Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Бългериън Онлайн Рисърч https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=София,ж.к. Студентски град, ул. Александър Фол 2&markers=София,ж.к. Студентски град, ул. Александър Фол 2

Бългериън Онлайн Рисърч

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 50 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-10 от общо 50


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Съвсем реален коментар ще напиша.
Всичко като минуси е донякъде вярно и донякъде не е.
Фирмата е подходяща за започване на кариера в сектора. В последните години осигуровките се повишиха,новоназначените са на реални пари. Сумата е приемлива за старт - над 1000 и под 2000 в зависимост от отдела.
Има добър социален пакет, стига да намирате смисъл от него. В крайна сметка показва загриженост към служителите. (доп.здр.осиг)
Обучението понякога е флегматично. Дали заради кофти личност, която са ви сложили да ви обучава или защото не му се заплаща. А и ако е претоварен, трудно се намира време за някой който тъкмо навлиза.
Преди, увеличенията бяха на в период от 6 месеца, но им се видя трудно да поддържат темпото и сега е на по-дълги периоди на око или година. Базата е вътрешно оценяване, което понякога не е релевантно, не се питат външни оншори и клиенти, а е по пристрастия и лични наблюдения на ръководния персонал.
Ако искате увеличение трябва да сте хитри с начина на питане. Ако е силно арогантно ще бъдете отлюспени с някоя лъжа от сорта, че нещо си. Ако развитието на заплатата ви достига максимума си, а искат да ви задържат, ще бъдете избягване за среща. Можете да чакате HR-a с месеци уж да стигне до вас.
Понякога директните ви шефове не влизат в положение при здравословни проблеми. До някъде разбираемо, защото голяма част от скатаващите използват тези похвати.
Във мениджърските отдели има доста скатаващи се или дори неразбиращи си от работата, въпреки че са служители с години. Просто там е по възможно да ви покрият, ако имате приятели.
Фирмата уж е не много толерантна към фирмени връзки между колеги, но е често срещано. Повечето са си кръстници на децата, кумове, приятели, съседи по общежитие.
Ако сте жена винаги ще сте с една идея по-ниска заплата. Все още витае логиката, че жената е по-не надеждна, заради това че в далечно или близко бъдеще може да вземе да роди. Мъжете с деца се толерират добре, защото се приема, че си държат на работното място. При жените след майчинство съм чувала, че ги връщат на стартовата им заплата с предтекста, че са изпуснали много неща за 2 години. То е вярно, но дали е правилно да си работил за някой 3-8 години и да загубиш напредъка на финансите си.
Ако решите да напускате е много важно да не казвате къде ще ходите, защото ако е конкурентна фирма е много възможно да се направи задкулисна интрига и новият ви работодател да се откаже да ви наеме или най-малкото да се създаде грешна представа защо напускате и какъв работник сте.


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте, някой може ли да ми каже какво представлява теста в Ексел и този по английски по- точно?

Благодаря!


бивш служител

-24 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
0
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
2
Колеги
2
Работна среда
-3

,,Рибата се вмирисва откъм главата" напълно важи за мениджмънта на тази фирма - хората, заемащи тези позиции, изобщо не знаят къде се намират и съответно всичко надолу е пълна скръб. Който търси кариерно развитие, това не е мястото! Пълна шуробаджанащина и никаква обективност - кой на кой е човек е положението общо взето. Фирмата няма да ви оцени изобщо, не си губете времето. Заплатите също са мизерни и да, както казаха някои от хората в предишните коментари - заплата не се вдига тук и ако се прави, някакви символични 100 лева максимум. Какво остава ако повдигнеш на въпрос заплатата - ставаш черен и почват да ти го избиват през носа и да ти извиват ръцете. От къде на къде ще питаш за повишение на заплатата, защото се стараеш и се раздаваш?! Дума да не става! Всеки, който уважава поне малко себе си, няма да се захване с тази "фирма". В отделите ще срещнете хора, които не работят, скатават се (най вече Senior-ите, цъкат си джагичка по цял ден във фирмата - от 8 часов работен ден, 6 часа им минават на джагата), взимат си парите(най вероятно защото са близки с мениджмънта), а другите се бъхтим и за тях. Да не говорим за нивото им на дисциплина на същите - под минимума. Как такива хора стават Senior-и, никой не може да ти каже, дори и мениджмънта. Като цяло по отделите не се работи качествено и с желание и ако има човек, който работи и влага старание, се смята за осмото чудо на света. И точно тия хора патят най-много и са на тезгяха вместо да е обратното. Ако си студент, закъсал за пари, може да се прелъжеш да започнеш работа тук, но и това не е точно така. Просто - Stay away from here!


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

До долния коментар - офиса е бюра наблъскани като скариди едно до друго, а атмосфера няма, защото едвам се диша заради липсата на вентилация и непроветряване + потта на близкия до теб колега. Ти не знам къде я видя тази страхотна атмосфера и офис, сигурно предимно висиш при мамето (шефката).

