Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Профилинк /img/frontend/nomap.png"

Профилинк

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 51 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 21-30 от общо 51


бивш служител

10 точки

виж подробна оценка
Заплащане
2
Уважение
2
Привилегии
1
Фирмена сигурност
-4
Натоварване
2
Потенциал
-2
Местоположение
3
Колеги
3
Работна среда
3

Здравейте,

Искрено се учудих като видях, че фирма с толкова дълга история има толкова неорганизирана структура. Изключително неприятно е, независимо на каква длъжност си, да не знаеш кога ще получиш заработените си пари. Датите на обявяване стават 2-3 дена преди да се раздадат парите. Нямаш точно число за аванс, заплата или изравняване. Надяваш се просто да си ги получиш. Толкова сложна и сбъркана система на заплащане за първи път виждам.
След като напуснеш, след около два месеца си получаваш остатъчните пари, ако си упорит и нахален. И когато се явиш да си ги получиш (когато си успял да си вземеш почивен ден от настоящата ти работа) те посрещат с язвително заяждане и сарказъм.
Рабботниците, и стари и нови, са отзитчиви хора, самото производство са като човеци са добри и се опитват да си пазят кадрите. Там обаче, като повечето български фирми, администрацията и управлението е под всякаква критика. Дори не искам да хабя думи, за да изреждам куцото, всеки работник и служител е бил свидетел на подобна администрация.

За бъдещите служители и работници, не ви съветвам директно да се отказвате, месец-два ще са ви достатъчни (в зависимост от позицията), за да ви стане ясно какво се случва.


настоящ служител

12 точки

виж подробна оценка
Заплащане
2
Уважение
2
Привилегии
-1
Фирмена сигурност
1
Натоварване
-3
Потенциал
5
Местоположение
1
Колеги
2
Работна среда
3

Провокиран от всички негати изписани до тук, ще си позволя да изкажа едно малко по-различно мнение по темата. Фирма Профилинк е една типична българска фирма с всички предимства и недостатъци, произтичащи от това. И тъй като за недостатъците е изписано много, аз ще наблегна на позитивните неща:
1. Трудов договор - сключва се още в деня на постъпване, стига да си си набавил целия набор от необходими документи, като медицински, свидетелства за съдимост и прочие.
2. Условията на работа за администрацията са уникални - просторни и модерно оборудвани офиси. Никакъв оупън спейс с безкрайно крещящи по телефона колеги. От 2 до 6 човека в стая.
3. Условията за работа в производството също не са лоши. Цехът е ремонтиран, чист и подреден. Нещо, което може да се види в малко български фирми. Работи се с нови и модерни машини, а не със 100 годишни анахронизми. Единствения проблем е жегата през лятото. В цеха наистина е доста горещо, но не и непоносимо. За хората има осигурени съблекални с бани с топла вода.
4. Има възможност за развитие. В производството има много началници, които са започнали работа като опаковчици или оператори. Който има образование, желание за работа и мозък в главата, може да се развие във фирмата.
5. Фирмата предлага известна сигурност, която може да предложи всяка фирма с над 500 души. Момчетата, които се вземат за лятото сезонно се предупреждават, че работата е сезонна. На доста места лъжат че работата е постоянна, а като дойде зимата - изненада. Тук ти казват истината от първия ден.
6. Заплатата. Заплатата се плаща със закъснение, но като устискаш първите два месеца, след това се плаща редовно - в началото на месеца заплата около 5-10, и аванс около 20ти. А като напуснеш , продължаваш да взимаш още 2 месеца заплата.
7. От тази година се дават и ваучери за храна. И се дават наистина, а не за сметка на заплатата.


бивш служител

-26 точки

виж подробна оценка
Заплащане
1
Уважение
-5
Привилегии
-1
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-4
Местоположение
3
Колеги
-5
Работна среда
-5

Не ви препоръчвам да започвате работа към тази фирма! Отношението е лошо, това е фирма, в която интригантите и подмазвачите са на почит! Не се дава шанс за реализация, работодателя е изключително некоректен а и на всичкото отгоре напуснете ли няма да си получите парите!


