Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Денил Дискрет ООД https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=София,Район р-н Изгрев, бул.САМОКОВ, 28, вх. Д, ет. 13, ап. 7&markers=София,Район р-н Изгрев, бул.САМОКОВ, 28, вх. Д, ет. 13, ап. 7

Денил Дискрет ООД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 78 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 11-20 от общо 78


бивш служител

-33 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-3
Уважение
-5
Привилегии
-4
Фирмена сигурност
-3
Натоварване
-5
Потенциал
-4
Местоположение
1
Колеги
-5
Работна среда
-5

Скъпа Мирослава, това, че ще ти кажа, че не си единствената, с която се случват подобни неща в тази фирма, едва ли ще те успокои, след всичкия този стрес, който си преживяла... По-скоро искам да се обърна към господата Арабаджиеви, тъй като със сигурност четат мненията, изказани тук. Господа Е и А, както ви наричат, факт е, че сте постигнали всичко с много труд и по всякакъв начин се стремите да го запазите. Същото, че дори повече са направили и много други като вас, но това не им е попречило да останат ХОРА и да се държат ЧОВЕШКИ. Замислете се за лошите неща, които ви се случват и си помислете откъде идва всичко. Ако все още не сте разбрали, аз ще ви дам отговора - от самите вас. Ще се обърна и специално към г-жа Росица Николова от магазина в Пловдив. Г-жо Николова (или г-це, макар, че вече сте към 60-те), колкото и да пръскате из магазина в Пловдив със светена вода, демоните няма да може да ги прогоните, защото те са във вас. Вие сте тези демони, заедно с двамата си шефа и всички останали гъзоблизци, извинете ме за цинизма. Да унижаваш някого, не означава да го дисциплинираш, не означава, че така ще го накараш да те уважава. ВИЕ СТЕ В ГОЛЯМА ЗАБЛУДА, МИЛИ ХОРА! Ако продължавате така, повярвайте, че до никъде няма да стигнете. Фирмата върви към своя крах и то не защото ви липсват средства, а защото не знаете що значи истински екип, рабирателство, взаимно уважение и зачитане на друго мнение, освен на вашето собствено. Да не говорим, че рекламите ви са пълна скръб във всяко отношение. И не само фирмата, вие също започвате да се разпадате бавно и полека и макар, че сте още сравнително млади, господа Арабаджиеви, охолството и развратът вече са оставили отпечтъка си въру вас. Ако не желаете да промените пропадналия си мръсен живот, то поне не съсипвайте живота натолкова млади хора, дошли да търсят препитание при вас. Каквото давате, това и ще получвате. Не правете това, което не искате на вас да ви направят. Г-жо Николова и на вас да отбележа, че един ден, всички клетви, които сте отправяла, всеки път щом някой реши да напусне, ще се стоварят с гръм и трясък върху вас. Дано поне тогава се замислите що за човек сте. А на всички разочаровани от "неповторимата" фирма Денил, мога да кажа: не се ядосвайте и не съжалявайте за изгубеното си време там, вие сте научили много ценен урок - КАКВИ НЕ ТРЯБВА ДА БЪДЕТЕ. Не жалете, че нямате богатството и властта на господата Арабаджиеви. Вие имате най-голямото богатсвто - чиста съвест и спокоен сън.


бивш служител

-19 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
0
Потенциал
-5
Местоположение
0
Колеги
4
Работна среда
2

