Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Авенир Телеком ЕООД /img/frontend/nomap.png"

Авенир Телеком ЕООД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 130 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 51-60 от общо 130


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте!
Не разбирам защо всички сте седнали да се жалвате тук?! Аз вече не съм една от вас, но все пак не искам тази фирма да стане една от губещите заради хора, на които не им се работи. Как така нямате желание да работите??? Защо тогава мъчите и работата и вас, като стоите и бездействате в магазините, вместо да си запълните работният ден с хубави преживявания?! Комуникацията с клиентите е най-приятната част от вашата работа и ако за вас това не е така, значи не ставате за тая работа!
Кога за последно сте се вглеждали в клиентите ви? Кога за последно сте искали да разберете за какво точно е влязъл даден клиент; от какво се нуждае наистина и защо е избрал да влезе точно във вашия магазин? Кога сте се опитали да погледнете през очите на клиентите ви и да проумеете неговите желания и нужди?
Казвате, че ви карат непрекъснато да лъжете клиентите, но от собствен опит знам, че това няма как да стане, освен ако вие самите не приемете, че искате да ги излъжете! Няма кой да ви задължи да го направите! Всички знаете идеално, че карта на всяка цена е една отрицателна продажба, последствията от която не са никак розови. Така или иначе стоите по цял ден в магазините, поне се опитайте да овладеете продажбеният стил, да разберете защо даден клиент купува или не купува нещо или защо го отлага във времето, защото това умение е нещо, което ще ви остане за цял живот, а клиентите които ще разберете наистина ще останат лоялни клиенти на Глобул, на фирмата ви и на магазина ви. Разберете, че вашия основен работодател са клиентите ви и трябва да ги обгрижвате с внимание, за да продължавате да получавате заплатите си от Авенир!
Миналата седмица ми се наложи да посетя един магазин, в който има стари служители и учудването ми беше огромно, защото тези хора работеха по търговският сценанарий.... ей, хора, срещу вас има хора със същите потребности, като вас, със същото желание да бъдат обслужени внимателно, а не да ги изядат от вратата още, с притискане за покупка на каквото ли не! Поздравете клиента, но го оставете да се адаптира за минутка, за да разбере дали наистина това е неговия магазин. Не го почвайте от вратата защото ще избяга, а вие няма да продадете нищо! Вие не сте автоматични оператори, които да бълвате едно и също на всички клиенти, а сте консултанти, които да помагате на хората в избора им на едно или друго нещо!
Хубаво се замислете искате ли да работите тази работа и доколко можете да и се отдадете, защото ако ви липсва желание и не ви идва отвътре радостта от направената продажба, то вие винаги ще си намирате причини за неуспеха в Авенир, в регионалния или в управителя и винаги ще бъдете от губещата страна!
Пожелавам на всички ви успех!


шубе го/я е и не казва!

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Напълно съгласен съм с последното изказване. Не знам обаче защо трябва да стигнем дъното та да се усети ръководството, че тая жена не става за нищо. Може би не знаят какъв точно е метода и на работа защото не вярвам нарочно да искат да падат резултатите на магазините. Погледнато от друга страна обаче тя работи доста време в тази фирма и не мога да разбера кой какво видя в нея та я сложиха на пост за който тя няма нито знанията, нито уменията.
Аз също съм стар служител и знам какво правихме преди за да изпълним таргета си поне на 80% и въпреки че и аз съм писал тук отрицателни мнения за фирмата, след едно изказване тук от страна на Веселка(края на 2009г.) се замислих  и това доста ме стимулира да започна да се боря за някакви резултати. След няма и една година обаче видях че е напуснала и това ме обезсърчи много защото тя защитаваше управлението и политиката на фирмата все едно е една от тях и като напусна за мен беше повече от красноречиво, че тази фирма не може да оцени никой и нищо.
Вече не ми пука. Бачкам колкото да си взема заплатата на края на месеца, но както казват хората колкото ни се плаща, толкова работим. Слагат ни се глоби и за най-малкото, ние пък грам не се напъваме да работим:) Никой не знае Галина кога ще му даде молбата за напускане и затова никой не си дава зор да работи. Преди поне ни бяха сигурни работните места и всеки се напъваше да е с добри резултати та да не изхвърчи на улицата, сега обаче и добър да си и лош да си като консултант, няма никаква гаранция че няма да изхвърчиш. Не лижеш ли задника на тая регионална си вън! Тя дори няма никаква представа кой какво изпълнение има, а и изобщо не я грижа за магазините. Гледа да е угодила на г-н Петров и оттам нататък нищо не я интересува. Както е тръгнала в нейния регион ще се окаже че няма да има кой да работи и ще се наложи двамата с г-н Петров да си работят самички :)
Успех на всички които все още устискват на напъна, а на тези дето ще идват тепърва ще им кажа да стоят надалеч от фирмата когато чуят името на Галина Бадалска. Има други имена в фирмата за които си заслужава човек да се претрепе даже от работа, но не и това име. Съжалявам че попаднах под нейното ръководство и желанието ми за работа отиде по дяволите.


