Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Денил Дискрет ООД https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=София,Район р-н Изгрев, бул.САМОКОВ, 28, вх. Д, ет. 13, ап. 7&markers=София,Район р-н Изгрев, бул.САМОКОВ, 28, вх. Д, ет. 13, ап. 7

Денил Дискрет ООД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 78 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 21-30 от общо 78


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

След като прочетох половината мнения за фирмата тук,чесно казано се отказах да ходя на интервю там.Смятам да си спестя унижението :)


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

И аз наскоро бях на интервю в Денил. Бях доста надъхана и исках да започна работа там, тъй като фирмата е известна с добро име. Отидох на първо интервю,интервюиращата ме жена се държа много добре с мен и си тръгнах с добро усещане. Възложена ми бе задачата да нарисувам два модела на Photoshop и два на ръка и да ги изпратя след два дни. Не бях сигурна защо това е необходимо, след като кандидатствах за продавач- консултант,но изпълних задачата. След, което бях поканена на второ интервю. Имах наистина голяма надежда, че нещата ще се развият в положителна посока. Отидох още по- надъхана и макар, че се наложи да изчакам 40 минути, не се отказах. Тогава започна интервюто, но не със същата жена (която се появи малко по- късно), а един от господата Абаджиеви. Започна се с доста лични въпроси, на които все пак отговорих, макар да не бяха в свързани с  работата. Предположих, че просто иска да разбере, какъв човек съм. После имаше подигравка с това от кой град съм, омаловажаване на личните ми способности. Не мисля,че чак толкова много го е интересувало липсва ли ми любов и ако не ми липсва, защо все още не съм се омъжила (аз съм на 22 години). После се започна с това да ми разяснява, колко е трудна работата и че след като аз нямам голям опит, на него не му трябвам. Въпитана съм наистина много добре и в нито един момент не наруших добрия тон. Дори, когато той ме заплаши, че сигурно ще съм санкционирана веднага, било то, че не харесва как съм облечена, не харесва обувките ми или как съм се сресала някой ден. Представих си на какъв ежедневен терор ще съм подложена и ми се прииска да бях повярвала на коментарите в този форум, но нали знаете...око да види,ръка да пипне. Когато му казах, че ще си помисля той видимо побесня, защото коя съм била аз да мисля, като всичко зависело от него. И какво щяло да стане, ако ето сега ми каже...: "Не те взимам на работа!?" Нямаше какво друго да отговоря освен, че ще си взема чантата и ще си тръгна. Което направих и пожелах приятен ден и лека работа. И не, че имам нещо напротив фирмата, но мислите ли, че си заслужава да работиш за никакви пари, да бъдеш убеждаван, че няма да се справиш и въпреки всичко да изискват от теб да си умираш да работиш тази работа. И ако някой сега ми каже, че явно не съм за там, ще се съглася с него. Мисля, че мога да си позволя да бъда на много по- приятно място, където ще се озявявам, ще получавам позитивно отношение и аз ще отвръщам със същото, както и ще си върша всетдайно работата :)


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Аз също бях на интервю и си тръгнах като края го обявих аз.Това са хора, които търсят момичета за развлечение-мое мнение.беше второ интервю на което бях поканена и случаино уж присъстваше фактор от управата.  оглед от пети до върха.обичайни въпроси последвани от мн. недоумяващи и унизителни.(впечатли ме за 3 мин. колко пари ще искаш? и изумяващо заключение: Така като те гледам... изглеждаш мн. мн. добре и нужда от работа нямаш.защо си тук? Опитах да отговоря,но по време на отговора бях прекъсната от въпрос:   Какво всъщност давам? помислих че не разбирам правилно и помолих отново за въпроса.отговорих че бих работила с удоволствие . Последва ироничен смях и многозначителен мазен поглед.Почувствах се унизена от един долен и  себеуверен мазник и реших да си тръгна като казах че явно не сме се разбрали за позицията. Преди мен имаше момиче на което казаха че заплата се плаща 2 месеца след назначаването и беше смешна цифра за униженията които ще търпи. Като с и тръгнах плаках заради унижението от един себеуверен неудачник . Разказвайки на приятеля ми, той побесня,но решихме да не падаме на нивото му. Умните момичета които имат ценности и достойнство не биха се съгласили да работят в тази среда.


