Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

TeleTek / Телетек ЕООД /img/frontend/nomap.png"

TeleTek / Телетек ЕООД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 38 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-10 от общо 38


бивш служител

-25 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-4
Привилегии
-3
Фирмена сигурност
-3
Натоварване
-5
Потенциал
1
Местоположение
-5
Колеги
2
Работна среда
-3

Много съм недоволна от работата! Колегите бяха страхотни и постоянно помагаха с въпросите, които имах, за разлика от тийм лидерите. Когато попитах тийм лидерите за каквото и да е или се правеха на много заети или правеха физиономии. Супер надменни и двулични хора. Стари компютри, които отнемат години да заредят една програма, няма достатъчно слушалки и трябва да вървиш по редовете да си търсиш. Смениха ми 3 мишки за малкото време, което бях там. Базата данни е под всякаква критика, занимаваш се с три програми, на които половината им функции не работят, а парите са недостатъчно за работата, която ти назначават. Искат да знаеш неща, които не са в твоята сфера на обслужване, но не можеш да кажеш на клиента "не знам" тъй като няма да получиш бонус, който направо е смешен.


кандидат за работа

-5 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
-5
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Отдавна се каня да напиша мнението си за TTEC, където кандидатствах през май месец 2018 г.
Кандидатствах за позиция Content Analyst с английски език. Около 2 седмици след като пуснах CV-то си ми се обади едно момиченце за интервю по телефона. Задаваше ми стандартните и тривиални въпроси за 3 положителни качества, 3 отрицателни, как се виждам след 5 години, каква заплата очаквам и т.н. Половината интервю се проведе на български, а другата половина на английски език. Едвам й се разбираше поради лошото й произношение на англейски какви въпроси ми задаваше.
Каза, че езиковата валидация е минала добре и ако решат да продължат с моята кандидатура ще ме поканят на интервю в офиса им в Бизнес парк. След десетина дни ми се обади отново и ме покани на въпросното интервю. Учудих се, че им отне толкова време.

Отидох на въпросното интервю и момиченцето ми каза, че ще присъства и евентуалният ми бъдещ тийм лидер, който беше около 30 годишен и доста неглиже. Започна интервюто и въпросите, които ми задаваха бяха абсолютно същите като на телефонното интервю. Момиченцето ги повтаряше наизустени като папагал. Реших да не се заяждам, че всичко се повтаря и е губене на време и отговарях на въпросите с лека досада. Да вметна, че имам стаж около 15 години. Момчето тийм лидер също се включи с тривиалните въпроси. Естествено получиха и тривиални отговори. Както по телефона така и там на място говорихме на български и английски език. Не ми казаха каква заплата предлагат, нито какво изобщо предлагат като социални придобивки. Съобщиха ми, че скоро ще стартира проектът след 1-2 седмици и ще разбера от офертата какво предлагат, ако ме одобрят. След това бях настанена в един кабинет при рецепцията, където ми беше връчен лист да напиша съчинение на английски на тема "Защо искате да работите като Back office в TTEC?".
Написах им съчинението и се разбрахме да ми се обадят след седмица, ако съм одобрена, а ако не, тогава съм щяла да получа стандартен имейл с отказ.
Не се обадиха почти 3 седмици. Не получих и имейл. Ни вест, ни кост. Реших, че са от тези, които не считат за нужно да осведомяват кандидатите, а и нещата много се бяха проточили, което ми направи много лошо впечатление. Междувременно и логично ходих и на други интервюта и след като не получих отговор и оферта от Телетек, приех една много добра оферта за проект, който щеше да стартира скоро. След това бях заминала на почивка в края на юни месец и тъкно се прибрах в София и ми се обади някакво друго момиченце от Телетек да ме пита разни неща за позицията, за която вече съм била одобрена, но не са ме уведомили за което. Изненадах се, че след толкова време ми се обажда. На интервюто се бяхме разбрали, че ще се работи от понеделник до петък от 09.00 до 17,30 ч. с половин час обедна почивка, а сега момиченцето искало да разбере дали съм имала против да работя на смени събота и неделя. Попитих я кога ще получа оферта, за да разбера какво предлагат и и казах в прав текст, че ме мотаят вече месец без нищо конкретно и тя каза, че на следващия ден ще ми я изпратят. Също така и дадох да разбере, че не само те правят подбор, а кандидатите също избират къде искат да работят. След като ми беше станало пределно ясно, че са несериозни и ме размотават вече месец без нищо конкретно реших да видя от любопотство офертата и казах, че нямам против да работя на смени и събота и неделя, за да я изпрати. Явно са искали да ме сложат в друг проект, а не този, за който съм кандидатствала. После разбрах от разни познати, че така процедират в тази компания. Кандидатстваш за една позиция, а те слагат да работиш съвсем друго.
Не получих оферта и пак нищо. В края на юли месец ми звънят пак от там и ме питат дали трябва да подам предизвестие към сегашния ми работодател, защото проектът започвал след седмица в началото на август и дори биха могли да ме откупят като платят неустойката за напускане. Казах, че в момента нямам ангажимент и не е е нужно предизвестие и отново подчертах, че и дори да имах без да съм получила оферта от тяхна страна не бих тръгнала да напускам работа, за да почна някъде на сляпо без да знам заплата и всички останали подробности. Трябваше още тогава да им дам да се разберат и да не ме притесняват повече. Момиченцето каза, че ще получа офертата на следващия ден. Не получих нищо. След 2 седмици започнах работа в компанията, от която вече имах оферта и получих изненада на имейла от Телетек. Не оферта, а стандартен имейл, с който ме уведомяват, че не съм одобрена за позицията, за която съм кандидатствала. Няма такъв смях. :)))) До преди 2 седмици бях одобрена и искаха да заплатят неустойката, ако работех някъде другаде, за да започна при тях, а сега се оказва, че 3 месеца след интервюто и няколко обаждания от тях и размотаване, не съм била одобрена.
Не отговорих на имейла, а директно се обадих на момиченцето и я поставих на място. Мълчеше през цялото време като наакана. Търпелив и възпитан човек съм, професионалист, но не понасям някой да се подиграва с мен.
Та така за моя опит с тези мизерници от TTEC. :)