Здравейте,
Започнах работа в Денил на 6.02.2012г. с уговорката да работя 2 на 2/по 12 часа/ и да получавам заплата 600лв. + %.Още на втория ден разбрах ,че нещата няма да изглеждат така...никой не ми беше казал,че ще работя 10 дни по 12 часа без почивен ден ,а да не говорим ,че беше невъзможно да се работи 2 на 2 ,защото имаше 1 човек персонал...просто абсурдно!!!!Шефа Емил Арабаджиев наричащ себе си 'БОГ И СЪЗДАТЕЛ' както и 'СЕНЪОР',който е известен на всички ни ,не е с всичкия си-да не кажа направо изперкал.Поради липсата на оборот той отчачаше правеше скандали пред клиентите на служители ,държешесе вулгарно,обиждаше ни как не ставаме за нищо,че сме мързеливи,че не можем да продаваме...Ще разкажа за еднин мой случал,когато забравих да взема телефонния номер на един клиент,който си запази костюм...и за това бях унижена да клякам пред всичките си колеги 10 пъти/той ги броеше/чувствах се като идиот -посетители на мола минаваха и се присмиваха,но на ЕА не му пукаше...Другата ситуация беше малко преди да си тръгна направи скандал за малбата ми запускане ...Обиждаше ме с какви ли не думи ...разплакаме...каза ми да отида да рева на гроба на сина му...пълен психар !!!!!!!!!
За месец февруари имах 21 работни дни ,само 3 дни почивки/като почнах на 6.02.12/ и имах 207 часа и получих заплата 380лв.Пълна подигравка.Заплатите се изплащаха на следващия отработен месец,но постоянно се оправдаваха ,че няма пари-но за шампанско,за сладки,за кино имаше../Първата си заплата получих началото на април,а трябваше около 20 март !
На 10 април след поредния скандал не ми издържаха нервите и си пуснах молбата.Обещаха ми ,че ще ме освободят на 21 като дойде новото момиче,но тя дойде на 30-ти.Аз си намерих работа и на 27 ми беше последния предупредих всички ,че повече няма да идвам на работа.Останаха 2 момичета и асистентката на Сенъора.С цялата си злоба той ме уволни дисциплинарно ,защото 3 дни не съм се явявала на работа и за неспазено предизвестие ,като заплата за април ми я задържа,и останаха 5 дни отпуск да ми плащат.Да не коментирам ,че трудовата книжка ми я дадоха спредата на май месец.
На 28 май потърсих Асистентката му за тези пари и тя ми отговори,че нямала информация като разбере ще ми се обади.Последваха много телефонни обаждания от моя страна но без резултат.Днес отидох за парите, ЕА ме заплаши ,за да нямал претенции към мен за липси да се подпиша ,че са ми дали парите,а в същност нямало да ми ги даде.Отказах на това предложение и си тръгнах...няма да оставя нещата така...Само мога да му пожелая един ден така да се подгриват с неговите деца  да види какво е !!!!!!!


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте,
 
Прочетох написаното и не знам, дали да се ядосвам или да се смея. Цялата информация е абсолютно деформирана през погледа на хора, които просто не са успели на интервю за работа или като служители в Денил. Работя от 10 години във фирмата и мога да кажа, че хората, които полагат усилия, се ценят. Парите им нарастват прогресивно в годините според личния принос. Проблемът е, че голяма част от кандидатстващите за работа са с нереалистична оценка за себе си, очакват всичко да им се поднесе на тепсия веднага, без да са положили никакви усилия. Недоволните служители пък просто не са свикнали да работят и считат, че работата е място, където можеш да убиеш няколко часа, без да дадеш нищо от себе си. Емил Арабаджиев е въвел много хора в професията и е инвестирал  много време и внимание.  Аз съм свидетел на професионалното израстване на много мои колеги. Той обаче е перфекционист, който не търпи мърлячи и  има изключително високи изисквания, които следва безкомпромисно. Да, за хората, които не търпят критика, това може да е проблем.  И да, в Денил се работи трудно, защото летвата е много висока, но и се научава много. Достатъчно доказателство е, че към хората, работили при нас, веднага се проявява интерес от други фирми в бранша.  Конкурентите ни добре знаят, че Денил е истинска школа. В тази връзка съм напълно сигурна, че част от нападките тук са черен ПР, който е най-лошата реклама за всяка фирма.


клиент

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

до М.
М, в тази страница 90% от коментарите за фирмите и работодателите са негативни, та ми е интересно  или за първи път те канят на интервю / което значи , че автобиограф. ти не е кой знае каква и на твое място  не бих отказала срещата/ или пишеш глупости ...но аз мисля , че по- скоро търсиш начин да оплюеш Денил ..и страничен наблюдател би си казал , че или си изгонена или неодобрена а?


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

поканиха ме на интервю и честно казано изобщо не мисля да хода ,след като видях всичко написано.направо съм потресена!за пръв път виждам толкова много негативни коментари за някоя фирма или работодател.почувствах се унизена и погнусена само от прочетеното..какво остава ако отида на интерюто...след като видях сайта им,имах големи очаквания и реших,че сигурно е прекрасно да работиш в такава просперираща фирма..за пореден път се убеждавам,че външния вид лъже...толкова много негтивни коментари и във всичките е написано почти едно и също..ЯСНО Е! всеки уважаващ себе си човек не би си го причинил.аз няма! :)


клиент

-15 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
-5
Привилегии
0
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
0
Потенциал
-5
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Чудя се как все още съществуват такива фирми?! Все пак 90-те отдавна отминаха а и вече сме част от eu и има къде да си потърсим правата. Бях свидетел как един от собствениците разрева продавачка за нищо. Защо изобщо го търпят? Къде е разследващата журналистика?? Твърдя, че всички негативни коментари по-долу са 100% вярни. Препоръчвам на всеки служител да си потърси правата пред съда, това е тормоз на работното място.
Повече никога няма да пазарувам от тази фирма. Гнус ме е да си помисля, че съм пазарувал от там. Всичко подарих на приятели.  Въпреки че постоянно наблягат на българското производство и патриотизмът 80% от стоката се доставя от Турция. Патриотизмът се използва само като маркетингов трик.


