Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Авенир Телеком ЕООД /img/frontend/nomap.png"

Авенир Телеком ЕООД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 130 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 41-50 от общо 130


клиент

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Видях много оплаквания в този сайт за фирмите от този браншц / фирмите продаващи телефони и услуги на мобилните оператори/. Но защо продавач- консултантите, а защо не и управителите от дадените магазини не се организирате и пуснете жалби / с водящ номер/ срещу тези регионални мениджъри. Като ги пуснете на значително на по-високо ниво в дадената фирма. Като си посочвате от какво се оплаквате: досаждащи и  чести обаждания, текстови съобщения и е-мейли; липсваща етика; държиви тон; недостижими /или трудно достижими таргети/- с което трудно си достигате дадено заплащане; ако Ви карат да  лъжете клиенти това се води не лоялна търговска практика - значи нарушавате закона за защита на потребителите- а този който Ви принуждава подлежи на санкции. Сами ако не си помогнете никой няма да Ви помогне, още по-вече от тук. Ако няма ефект не губете кураж, пратете същата жалба на някоя медия -БТВ ...., не лошо да си имате копие или снимка на жалбата. И нека дедения рег. мениджър който знае и умее толкова много го командироват в дадения Ваш магазин и да достигне дадения таргет / а и да го удвои/. Ако от горните написани варианти за жалване не се покрива с Вашите, пишете си това което е Ви е проблемно. И за честите безмислени обаждания също - като не лошо да сте конкретни с часове  т.н., ако има не добри е-майли ги копирайте и добавете към жалбата.


настоящ служител

-10 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
5
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Напълно съм съгласна с мнението на "Форум*" регионалната е трън в задника!Не спира да звъни да пише мейли и да заплашва с глоби и уволнение ако не й играеш по свирката!А камо ли да нямаш резултатии - чуваш се с нея 10 пъти повече отколкото с роднините си взети заедно на ден!Яко тормоз!Който е решил да кандидатства в тази фирма трябва или да има абонамент в аптеката за мента,глог и валериан или да може да издържи на психическия тормоз от г-жа Божкова!Иска яко резултати и да се лъже!А после не иска да има жалби!Е кажете ми как да лъжеш и междувременно да не се върне някой с жалба!Ако някой знае как става това да каже,защото аз не виждам!За всяко нещо трябва да й звъниш,а да не говориме за тъпите чек листи който се правят за оценка на служителите - чакайте аз съм на работа а не на училище че да ме изпитват!!!!Ако съм искала да ме изпитват щях да си продължа училището и да си кебича на дъската а не тук!Вие с какво мнение оставате!?


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте ,работя във фирмата вече над една година!искам да кажа на всеки един човек решил да кандидатства за отдел продажби в магазин да си помисли много добре,дали е готов на ежедневен тормоз,напъване за карти,домашни телефони и всякакви други продажби!Но дори и да се съгласиш да правиш това без проблеми и да даваш рзултати на фирмата, с цената на лъгане на клиети(дори това те пита регионалната мениджерка на интервюто- "Можеш ли да прикриваш някои неща от клиетите?") накрая пак никой не е благодарен какво правиш!!!От 6месеца съм отговорник в един от магазините в град София и чакам регионалния ми мениджер да ме преназначи,но не само че не го направи,а през тези 6месеца аз давах всичко от себе си и от къде ли не виках клиенти,за да им предлагам ужасно неизгодните програми на Глобул,тормозих колежките си в магазина,за да не изоставаме от измисления таргет на Ирина Божкова,а и накрая ми изпрати в магазина управител,който е бил по майчинство  над 2години.Не че момичето ми е виновно за нещо,напротив тя си има право по закон,но е несправедливо спямо мен и хвъления ми труд,нерви,телефонни разговори с магазина всеки един ден и будене от неграмотни служителки,които не могат и едно обяснение да напишат без някой да им го диктува.А сега дори нямам право да се върна в някой магазин,който не ми е на час и половина от дома като консултант,а трябва да чакам благоволението на Регионалната.На спора ми,че на интервюто ми е било казано,че работното място ще ми бъде удобно и близо до дома,Г-жа Божкова ми отговори,че тогавашната служителка,провела ми интервюто не работи вече във фирмата и че ако имам някакви такива претенции,да отида да се разбера с нея!!!Това съм обедена,че не съм само аз а има и други такива служители!
Хора,ако мислите да започвате работа в тази фирма трява  да се заредите със страшно здрави нерви и да сте готови на яко лъгане,тъй като от дистрибутора на Глобул Авенир Телеком това искат и е достатъчно,за да си запазиш работното място!!!
Мога само за един човек от тази фирма да кажа добра дума и това е Стоян Илиев-регионалния мениджер на Перник.Винаги се отзовава на каквото и да било,дори да не е магазин от неговия регион.


