно. Имаше хора, които пътуваха от Нови Искър, Перник и др. Как го виждате да е удобно за всички? (Да, осъзнавам, че не може на всички офисът да им е до вкъщи.) Кой каквото ще да казва, локацията е ужасна!
- Поради лошата локация няма и къде да отидеш на обяд. Да, в Европарка има един единствен ресторант, но цените са страшно високи, както може да предположите, понеже сградата е на майна си и си няма откъде другаде да си вземеш нещо. Да, има разни сладкарнички и кръчмички наблизо, но нали се сещате, че не може целият Европарк (когато всички излизат на обяд) да се побере в две кръчмички и една сладкарничка.

ЗАПЛАТА И ПРИВИЛЕГИИ
+ Редовно изплащане
+ Ваучери за храна около 60 лв.
- Ниска заплата от 800 нето. Никакво повишение. Не смей и да питаш.


бивш служител

-45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

Скъпи кандидати за работа в eMag - Fashion Days / еМАГ - Фешън Дейс,
Коментарите, писани от "Миланов" на 10.06.2020 г. и "Анонимен" на 03.06.2020 г. са 100% от настоящи служутели и ръководители! Те се нереални и целят да объркат хората, излъгалите се да кандидатсват тук! Не им се връзвайте на измислените глупости!

Положението в Емаг и Фешъндейс е наистина кошмарно:
- Мизерно ниска заплата (700 лв) за много стрес, нерви и разправии
- Работа през събота
- Никакво кариерно развитие, защото няма пари за случайни обикновени хора
- Огромно текучество на хора. Всеки месец напускат по минимум 9-10 човека
- Връзкарщина - само "набутаните" остават след 6-те месеца пробен период
- Невероятно много работа за никаква заплата
- Колегите са изключително груби, невъзпитани, студени, мразещи се един друг и не си помагат взаимно
- Изключително неудобно местоположение на офиса - Европарк, на Цариградско шосе.

Изкарах 4 месеца и половина, работейки на "Данте Интернешънъл" и останах много, ама много огорчена и разочарована от отношението на тиймлидърите, връзкарските колеги и пренебрежението към знаещите и можещите като моен и особено към софианците. Тук 90 % от връзкарите са от провинцията и те мразят да се знае и може повече от тях - мислят си, че като са от село някой им е виновен и трябва да си го изкарват на останалите. "Набутаните" ЗЛЕПОСТАВЯТ останалите, за да им създават проблеми и черни точки!
Ръководителите на екипите и поставените лица се подкрепят взаимно и говорят за гърбовете на другите хора!
Ежедневно се плетат интриги и атмосферата е много тягостна и негостоприемна, а не творческа, каквато трябва да бъде!

Няма нищо, заради което да запозвате работа на това дяволско място. Тук просто ще ви скъсат нервите и ше напуснете така или иначе, без значение колко се стараете в работата си! ТОВА Е САМАТА ИСТИНА!
Изобщо не ви съветвам да започвате работа в тези 2 зловещи фирми - Емаг и Фешън Дейс!
Просто няма да се издигнете изобщо от шуробаджанащината и злобата, която властва!

СЪВЕТ - ЗАПОЧНЕТЕ РАБОТА В НЯКОЯ ХУБАВА И НАДЕЖДНА ФИРМА С БЪДЕЩЕ, А НЕ СЕ ЛЪЖЕТЕ ДА РАБОТИТЕ В ТАЗИ "МЕЛАЧКА НА ХОРА" !


настоящ служител

44 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
4
Колеги
5
Работна среда
5

Всяка прилика с действителни лица и събития е случайна! Може би...