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Пазете се от глупаците Гергана, Марина и Георги Куманов. Изключително нагли и прости хора. Комплексирани. Работих там близо година и честно казано не съм работел на по-противно място с толкова ниско заплащане. Все още плащат по 400лв. Макс 450 ако онези нендеарталци от пейрол не са объркали нещо, а това им се случва на всяка заплата. Компютрите са от миналия век, столовете не стават за сядане. Криви, скърцат, бе - развалина. Редовно идват да ти пилят глупости на главата, които бямат нищо общо с реалността. Изискват някакви нереални неща от служителите си за някакъв мизерен бонус от 60лв (ако си на 8 часа), който така и не вземаш, защото qualitily-то не може да се покрие. Разговорите те лъжат, че се оценяват в София, а действително не е така и тоя смешен бонус го дават на техните си хора. Смях. Ваучери за храна и ДЗИ карти чак след шестия месец. Вече не остана кол център освен тях, които да ги предоставят тези неща след шестия месец. Другите фирми ти дават безплатна храна, пари за повишаване на квалификация, а тея с нендеарталските номера. Подиграват се с хората. Не препоръчвам на никой. Действително е имало хора, които са хероинови наркомани работили там. Бягайте с 300 в час.


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Кандидатствах там за някакъв проект, за който до последно не казаха какъв е. Едва ги намерих, наложи се да паркирам доста далече, като това обясни многото паркирани по булеварда коли. Преминах за интервюто през офиса, където цареше атмосфера на междучасие в училище - всички се надвикваха, но на различни езици. Работата, за която кандидатствах беше елементарна, само с български език. Интервюиращата беше млада госпожица, гледаше като наркоманка на хероин - с притворени очи, който е виждал, знае. Както и да е, по някаква причина единственият смислен въпрос, който ми зададе беше "що е туй мак адрес". Останах с впечатлението, че не разбра отговора. Обеща да се обади, независимо от резултата, като отговор естествено не дочаках.


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Хора, бъркате тази фирма с Телетек Истърн Юръп, бившата Софика. Тази фирма има подобно име, но не е същата.


