Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Бългериън Онлайн Рисърч https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=София,ж.к. Студентски град, ул. Александър Фол 2&markers=София,ж.к. Студентски град, ул. Александър Фол 2

Бългериън Онлайн Рисърч

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 50 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 31-40 от общо 50


настоящ служител

39 точки

виж подробна оценка
Заплащане
3
Уважение
5
Привилегии
4
Фирмена сигурност
5
Натоварване
3
Потенциал
4
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Според мен фирмата е много добро място за работа, даващо възможност за професионално развитие в интернационална среда, с гъвкаво работно време и изключително удобно местоположение за студенти. Колегите като цяло са супер готини и интелигентни хора(все пак зависи донякъде и в кой отдел ще попаднете, но като цяло - само суперлативи мога да изкажа). Работата в БОР ме научи на добра организация и разви доста ценни професионални умения у мен, които със сигурност ще са ми от полза и във всяка бъдеща работа. Също така се радвам, че мога постоянно да практикувам и усъвършенствам чуждите си езици. Стартовата ми заплата бе напълно удовлетворителна и не е вярно, че вечно остава същата - ако си вършите качествено работата, това в крайна сметка се забелязва и възнаграждава, макар и не веднага. Единственият недостатък, за който се сещам е, че не осигурява на пълната заплата, но пък има редица приемущества, заради които се радвам, че съм част от фирмата :)


бивш служител

4 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
2
Привилегии
1
Фирмена сигурност
-1
Натоварване
-5
Потенциал
0
Местоположение
3
Колеги
3
Работна среда
1

Абе каквото и да се говори, БОР е добро начало за работа в София. Добре учи на себеуважение, защото след като напуснеш фирмата цениш по-добре труда си. Всичките ми колеги, които познавам и са напуснали БОР, сега са на по-добро място, защото са се научили да уважат труда си след мизерията на заплащането във фирмата.
Никой никого не кара насила да работи в БОР, но въпреки всички изказани негативи фирмата се разраства и сигурна съм, продължава да учи на самодисциплина.


бивш служител

14 точки

виж подробна оценка
Заплащане
2
Уважение
3
Привилегии
2
Фирмена сигурност
-1
Натоварване
-2
Потенциал
-3
Местоположение
4
Колеги
5
Работна среда
4

Моето мнение се припокрива с няколко горни, но аз ще ги подсиля ;)
БОР е хубава фирма, ако сте студент на зор без какъвто и да е опит. Няма да научите кой знае какво освен работа в екип, в истинския смисъл на израза.
Хората са невероятни. Не знам как се справя hr-ката, иначе има направо хора от кола и въжето, но всички са готини.
Програмистките практики са доста лоши като цяло. Тества се само под IE, това трябва да ви говори достатъчно. Работи се много и под напрежение.
Хубавото е, че дори да ви посмъмрят, оставят ви да се учите и грешките никога не са фатални, напр. за заплащането. В моя случай то беше доволно, но имаше колеги, които бяха много ощетени. Зависи в началото дали ще ви оценят високо или не. Нататък рядко нещата се променят.
Има доста нощни смени. Това е удобно за студенти, но не си въобразявайте, че ще можете и да учите особено, по-скоро ще ви се разбие психиката. Ако държите на образованието си, най-добре пробвайте на половин работен ден(което се изразява в седмица на работа, седмица - не).
Откъм компромиси за учебни часове, изпити и т.н. фирмата не е особено толерантна, но пък ако покажете, че за вас е важно, ще успеете да си извоювате малко независимост покрай сесиите.


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Искъм само да попитам какво е горе долу заплащането за позицията Системен администратор


настоящ служител

18 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-3
Уважение
0
Привилегии
3
Фирмена сигурност
3
Натоварване
3
Потенциал
-1
Местоположение
3
Колеги
5
Работна среда
5

Работя в БОР от повече от половин година. Фирмата в момента наброява около 140 човека и продължават да наемат нови хора. За момента текучеството на заминаващи си и новопостъпили хора е намаляло, но по принцип го има. 
Страхотни колеги. Наистина откъм работа в екип може да се научи много.
Ръководството - не коментирам. Имат решения, които ме вбесяват адски и други, които са много малоумни, но като цяло се справят прилично.
Заплащането е ниско - няма спор, а шанса за развитие минимален. В общи линии - смятам, че е добра стартова фирма, създава добри работни навици, но повече от година две не бихте се задържали там.
 