Бе много ми е интересно като сте толкова себеуважаващи се всички дето сте спамили тука - защо не застанахте с истинските си имена? Нали вие сте чистите? Нали вие сте тези богоизбраните да просперират? Нали вие сте тези, които сте над колегите си и над ЕМАГ/ФД?
Било за връзкари? Къде ги? Устискал някой си 2 месеца... ми бате толко ти е багажа. Толко ти е волята. Толко си можеш. Било натоварено? Ами какво искате? В едната ръка бира, а с другата да си чоплите носа? Не било за сериозни хора? А вие какви сте като не можете да устискате и 1-2 месеца? Нима сте сериозни? Нямало развитие в кариерата? Чш алоууу Манолова... ти колко изкара мила? Шефка ли да те правят? Надменно поведение от шефовете никога не е имало. Винаги напътстват и помагат. Трябва или да си нов или да си мегатъп и да не вдяваш какво ти обясняват. Като сте толкова смели, пак питам, защо не си пишете имената? Нали вие сте правите? Хайде един бивш недоволен служител да застане с името си тук. Поне един да е и да си каже болките.
Нито една псувня или обида не е излязла от шеф/мениджър или супервайзър.
Всичко се следяло? О, майко мила! Ами какво очаквате? На други подобни места не е ли така? Нали трябва да има някакъв контрол и качество на работата, бре симпатяги. Нали трябва да се знае как сте се омазали.
Били напускали 7-8 човека... само да вметна, че когато постъпих миналата година по това време бяхме няма и 30 човека... сега сме над 50 и се наемат нови и нови хора. Тва сигурно щото сме мизерници.
"Малкото ниско супервайзърче Мирослав Димитров не спира да обижда и унижава подчинените си. Целият екип хейтва колегите си от Емаг и им се подиграват с различни отвратителни епитети. Направо не е истина колко са долни и вулгарни. Работата е невероятно много и е нископлатена!
Заплатите са 700 лв чисто на месец и в двете фирми и не знам коя балама ще се навие да работи там.
Ако искате да се сринете от работа и да ви псуват, говорят зад гърба и да ви се катерят на главата някакви провинциалисти - започнете работа там!"
Нищо от по-горното в кавичките не е истина. Такъв супервайзър няма. Заплатата е съвсем прилична.
Честно казано толкова тъпотии не бях чел скоро.
Няма клюки и интриги по между ни. Всеки гледа да помогне на другия, за да останат клиентите доволни. Разбира се има и такива като вас дето не знаят защо дишат и никога няма да са доволни от каквато и да било работа, просто защото са "най". Винаги е по-лесно да обвиняваш другите за собственото си безхаберие и малоумие. Имена няма да назовавам - вие си знаете кои сте и другото което е, никога няма да застанете с имената си зад тези твърдения.
Съгласен съм, че обемът на работа е голям, но реално нещата са уникално прости и има дни, в които буквално ти се доспива от рутината. Да, има и моменти, в които си скубеш косите, разбира се. Но да кажеш, че някой псува или обижда е просто смехотворно. На някои от вас нервичките не издържаха, щото сте нежни душици или сте с безмерно високо его. За други - тази тип работа просто не е за вас.
Малки злобни душици, като вас няма как да се справят с подобна работа. Тя е за тези, които МОГАТ да се справят с проблемите при всякакви обстоятелства. Трябва да имаш воля, а не да мишкуваш зад "анонимен" и да си мислиш, че си по-добър.
Ванка, пускай сръбете и да почваме сабаале, че нас чека бако.


-38 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-4
Уважение
-4
Привилегии
-4
Фирмена сигурност
-4
Натоварване
-4
Потенциал
-4
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-4

А бе влезнах да прочета и аз малко, че ми беше интересно. Интересно, че Георги, Жоро хем пишат по един и същи начин, хем и адаши ;д. Аз пък не кандидатствах в тази фирма 3 години, щото четях подобни коментари и им вярвах. Мой приятел бачкаше тук и ме караше да се пробвам и аз, ама не като четях подобни на Жоро и Георги коментари си виках, че е ебаси чистилището. Накрая пробвах, никой нямаше да ме държи на сила като искам да си тръгна и вече година и половина съм в тая "жестока" фирма. Работно място като всяко друго, силно казано да се карам, но имам колеги с които не се харесваме и затова се избгваме и проблемът е решен. С другите сме си гъсти и си е супер. А тва за локацията е меко казано СМЕШНО. има над 6 транспорта които спират в близост ;д и има място за паркиране, не ми се е случвало да не успея да паркирам. Така че хейтърите винаги ще са повече, щото са с много претенции и заради такива хейтъри хората като мен не кандидатстват на места за които им казват, че са си окей.