-30 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
0
Потенциал
-5
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
-5

Започнах работа в Денил, Сф и признавам, че това беше огромна грешка. Още от самото интервюиране ми беше ясно след хилядите недомлъвки, че нещата не са читави, но бях в затруднение. Не ти дават никакви разяснения за нищо, все едно си потенциален убиец или ще откраднеш огромното им ноухау за велик бизнес. Отношението на собственика .... наричащ себе си Сеньор...потресаващо... на интервюто наистина е отвратително. Споделям мненията на всички, които са се почувствали зле. Но това е само началото. След като започнах работех 10 дни по 12 часа без почивка като мислех, че след това ще бъде ОК, но не - експлоатацията е пълна, момичетата работят до изнемогване. От всичкото на горе не ти плащат с месеци, уговорката е за едни пари, а реално получаваш много по-малко....ако си ги получиш изобщо. Фирмата е в не добро състояние. Имам поглед само за София. Не се лъжете, моля ви. Нехуманно отношение, за човеколюбие и оценяване на човешки труд да не говорим. Както и да е, напуснах, а пари...чакай.
Това е поредната фирма, която превръща хора в бели роби, за жалост са все млади хора, без критично отношение. Дано повече будни хора си търсят правата, защото иначе ще продължаваме да работим и да не знаем за какво. Дано съм помогнала на някого, който се е запътил на там и също е в нужда. Доста в коментарите си пожалих фирмата, но нека да не хейтваме толкова много :)


бивш служител

29 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
4
Привилегии
2
Фирмена сигурност
4
Натоварване
3
Потенциал
3
Местоположение
4
Колеги
4
Работна среда
5

Прави ми впечатление това, което чета. Изненадан съм, защото моето впечатление от работата ми в централата във Варна на компанията е много добро (това бе през далечната вече 2001). Имах възможността да работя по специалността, която завърших. Беше ми гласувано доверие и ми бе дадено време да се запозная с работата си.  Неуважение от страна на собствениците не е имало - напротив - държаха се както трябва и на ниво. Повечето хора, които са имали проблеми са били тези, които не са си вършели работата.  Вярно е че имах много задачи за изпълнение, но това за мен беше предизвикателство и мотивация да стана и да отида там всеки ден. Това бе първата ми работа и с лош спомен не съм останал. 
Във всяка компания българска и чужда има какво да бъде подобрено и съм сигурен, че и в тази компания се полагат усилия. Оставам с впечатление че наистина тук темата се обсъжда от хора на позиции продавач-консултант.  През изминалата година лично аз съм наемал екип от над 50 човека продавач-консултанти и чесно бях шокиран от нивото - много ниско - трябваше да видя повече от 300 човека за да избера 40 качествени.  От тези 40 около 20 по една или друга причина отпаднаха...


шубе го/я е и не казва!

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Съжалиавам,но няма такова нещо да не плащат и на да ли са искали да водиат точно теб на вечеря.Да живее Denyla la lo lo la


бивш служител

-33 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-4
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
0
Потенциал
-5
Местоположение
0
Колеги
-4
Работна среда
-5

Здравейте .толкова много неща мога да кажа за тази фирма че не знам и от къде да започна.Момичето което е написало че на интервюто за задавали лични въпроси е така ,вземат те най -вече заради визията ти .Никога за нищо не бяха доволни познавам ги и двамата шефове ...постовано мърмореха за нещо .Отвратителни характери ,пренебрежение към персонала си .В началото се държах изпит дали може да си продавачка .Предлагаха ми вечери да пием кафе и тн.  Постояно викане  за нещо как си облечен  гримиран ноктите всичко трябва да ти е добре ..правех всичко това ,но си дадох сметка че няма смиъл да съм сред такава среда . И не ми и платиха последната заплата както и на всичките си служители закон е при тях  ,не си чакайте парите.
Просто има други места  на който ще ви се цени труда много повече ,не искам да изпадам в подробности  за тях като фирма  няма смисъл ,но щом не цениш и уважаваш хората който ти изкарват парите  ..........какво повече да кажа ..
 

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?