Успех :)


бивш служител

-11 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-3
Уважение
-3
Привилегии
-1
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-4
Потенциал
-5
Местоположение
4
Колеги
4
Работна среда
2

Здравейте и от мен :)
Чета си тук разните мнения и горе долу са верни всичките - и положителните и отрицателните...
Просто не се знае Ваня дали е спала наляво или надясно и какво ще й скимне - може да е много злобна или добре настроена... Жена-шеф... това мисля че изчерпва коментарите.. Добре, че е Емо Нечев да й налива малко акъл в префарцунената тиква. За хората, които работят там- ми има супер готини хорица и супер смотани охлюви... Нормално, като се има предвид, че са събрани 90 човека на едно място. Не може да се харесваш с всички. Важното е да си се разбираш с колегите от екипа. Аз в моя екип съм нямал личностни проблеми, дори се бяхме събрали супер готин екип (10 човека), който впоследствие се изнесе с изклчение на тийм лидера - мисля че който е навътре в нещатата се сеща за кой екип става въпрос.
За хора без никакъв опит- става, доколкото знам ще местят офиса в Студентски град така че Ваня да може да замотае повече студентчета и да си им плаща мизерните заплатки вместо да задържи най- опитните си хора (които доколкото знам гони...). Всичко е за пари и като ти стане по- висока заплатата - чао! Ако си имаш мнение и то се различава от това на Ваня - чао! Ако не слушаш - чао! Все едно си в някаква комунистическа фирма - никой не те слуша, освен ако мнението ти не съвпада с това на Ваня. Другото, което ми прави впечатление - Винаги на Тошко му се пада "честта" да съобщава гадните новини, а Ваня се перчи като дойде време за ТБ или някаква полойителна новина. Тошко според мен няма манталитет за шеф, колкото и да си разбира от работата. Само с намигване и хихикане не става. В тая връзка - Ваня е мъжа от тях двамата :) Друго какво да кажа... Дразнещо е осигуряването на 300 лв... няма уважаваща себе си фирма, която да го прави. Достатъчно е красноречиво... но така ще си остане положението докато не се намеси държавата. Затова хората с възможности, опит и съответно - претенции се гонят и се наемат зайците, които Даньо (Соня), Чавдар, Ирина, Чочо и т.н да обучат. Това са хората, които дърпат фирмата, защото постоянно обучават новите хора, които не спират да прииждат поради умопомрачителното текучество (правете си сметката защо го има), а в същото време Ваня е готова да забие нож в гърба им - беше казаа на един от споменатите ми напускащи
колеги, че тийм лидера не става и въпросният напускащ ще го смени след време... - УВИ, Ваня - късно! Както е късно да си поправиш имиджа на студентска фирмичка, експлоатираща хората си до дупка, плащаща недостатъчно пари в сравнение с натоварването и с останалите фирми за маркетингови проучвания (изключвам братската GMI, където мизерията е същата или малко по-малка) и осигуряваща на 300 лв...

За хора без капка опит, готови на каквото и да е - става фирмата. За уважаващи себе си хора - не!

Успех на всички!


