Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Кредисимо / Глобекс Финанс https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=София,бул.Витоша 146 А, ет.2&markers=София,бул.Витоша 146 А, ет.2

Кредисимо / Глобекс Финанс

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 73 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 51-60 от общо 73


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте
Аз работя във фирмата около 3 год.Виждам,че вече има доста изчерпателни мнения за работата и обстановката във фирмата.Мога само да добавя Благодарности към ръководството,за всичко което правят за нас.Радвам се,че имам възможността да работя с вас.


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Няма работа,която да е вълнуваща всеки ден. За да бъде работата "идеална" ,тя трябва да бъде интересна за нас самите. От нас зависи дали ще харесваме работата си или не. Има хора,които винаги са доволни, от това,което правят и такива,които никога не са били и никога няма да бъдат доволни, от това , което вършат.
Работя в кол центъра на фирма Кредисимо. В началото някои неща ми тежаха,но всяко едно ново начало е трудно,както всички знаем. Изморявах се,но знаех,че успехът ми зависи само и единствено от мен. Чрез подкрепата на колегите ми и ръководителят на отдела и оптимизиране на процеса на работа, нещата потръгнаха като по вода.
Условията на работа във фирмата са много добри. На високо ниво са : атмосферата,работното място,социалните придобивки,заплатата,както и местоположението на офиса.
В кол центъра всички ние сме професионалисти,при които всяко нещо е на мястото си - както качествата ни,така и правомощията,които имаме.
Поздравления за ръководството,което е избрало хора,с различни характери и качества за свои служители. Служители,които имат преди всичко желание да работят в екип за успеха на всички.
Всеки един служител на фирма Кредисимо е лоялен,коректен,адаптивен,съобразителен и услихнат.
Искаш ли и ти да се усмихваш заедно с нас?


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте, работя в Кредисимо от година и половина и искам да споделя с вас мнението си. Отношението на ръководството е прекрасно винаги, се интересуват как се чувстваш и дали всичко е наред в работата с отдела и, като цяло във фирмата. Мога да изкажа личното си мнение от кол центъра, колегите са прекрасни и има приятелска атмосфера. Радвам се, че имам възможност да работя с интелигентни млади хора, с които работният ден минава наистина приятно. Винаги съм срещала разбиране и подкрепа от страна на мениджъра на нашия екип. Да, понякога работата е повечко, но когато организацията е добра това не е пречка.


настоящ служител

37 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
4
Привилегии
5
Фирмена сигурност
3
Натоварване
3
Потенциал
3
Местоположение
5
Колеги
4
Работна среда
5

Здравейте,

Работя в Кредисимо от около година и половина и смело мога да кажа, че в компанията се чувствам наистина добре. Ще разгледам важните опорни точки по отделно, за да бъда максимално ясно на бъдещите кандидати:

*Офис и работната атмосфера - много добри. Офисът е в центъра на София, просторен и бих казала - уютен и приветлив.

*Колеги - по-голямата част от тях са много готини. Има някои неприятници, но къде няма. Хората си разбират от работата, вършат я професионално и не се скатават. Освен това, за разлика от другите фирми, в които съм работила, тук колегите са възпитани и бих казала доста благи като характери - поздравяват, усмихват се и по-важното - когато ги помолиш действат с охота.

*Работа - както казах работната атмосфера е приятна. Работата е доста като обем, изключително отговорна и естествено е понякога стреса да присъства в ежедневието. Извършваните дейности по отдели са различни и по всяка вероятност в някои от отделите е малко по-динамично и натоварено, и въпреки това колегите са почти винаги в добро настроение.

PS: Ако не ви се работи и сте решили да скатавате, по-добре пропуснете Кредисимо като кандидатствате. Тук не се толерира мързела.

*Заплата, бонуси, превилегии - заплатите са добри за небанковия сектор. Изключително точни са по отношения на плащанията. До момента никога не е имало закъснения дори и с 1 ден. В различните отдели се взимат и ежемесечни бонуси. В офиса има и допълнителни благинки като - маникюр за момичета (всеки месец), йога, масаж и дребни на пръв поглед неща като безплатни безалкохолни напитки, кафе, вода.... Споменавам тези на пръв поглед дребни неща, които всеки може да си позволи, като мил жест от страна на ръководството, защото наистина го правят, за да се чувстваме добре.

*Отпуск - всичко е ОК с отпуските, стига да бъдат уговорени предварително. Специално на мен, никога не ми е отказван отпуск, дори и с молба пусната няколко дни по-рано, въпреки фирмения регламент.

*Ръководство - мениджърите са млади момчета, които определено се интересуват от всичко, което касае бизнеса, реда в офиса и комфорта на служителите. Смятам, че са отговорни, забавни и се опитват нещата в компанията да се случват максимално качествено и професионално. Интересуват се от мнението и идеите на служителите, умеят да изслушват. Понякога са една идея по-строги и критични, но това идва от стремежа им нещата да се движат в правилната посока.

В резюме, Кредисимо е добро място за работене:)


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Аз също съм настоящ служител на фирмата от 1г и 4 м . Работя в отдел маркетинг и мога да кажа само хубави неща за фирмата , заплащането винаги е редовно , разбирам се чудесно с колегите и не на последно място разбира се отношението на мениджмънта на фирмата към служителите е много добро .


