Подробна оценка от Даниела
хора,не разбрахте ли,че те само си украсяват обявите-всъщност те търсят едно и също през цялото време-продавачи!
Подробна оценка от :S
Хаха!
Стелияна изобщо не става въпрос за "Управител", а за "продавач-консултант". Може да се разходиш до 2-та магазина и да видиш по колко човека работят там в момента. И да, ако някой напусне и останеш сама в магазина автоматично ставаш управител и управляваш... СЕБЕ СИ!, защото шанса да назначат човек, до няколко месеца е минимален. От теб няма да се изисква да управляваш персонал, а да ПРОДАВАШ.
След този пост не мисля, че ще те одобрят. 100% четат тук.
Подробна оценка от Стелияна Готева
Кандидатствах и съм поканена на интервю. Става дума за "Управител" на магазин "Тапетия". След всичко изчетено незнам и точни какво искам да Ви попитам. Моля Ви кажете "Управител" наименуванието на подлизуркото на шефката ли е? Всички хора мен ли ще мразят? Аз ли ще трябва да се карам с хората там, вместо нея? Какво е раб. време? Знам ли - разяснете малко. Моля Ви! На интервю трябва да отида до 03.12.2010г.
Помогнете!
Подробна оценка от кандидат
Kъм ЦД: защо след като се възмущавате от това отношение не му дадем гласност всички заедно?! Аз вече сигнализирах дори и в телевизията,но естествено не могат да обърнат внимание на случая с конфиденциалността ,ако само аз се оплаквам! Тези са големи мизерници и трябва да си получат заслуженото,но докато всеки си мълчи , те ще си събират информация за нас,а ние за тях няма да знаем нищо и знае ли човек един ден какво може да ни се случи
Подробна оценка от цд
Наистина кризата се отразява зле на някои а на други още по-зле...
И защо са нужни няколко анкети, едни и същи въпроси и всякакви лични и още по-лични данни за да кандисатстваш просто за някаква си там позиция? Като какви се изживяват тези хора и за какви се мислят? А в замяна на това какво предлагат?...Недопустимо е да разпитваш някого /макар и чрез анкетен лист / какви заплати е получавал преди и още по-преди.Какво работи съпругът ти и дали работи, колко деца имаш и т.н. А човека срещу теб даже не благоволява да се представи. Кой е той, каква позиция заема или да даде информация за фирмата или за обявената позиция към която си проявил интерес и кандидатстваш. Всичко тъне в анонимност - но за теб искат информация до девето коляно. Моето мнение - парвенющина българска. Недостойни хора с непрофесионален подход и наистина- честито на тези които НЕ работят там.
Подробна оценка от клиент -магазин
Аз съм поскоро клиент на другата фирма на въпросния управител-Ангелов.Магазините ТАПЕТИЯ бяха чудесни магазини за пазаруване.Винаги те предразполагаха да се чувстваш прекрасно,персонала беше винаги усмихнат знаеше какво предлага и как да го предлага.С две думи просто с удоволствие да пазаруваш.Какво беше моето разочарование като савсем скоро отидох до маг.на бул.Мадрид-нямаше и помен от всичко това.От предишния персонал нямаше и помен посрешна ме едно уплашено момиче което незнаеше защо е там,а самия магазин преличаше на месарски магазин наредени едни ролки с тапети като салами на рафтовете не можеш нищо да избереш.Искам д апопитам въпросния управител защо позволява да падне толкова рейтинга на магазина?Наистина съжалявм но отидох в друга фирма да си избера тапети.Наистина направих компромис с качеството за сметка на обслужването.Замислете се г-н Ангелов дали аз съм единствената клиентка избрала друга фирма
Подробна оценка от Венцислав Николов
Относно прочетеното по горе, мога да кажа че такова отношение с работници е имало през робовладелческия срои.Като работодател не одобрявм подобно поведение на властимащите, спрямо наетия за работа персонал.Смятам да корегирам намеренията си да бъда клиент на тази фирма ,като се насоча към тяхна конкурентна фирма.Ако знаете такива моля посочете адреси за контакти.
Подробна оценка от някой
Ето това е проблема Silvy...отиваме-даваме каква ли не информация за нас,а жената дори не се представя,че е съпругата на шефа-дори името не си казва.Пълен абсурд... момичето,което отаря вратата-Гери-милата тя е толкова отегчена от живота,че няма как да не е начумерена. И нарая позицията не отговаря на "асистент продуктов мениджър-ключови клиенти". Другият път да я доокрасят още малко-например:"асистент продуктов мениджър-ключови клиенти-продавач консултант" :-) ,а и да смъкнат малко заплатата,че хората няма как да я изхарчат
Подробна оценка от Silvy
Относно въпросната анкетна карта- днес ходих, "в удобно за Вас време"между 14-16 ч, сигурно се събрахме повече от 10 души да чакаме въпросното попълване, което както каза господина не е нищо особено- преразказваш CV-то, това е пълна загуба на време, аз затова съм си го изпратила, плюс това имаше и въпросник, преди самото кандидатстване през jobs.bg. Както и да е, въпросната дама, която след това те приема нито се представи, нито пък предостави някаква информация за позицията. В анкетната карта имаше въпроси от рода на причини за напускане,работодатели, образование,семейно положение, деца и т.н. защо избрахте да кандидатствате при нас и подобни, и въпросната очаквана стартова заплата ?! Ако наистина става въпрос за 600 лв не си струва. Момичето, което отваря вратата е някакво начумерено, въобще уж е спокойно като работна среда, но има някакво напрежение ! Много се колебаех дали да отида, реших да видя за какво става въпрос все пак.Щели да се обадят ако те одобрят за следващо интервю. Това беше. Май ми изгубиха времето.
Подробна оценка от излъган
Към Димитър Стоянов: с мен се изгавриха жестоко относно позицията,която се размивала малко,но ако не ми вярваш(което е нормално) отиди на интервю. Така излъганите ще станем повече и дай Боже да ги сложим по местата. Подготви се да решаваш периметър на равностранен триъгълник и лице. Също и проценти. Трябва да пишеш на английски няколко реда. Помисли,ако имаш вълшебна пръчка какво би променил в себе си...заплатата е 600 лв,така че не искай повече(поне засега).
Към stef: анкетната карта не е нищо особено-просо автобиография-но тя е ключ към другите 3 интервюта