шубе го/я е и не казва!

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте
още в началото искам да кажа, че нямам намерение да вземам страна в спора добра ли е или не е фирма Профилинк, тъй като не познавам фирмата, нито съм имал нещо общо с нея. Просто прочетох няколко от последните мнения и имам един въпрос към господата Николов, Танева и Митко... Та въпросът ми към тях е: Как може да казвате, че това е съвременна фирма, носител на прогреса и не знам си какви още неща при положение, че болшинството от мненията са че заплатите се дават със закъснение, осигуровките са на минималната заплата, някакви селяндури началници викат и крещят по хората, налагат се глоби, което е абсолютно незаконно, има разминаване между обещания и действителност и т.н. Да! Всеки има право на мнение, но явно някои са много заблудени, но те си знаят защо... Жалкото е, че докато има хора като вас, които с мненията си поощряват българските работодатели да се държат по този начин, те никога няма да станат като западните - да уважават хората и държавата. Не може да се мисли, че с един паркинг или една добра инфраструктура и до там свършват задълженията на работодателя. До там ли стига ценностната ви система? И още един въпрос - ако работниците ги глобяват, защото нарушават някакви праила и норми, т.е. не си изпълняват добре задълженията, то кой наказва и глобява Профилинк затова, че лъже държавата? Или това не е важно?! Има ли контролни органи в тази държава, които да реагират на подобни сигнали, каквито се чуват в този форум? Явно няма...! Промяната трябва да дойде от нас, разберете го!!! Работодателите имат повече нужда от нас, отколкото ние от тях, помислете не е ли така...


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Е да  наболелия въпрос с заплащането! Е нищо де с 2-3 месеца може да дават парите назад но поне ги дават :-) пък и накрая на годината като те освободят ще вземеш заплатите наведнъж , нищо не се губи
Иначе работа има много ,плащат ти осигуровките , макар и на минимума дават ти една част там минималната 350лв по договора на превод по карта другите 250лв на ръка! Отпуск лятото няма но октомври -ноември може се вземат някой друг ден! Работи се на смени по 12 часа -денонощно- няма събота няма неделя,няма делник няма празник- нонстоп! Извънредно не се заплаща,доста кандидати идват виждат какво се работи и си заминават-явно не издържат на работата- имайте предвид че сега лятото вътре в цеха е 50 градусар напича яко а и машините излъчват топлина,а за щума няма да казвам,трябва да се работи с тапи за уши! скатаването е невъзможно-като тръгне таз машина неможе да смогнеш я обслужваш натрупва се материал а ако я изпуснеш поне за 2 мин ще те глобят! Е то глобите не са много големи 20лв но пък 3-4 глоби и кво остава от заплатата! ТРЯБВА СЕ ВНИМАВА
Това е като цяло-ако някой реши да работи ,това е в общи линий


шубе го/я е и не казва!

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Още от началото на кампанията на са дали аванс камо ли първа заплата.Кампанията почна  началото на април ,а ве една стотинка не са дали до сега края на май,а все обещават  ей сега на 10-ти.Ако платят до края на кампанията  атя  края на октомви.Ама хората тряят,12часа труд.А ве ще ти изкарят душата от работа ама пари няма да видищш.