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

и на вас скъпи клиенти казвам НЕ ВЯРВАЙТЕ НА НИТО ЕДНА ДУМА НА СЛУЖИТЕЛИТЕ на Internity, абсолютно всичко е лъжа и манипулация да ви вземат парите. седят пред тебе и те гледат и те лъжат все едно си изпаднал от марс, това им е единствената цел, нищо че плащате сметки от по 100лв, ако може да ви набутат с още 1000 ще са най-доволни. точно това пише в инстукциите за обучение, че трябва да говориш за безплатни неща, а всъщност няма нищо безплатно и да омайваш клиента по всевъзможен начин! всеки магазин има таргет които трябва да изпълни иначе няма да вземеш пари! Те работят единствено за себе си за никой друг!


бивш служител

-16 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
-3
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
-3
Работна среда
0

направо ужас, никакво обучение всички се държът все едно си невидим и никой нищо не ти обяснява и не ти казва. съжалявам че си изгубих времето. само трябва да се чудиш как да излъжеш клиентите да се набутат с договор. казаха ми да обяснявам за програмите само на тези които се вижда че разбират, иначе трябва да лъжеш и да мажеш по всевъзможни начини. а клинтите вдигат такива скандали че направо умираш от срам... като се чудех дали да оставам, управителя ми каза че желаещи да работят има "бол" и никой нямал да ме чака, просто все едно си един от клинтите им, ако нямат фаида от тебе не им трябваш. никаква политика, все едно си на пазара. и 10 дни се "обучаваш"(самообучаваш) без договор и без заплащане. много внимавайте с тия хора. служителите викат по клиентите като по магарета, все едно не им зависи заплатата от тях.


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте, вчера ми беше последния работен ден в internity. Понеже уча и се мъчех да съчетая работата с ходенето ми на лекции, които са в Свищов. Но уви не ми се получи тъй като ми струва прекалено скъпо да ходя сутринта с кола за упражнение и да се връщам за втора смяна. Но тъй като нямаше друг начин го правех. На 12.10 казах на управителката ни че няма как да работя и да ходя до Свищов понеже заплатата ми замина само по пътищата. Но понеже имахме 3-ма обучаващи се и ако аз бях напуснала веднага тя трябваше да работи без почивка по цял ден....И тя ме помоли да остана, аз естествено се съгласих, понеже сме работили 3 месеца заедно и си я уважавам и ми се стори тъпо да я зарежа когато има нужда от мен. Съответно се съгласих да остана до 3.11. И на 1.11 виждам баланса на карта си, който е 250 лв. ПОЛУДЯХ! Как може да се подиграват така с служителите си?! Обадих се аз на управителката да я попитам защо е така, а тя с най-голямата си наглост ми заяви,че ми е правила компромиси аз да ходя на лекции и че не тя определя заплатите... Заявих и че ако съм знаела че ще получа това като е нямало да остана до края, а тя ми заяви" АМИ НЕЗНАМ,АКО ВСЕКИ ЗНАЕШЕ КАКВО ЩЕ СЕ СЛУЧИ НЯМАШЕ ДА ПОСТЪПВА ПО ОПРЕДЕЛЕНИ НАЧИНИ!И ЧЕ БИЛО ПОЛИТИКА НА ФИРМАТА ДА НЕ ИЗПЛАЩА БОНУСИТЕ НА НАПУСКАЩИТЕ!" Според вас това нормално ли е да си си изработил нещо, а да не го получиш?!нКрайно съм разочерована от тази фирма и се надявам след като прочетете това да си вземете поука и ако решите да напускате да е на 1-ви след като сте взели заплата!!!!


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Какво да се каже?! За съжаление вече навсякъде са такива, не само във Видин :(  Няма вече качествени кадри за управители и продавач-консултанти!!!!! Слагат се само малоумници защото не им знаят много устите когато някой от ръководството им каже нещо!
Не вярвам да не могат да ти поръчат телефона, но както Веселка каза вече в тази фирма хората не умеят да комуникират правилно с клиентите и с хората от офиса!
Какво може да се очаква от служители с управители на по 20 години???!!! .....да не говорим пък за регионални на толкова :)
СМЯХ! СМЯХ! .....и пак СМЯХ!!!!!!


клиент

-4 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
-4
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Какво ще кажете за служителките във град Видин? Исках да си  купя телефон с карта, телефона го нямаха наличен. Исках да го поръчам и едната служителка- Илонка май беше ми казва НЕЕЕЕЕЕЕЕЕ. ОК> Искам да го поръчам. Тя пак- Казах НЕЕЕЕЕЕ. Добре зашо-  тя ме погледна тъпо  ми каза Вече каах нееееееее. Добре а да сио платя сметката- Отново не. Компютъра ми не работи. Другата Гергана ли нещо такова още не знае за какво е в оня магазин. Абе ужас. Преди да го преместят в Кауфланд имаше едно момче и едно момиче дето бяха мн точни и винаги усмихнати.