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Наскоро бях на интервю при въпросната Дарина Проданова, не съм останала с лоши впечатления, дори точно обратното, на мен не са ми задавани такива въпроси като на момичето от предния коментар..... всичко си протече нормално :)


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Димитрина Проданова! Седя и се смея на глас на Вас и на вашите"прозрения"за мен! Дааа наистина доста се посмях и аз и хората около мен. 
Вие откъде знаете аз къде ходя, по колко пъти ходя, защо ходя и т.н??? Също откъде знаете аз къде пускам cv и къде не, кой ми звъни и кой не?!? Да не сте ми светила случайно? Или следила може би? Тези неща са само в главата ви и за ваше сведение вие просто няма откъде да ги знаете. Така че без да ме познавате не говорете- ставате смешна! Нито знаете как живея, с какво се занимавам, какво правя. Без да знаете факти за мен не говорете измислици- излагате се като кифладжийка. Ааа и за "тактиката" ми! Коя сте вие, че да ми казвате аз каква тактика имам или нямам! И пак без да ме познавате. Не говорете наизуст! Като не знаете нищо за мен- не говорете за личните ми неща."Ясно"ще ми казвате! И кое Ви е ясно? Та вие не можахте да ми обясните смисъла на тъпите въпросите, които самата вие ми зададохте!   Божее! Та вие едно интервю не можете да проведете без да се изнервите. За тактика и отчаяни опити ще ми говорите.И "психолог"ли станахте?  Като не знаете нищо за мен не се изказвайте така смешно е. Освен това няма нищо вярно в думите ви. Дори и да съм се държала както казвате"агресивно", на Вас не Ви прави чест да ми се нервирате насреща при положение, че сте на работа!
Що се отнася до мотивационното писмо като не ви е харесало някой кара ли ви насила да ме каните на интервю? 
И за какво интервю с продължителност 1ч ми говорите?!? Вие какво избирате продавачка или  генерален директор?!? Да вземете да слезете на земята, а? За ваше сведение не избира само работодателят, а и този, който кандидатства!  
Написаните неща от други хора по форумите съвпадат с написаното от мен: за изнервяне от страна на интервюиращ, за тъпи въпроси, за некомпетентност и т.н..... Не смятам да пиша повече!


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте, госпожице Нешева
Знаех си ,че ще Ви намеря тук.
Просто Вие бяхте един от онези кандидати, които не се интересуват от това дали ще започнат работа, а от това да създадат някакъв конфлик около себе си.
За щастие има и кандидати, които са открити и дори и в слабостите си и липсата на опит и професионализъм се държат културно и създават чуство на доверие в интервюиращия.
Хубаво е , когато се явявате на интервю за работа да се подготвите за него.
Вие самата пишете в Мотивационното си писмо, което дори не е адресирано да лицето за контакт или фирмата, че желаете да бъдете поканена на интервю или да се свържем с Вас за повече информация.
В момента, когато Ви се задават опознавателни въпроси, свързани със средата от която идвате, професионализма и уменията, които сте натрупали, обемите с които сте свикнали да работите и най-важното- дава Ви се възможност за добро първо впечатление и лична изява- Вие решавате ,че аз съм някакъв Ваш враг и реагирате агресивно.
Аз лично исках да Ви опозная и търсех причина , с която да направя така, че при бъдещо назначаване да Ви бъде конфортно и да Ви насоча към екипа, който е най- близък като манталитет до Вас, само и само да се чуствате удобно и на мястото си на работното място.
Вие не ми дадохте тази възможност и авно бяхте ходили на десетки безуспешни интервюта и решихте да използвате нов подход- да покажете колко Ви е досадно да отговаряте на въпросите.
Що се отнася до епитетите, които използвате анонимно и това, че дори не знаете името на човека, с който се срещате- абсолютно е непрепоръчително за един кандидат за работа. Но ясно, Вие пускате cv-та наред, ходите от адрес на адрес и от никъде не се обаждат втори път. Решавате ,че тактиката "по-добре сама да съм си виновна" е последният отчаян опит от Вас. Опитахте се да говорите от мое име и казвате какво съм си помислила, без дори да си зададете въпроса защо бих си го помислила, по- малко време ще изгубя или по-лесно ще намеря правилния човек? За ваша информация едно интервю би трябвало да продължи поне час. Вие дори не разбрахте, не си дадохте шанс да разберете, за каква страхотна възможност ставаше въпрос.
Обръщам Ви толкова голямо внимание, защото се надявам други бъдещи кандидати да го прочетат и си направят равносметка.
Моля Ви, идвайте подготвени за интервю, информирайте се предварително, за какво и къде кандидатствате. Когато Ви се обадят за интервю поне не показвайте ,че не се сещате къде сте кандидатствали. Мотивационното писмо е излишно ако не е адресирано до желания работодател. Изпращайте снимки, които не са на маса, на сватба , с приятели и да се чудим кой от всики на снимката сте Вие. Кандидати, бъдете позитивни, усмихнати, естествени иначе кой би искал да му бъдете колега?
 