бивш служител

-32 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-4
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-2
Натоварване
-5
Потенциал
-4
Местоположение
3
Колеги
-5
Работна среда
-5

Работила съм малко над или около 7 месеца в офиса в гр.Пловдив и като цяло текучеството е много високо, всяка седмица напускат голям брой служители които биват подменяни от други с промити на интервютата мозъци с празни обещания които никога не се случват. Лично кандидатствах за една позиция, а ме приеха на друга тъй като желаната от мен позиция за която кандидатствах бе заета, но се съгласих и реших да опитам. Работи се на компютри които са морално остарели музейни експонати на по 20 години, липсват каквито и да са периферни устройства, като много често се стига до там да тичате преди началото на смяната Ви да събирате мишки, клавиатури и слушалки за да сглобите работното си място, пълна мизерия като извадка от някой хумористичен комикс. Редовно Ви надвикват да си вършите работата по бързо, нищо че това не зависи от Вас. Нищо че го няма в длъжностната Ви характеристика ще Ви глобяват и за неща извън нея които откажете да правите, а глобите които ви натякват никак не са малки и не очаквайте допълнително заплащане ако въпреки това се съгласите. Ще ви унижават и ще Ви карат да ходите по рано на работното си място с около час, като следва да е достатъчно време да си подготвите работното си място за работа, по рано освободени или допълнително заплатени за това изгубено време няма да бъдете. Потенциала за развитие в фирмата е единствена привилегия за "избраните" които допадат на определени хора, всички други независимо от работните им способности биват игнорирани. Успелите да се задържат в фирмата са пълни позьори и лицемери, пред Вас едно а зад гърба Ви друго. Закъснявала съм с някакви секунди и отговорник смяна който беше тогава арматура и тапети момче, що не знае какво е баня или нокторезачка с завиден над моя маникюр ме унижи пред аудиторията как съм си била позволила да натоварвам другите. Дават Ви две почивки за които трябва да се молите да Ви бъдат дадени тъй като не може да излизате когато Вие решите, а понякога не Ви дават изобщо да си ги вземете. По обявите за работа изискват да имате висше образование, а по договор средно. Гонят се таргети от които следва да вземете някой лев отгоре, но изпълнители таргета Ви го завишават до невъзможна степен която няма как да достигнете. Натоварването минава всякакви разумни граници и въпреки това се приемат нови и нови таргети които трябва да гоните с цел усвояването на едни пари които с нищо не биха допринесли за увеличаването на вашите приблизително 450лв които ще взимате чисто в 99\100 от случайте. Лично смятам че съм се подвела с апетитните обяви които пускат в интернет, които също ми прави и впечатление че ги пускат по такъв начин който да прикрива огромната им нужда от нови кадри които рано или късно осъзнали грешката си напускат. Не се подвеждайте нищо хубаво и проспериращо няма да откриете лично за Вас в тази компания която не случайно си промени името, именно заради предишната си слава.


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Казаха ми, че трябвало да ходя по строежите да продавам ключове, контакти и видео камери. Офисите в страната им са замрели, бизнесът им никакви го няма.


бивш служител

-45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

За тези, които не знаят старото име на Телетек е Софика. В сайта има предостатъчно мнения за Софика. Прегледайте ги. Има посочени заплати.


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Поканиха ме на интервю по обява, която се оказа, че е пусната по един начин, а на практика позицията е коренно различна. Нямаше обяснение защо беше обявена позиция, за която на практика търсиха човек с значително по-ниска квалификация и опит. След уточнението вече не проявявах интерес към позицията, но все пак дамата реши, че трябва да изслушам едночасовия ѝ монолог от алабализми и общи приказки колко са велики като фирма. А най-нелепото беше, че след като ѝ казах, че в така оформилата се ситуация не проявявам интерес, тя започна трескаво да зачита CV- то ми и да пита ама аз дали съм отговарял на изискванията им, с какво образование съм бил, хахахахахахаха. Значи каниш някого на интервю и не знаеш кой си поканил и с какво CV е той, смях. След това разбрах, че и заплатите са твърди ниски и като цяло няма перспективи там.


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Може ли някой,който работи в момента за Teletech да сподели какви са заплатите ?

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?