Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Василев ЕООД https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=Перник, ул. ВАРДАР бл. 1 ет.2 ап.4&markers=Перник, ул. ВАРДАР бл. 1 ет.2 ап.4

Василев ЕООД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 111 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 61-70 от общо 111


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Така значи г-н Петков вие пак имате наглостта,при всички тези писма които пристигат до мен от пострадали хора от вас да ме обвинявате,че едва ли не аз подвеждам хората ,като аз съм един обикновен гражданин измамен от вас преди време ,както и останалите хора. Добре наистина разговаряхме с вас и вие ми казахте ,че сте милионер и че искате да ми върнете парите като поставяхте условие да изтрия коментарите си като предпазвам хората да не допускат моите грешки. Сега предоставям и кореспонденцията която проведохме с вас,чрез емейлите,а по телефона си е отделно. Ето и електронната поща.
Виж сега какво,мен не ме интересува дали ти си милионер или не,това са си твои пари и мен това не ме засяга как си станал милионер, а това че ти не си коректен спрямо мен ,както и към много други хора с моя случай, Не може със всеки да излизаш с номера ,че е станало недоразумение и да обявяваш публично ,че никога не си взимал по 50евро комисионна,защото ако е така,върни ми 100 евро тогава и + разходите ми до прага за автобусните билети за отиване и връщане. Нали си милионер какво ти коства да ми върнеш тези пари,мисля че това са стотинки за тебе щом си милионер. Въпросът не е в това кой е милионер и кой не,аз не ти завиждам на парите,обиден съм от факта ,че бях така подведен и излъган,защото по този начин ти наклърни моето достойнство и начина да докажеш,че наистина е станало някакво голямо недоразумение с толкова много хора както с мен е и да мога аз да ти имам доверие отново, е да си ми върнеш 100 евро както ти твърдиш заедно с разходите до Чехия,за да мога наистина,да ти имам доверие. Аз съм обикновен човек не съм милионер и мога веднага да изтрия коментарите имам и архива им сейфнати. От моя страна каквото зависи аз ще си изпълня обещанието след като вида ,че ти си коректен човек и ми върнеш парите и разходите по пътя до Чехия и обратно ,ако искаш по запис както искаш така ми ги върни,аз тогава ще изтрия коментарите и ще си дръпна жалбите,а не да ми налагаш правила кога ще ми върнеш парите. Мисля ,че бях конкретен и ясен,не може след като един път си загубил доверието си в хората ,независимо как и защо,ти да искаш да ти имаме отново доверие като ти не си направил нищо за да го вър неш това доверие. Аз ги бях прежалил тези пари и едва ли ,ако ти пренебрегнеш факта да ми ги върнеш,ще ме впечатлиш, но уви така се стекоха обстоятелствата,че сам ме потърси за да ми ги върнеш и пак се мъчеш да ми налагаш твоите си условия,е няма как да стане,след като вида ,че ти си коректе и аз тогава ще бъда коректен с теб. Лек ден ,ако искаш ми се обади когато си ми изпратил вече парите, за да изтрия коментарите.
-------- Оригинално писмо --------
От: Veselin Petkov [email protected]
Относно: Re: Re: snimka
До: Ivan Ivanov
Изпратено на: Петък, 2012, Февруари 17 00:19:02 EET
Малко си ми познат, ама от тогава до сега колко много хора съм изпратил, не мога да помня всички. Утре ще оправим нещата, аз не съм циганин като ония, за да те лъжа, станало е недоразумение и ще го оправим, както ти обещах. Изтрий утре коментарите и аз след обяд ще ти преведа парите както съм ти обещал. Все пак искам да видя дали ще си спазиш думата, а аз съм сериозен и точен и ще си спазя обещанието към теб, понеже наистина не съм искал да стане така, но понякога така става, че други те \"преебават\" в живота, а пък ти го отнасяш. Не съм за 50 евро, повече държа на имиджа си и точността, все пак мисля за бъдещето. Утре ще се чуем!
-------- Оригинално писмо --------
От: Ivan Ivanov
Относно: Re: snimka
До: Veselin Petkov
Изпратено на: Сряда, 2012, Февруари 15 21:10:09 EET
Ами че,да ти си човек ,ти ми взе 50евро комисионна при качването на автобуса от София така ,че явно си допуснал някаква грешка или е станало някакво недоразумение,някакво объркване така с хората ти в Прага както ти каза и буквално тогава ме посрещнаха на Флоренс 2-ма цигани на след като ги чакахме близо10часа,защото дойдоха чак към 4 часа следобед,а автобуса беше на Флоренс в 6 сутринта. Пращам ти и мои снимки така да ги разгледаш да видим ти дали ще ме познаеш.
-------- Оригинално писмо --------
От: Veselin Petkov [email protected]
Относно: snimka
До: [email protected]
Изпратено на: Сряда, 2012, Февруари 15 20:52:24 EET
 
