Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Бългериън Онлайн Рисърч https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=София,ж.к. Студентски град, ул. Александър Фол 2&markers=София,ж.к. Студентски град, ул. Александър Фол 2

Бългериън Онлайн Рисърч

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 52 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-10 от общо 52


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Ако изкарате повече години и не се заяждате и не се оплаквате постоянно и зависи кой ви е мениджър се стига до ситуация в която заплатата може да стигне добро ниво и да не се претоварвате като цяло със сравнение ако идете някъде другаде на сходна позиция. Има отдели с текучество..но има и такива от не малко години. Но да бавно стават нещата в посока по-добри възгледи. Зависи от ситуацията, може по високия мениджмънт да ти влезе в положение...но може и не. Иначе социалният пакет е нормален, понякога happy hours, други с които малко ти замазват


-39 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-2
Уважение
-3
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-4
Работна среда
-5

Тук сме едно голяма семейство в тУази фирма, по договора щи разберете, тва нИ е договор за работа, а за дългосрочная семейна връзка ва, направен таК, че да не можете да избягате от нас без да ни дължите нешо, за заплати нямате право да питати, арии чао.

Модерни Роби. Говедата тряя теглят


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Съвсем реален коментар ще напиша.
Всичко като минуси е донякъде вярно и донякъде не е.
Фирмата е подходяща за започване на кариера в сектора. В последните години осигуровките се повишиха,новоназначените са на реални пари. Сумата е приемлива за старт - над 1000 и под 2000 в зависимост от отдела.
Има добър социален пакет, стига да намирате смисъл от него. В крайна сметка показва загриженост към служителите. (доп.здр.осиг)
Обучението понякога е флегматично. Дали заради кофти личност, която са ви сложили да ви обучава или защото не му се заплаща. А и ако е претоварен, трудно се намира време за някой който тъкмо навлиза.
Преди, увеличенията бяха на в период от 6 месеца, но им се видя трудно да поддържат темпото и сега е на по-дълги периоди на око или година. Базата е вътрешно оценяване, което понякога не е релевантно, не се питат външни оншори и клиенти, а е по пристрастия и лични наблюдения на ръководния персонал.
Ако искате увеличение трябва да сте хитри с начина на питане. Ако е силно арогантно ще бъдете отлюспени с някоя лъжа от сорта, че нещо си. Ако развитието на заплатата ви достига максимума си, а искат да ви задържат, ще бъдете избягване за среща. Можете да чакате HR-a с месеци уж да стигне до вас.
Понякога директните ви шефове не влизат в положение при здравословни проблеми. До някъде разбираемо, защото голяма част от скатаващите използват тези похвати.
Във мениджърските отдели има доста скатаващи се или дори неразбиращи си от работата, въпреки че са служители с години. Просто там е по възможно да ви покрият, ако имате приятели.
Фирмата уж е не много толерантна към фирмени връзки между колеги, но е често срещано. Повечето са си кръстници на децата, кумове, приятели, съседи по общежитие.
Ако сте жена винаги ще сте с една идея по-ниска заплата. Все още витае логиката, че жената е по-не надеждна, заради това че в далечно или близко бъдеще може да вземе да роди. Мъжете с деца се толерират добре, защото се приема, че си държат на работното място. При жените след майчинство съм чувала, че ги връщат на стартовата им заплата с предтекста, че са изпуснали много неща за 2 години. То е вярно, но дали е правилно да си работил за някой 3-8 години и да загубиш напредъка на финансите си.
Ако решите да напускате е много важно да не казвате къде ще ходите, защото ако е конкурентна фирма е много възможно да се направи задкулисна интрига и новият ви работодател да се откаже да ви наеме или най-малкото да се създаде грешна представа защо напускате и какъв работник сте.


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте, някой може ли да ми каже какво представлява теста в Ексел и този по английски по- точно?

Благодаря!


бивш служител

-24 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
0
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
2
Колеги
2
Работна среда
-3

,,Рибата се вмирисва откъм главата" напълно важи за мениджмънта на тази фирма - хората, заемащи тези позиции, изобщо не знаят къде се намират и съответно всичко надолу е пълна скръб. Който търси кариерно развитие, това не е мястото! Пълна шуробаджанащина и никаква обективност - кой на кой е човек е положението общо взето. Фирмата няма да ви оцени изобщо, не си губете времето. Заплатите също са мизерни и да, както казаха някои от хората в предишните коментари - заплата не се вдига тук и ако се прави, някакви символични 100 лева максимум. Какво остава ако повдигнеш на въпрос заплатата - ставаш черен и почват да ти го избиват през носа и да ти извиват ръцете. От къде на къде ще питаш за повишение на заплатата, защото се стараеш и се раздаваш?! Дума да не става! Всеки, който уважава поне малко себе си, няма да се захване с тази "фирма". В отделите ще срещнете хора, които не работят, скатават се (най вече Senior-ите, цъкат си джагичка по цял ден във фирмата - от 8 часов работен ден, 6 часа им минават на джагата), взимат си парите(най вероятно защото са близки с мениджмънта), а другите се бъхтим и за тях. Да не говорим за нивото им на дисциплина на същите - под минимума. Как такива хора стават Senior-и, никой не може да ти каже, дори и мениджмънта. Като цяло по отделите не се работи качествено и с желание и ако има човек, който работи и влага старание, се смята за осмото чудо на света. И точно тия хора патят най-много и са на тезгяха вместо да е обратното. Ако си студент, закъсал за пари, може да се прелъжеш да започнеш работа тук, но и това не е точно така. Просто - Stay away from here!


