Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Тони Бад ООД /img/frontend/nomap.png"

Тони Бад ООД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 63 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 21-30 от общо 63


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте,някой знае ли какво представлява анкетната карта която се попълва.Изпратиха ми меил другата семица да отида да я попълня и се интересувам дали има смисъл.


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте, другата седмица съм поканен на интервю във въпросната фирма.Интересува ме в какво се изразяват задълженията ми на асистент продуктов мениджър и какво е заплащането.В смисъл ако наистина става въпорс за обикновен продавач просто няма смисъл.Благодаря предварително:)


кандидат за работа

-29 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-3
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
0
Колеги
-2
Работна среда
1

Дойде време и за моя коментар.Не вярвах на мненията написани тук,но днес се убедих,че всичко е вярно.
Историята ми накратко: 3 интервюта-за всяко-изчакване по 1 час и промиване на мозъци още толкова. Преди седмица бях одобрена,а днес трябваше да започна,нищо,че "позицията малко се размивала" и трябвало да работя в склада -вместо като "асистент продуктов мениджър".
Лятото се дават дежурства две съботи.Работното време от 8 и 30 до 17 и 30-обедна почивка от 12 до 12 и 30.Междинни почивки-от 10 до 10 и 10 и следобедна от 15 до 15 и 10. Г-жооооо-май сте си точно като в университета-та даже и по-зле.
Изчакаха да напусна и ми казаха,че не съм достатъчно мотивирана- браво г-н "управител"- добър нюх-ами да-няма да работя за кирливите ви  600 лв най-малкото,защото колата ми е Мерцедес и тая мизерна заплатичка дори горивото няма да покрие-  уважаеми шефове нямате идея какви смешници сте. Между другото Ангелов днес каза,че щял да плати 100 лв на bgrabotodatel за реклама-било много лесно. Нима?!
А ето и основната идея-търсят квалифицирани хора за продавачи-карат ги да напускат,за да нямат избор и преди да подпишат договора им казват,че ще работят в магазин.ХАХА-само,че при мене няма как да се получи,защото молбата ми за напускане не беше приета и аз си имам работа,нищо,че някои хора си помислиха,че са ме прецакали...
Е,ако някой все още иска да изгуби настоящата си работа и да остане  на борсата-нека пробва там-те са специалисти в тази област.


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Чудесно е, че има клиенти доволно от въпросната фирма. Нека пазаруват и си движат бизнеса. Но не е тяхна работа да коментират отношения с който не са запознати. Не лош опит да се вдигне реномето на фирма, на която кризата се отрази много. Възможно е това да е клиент, въпреки че кометара е малко изкуствен, по-скоро написан от приближени на фирмата, пък защо не и самите шефове. По съм склонен да мисля, че пак са пуснали обява и гледат да си изчистят реномето.


клиент

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Стар клиент на ТБ съм.Винаги съм бил доволен от контактуването ми с тях,както и от условията.Е винаги може да се търси и повече,но за БГ мисля че са добре развиваща се фирма.Така се случи че повече от 5 години не бях ходил там.Реорганизирах си бизнеса.Вчера обаче отидох,хем да си възстановя контакта, хем да напазарувам за ремонта който съм захванал.Честно казано мислех че ще ме отсвирят но каква изненада когато пристигнах.Посрещна ме един млад и приветлив колектив/нищо че беше събота/които с отзивчивостта си ме зарадва.Седнах като бял човек /със студена кока кола в ръка/ да разгледам каталозите, да избирам, да разглеждам.Аз самия трудно бих се изтраял но младежите от офиса не ме оставиха и минута сам като постоянно се консултирах с тях кое би бжило подходящо за съответното помещение.
В асортимента също намерих доста голямо развитие.
В карина сметка свърших това за което бях отишъл.
Пиша всичко това,защото се учудвам на писанията публикувани тук.Да, винаги има недоволни,но на тях това им е мисленето - на СЛУЖИТЕЛИ. Такива хора ги интересува само заплащането и работното време.А не си задават въпроса, абе аз заслужавам ли това което получавам.Защото за да намериш напред,трябва да си хвърлил назад.Пък тогава да имаш претенции.
Ще си позволя един съвет към всички който търсят мнение в тези форуми.Когато решите да кандидатствате за работа, помислете дали бихте били полезни и дали ще допринесете за развитието на фирмата,която и да е тя.Няма собственик на фирма който да толерира некадърност и да рискува парите си заради некомпетентноста на някой си.И ако си отговорите положително на въпросите то тичайте на интервю,в противен случай хич и не си правете труда да излизате от хралупката си.
Пиша всичко това защото аз самият минах от отбора на собствениците на бизнес в този на наемниците и виждам какво е отношениет на собственика на компанията където работя сега към мен и към останалите.Коренно различно.Но дори и наемник не промених начина си на мислене и виждам за какво става дума.
Така че ДЕРЗАЙТЕ и работете с главите си. А другото/кинтите/ ще дойдат когато ви видят  на какво сте способни. УСПЕХ