 Значи аз много ясно чета,как вие в този форум сте написали, че никога не сте взимали 50 евро комисионни,да не говоря ,че вашата фирма няма право да упражнява тази дейност ,тъй като не е регистрирана в агенцията по заетостта.За това ,че аз съм кандидатствал за работа в Чехия с друга изриадна фирма от Пазарджик и че е регистрирана и е на 3-место по изреадност в агенцията по заетостта не означава,че те ми плащат за да правя публикация за вашата фирма в този форум. Този сайт е създаден именно за това всеки да изрази мнение в отношение на вашата фирма и да ти кажа още нещо ,че аз все още не съм заминал никъде,тъй като самата агенция която е към бюрото по труда е коректна спрямо гражданите си за разлика от вашата и няма възможност в момента да ме назначи на работа,още повече я прави достоверна,че тя работи за бюрото по труда и там няма комисионни и ти поемат дори и пътните до Чехия,защото е държавна. Кога вашата фирма ще се сравнява с държавната агенция по заетостта г-н милионер Петков. И кога ще благоволите да ми върнете парите които ми взехте като комисиоона и за пътните разходи до Чехия и обратно ,защото вие бяхте както си и признахте главният инициатор и вие самият сте представител и отговорен за дейностите на тази фирма. Питам ви кога,тука публично без да ми поставяте условия от рода когато изтриеш коментарите,защото докато не ми върнете тази посочена сума 100 евро тука ,100 евро в Чехия на посредника ви и 120евро за автобус аз няма да ги изтрия,разбрахте ли ме сега добре ? И не съм заминал с вас преди 4г. а преди 2г. и 7 месеца. Искам да помоля,ако има още някой потърпевш и измамен от г-н Петков и фирмата му ,ако желае да ми пише на електронната поща. [email protected] и да се присъедини към групата на опарилите се от него,защото ние пострадалите от тази фирма сме си поставили за цел да го спреме и да бъде осъден от органите на съдебната система ,като бъде подведен под отговорност за деянията си и ще искаме от съда да получи правилната присъда,и ни върне парите. Пишеме и публикуваме тези коментари тука,за да предпазим всички граждани на България,които са наши сънародници и да отървем българия за няколко години от още един който върви срещу народа и ни мами брутални и безкруполно,обвързан с мафията. Ето ви още доказателство за това.
Подател: Веселин Петков([email protected])
Дата: понеделник,2012, Февруари 20 13:49:21 ЕТТ
Получател: [email protected]
 Е, сега вече те разконспирирахме, че тоя идиот от Пазарджик те е наел да пишеш коментари под конкурентните фирми. Предай на приятеля си от Пазарджик да ни очаква много скоро и те изпотрошим и офиса му и ще пострада и цялото му семейство. Чувал ли си да Врачанската мафия е ако не си, мога да ти кажа, че всички са мой хора. Искам да ти кажа какво ще стане, ще отидем в Пазарджик ще пребием онзи нещастник, после ще го натоварим и ще го бием докато не ни заведе и при теб, след което и ти ще ядеш яко бой, за лъжите и интригите, който направихте! Ако ти е мил живота, послушай съвета ми, ако не жалко, че си млад и няма да се радваш дълго на живота!
 


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Благодаря за уточнението на края на месеца тръгваме с вас!И дано всичко, което казвате да е истина аз лично ще опровергая всички мнения във форумите!Приятен ден!