-45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

Адско място за започване на работа. Много необмислена идея е да работите там. Изкарах по-малко от 7 месеца и разбрах, че не си заслужава, ама грам. Просто атмосферата е непоносима. Пълна касапница е положението що се касае до кариерно развитие и уважение от страна на ръководителителите на екипите. Тъй наречените team leader-и са буквално като обезумели и свирепи - крещят, ругаят, завиждат и мислят само как да правят мизерии и да злепоставят хората, попаднали по честен път и със знания в Емаг. Просто нямам думи. Заплатата е смешно ниска и незадоволителна на фона на оргомното количество работа, което затрупва служителите. Вярно е, че фирмата е връзкарска и само парашутистите успяват да оцелеят там. Другите хора съумяват да изкарат не повече от 2-3 месеца.
Въобще не съветвам да се навъртате около Емаг, да не говорим да започвате работа или да си поръчвате продукти от там, защото стоката е фалшива и нарочно ѝ се бъркат данните в гаранцията, за да не се носи по сервизите за безплатен ремонт. Просто жалка история.
Дано съм ви бил полезен....


бивш служител

-45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

Истината е, че каквото лошо и негативно да кажем за Емаг просто ще е малко. Аз явно съм N-тата служителка, напуснала с облекчение тази човекомелачка. Свестен, образован, умен и себеуважаващ се човек няма да постъпи на работа тук. Просто Емаг е събирателно на всичко най-отрицателно и просташко, което може да се види в България, Румъния и други страни, на територията на които оперира организацията. Много съм разочарована от престоя си в нея! Не мога да опиша колко ме е яд, че си пожертвах 5 месеца от жовота, през които вместо да си намера работа, която си заслужава, се занимавах с тези малоумници. Връзкарщината във фирмата е непоносима и масово напускат свестни служители и хора с перспектива за развитие на кариерата. Умственият труд там не се цени въобще, защото ако се направи, то тиймлийдърите ще бъдат засенчени новаци и ще трябва да им се намери по-висок пост на по-висока заплата, а в Емаг не е това идеята, защото фирмата няма пари за "простолюдието"! Натоварването е страшно много и СЕ РАБОТИ В СЪБОТА! Ръководителите викат и грачат като гарвани на тиймлийдърите, а те от своя страна се държат страшно лошо, некултурно към членовете в екипитеси и ги обиждат. Работното място е на невъобразимо далечно разстояние и няма удобен транспорт.
Като жена не бих препоръчала и посъветвала никой да започва работа на това ужасно място. Там нямат място светни хора, а само ограничени връзкари, които да крепят положението на своите ръководители.