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Ей Дечко, не знам кой си ти, но предполагам че си представител от Пловдив център. Да не би да забравяш, че в Пловдив има и други магазини и има и хора в тях които също сме работили заедно с Весето? Кадърните хора в фирмата се броеха на пръсти и трима мога да ти ги изредя и в спящо състояние - Васко, Петър Пейчов и Весето, въпреки че по нейните думи такива са и Тодор Кюшелиев и Георги Сугарев, в което аз обаче не съм убедена защото не съм имала контакт с тях. Състезанието което се обявяваше негласно между Пазарджик и Пловдив стимулираше всички ни да даваме най-доброто от себе си и точно затова Пазарджик и Пловдив винаги бяхме на върха на пирамидата, но ако трябва да се погледне реално на нещата, то ще ти кажа че Пазарджик винаги са били по-добри от нас защото като се вземе предвид размера и населението на двата града, то реално ние не можехме да им стъпим и на малкия пръст на Пазарджиклии.
Няма смисъл да си говорим простотии - Весето разбиваше пазара на мобилни комуникации но на Галя това никак не и допадаше и затова се радва толкова много че Весето вече я няма. Я всички да си видим резултатите от миналите години и сегашните и всеки сам да си направи изводите и моля не излизайте с предтекста че е криза! Зарезил сме защото мениджъра ни е пълен резил!!!!!!!!!!!!!


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Гледам че се е развихрила голяма дилема тук относно Весела от Пазарджик, но мисля че вече е доста късно затова. Каквото и да си говорим тук всички идеално знаем че напускането на Весела беше една огромна грешка и фирмата като цяло доста загуби от това. Откакто съм на работа в тази фирма смених трима регионални, но за съжаление никой от тях нямаше компетентността на Весела. Единствено Милена Ковачева обаче признаваше професионализма на Весела и не знам за Пловдив, но навсякъде другаде беше раздала телефоният и номер за да звъним при каквито и да било проблеми за разрешаване. Не ми е известен случай в който тази жена да не е помогнала на някого. Аз лично много съжалявам че вече я няма! Много се надявах да стане регионална защото знаех от Милена, че колкото и да е твърдоглава и своенравна, тя прави всичко необходимо за да бъде изпълнен таргета на магазините и, при което никога не вкарвала нерви за това пред служителите си. Да, може би всичко щеше да е различно, ако тя беше се захванала с тая работа, но вече няма какво да го умуваме защото реалността е че имаме регионална, която от абсолютно нищо не разбира, не само от процедурите на Глобул, а изобщо от нищо, а и дори не иска да ни насочи към кого можем да се обърнем към евентуален проблем или въпроси от каквото и да било естество, а да не говорим пък че понятия като мотивиране и стимулиране на служителите са и абсолютно непознати, но затова пък за никого не е тайна че има много силен гръб зад себе си и най-добрият вариант ще е да си отидем, а не да живеем с надеждата че Весела може да се върне и да ни изтласка някъде нагоре и да започнем да ходим с кеф на работа :(
Аз също ще си подам молбата за напускане защото виждам, че няма смисъл да се трепя за хора, които не умеят да оценяват абсолютно нищо и се държат със служителите си като с роби които трябва да им изтърпяват всички капризи и крясъци!


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

:):):):):):):)
Дечко, много си зле да знаеш :)  Явно тази Галя те държи да си и говорител защото тя не може да се защити сама, ама поне вземи да го направиш като хората и преди всичко отиди за малко на училище та да се научиш поне да пишеш що годе грамотно :)
Колкото до това че тази твоя прекрасна регионална се радва че Веселка я няма, то ще ти кажа че никой не обича да има за подчинен някой по-умен от него, а така като гледам и дума за сравнение не може да става между двете :)


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Аз пък се радвам че Веселка вече я няма защото ми беше омръзнало да слушам как била взела едни от най-слабите магазини в България и ги е качила до върховете на класацията по изпълнение въпреки че била в малък град пълно с конкуренция покрай нея. никой не знае дали това е истина или просто ръководството така показваха нещата та да мачкат всички останали защото не можем да я стигнем. ако беше наистина толкова добра Галя нямаше да се радва и тя толкова че Веселка вече я няма защото да не забравяме все пак че и Галя беше управител и най вероятно и тя е слушала за нейно величество Веселка. Откакто Галя е регионален хубаво за Веселка не се е чуло в Пловдив и аз лично вече работя спокойно без да ми звучи непрекъснато в ушите името на Веселка и магазините и в Пазарджик.
Абе с две думи радвам се че регионалната е наш човек и вече има кой да защитава Пловдив а не вечно да ни хвърлят в състезание с Пазарджик. и на всички който са писали лошо за регионалната мога да кажа че нищо не разбирате от мениджари - Галя има какво да показва и си го показва не виждам нищо лошо в това а като не ви харесва как говори - ами не я слушайте бе.