представител на управлението

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

  Нищо страшно няма, за да се плашите. Вие сама сте видяла, че през времето което сте събирали парите сме изпратили 2 групи, така че пак казвам всеки може да си пише каквото си иска и под каквато си иска форма може да се представи. Сега например, Вие можеше да сте написали, че сте излъгана, а в същност истината е че не сте заминали с нас, а бихте искали, за това пак казвам не вярвайте на всичко написано. За което е истина аз съм си признал, но за което е лъжа съм опровергал с факти и доказателства. 6 дневна седмица по 10 часа на ден и 70 крони на час (това са 3 евро) са точно 780 евро, а ако работите по 12 часа са 936 евро (това е заплата за обща работа), така че не съм Ви излъгал за нищо. От тази сума си заплащате квартирата и храната! Като имайте на предвид, че 70 крони е минимума за Чехия в последствие може да стигнете и до 75-80 крони, ако работодателя Ви хареса и се справяте успешно!


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Мили Боже!От 2 седмици търсим пари на заем за да може съпруга ми да замине за Чехия, толкова бяхме щастливи,но до този момент в които прочетохме всички тези коментари.И какво да правим сега ?Как да ви се доверим г-н Василев след всичко написано до тук.Обещали сте ни 1000евро заплата и ние на това разчитаме ами сега на къде?


представител на управлението

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Ей „смешко“, недей да лъжеш, че си ми се обаждал, като изобщо не си ми звънял. Предлагам ти, да си напишеш номера и аз да ти се обадя, да те видя кой си и колко си смел!
А на Иван искам да кажа, че лично му се обадих и говорих с него. Оказа се, че е заминал с мен преди 4 години наистина, обаче са го посрещнали други представители на Чешката Агенция (заместващи, нашите дългогодишни представители, понеже всяка година те си взимат платена отпуска, за да си се приберат в България за 1-2 месеца и през това време, Агенцията наема заместници). Настанен е в общежитието, но е разпределен на работа в нов завод, за който работодател ние не сме имали достатъчно информация (не е бил проверен достатъчно добре от колегите, който са заместващи) и от тук на сетне е станало недуразомението. Извинили сме се лично на Иван, предложихме му да си му върнем парите, ако наистина потвърди, че вината не е в нас, понеже ние сме в България и отговаряме за изпращането на групите, не носим вина, че Агенцията наема, личности без никакъв опит в този бранш, за което те си носят вина в случая. Отначало Иван се съгласи, но след това започна да ми отбива и да не ми вдига телефона, оказа се, че без да си иска се издаде, че се познава с Пазарджишката фирма и това доста ни смути, понеже, те най-спокойно може да му плащат, за да ни „черни“ в сайтовете, защото не може да му предлагаме да си му върнем парите, при положение, че вината е в Чешката Агенция, а не в нас, да му се извиним като хора, а той да ни каже, че няма проблеми, даде ни адреса си, имахме уговорка да напише всичкото това във форума, за да не се плашат хората, но в последствие той се отказа от така наречената „сделка“. Какво трябва да си мислим, ние в случая, че явно това си е целенасочено срещу нас, да бъдем очернени като фирма. Не може 10 години да изпращаме хора и всичко да върви „по мед и масло“, това е невъзможно в бизнеса с хора, все някога ще има издънка от Чешката страна или пък от претенциите на хората, понеже и те са хора и грешат, но въпроса е, че с течение на времето всичките тези грешки се поправят. Който се е занимавал с бизнес, който включва ежедневна работа с хора, ще ме разбере много добре. Всички Вие си мислите, че всичко зависи само и единствено от мен, а не правите сметка, че аз съм 3-тия и последния в този бизнес. Първо са работодателите, после Чешката Агенция и най-накрая съм АЗ. Така, че сами се замислете, дали Аз съм виновния или Агенцията, от която си получавате договор с който договор може да си предявявате претенциите, за това и на всички заминаващи казвам, ако нещо не Ви харесва, обаждайте се на представителя ни и го уведомявайте за всички проблеми. В Чехия работим с хиляди работодатели, не може всички да ги познаваме перфектно, има си работодатели, който казват едно и после си правят съвсем друго, но те губят в случая, защото спираме да им изпращаме работници. Нека всеки, който има желание да замине чрез моята фирма да ми се обади лично и да чуе както казвам аз, а не да четат, какво им пишат другите, защото ВСЕКИ, ПОДЧЕРТАВАМ, ВСЕКИ МОЖЕ ДА СЕ РЕГИСТРИРА В ТОЗИ ФОРУМ И ДА НАПИШЕ КУПИЩА НЕЩА.
 