бивш служител

-45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

Най-мошенниеското от най-мошенническото, събрано в едно: най-измамната фирма на Балканите. Това се отнася за и кандидатите за работа, и за потребителите, решили да купуват онлайн.
- За хората, решили да работят там ще кажа, че идеята е МНОГО МНОГО ЛОША - много работа за малко пари, псувни, ругатни, унижение, никакво кариерно израстване. Офисът на Цариградско шосе - почти извън София. Шефовете са румънци и са в Румъния - тук смешните супервайзорчета си правят каквото искат с подичнените си - дават им страшно много работа и си набутват свои си хора, за да държат позициите си във фирмата.
Аком искарате 6 месеца ще е цяло чудо! Текучеството е огромно и напускат масово хората!
- За хората, наумили си да пазаруват онлайн - изобщо не препоръчвам. Решите ли да върнете стоката или да изплвате гаранцията за поправка в сервиз, ще бъдете МНОГО РАЗОЧАРОВАНИ - стоките са МАСОВО МЕНТЕТА, продаващи се в оригинални ораковки/кутии, а гаранцията е невалидна!!! В сервизите техниците нарочно чупят уредите, за да изкарат потребителите виновни и да не може да използват гаранцията и да се плаща немалка сума за ремонт! Това е истината!!! Още нещо фрапантно - НЕ се плаща предварително,защото ако имате глупостта това да го направите, поръчката мигновенно се анулира, а стоката не се изпраща - т.е. оставате и без пари, и без стока!!! Не можете да си търсите правата, защото рядко вдигащите "хора" в колцентъра Ви казват, че ако не подадете жалба през сайта им (на мейл), те няма как да Ви помогнат, а в сайта няма тази функция/форма не работи! Това е!
2-те фирми не стават нито за работа, нито за покупки!


бивш служител

-45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

Виждам, че не само аз съм огорчен от престоя си в Емаг и това може би не е случайно! Аз устисках 4 месеца преди да напусна с удоволствие. Атмосферата там не се търпеше. Преди мен колегата ми си тръгна на едва 2-рия месец от престоя си в тази лъжлива малка фирма. Емаг просто не е място за сериозни хора, а ВРЪЗКАРИ!!! Емаг се намира на Цариградско шосе в Европарка. Дели един жалък сгъстен малък офис с жалкото екипче на Фешъндейс и двата кол центъра на Емаг и Фешъндейс, които са зад тях. Положението е плачевно - работата е отвратително много, колегите са студени един към друг, "ръководителите" на екипите са тъпоумни малки хора, КРЕЩЯЩИ и ПСУВАЩИ колегите си!!! Докато бях там до преди 2 месеца напуската по 7-8 човека на всеки 20 дена, защото атмосферата е направо непоносима. От 45 човека сега са останали около 12-13. На всеки 2 седмици има тестове в Емаг и много от хората им писва и си трягват преди да направят и 3 месеца!
Екипът на Фешъндейс е още по-жалък - начукани нв ъгъла на малкото офисче ги пече слънцето. Малкото ниско супервайзърче Мирослав Димитров не спира да обижда и унижава подчинените си. Целият екип хейтва колегите си от Емаг и им се подиграват с различни отвратителни епитети. Направо не е истина колко са долни и вулгарни. Работата е невероятно много и е нископлатена!
Заплатите са 700 лв чисто на месец и в двете фирми и не знам коя балама ще се навие да работи там.
Ако искате да се сринете от работа и да ви псуват, говорят зад гърба и да ви се катерят на главата някакви провинциалисти - започнете работа там!


бивш служител

30 точки

виж подробна оценка
Заплащане
4
Уважение
4
Привилегии
3
Фирмена сигурност
3
Натоварване
3
Потенциал
4
Местоположение
4
Колеги
5
Работна среда
0

Здравейте, реших и аз да напиша своето мнение. Като вече бивш служител, напуснах фирмата след 3 години. Да, всеки може да започне с лошото, но аз ще разкажа плюсовете, защото оставайки толкова време в една компания, е имало причина. С атмосферата в компанията се свиква бързо, хората са разбрани, не отделят време толкова за клюки и интриги, колкото на други места, на които съм работил. Винаги когато съм имал нужда от отпуска не ми е отказвана, заплатата съм си я получавал навреме абсолютно всеки месец, за болнични проблеми също не съм имал. Винаги ще има някой от клиентите, който да те издразни с нещо, но това се преодолява бързо и свикваш как да не обръщаш внимание на тези неща. Навсякъде има лоши и добри неща, от вас зависи на какво ще наблегнете. Да хванете две лоши неща и да се навивате постоянно или да имате готини и забавни колеги и фирма, в която занете, че имате сигурност.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?