шубе го/я е и не казва!

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

НАБЛЮДАТЕЛ, напиши си името за да знае „кандидат” на кого може да разчита. Личи че си вътрешен , а не страничен наблюдател.”Кандидат “ –ти се пробвай. Виждаш че има хора които са си намерили своето място в тази фирма , но знай : където има дим то значи, че има и огън. Това е и жезнен опит все пак.


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

До НАБЛЮДАТЕЛ!!!
Скъпа/и "НАБЛЮДАТЕЛ",
Разбирам желанието ти да оправдаеш непоносимата обстановка за работа в Тони Бад,но вярвай ми едва ли ще успееш! Всеки знае какви усилия коства на нормалния човек,като теб  да остане там и тези любезни и мили думи на никого няма да помогнат,защото сами ще се убедят колко невярни са те за съжаление в момента, в който започнат работа там и минат месец-два.
 Сама знаеш,че там управлява не г-н Ангелов..................а съпругата му за съжаление.Ако трябваше да се работи с него,както е редно/все пак той е управител/,то нямаше да има проблеми и нямаше да го има този сайт и тези откровения,от хора опарили се жестоко от комплексираната му съпруга.Пределно ясно е,че навсякъде има несъответствия между управата и служителите и между колеги,но тук става дума за нелепото,мизерно и недопустимо отношение на г-жа.........към честните хора,желаещи що-годе нормална среда за общуване.Все пак живеем в 21 век и подобно отношение е недупостимо,да не кажа подсъдимо.Нали самата управа е от модерно мислещи и реалисти хора?Ето за това говорим тук-за унизението,на което подлагат хората там,а не сме се хванали да издребняваме за "проблемчета",които има във всяка една фирма.
Просто трябва да се обърне внимание на човешкото отношенив към подчинените от страна на шефовете,за да могат и те да дадат всичко от себе си, във възложената им работа и така всички ще спечелят!
Само един вапрос ще задам за финал-защо такава голяма бройка служители напускат за кратко време,след като според теб "всичко е наред" и си заслужава да се работи там?Навсякъде напуска персонал,но  Тони Бад води каласацията,особено сега във времена на криза.
Отговори си на този въпрос......и със сигурност ще се засрамиш от мнението,което си написала по-долу!!! 
 