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

До долния коментар - офиса е бюра наблъскани като скариди едно до друго, а атмосфера няма, защото едвам се диша заради липсата на вентилация и непроветряване + потта на близкия до теб колега. Ти не знам къде я видя тази страхотна атмосфера и офис, сигурно предимно висиш при мамето (шефката).

До всички - Ако си кадърен, може да се молиш на мама за да ти хвърли малко жълти стотинки накрая на годината, пълно унижение и загуба на време. Залага се на количество хора, а не на качествени такива - все пак си ги берат от Студентски с псевдо интервю и тестове (99% са наети - трябва да си уникален тъпанар за да не те вземат). На шефовете им се плаща от UK на изработен час от служителите, затова е важно да напишеш 8 часа, а не е важно какво всъщност си направил за тези 8 часа. В някои отдели е като комунистическа казарма - трябва да не закъсняваш дори и с минута и дума да не става да си ходиш по-рано било то и с 5 минути - плаща ти се да си РОБ на БОР и си длъжен да висиш до последно. Обедната ти е точно 1 час и не трябва да прекаляваш с пуш паузите. Работи се по празници, не се плаща допълнително разбира се, част от заплатата е под масата. Бранша е специфичен и на пазара на труда не си конкурентен извън сферата. Заплати стартови са на ръба на оцеляването в София, развитие тегава работа. Team leaders са послушковци и ще се пенсионират там, отношението им е индивидуално - някой не им пука какво се случва, други си избиват комплексите за величие, явно са ги били като малки и са с малки. Отношението на повърхността е окей, но ако си имаш мнение за нещо било то атмосферата с вкус и мирис в офиса, работата ти и неработата на други, ти се казва да се махаш като не си доволен, нищо не можело да се промени... тази липса на промяна си личи и в овехтялата техника, на която работиш, но и 80% от работата ти е пращане на мейли и менажиране на маймуни от UK и US, та не ти трябва по-бърз компютър. Монитора ти е скапан, стола също... Искаш нещо адекватно - ам не може на всички са такива мониторите и ето ти този скърцащ стол след 8 месеца. Абсолютна подигравка и цепене на стотинката - типично за комунистично настроен БГ мениджмънт. Единственото положително бяха готините хора, но и те не останаха почти. Не си го причинявайте ако имате поне капка достойнство и желание за кариерно развитие - тук тези неща умират. Ако сте спрелтак, на който ще му е ок да взима 1500-1800лв цял живот и да стои на едно положение с една и съща машинална работа + бейбиситване на все по-глупавите англичани или американци, ОБОР е вашето място. Чувал съм от "програмистите", че всъщност не се програмира почти нищо, работата им е като на проджект мениджър - пишат мейли и са хора за всичко. По другите отдели е същата работа, но със специфични системи. Дейта процесинга е типичен за сферата - работа със SPSS и стария quantum. Водите се на измислена, нелепо звучаща длъжност за да се крият данъци. Стажа ви в обора е безмислен и загубено време, не правете тази грешка.


настоящ служител

28 точки

виж подробна оценка
Заплащане
1
Уважение
5
Привилегии
2
Фирмена сигурност
4
Натоварване
2
Потенциал
3
Местоположение
1
Колеги
5
Работна среда
5

Работя във фирмата от доста време и искам да кажа, че средата е страхотна. Има възможност за развитие макар и да не е голямо, но фирмата се грижи за теб и гледа на теб с уважение и респект. Офиса и атмосферата са уникални и работата минава доста леко благодарение на това. За сега нямам какво лошо да кажа освен това, че заплащането не е много добро.


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Пичове от 3 години не работя никъде и си изкарвам по 0.4BTC на всеки 6 месеца от този сайт https://r.adbtc.top/1092055


кандидат за работа

-25 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-4
Натоварване
4
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-1
Работна среда
1

Здравейте,

Поканен съм на интервю в тази фирма като Data Processing.
Някой може ли да ме насочи дали за тази позиция е отделно към другите отдели и може ли да очаквам примерно възнаграждение от около 2000 за старт и след година подобаващо увеличение, защото с повечето мнения по долу изглежда че максимума за тази фирма е 1300-1400 и ако се повишават заплати е нещо от сорта на 100 лв, което е обидно лично за мен.
Моля ако има някой запознат с тази позиция да сподели мнение.


настоящ служител

-16 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
0
Натоварване
1
Потенциал
-5
Местоположение
1
Колеги
1
Работна среда
1

За жалост нещата долу са верни и като цяло пълна трагедия е. Само ще потвърдя негативите, ниските заплати и липсата на привилегии и неспазване на кодекса на труда. Ако сте студент със месечни разходи 300 лв става.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?