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Погледни само колко си смешен няма да те нарека г-н!Не заслужаваш,ти не си никакъв Господин. Петков отново Ви питам защо се правите на клоун,защо като Ви звъннах Ви се разтрепери гласа и не можахте даже да ми отговорите на въпросите???
Гледам тука сте доста Смел,но какво се чудим Те страхливците се крият,а иначе много знаят,но само на Думи.
Откаде на къде си мислите че ще се плаша от Вас???
 


бивш служител

-45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

Много сте ми смешен бе г-н Петков какви ги дрънкате?Защо не давате точно и ясно адреса на фирмата?Мисля че Ви хвана Шубето аа,страх ли ви е ..............?Айде де нали сте "голям мъж"


представител на управлението

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

За пореден и последен път го казвам, никога не съм взимал по 50 евро комисионна, винаги комисионната е била 100 евро и не познавам никакъв Николай!!!!!!! Ти сам каза, че не може от 10 години, всяка БОЖА седмица да имам заминаващи групи и всичките хора да ги лъжа и само да им взимам парите, аз да не съм ГОСПОД, нали ще ме затворят до живот, ако лъжа така хората, ти даваш ли си сметка какво изобщо говориш. И другото което е, ти да не мислиш, че съм някой коравосърдечен тип, който се интересува само от пари, за сметка на хората, който изпращам. На всеки един човек, който съм изпратил е предложена работа, а това дали той приема работата или не си е лично негов проблем. Аз моята работа съм си я свършил, а това, че някой е мамино синче или по-вероятно Софиянец с претенции и го е страх да си изцапа ръцете и да поработи малко физически труд, мен това не ме интересува. Аз не мога да отида да работя вместо него и да му издържам семейството. За последните 10 години съм изпратил хиляди хора, на който много стриктно пазя имената и данните, така че, който има претенции спрямо мен и работата, която върша да ме е потърсил до сега 100 пъти, показва си личната карта и сравняваме имената, а не да седи пред компютъра и да пише небивалици по мой адрес, който не може да докаже с нищо, че са така. На всякъде в интернет ми има телефона, така че, който желае и има нещо да ми казва нека да ми се обади! И последното което искам да кажа е, че си имам договор с Чешка Агенция, подписан, подпечатан на чешки и на български и винаги в деня на заминаването, аз показвам всички документи и договори на фирмата, не крия нищо от никого. Аз съм регистриран в Чехия, по Чешкото законодателство и съм частна фирма, а не трудова борса, искам да уточним тези неща. На мен работата ми е да изпратя работниците, които Чешката Агенция ми иска (до тук се изчерпва моята работа) и от тук на сетне с всеки един кандидат се подписва договор, когато се заплаща комисионната, за Чешката Агенция и вече, който има някакви претенции ги предявява пред представителя ни в Чехия, той за това е отговорник, за да се обръщате по всякакви въпроси към него. Мисля, че бях изключително подробен и ясен, за да си направите сами сметка за какво става на въпрос!


бивш служител

-40 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
0
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

Хората които са заминали с мен знаят.Интересно ми е наглостта Ви.Аз заминах с вашата така наречена "Фирма" и мога да кажа толкова много неща,но просто няма смисъл да си хабя думите с Вас.Просто искам да знам като сте толкова "коректен" даже ми е смешно така да Ви назова кажете къде Ви е офиса?Защо изобщо отговаряте на уж безмислените лъжи както казвате а не давате точният ви адрес?Нали сте много смели?Кажете си адреса на фирмата и поканете всеки който има да Ви казва нещо,да Ви го каже ОЧИ В ОЧИ.Айде да видим колко сте КОРЕКТЕН.


представител на управлението

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

И забравих да кажа на „независим“ (с такова име се е написал), че не съм нарочно си публикувал отговорите няколко пъти, ами форума беше нещо се сринал и аз многократно опитвах да публикувам опровержение, но все не излизаше и най-накрая след 1-2 дни излезе всичко което съм публикувал, така че това не е по моя вина!

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?