 


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Меко казано съм възмутена от жената, която ме интервюира за работа в Денил Дискрет ООД гр Варна. Казва се ДАРИНА, фамилията не помня. След като ме покани да седна започнаха "опознавателните" въпроси, които меко казано бяха малоумни и нямаха нищо общо с работата! Въпроси от рода на:"Жилището, в което живеете ваше ли е?","С кого живеете?","Често ли ходите на центъра?" и др подобни не мисля, че имат нещо общо с длъжността, за която кандидатствам! След като я попитах тези неща какво общо имат, въпросната личност ме попита какви въпроси да ми зададе! Аз й казах, че не съм човека, който ще й казва какви въпроси да пита. След това тя видимо се ядоса, изпусна си нервите и ми каза цитирам: "Вие не знаете къде се намирате!" Доста непрофесионално и невъзпитано от нейна страна да реагира по такъв начин! След като са я назначили там не смятам,че трябва да се държи грубо с хората, дори и да не ги е харесала! Аз естествено също не й останах длъжна и й казах:"Вие сте тази, която не знае къде се намира! Освен това отрицателните неща по форумите написани за фирмата ви са верни!" Станах и си заминах.
ИЗВОД: ДОСТА ТЪПИ И ИЗЛИШНИ ВЪПРОСИ И НИКАКЪВ ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ!!! НЕ Е НОРМАЛНО ИНТЕРВЮИРАЩИЯТ ДА СИ ИЗПУСКА НЕРВИТЕ В ТВОЕ ПРИСЪСТВИЕ!!!


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Искам да попитам мнението ви за магазина на Денил в мола на Стамболийски. Така, във Понеделник бях на интервю в магазина им в мола на Стамболийски. Марио водеше интервюто. Закъсня около час, и към час беше и самото интервю. заадаваше ми доста тъпи въпроси, ако въобще мога да ги нарека въпроси. разбрахме се да му пратя мотивационно писмо. пратих го. отговорът,че ме канят и одобряват беше изпратен по мейл.
 


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

След това, което прочетох сериозно се замислям дали си заслуйава да работя там. Ако нещата , които прочетох тук, а и на други места са жерни се опасявам, че ме оакват лоши месеци...скоро бях на интервзю за работа там и деиствително продулжи доста пио-дулго от моите очаквания. аз също пражих онзи тест и имаще някои въпроси, които ми се сториха деиствително абсурдни ( от типа на "Миете ли си ръцете преди всяко хранене?"), но от това което впоследствие разбрах този тест е с цел да се проучи дали кандидатите имат склонност да лъжат и т.н. защото отговорите  се сравняват с предварително зададени критерии.стартовата заплата, която ми беше предложена е 360лв, а чисто излиза дори по-малко от 300. но това все пак е само стартовата заплате и в последствие не се знае на колко ще нарастне. Жената, която ме интервюира беше много учтива, но малко строга. на моменти ми се стори леко предубедена заради възрастта ми. на този етап това е единстженото, което мога да кажа. по-нататък ще пиша допълнително , но това , което прочетох ме шокира, а от братожчед си чух, че негова позната е работила преди 4-5 години за Денил и я третирали много лошо точните му думи баха "Там не обичат жени", което ми се стори странно, имайки в предвид, че там работят предимно жени. о, щях да забравя- рецепционистката ми направи много добро впечатление, много симпатично и усмихнато момиче.


шубе го/я е и не казва!

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Как е възможно да има такива "работодатели"? Надявам се в скоро време да спрете да печелите господа от Денил, за да не може да си пиете шампанското от 1300 лв. всеки ден. То си има една мъдрост - "Каквото направиш, такова ще ти се върне!". Правете си вашите далавери. Само после не се надявайте да ви подадат ръка. А към анонимен с измислената му асоцияция. Господин Анонимен, вие (нарочно с малка буква, защото не заслужаваш уважение), ако сте толкова некадърен и не можете да подберете персонала си в собствената си фирма, то значи сте необразован никаквец. Прави каквато искаш асоцияция, обаче пиши за заслужилите порицания, а не за тези които продължават да си дават здравето и нервите за некоректните работодатели, какъвто предполагам си и ти! Всичко се връща!

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?