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Почти винаги когато чета този форум се изумявам :)
Всъщност не знаех, че Веселка Рангелова вече не работи в тази фирма а по скоро си мислех че вече работи като регионален мениджър и това е поредното доказателство че тази фирма знае само как да губи!  Докато работех в нея обаче непрекъснато сравняваха работата ми с нейната и чак я мразех че не мога да се справя като нея. На всички сбирки на управителите нейните магазини бяха винаги в челната тройка и поне аз винаги се чувствах като най-големия некадърник въпреки че магазина ми не беше с лоши показатели за изпълнение. Може би липсата на личен контакт с нея поради отрицателните ми чувства ме накара да напусна вместо като някои мои колеги да и звъня непрекъснато за помощ. Сега си отчитам грешката, но вече е доста късно :) Тя наистина е перфекционистка и наистина се надявам хората с които е работила тя да са се научили да работят като нея и да знаят как да получават това което искат защото тя наистина знаеше как и с право името и винаги беше в устите на всички регионални.  Колкото и да я мразя, шапка и свалям! Ако имаше поне още двама като нея в тази фирма щяхте отдавна да сте задминали Германос по продажби, но щом вместо да се учите от нея сте я изтървали да си тръгне.....тежко и горко за фирмата....никога няма да се оправите и да стигнете до някакви върхове :)  В тази фирма явно остават и могат да се развиват само лентяите, русите дълги коси и безмозъчни същества! Голям смях сте!:):):)
И г-н Сугарев, ако все още сте вие изпълнителният директор де, с цялото ми уважение към вас защото вие сте наистина кадърен човек, наистина ли не виждате какво става с качествените ви служители и с фирмата ви като цяло???? Ходили ли сте скоро по магазините ви да видите какво става в тях и на какви хора давате заплати???? Защо наистина държите за регионални мениджъри жени които ходят по жартиери в магазините и ви излагат, а и наистина не могат да говорят правилно.....не че знаят какво да кажат, но специално тази регионална в Стара Загора е като извадена от някой бордей и никак не ви прави чест да представлява лицето на фирмата ви!
Направо УЖАС!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Всичко добро ви желая въпреки че се съмнявам че ще успеете с тази стратегия!


клиент

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте на всички!
Както каза Красимир, служител като Веселка няма, не е имало и никога няма да има и то не само в Интернити, а изобщо никъде!
Лично аз съм работила и към трите мобилни оператора, а също така и при два търговски представителя на Глобул - Офис1 и Германос. Имах щастието докато работих в Офис1 Веселка да ми е управител и въпреки че за малко не ме уволни дисциплинарно за нея мога да кажа само хубави думи - особено креативна, организирана, дисциплинирана, безкрайно компетентна личност, която не знаеше какво е загуба и не мисля, че някога ще си позволи да разбере смисъла на тази дума! И цялото това съкровище беше в ръцете на една фирма, която наистина по неразбираеми причини я изпусна.
Като гледам мненията тук и то по специално отрицателните мнения, мога да ви кажа само едно - ако имате за управител човек като Веселка тогава ще ходите винаги усмихнати на работа и с кеф ще изпълнявате и таргети и всичките си задължения защото повярвайте ми не знам дали има човек който толкова съвестно и себеотдаващо се да си върши работата, да помага всячески на служителите си и да успява така да лавира в всичко, че хем да защити реномето на фирмата работодятел в очите най-вече на служителите и, хем да защити интересите на служителите пред ръководните кадри. Повярвайте - НЯМА ТАКЪВ ЧОВЕК!
Като клиент на Интернити ще си остана такава защото поне е научила на нещо персонала си, вярно атмосферата в магазините не е същата без нея, но поне можеш да разчиташ на малко компетентност за разлика от всички други магазини в Пазарджик. и хора - това че няма стока в магазините не може да е единственото извинение за недостигнат таргет......намерете и идете на обучение при Веселка за да разберете как не стоката изпълнява таргета, а едно име и една компетентност в очите на клиентите!
Пожелавам на всички такъв управител и тогава никой няма да ходи на работа, а ще ходи на място на което ще се забавлява и на всичко отгоре ще получава пари за това :) при което ще са доволни всички - и служители и работодатели и няма да има вечно мрънкащи и недоволни служители!:)


шубе го/я е и не казва!

-26 точки

виж подробна оценка
Заплащане
2
Уважение
-4
Привилегии
-4
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
5
Работна среда
-5

ако бях послушала повечето коментари нямаше да почна.Мнението ми НИКОГА НЕ ЗАПОЧВАИТЕ ПРИ ТЯХ.И те карат само да ЛЪЖЕШ КЛИЕНТИТЕ и скандали ,скандали всеки ден едно и също  .МНОГО НЕКОРЕКТНА ФИРМА но колегите бяха супер


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравей Красимир! Сещам се кой си но по разбираеми причини не мога да си напиша името а и не мога да напиша тук телефония номер на Веселка но ако искаш ела до някой от магазините ни в Пазарджик и ще ти дадем информацията която те интересува.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?