представител на управлението

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Мили хора!От доста време следя мненията и обмислям дали да се включа в полемиката.Прецених,че все пак това,което имам да кажа може да е от полза за вас,защото инъче говоренето няма смисъл.Ще се обърна първо към тези,които искат да кандидатстват във фирмата:Заслужава си!Ако сте здравомислещ човек,който знае интереса си,ако сте позитивна личност,ако вярвате,че успеха идва постепенно с бавни,но сигурни крачки,ако умеете да отстоявате позиция,когато сте прав и да признавате когато допуснете грешка,ако умеете да поставяте екипа над собственото си его,то тогава вие ще се впишете в него.В този случай си заслужава.Условията не са идеални,но къде ли са.Важното е,че добрите страни са повече и всички заедно си "изкарваме хляба" в една добра атмосфера.Обикновено хората,които са недоволни от фирмата обвиняват изпълнителния директор за неудачите си.Да,той управлява със здрава ръка,но така трябва.Да,той си  изпуска нервите понякога,но кой не го прави.Просто има хора,които не знаят как да се защитят в такива случаи,не знаят,че всеки спор може да се разреши в диалог ако не веднага,то след време.Има комплексирани хора,които се взимат за "нарочени" и сами си подписват оставката.Освен всичко останало тази фирма е създадена от нула от едно семейство и е нормално те да смятат своето виждане за бизнеса си за правилно,защото резултатите го показват.Нормално е да искат да контролират нещата,защото фирмата е тяхна собственост и е проекта на живота им,предполагам.Мисля,че всеки на тяхно място би пазил проекта си и би го развивал по собствен план.                                     Сега искам да се обърна към тези,които се считат за онеправдани,обидени,наранени и недооценени с единствената цел да им помогна.Причините за вашите неудачи се крият в самите вас.В начина,по който възприемате света около себе си.В начина,по който възприемате отношенията си с хората.Коренът на комплексите ви се крие във възпитанието,което сте получили от вашите родители и примера,който са ви дали.Можете да си помогнете като се опитате да опознаете себе си,като промените нагласата си към света и хората.Потърсете позитивното в живота,погледнете от друг ъгъл на неудачите.Усмихвайте се на околните,колкото и да ви е трудно,защото те ще ви отвърнат със същото.Ако не можете сами се обърнете към психолог и това е сериозно.В противен случай следват депреси,неврози и други гадости,които могат да застрашат живота ви.Истинският лек за болките ви,обаче е Този Когото често хората отхвърлят- Исус Христос.Успех!!!                                                                                                


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

 Ох, сега бяха пуснали обява за Младши продуктов мениджър, и като прочетох тук за какво става въпрос просто се ужасих, меко мазано. По-гадни неща не съм чела за дадена фирма, честно. Не знам управителите дали следят този сайт, но ако не го следят, то трябва да започнат. И да си вадят съответните изводи. И без това това е първият резултат от търсенето за ТБ, мисля, че трябва да се замислят какво не им е наред. Наистина вече имам едно на ум за тази фирма, и определено бих се замислила дали да имам отношения с тях. Имах известни надежди за позицията, но май съм по-скоро скептично настроена, а така ако ми започнат взаимоотношенията- мерси. Мисля, че ТБ трябва сериозно да се замислят за имиджа си и да положат усилия да се развият в добра посока, защото ако са коректни с работниците си, то и работниците им ще са коректни с тях. Така никой за никой не работи.
Благодаря, че го има този сайт, и че хората си споделят впечатленията, за мен са много полезни. Това определено ми помага да си извадя някои изводи и да си имам едно на ум.


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравей "Кандидат",
Ако се зачетеш по-внимателно в написаните по-долу отзиви.............сам ще си отговориш на вапроса.Аз мога само да ти кажа,че ако имаш излишни нерви и си мазохист-тогава направо почвай работа там.Парите ще си получаваш с голям зор между 1 и 15 число на месеца евентуално,уважението се изразява в обиди,които започват след около месец,отпуската е 5 дни годишно и като я вземеш,те гледат на кръв 1 месец поне след това,половината колеги  са подмолни и интриганти до крайност,повече от половин година се работи и в събота,но това ще го научиш в последствие,ако закъснееш и 1 минута сутрин-си набелязан вече за изгонване по натам,но ако останеш след работа..........никой не забелязва.
Има ли смисъл да разказвам още.............дълго е и е още-по лошо,така че спирам до тук.Просто върни една страница назад и се информирай подробно.
Все пак ти пожелавам успех.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?