До всички - Ако си кадърен, може да се молиш на мама за да ти хвърли малко жълти стотинки накрая на годината, пълно унижение и загуба на време. Залага се на количество хора, а не на качествени такива - все пак си ги берат от Студентски с псевдо интервю и тестове (99% са наети - трябва да си уникален тъпанар за да не те вземат). На шефовете им се плаща от UK на изработен час от служителите, затова е важно да напишеш 8 часа, а не е важно какво всъщност си направил за тези 8 часа. В някои отдели е като комунистическа казарма - трябва да не закъсняваш дори и с минута и дума да не става да си ходиш по-рано било то и с 5 минути - плаща ти се да си РОБ на БОР и си длъжен да висиш до последно. Обедната ти е точно 1 час и не трябва да прекаляваш с пуш паузите. Работи се по празници, не се плаща допълнително разбира се, част от заплатата е под масата. Бранша е специфичен и на пазара на труда не си конкурентен извън сферата. Заплати стартови са на ръба на оцеляването в София, развитие тегава работа. Team leaders са послушковци и ще се пенсионират там, отношението им е индивидуално - някой не им пука какво се случва, други си избиват комплексите за величие, явно са ги били като малки и са с малки. Отношението на повърхността е окей, но ако си имаш мнение за нещо било то атмосферата с вкус и мирис в офиса, работата ти и неработата на други, ти се казва да се махаш като не си доволен, нищо не можело да се промени... тази липса на промяна си личи и в овехтялата техника, на която работиш, но и 80% от работата ти е пращане на мейли и менажиране на маймуни от UK и US, та не ти трябва по-бърз компютър. Монитора ти е скапан, стола също... Искаш нещо адекватно - ам не може на всички са такива мониторите и ето ти този скърцащ стол след 8 месеца. Абсолютна подигравка и цепене на стотинката - типично за комунистично настроен БГ мениджмънт. Единственото положително бяха готините хора, но и те не останаха почти. Не си го причинявайте ако имате поне капка достойнство и желание за кариерно развитие - тук тези неща умират. Ако сте спрелтак, на който ще му е ок да взима 1500-1800лв цял живот и да стои на едно положение с една и съща машинална работа + бейбиситване на все по-глупавите англичани или американци, ОБОР е вашето място. Чувал съм от "програмистите", че всъщност не се програмира почти нищо, работата им е като на проджект мениджър - пишат мейли и са хора за всичко. По другите отдели е същата работа, но със специфични системи. Дейта процесинга е типичен за сферата - работа със SPSS и стария quantum. Водите се на измислена, нелепо звучаща длъжност за да се крият данъци. Стажа ви в обора е безмислен и загубено време, не правете тази грешка.


настоящ служител

28 точки

виж подробна оценка
Заплащане
1
Уважение
5
Привилегии
2
Фирмена сигурност
4
Натоварване
2
Потенциал
3
Местоположение
1
Колеги
5
Работна среда
5

Работя във фирмата от доста време и искам да кажа, че средата е страхотна. Има възможност за развитие макар и да не е голямо, но фирмата се грижи за теб и гледа на теб с уважение и респект. Офиса и атмосферата са уникални и работата минава доста леко благодарение на това. За сега нямам какво лошо да кажа освен това, че заплащането не е много добро.


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Пичове от 3 години не работя никъде и си изкарвам по 0.4BTC на всеки 6 месеца от този сайт https://r.adbtc.top/1092055


кандидат за работа

-25 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-4
Натоварване
4
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-1
Работна среда
1

Здравейте,

Поканен съм на интервю в тази фирма като Data Processing.
Някой може ли да ме насочи дали за тази позиция е отделно към другите отдели и може ли да очаквам примерно възнаграждение от около 2000 за старт и след година подобаващо увеличение, защото с повечето мнения по долу изглежда че максимума за тази фирма е 1300-1400 и ако се повишават заплати е нещо от сорта на 100 лв, което е обидно лично за мен.
Моля ако има някой запознат с тази позиция да сподели мнение.


настоящ служител

-16 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
0
Натоварване
1
Потенциал
-5
Местоположение
1
Колеги
1
Работна среда
1

За жалост нещата долу са верни и като цяло пълна трагедия е. Само ще потвърдя негативите, ниските заплати и липсата на привилегии и неспазване на кодекса на труда. Ако сте студент със месечни разходи 300 лв става.