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Една уважаваща себе си фирма, опитваща се да поддържа имидж на добронамерена и загрижена за своите служители, която обаче на моменти се отклонява от "правия път" и си действа, както Й скимне. Ръловодството претендира за лоялност към персонала, но аз от личен опит оставам с други впечатления по някои точки.
Работната атмосфера в самия екип на различните отдели е горе-долу на ниво (само ако тийм лидера обаче съумява да контролира положението и е достатъчно добре обучен, както и ако има съответните умения необходими на един здравомислещ и психологически стабилен ръководител да управлява "сбраните" в екипа хора, защото много неща зависят от заемащият тази длъжност и стреса на тези позиции съответно е доста сериозен, повярвайте ми:)....)
Трудовият климат обаче е нарушен до голяма степен от самият климат в помещенията - доста е задушно и некомфортно, много хора събрани в твърде недостатъчно перострорни помещения и стаи. Нужно е да се осигури по-здравословен трудов процес и това може би ще се случи с преместването на фирмата в новата сграда (да се надяваме).
Заплащането е твърде субективно и нерегламентирано според моите наблюдения.
Осихгуряването не е върху пълната работна заплата, може би затова екипите са основно от млади хора, главно студенти.
Наблюдава се текучество на персонала и няма големи възможности за развитие, дори почти никакви (най-високото израстване в йерархията е до лидер на отдел - само по един на тийм, или заместник такъв...а май някой беше описал по-подробно условията за това по-долу)
Колегите са готини - ако това ви изчерпва изискванията към желаната работа, там сте ОК. Аз лично имам доста по-големи амбиции, търсейкли подходящата длъжност и организация.
Успех.


настоящ служител

28 точки

виж подробна оценка
Заплащане
3
Уважение
4
Привилегии
2
Фирмена сигурност
3
Натоварване
0
Потенциал
1
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Единственото лошо нещо във фирмата е, че не осигуряват на реалните пари дето се взимат. Също мнението на служителите се слуша, но не се чува.

Освен тези две неща обаче, всичко друго е на топ ниво.


настоящ служител

27 точки

виж подробна оценка
Заплащане
3
Уважение
4
Привилегии
1
Фирмена сигурност
3
Натоварване
-1
Потенциал
2
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Заплащане - трудно отговаря на напрежението и работното време.

Уважение - то се печели. ако си вършиш работата както трябва те забелязват и с малко закъснение ти увеличават заплатата. Няма привилигеровани служители и всеки може да покаже на какво е способен. Веднъж забележат ли те шефовете е много по-лесно. Но предполагам така е навсякъде.

Фирмена сигурност - хората, работещи с данните на служителите си знаят работата(или поне повечето от тях). Можеш ако искаш да изнесеш цялата информация до която можещ да се докопаш. Хванат ли те обаче уволнението е сигурно(вече имаше подобни случаи).

Съотношение работа/свобоно време - в зависимост от отдела в който работиш и длъжността, която заемаш има голяма разлика в това съотнояение. Аз лично съм доволен от свободното време, което ми остава след работа, вече сме и на обикновен 8 часов работен ден(8+1 час обедна почивка) във всички възможни отделни и смени. Ако ми се налага излизам без проблем, стига да кажа на шефовете кога се връщам. След това си ги отработвам. Никой никога не ми е казал, че не мога да взема някой ден off ако ми се налага и попитам и прдупредя както трябва, а в случай на спешност също няма проблем.

Възможности за развитие - много малки. Повечето шефове на отдели са там от създаването на фирмата и много трудно някой може да се вреди до такова място. При напускане евентуално... Хубавото е че не се наемат външни хора за ръководни постове а се поемат от хора от фирмата. В общи линии ако ви се чака две - три години може и да станете някъкъв шеф.

Местоположението е отлично, офиса е на плиска.

Всичките ми колеги са супер готини и се радвам че съм част от екипа тук. Винаги можеш с някои да се смениш ако и се налага и всички ти помагат когато искаш помощ.

В общи линии съм доволен от работната среда, макар че напоследък е малко пренаселено и няма обособени стаи и на моменти е супер шумно. Team Building-ите са на ниво, има и коледни партита всяка година. Отделно има и много видове спорт, като разходите се поемат от фирмата - футбол, баскетбол, плуване, ТАЕ-БО, фитнес и тн. Организират се и вътрешни ходения на paintball, каране на карт. Ходи се и на различни видове хижи, и тем подобни мероприятия, които си организираме сами.


бивш служител

-20 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-3
Уважение
-3
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-4
Потенциал
-5
Местоположение
3
Колеги
5
Работна среда
-3

Shefovete sa gadove! |Govorqt ti edno, obache zad gyrba ti pravqt drugo... na interview-to ti obqsnqvat kak vsichko e rozovo, obache pochnesh li razbirash za kakvo ide rech...

Vseki da si precenqva!

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?