бивш служител

-29 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
1
Работна среда
-5

От 2008-2009г. работих в Теолинопласт ЕООД,2009-2010г А-ПЛАСТ АД като управител склад.Отношението на колегите в административния отдел по време на моята работа бе скандално в ТЕОЛИНОПЛАСТ,в това число и на г-н А.Англеов!Няма значение за коя от двете фирми става въпрос,лицемерието и феодално-робстващия тон на З.Линкин се прокрадваше на всякъде.При показните посищения същият се ръсиха глоби като из ведро.Всички заставаха мирно,като замразени скумрии.За тези две години работната ми заплата бе свалена два пъти,но не е само това,присъствал съм на издаване на заповед която гласи,че на 6 май(националния празник на България)Линкин като управител на профилинк задължава целият персонал да бъде на работа в празничния ден!Имаше и издаване на заповеди,по времето което бях в А-пласт,за изплащане на декемврийските и януарските възнаграждения на три транша,отделно той забавяше както авансите така и заплатите.Получих за две години само един комплект зимни дрехи и никакви други.Заплащането на извънреден труд - мисия невъзможна!Като управител склад аз нямах никакъв достъп до складов софтуеър,ПВЦ дограмата седеше на слънце,дъжд и сняг.След като бе монтирана линията на Еуматек в А-ПЛАСТ,инструментите по обработващите центрове раждясваше!!!При идване на мъртвия сезон(симата),масожо се освобождаваха хора и то както винаги най-новите.да не задълбявам повече ще Ви светна как напуснаха хората от офиса на А-ПЛАСТ:- имаше глоби по 200,300,500лв.,амоята глоба бе една заплата от 736лв.- трудово възнаграждение:15 число фиксиран аванс от 200лв,заплата когато им е кеф и каже Линкин!- уважение никакво- оценка на труда - ти никога не работиш - потенциал за развитие - по е възможно да изкачиш връх Еверест,от колкото да имаш професионална реализация.Повишават персонала поради простата причина,че няма кой (напуснали)При напускането ми уведомих Министерството на труда и социалната политика,Трудовата инспекциая на град пловдив,както и много от синдикатите.Имаше внезапна проверка от министерството,но проблема се е решил с някоя пачка под масата.Открито мога да заява,че се радвах при напускането ми от фирмата.Парите ми бяха изплатени,тъй като заплатата е с два месеца на зад.АКО ИМА НАИВНИЦИ И ТАКИВА КАТО А.АНГЕЛОВ,Д.ФИДАНОВ ИЛИ КОЙТО И ДА БИЛО ОТ ПОДОПЕЧЕНИТЕ НА З.ЛИНКИН МОГА ДА МУ ГО КАЖА В ЛИЦЕТО,ЧЕ СТРУКТОРАТА НА ПРОФИЛИНК ЕООД СЕ СРАВНЯВА НА НЕГРИ В ЗАХАРНА ПЛАНТАЦИЯ!!!УСПЕХ


настоящ служител

40 точки

виж подробна оценка
Заплащане
4
Уважение
5
Привилегии
3
Фирмена сигурност
4
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
4
Колеги
5
Работна среда
5

На всички недоволни от условията в Профилинк мога само да препоръчам да пробват да работят известно време за конкурентните им фирми,защото явно нямате представа какво наистина значи гадно отношение към служител от страна на работодател.Казвам това от собствен опит ! Естествено,че един работник или служител никога не е доволен на 100 % от условията на труд,от работната заплата,от отношението.И в това няма нищо лошо...та нали именно недоволните движат обществото ни напред.НО...има едно голямо НО...Ако работиш съвестно и наистина знаеш какво искаш,ако се докажеш като човек с принципи и знания,никой няма да се лиши от услугите ти ,освен ако не е крайно наложително. Не знам до кога ще продължат трудовите ми взаимоотношения с Профилинк , но каквото и да се случи мнението ми за тях няма да се промени. АКО ВСЕКИ РАЗБЕРЕ,ЧЕ ПРЕДИ ДА ИЗИСКВА НЕЩО ОТ НЯКОГО,ПЪРВО ТРЯБВА ДА ДОКАЖЕ,ЧЕ СИ ЗАСЛУЖАВА,НЕЩАТА НЯМА ДА СА ТОЛКОВА ЧЕРНИ.