бивш служител

-13 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-3
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-1
Натоварване
1
Потенциал
-5
Местоположение
1
Колеги
3
Работна среда
1

Повечето от мненията долу за жалост са верни. Проблема идва от това че мениджмънта е български и заплащенето се осъществява на местно ниво.Заплащеното е определено доста ниско за сектора, там по-хубава заплата може да получиш ако си симпатичен и си мега мазник. Фирмата определено е насочена само за студенти, за хора над 25 години в никакъв случай не е. Текучеството е доста голямо, има може би 20 тина души които са от повече време там, но това са доста спрели хора, които само пият кафета и пушат на всеки час. За издигане в никакъв случай, освен ако не си симпатичен на определен човек. Може да имаш квалификации, умения и т.н, факт е че може ти кажат браво, но това ще е. Бонуси няма, работи се по всички празници освен 1-ви Януари, като не се заплаща нищо като горница. Привелегии няма, като такива ти казват ваучери за храна, които са към заплатата, а не както е нормално да е отделно и другото е здравно оигуряване, което всяка една компния има днес.Работа има, може да е на моменти, но като цяло се намира. Не е никак сложно, но има недоволни клиенти дори и да нямате вина, вие сте виновни. Хората на позиция тийм лийд също напускат на всеки 7-8 месеца и отново причината е заплащането. Поне 15 човека ме питаха дали има места там където съм вече, като разбраха че съм в предисвестие, което говори доста лошо. За офиса в Бургас не мога кажа нищо, но от колеги разбрах че там е пълна свободия и се цъкат игри (дали е 100% истина не знам).
За да се подобрят нещата в тази компания трябва заплатите да се повишат с 40% и празниците да не се работи и осигуровките да бъдат реални. Ако искате теглите кредит, имате опция за вдигане, но сравнение с нормалните фирми, вие ще сте назад.Ако не ви се работи за пари и искате мързелувате фирмата става. След стаж от около 2 години разбирате че зор няма смисъл си давате и може седите в кафето отсреща по два часа и да пушите още 2 и да гледате клипчета в нета и от време на време да работите. Времето прекарано там погледнато назад има и хубави моменти и не такива, но за жалост развитието ми спря. Не съжелявам за времето там, но ако искате семейство, жилище и свободно време, БОР не е мястото за това. Ако сте на 20 години събиайте смелост и отивайте да поработите 2 години и няма сгрешите.


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Прекарах две години и 9 месеца в тая трагикомична, експлоатиращата компания. Служителите, които работят 7 дни и почиват 7 нямат право на отпуск. Нищо, че в закона и договора пише друго, такива неща „не се толерират”. Обаче пък в началото на годината всеки от тях бива принуден да подпише, че е използвал всички отпуски за предната година, като тези НЕ им се изплащат. Половината заплата се дава под масата и осигуровките са за много по-малко пари, освен ако не си бременна. Колкото и да се сблъскаш, няма да получиш развитие и бъдеще, освен ако не си човек на управата. Най-много да получиш подарък чаша за кафе, която получава и чистачката. Следи се изкъсо всяка стъпка, чатове м/у колеги и всяка минута, през която не си на стола пред компютъра (дори да си свършил всичките си задачи, или просто си в тоалетната), нещо като детски превъзпитационен лагер. Съответно се пускат отчети за времето, което си бил навън (чекирания с магнитната карта) и те привикват за конско за какво ли не. Отношението е отвратително, нямаш право на глас и мнение за нищо, постоянно трябва се подмазваш и биваш експлоатиран, а ако искаш повишение, отиваш да се молиш като просяк на „мамето”, ако изобщо се съгласи на среща с теб. На годишните оценявания тийм лидерите си измислят неадекватни забележки, които нямат нищо общо с реалността, само за да няма основание за повишение. Мнението на преките клиенти за теб никой не го гледа. За отпуск трябва да се молиш поне два месеца предварително (за коледни празници - през Октомври), а за отпуск за университет или дипломна не може да става и въпрос. Казвам молиш, защото ще почнат да те разпитват за какво ти е (все едно си им длъжен с обяснения) и пак да не те пуснат. След отпуск те скъсват от работа, понеже си длъжен да се откупиш за великодушието им. За работа от вкъщи трябва да бъдеш опериран и да си на легло, понеже сървърите им имат капацитет за около 30 човека и почват да забиват (за фирма с 300-400 служители). Да, по празниците може само да се мечтае за работа от вкъщи, защото ще пречиш на вътрешните хора да си работят от вкъщи. Но пък за сметка на това, работиш на всички български празници без увеличение на надникна (майната му на закона, който гласи друго). Същото важи и за нощния труд. Овъртайма се заплаща с потупване по рамото и усмивка по радиото, въпреки твърденията на управата. Като придобивки получаваш само киселини от евтините кебапчета, с които черпят. Но няма страшно, понеже се случва веднъж годишно, защото трябва да се пестят пари да има за нафта за джипа (последен модел ленд крузер) на собственика. В кухните махнаха кухненската хартия и 3в1-то поради същата причина. По-голямата част от нощната смяна са затъпели тревоманчета и ако си оставиш храна в хладилника, на другия ден вероятно няма да я има. Шефката (позната още като „мамето”) си ползва моминското име пред служителите, за да не се знае, че е жената на собственика и за каква шуробаджанащина става въпрос. Имаше период, в който изобщо не се вясваше в сградата, понеже по-голямата част от един от отделите искаше да напусне и така нямаше на кой да дадат предизвестие и беше невъзможно да напуснат. Предизвестието е два месеца, през които експлоатацията тече с пълна сила. На интервюто пък, шефката ти разказва колко са успешни децата и и в коя държава живеят. Крайно неадекватно управление на ЧР.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?