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравей, Димитър!
Ще ти отговоря на въпросите, въпреки че не мисля, че тук е подходящото място за подобно обяснение.
Търговският сценарий е хубаво нещо, но когато трябва да се обучат нови служители, просто той е неразделна част от работата ви, но служи само като насочваща основа за продажба. Според мен е недопустимо хора, работещи над 6 месеца в бранша да ползват единствено търговския сценарий за продажба и ако трябва да бъда честна, аз лично никога не съм го ползвала, но никой не ме е наказал заради това.
Работата на представителя от Глобул е да ви задължи да го ползвате защото си мисли, че така ви помага и ще са ви по-добри резултатите, но реално вие работите с клиентите, те са пред вас и вие ги виждате и усещате, виждате настроението им, мимиките и жестовете им, което в повечето случаи достатъчно красноречиво говори дали те искат или не искат нещо, дали изобщо са съгласни с това което им предлагате според направеното с профилиращия чек. В повечето случаи клиента няма представа, дали това с което се е съгласил отговаря на това което иска, вие сте хората които трябва да определите с абсолютна точност от какво има нужда този човек, а това става с непринуден разговор с клиента, в зависимост от предразположението му за такъв. Отделяйте повече време на клиентите си, но направете качествена продажба!
И понеже знам на кого отговарям в момента, ще ти кажа че нямаш право да казваш, че няма какво да предложите на клиентите си при наличие на 8-9 телефона в магазина ви!
Преди време работих към една друга фирма, на която една година се наложи да оставят магазините си на Коледа единствено и само с Nokia 1200 на витрините си и точно тогава продажбите бяха най-добри, защото се стремяхме да продадем цялото налично количество. Не е важно какво продаваш, а как го продаваш! С 8-9 телефона, не смей да ми казваш, че няма какво да предложиш на клиентите! На 70% от хората е нужно единствено телефона да има зелена и червена слушалка и да е издръжлива батерията, въпреки че в момента на покупката тези хора си мислят, че искат нещо по-хубаво. Ако успееш да им разясниш какво реално е тяхното желание, а не заблудата за такова, то ще успееш да продадеш и най-стария си телефон в магазина, при което ще изпълниш поне 40% от таргета си с телефони от най-нисък клас, 50% с телефони от среден клас и останалите 10% ще дойдат от самостоятелни карти. Ако умееш да комуникираш правилно и със служителите в офиса, които да ти подсигурят и висок клас телефони, които обаче да продадеш много бързо, а не да залежават като непродаваеми в магазина ти, спокойно можеш да изпълниш таргета си над 100%. Проблема ви е, че не разбирате, че високия клас телефони струва много скъпо на фирмата, а цената им пада ужасно бързо и ако те не бъдат продадени светкавично по магазините, фирмата губи много. Няма да споменавам магазини, които преди непрекъснато искаха висок клас телефони, а в същото време нямаха никакви продажби на такива. Ако поръчаш нещо, то трябва преди това да си на 120% сигурен, че ще го продадеш веднага, иначе съгласи се, че никой няма да рискува да ти го прати и после да започне едно прехвърляне по магазините, цялото това нещо което е свързано с разходи, за които вие изобщо не се замисляте даже.
Колкото до това, че регионалния ви мениджър иска карта на всяка цена......е, това не го разбирам и затова няма изобщо да го коментирам......все пак не забравяйте, че отрицателните продажби са в минус на магазина, а не на регионалния мениджър, така че хубаво си правете сметка дали си заслужава да се прави изобщо такава карта! Лично аз не толерирам подобно нещо, защото влияе зле на магазина, на региона, на фирмата и най-вече влияе зле върху реномето на фирмата и служителите и в очите на клиентите!


шубе го/я е и не казва!

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Веси, права си за всичко но няма начин да бъдем консултанти защото и регионалната и представителя от Глобул държат да работим по този сценарии. Ние няма как да разберем какво иска клиента защото в тъпия сценарии няма такова нещо. Трябва единствено да профилираме клиента по техните изисквания което в повечето случаи изобщо не отговаря на това което клиента наистина иска и после идва да ни навре договора някъде и скандалите са ужасни. Мислиш ли че не ни е писнало от подобни изисквания които по никакъв начин не ни помагат в работата. Как по дяволите да разберем кой клиент от какво се нуждае като никой не ни дава свободата да направим това? С 8-9 телефона сме в целия магазин и няма какво да предложим на клиентите а в същото време регионалната иска от нас карти и то карти на всяка цена които после ни излизат през носа!

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?