настоящ служител

-2 точки

виж подробна оценка
Заплащане
1
Уважение
-4
Привилегии
-1
Фирмена сигурност
0
Натоварване
-2
Потенциал
-5
Местоположение
4
Колеги
0
Работна среда
5

 
Искам да споделя своето мнение за да бъда в помощ на онези който по някаква причина са решили да започнат работа.И аз като предходния,писал тук г-н Николов ако трябваше да дам мнение от гледна точка на „ кандидат за работа” само суперлативи щях да изтъкна но като си вътре- вече служител разбираш каква е суровата действителност.....разбира се има доволни а и недоволни но ето го и моето виждане, нека всеки сам да прецени:Съвременна бих казал Европейска фирма с модерна база и добронамерени работодатели,що годе добро заплащане и поносими условия на труд!Прекрасен охраняем паркинг,контролиран достъп,барчета за кафе и закуски, отделен кът за храна, съблекални с душове и шкафчета за багажа.....рагламентирани почивки- дори и кафе паузи по 15 мин.както се казва само желание за работа да имаш ....
Всеки би възкликнал – „КАКВО ПО ДОБРО ОТ ТОВА” ???? .......... е да НОООО :) както се досещата именно НО-то е главната причина и ръководещ фактор за повечето събития и причини.....
На първо място доста се разминават обещанията със самата действителност и като заплащане и продължителност на работният ден и условия и пр. с 2 думи обещанията са в пъти повече от колкото самата реалност.Работи се изванредно без да се заплаща-работа в свръх шумна среда с досег до ТОКСИЧНИ  PVC материали без наличие на средства за защита - както казват тук "Вредни и извънредни "не се заплащат!!!. Второ-колегиалност? ако въобще я има тук „затвореното тип общество” недопускашо нови лица в тяхният обсег, не случайно работна ръка се намира посредством шуро-баджанащина,и всеки втори или трети е роднина няма оценка посредством способностите на даден служител и добре свършена работа , тя се дава на база роднински връзки.Неслучаино разликите в заплатите са толкова големи.Тук Бай Ганьовщината,интригата и злобата са част от ежедневието......като в едно гнездо на оси.....всеки плюе другия,сплетничи зад гърба му и “благославя” до 9 коляно семейното потекло.Жалко че собственика на фирмата толкова години се е борил и трудил да сътвори такъв оазис насред пустоща а вътре само змий,гущери и лешояди! Истината е че фирмата бавно но сигурно затъва –Оазиса се превръща в блато(тресавище) и само змийте жабите и подобни твари биха оцелели. И не без усилията на екипа от “Специалисти” - Управители,Организатори Отговорници в производството и пр.поставени на ръководни длъжности който хал хабер си нямат от собствената си работа а се опитват да НАЛАГАТ некомпетентното си мнение. Е да нищо ново не казвам, може би такова е положението в повече родни фирмички а дори и още по-трагично вероятно, но както споменах в началото фирма с Европейски облик имидж и претенций не може да си позволи лукса и да бъде сравнявана с накакви си мизерни фирмички. Няма да навлизам в подробности относно влошеното качество на продукцията,рекламацийте коео неминуемо ще доведат до спад в търсенето и от там печалба-заплати- свиване работна сила и т.н и т.н .... сами си правете изводите за последствията.
За това моя съвет е ако решите да започнете работа ОК може да ви допадне НО само при условие, че е временно за няколко месеца.......кариера там -няма начин
Бъдеще-немислимо Надявам се все пак нещата да се променят и с няколко добри рокади всичко да потръгне и все повече успели и млади хора да намират препитание.
 


кандидат за работа

43 точки

виж подробна оценка
Заплащане
4
Уважение
5
Привилегии
4
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Кандидатствах за работа в търговския склад на Профилинк в гр.Ямбол.
Бях поканен в централата на фирмата в Пловдив.Получих внимание и професионален подход от учтиви и интелигентни млади хора.Организацията е на много добро европейско ниво.Условията са коректно съобразени с пазара на труда в момента.Фирмата предлага обучение и стабилност в бъдещето.Ако сте съвестни,отговорни и най-важното работливи започнете работа там.Негативните мнения изразени анонимно вероятно са на хора,които нямат поглед върху реалността в БГ и чужбина.За съжаление не можах да започна поради семейни причини.
Препоръчвам Профилинк за ваш бъдещ работодател тъй-като фирми като тях са носител на прогреса в България.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?