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Аз съм настоящ служ.на фирмата,която така широко се коментира в момента.Отчитам,ще всеки има право на мнение,но понякога си мисля,че малко повече безпристрасност няма да е лошо.
Като служ.не се притеснявам да коментирам,тъй като едно от основните неща,на които държат собствениците на фирмата е да са в течение на случващото се в работната среда.Вярно е,че не винаги нещата подлежат на промяна и няма как да се предвиди всяка ситуация,но поне се вижда желание и действия в голяма част от проблемните случаи.Хората се опитват да бъдат наистина отговорни към персонала си.
По отношение на заплатата ...винаги може и повече,да така е.Но в сравнение с други колекторски фирми,тук заплата е повече от прилична и има бонуси за постигнати резултати.Няма закъснения и обяснения защо няма да си получиш уговореното възнаграждение . Въпреки,че винаги има и претенциозни индивиди,които забравят предходния си лош късмет.Тези неоснователни претенции напрягат атмосферата и дават поводи за интриги,защото липсва усет и класа...но разни хора разни идеали,са казали хората .
По отношение на работната среда има известно напрежение заради естеството на работа и различията с останалите колеги, но тук идва ролята на мениджърите,а те смея да кажа,че се справят повече от добре.Самия работодател не допуска развитието на подобни ситуации и ескалирането им и реагира в името на екипната работа и спокойствие.Независимо от различията се набляга екипната дейност,за да може най-добре да се свършат поставените задачи .
Винаги ще има недоволни,със "значими" оплаквания към работодателя си,това няма как да бъде променено.В случая с Кредисимо обаче има повече плюсове,отколкото минуси и от към пари и от към опит да се създаде правилната среда за работа.Аз лично съм сменила доста работни места,именно заради работодателя и факта,че променя условията на труд,въпреки,че са изпълнени неговите изисквания.В тази фирма съм над една година и не мисля да си търся нова работа,защото оценявам позитивите по достойнство на фона на другите опции,предлагани на пазара на труда.
Има какво още да се отстранява и надгражда в тази фирма,но поне имат желанието и намерението,именно заради това и се подбират млади хора с енергия и умствен капацитет.
Лесно е да се напада след като не си част от екипа,но не е редно да не признаваш,че не си имал толкова съществени проблеми,като на други работни места.


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Дойде време и аз да споделя впечатленията си от Кредисимо ( Кредитен Отдел).
За да не бъде коментарът ми изцяло негативен ще започна първо с положителните страни на работата в Кредисимо, а именно: редовно изплащане на заплатите, добра работна атмосфера , невероятни колеги и не на последно място много добро отношение от страна на изпълнителните директори към служителите ( в много малка част от фирмите биха могли да се похвалят с такова).

Работих в Кредитен отдел почти две години, за който заплатата не ми бе повишена с нито лев!
Когато отправих въпроса към ръководителката на отдела, бях освободена в същия ден под претекст, че резултати ми не са достатъчно добри .....Тук идва и времето да отбележа, че нея не я вълнува качеството на работата, а броя на молбите които си разгледал ....
Като цяло работата не е лоша ,но за съжаление ръководителят на отдела е толкова самозабравена и неадекватна личност, че уволни и прогони много свестни служители от фирмата.
Хора, който работеха с години в отдела предпочетоха да отидат в друга фирма само заради това неадекватно поведение, а не заради заплащане или нещо друго. Ръководител, който е там само заради стажа във фирмата, без никакви умения да ръководи .. без никакво желание да работи и да развива отдела ... или да помогне в пикови моменти .
Ръководител, който дори когато вижда, че служителите му изнемогват от огромните количества работа, не си прави труда да съдейства дори с нещо минимално, тъй като има по-важна работа - да играе игри на телефона си ,да разглежда разни сайтове за пазаруване или просто да си пише с някой .... на кратко отдел в който си просто Роб на една съмозабравила се личност, на която шефовете явно имат огромно доверие щом никой не си направи труда да прегледа резултатите ми , да попита човека, който всеки ден проверява молбите ( и върши всички други задължения на "заетата " ръководителка) , какво е качеството ми на работа, колко предотвърдени измами имам или поне да чуят моята гледна точка ...
За това, че бонус се дава на база лични отношения и всеки месец условията за получаването му се променят: веднъж за брой разгледани молби, друг път за брой одобрени молби ......В коя друга кредитна институция бонус се дава на база определено решение по молбата ...? Нали за това са назначени тези хора, за да дават адекватни становища ???? Поне аз съм на това мнение, но ръководството явно е на друго, след като бях уволнена поради тази причина!Защото си вършех съвестно работата!
И за капак на прекрасното си отношение към мен за тези две години, като един ИСТИНСКИ Ръководител тя предпочете да отиде " някъде си" докато аз си събирах нещата и се разделях с екипа. Това е нейното отношение към всеки, който по една или друга причина си тръгва... това е отношението към хората, които до вчера са се "скъсвавали" от работа за нейната заплата.
Последното, което ще кажа е : Дано шефовете осъзнаят по- навреме, че в момента Кредитен отдел има един страхотен екип и в този екип има хора много по -достойни да го ръководят.
Нека всеки прецени дали би работил в този отдел към момента... може сами да проверите колко често се търсят хора. Защо ли....?


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте искам да попитам как стоят нещата с оператор за събиране на вземания каква е заплата и каква е работната среда


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Изключително непрофесионално отношение получих при кандидатстване за работа там. На първото интервю прекия началник повика шефа, който веднага ме одобри за започване на работа. След няколко дни ми се обадиха да си вадя документи за работа, а малко по-късно звъннаха да кажат че отеглят предложението и нищо не обясниха. Заради тях отказах др.предложение. Непрофесионалисти!! Не се постъпва така!


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте,
Може ли все пак някой да каже за каква заплата г/д става въпрос в Кол центъра или Кредитен отдел?
Благодаря

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?