Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

CARETOWER LTD / CT Europe Solutions https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=София,бул.Шипченски проход 18&markers=София,бул.Шипченски проход 18

CARETOWER LTD / CT Europe Solutions

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 82 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-10 от общо 82


шубе го/я е и не казва!

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Малки заплати, неадекватни обучения. В условия на пандемия държат хората като овце завряни в офиса да се заразяват с COVID-19. Неадекватен мениджмънт гледат на работниците като на роби. Не пускат хората хоум офис защото нямало да работели. Искат с трици маймуни да ловят. Не си губете времето с тази фирма! Назначават сервитьори и куриери за IT съпорт за да не дават добри заплати на опитни кадри. Офиса е в Гео Милев на 40 Мин от спирка на метро.


бивш служител

-17 точки

виж подробна оценка
Заплащане
3
Уважение
2
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-4
Натоварване
-2
Потенциал
-4
Местоположение
1
Колеги
-4
Работна среда
-4

Прочетох предишните коментари и мога да кажа, че за жалост са обективн и верни на 99%! Да, фирмата е добра ако искаш да почнеш от някъде, можеш да се научиш на доста неща и да се квалифицираш сравнително бързо ако имаш желание, но след година-2 (в зависимост от движението ти) идва един момент, в който просто няма какво да ти предложат, а има потенциал! Но за жалост тези, които са над теб (тийм лийд и т.н) нямат никакво желани за развитие на компанията като цяло, откакто е направена, си седи на един и същи хал. Факт е, че се работи по ТКЗС-арски стандарт и повечето "инженери" ги е погълнала някаква черна дупка през соца и не ги е пуснала никога повече. Уважението и професионализмът са доста ниски (можете да се уверите по самият факт, че настоятщ служител пише подобен коментар като по-долния). Откъм заплащане също има накъде повече...Но като цяло, най-големият негатив е този ,койо бяха споменали - че всичко се следи, имаш определени интервали за почивки, които са стриктно определени, докато работиш, буквално на главата ти седи един тийм лид, който ти се "кара" като влезеш в някой сайт, въпреки че не си имал работа цял ден и си си свършил всичко - това е недопустимо в 2021 за мен! Дошъл съм с експертиза да работя като инженер, а не да бъда роб, който жъне не тръстиката


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Пичове Ето начин как да си докарате малко странични доходи
https://r.adbtc.top/109205
Плащат с биткоени
Аз си докарвам по 0.1BTC всеки месец


настоящ служител

32 точки

виж подробна оценка
Заплащане
4
Уважение
3
Привилегии
1
Фирмена сигурност
4
Натоварване
5
Потенциал
4
Местоположение
5
Колеги
4
Работна среда
2

Да, спомням си имаше едно малко леке ( коментар 28.10.2015 , може би е той), което на техническите ми въпроси никак не успяваше да разбере какво го питат горкия! Трудно успях да се здържа от това да го ошамаря , както си му е реда заради наглото му поведение , та изненадващо за него го помолих да изчене от офиса.

Интервюто бе прекратено около 10-тата - 15-тата минута поради факта ще въпросният млад господин обясняваше ,че въпреки никаквите му знания, Активната Директория си работела "идеално" в текущата му компанията и въросното човече заемащо дъжност , която и аз не успявам да си спомням каква, дори не бе чувал за това гадно "куче" Керберос (ученето убива деца) и както изглеждаше нямаше ни най-малка представа от системата, с която може би имаше някакъв бегъл досег.

В отговор на неговия коментар бих могъл да кажа ,че виртуализацията не ни е от особено големите приоритети, но тези "надменни и некомпетентни хора в IT" са предоставят на ИТ служителите в Caretower , тестова среда с повече от 1TB RAM и свободата на всеки от тях, да се разполага в един или няколко от приблизително 60-те VLAN-а , както да има ресурс от повече от 50B RAM памет.

Облачните ни услуги не се разпростират особено далеч поради факта ,че сами изграждаме всичко необходимо и 99% ни е on-premise та нямаме нужда някой да ни "хост"-не , а точно обратното! Ние хостваме компании пич!

Ти колко компнии знаеш да имат дизел генератор , който е мощност 65кВ?

В закючение ще обясня нещо много тънко. На истинските специалисти им трябва между 2 и 7 дни да си осигурят работното място със завидна за твойте разбирания заплата , а не да се разкарват по 20 интервюта като теб момченце.

P.S. HP да го духат щото са ебати дупката и им миришат краката!
0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

към Милионера - В този сайт който твърдиш, че изкарваш по 100$ на седмица е пълна измама. Всички го знаем и нищо не можеш да изкараш от там. Едно е сигурно можеш само яко да се Набуташ.


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Пичове, вместо да се занимавате с такива фирми , които ви се подиграват по-добре играйте в https://golden-farm.biz/?r=729922 в този сайт си изкарвам по 100$ на седмица без никакъв проблем..!


бивш служител

-25 точки

виж подробна оценка
Заплащане
1
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
1
Колеги
3
Работна среда
-5

Кеъра, или Кулата е едно невероятно жалко подобие на ИТ компания създадена от хора без опит и понятие от ИТ бизес. Не се поддавайте на впечатлението, че това е UK компания! Създателя е кипърец който в момента води семейното си подобие на компания заедно със синовете си! Така наречената компания е безскрупулна безотговорна, подвеждаща и лъжеща клиентите си, без значение от размера им(разбирай от такива с по 5 РСта до средно малки - около 1000 РСта). Бизнес модела се гради на телемаркет похвати - има отдел от продавачи, повечето от които невероятно безхаберни, неразбиращи и неграмотни, чиято отговорност е да звънят на бизнес номера в Англия и да притесняват хората с предложения за секюрити продукти. За щастие има и няколко много кадърни сред тях, но те са единици на фона на общата маса. Компанията има репутацията на безскрупулен лъжец на ЮК пазара и ежедневно сменя телефонните номера от които звъни на клиенти, защото ги блокират.
Понятия като бизнес етика, почтенност, отдаденост и честност към клиента са имагинерни пнятия нямащи почва в речника или практиката на основателите на Кулата!
Атмосферата в компанията е меко казано ужасна. Всеки служител е следен ежесекундно, като наскоро се интегрира система за пълен контрол и запис на всичко което е отворено на компютъра ви! Всеки линк, всяка страница на която сте били се записва заедно с времето прекарано на нея. Фейсбук и всички социални мрежи са забранени! В ход е и забраната на ютюб за да не се разхищават фирмени ресурси! Има и шкафове за прибиране на телефона ви при пристигане на работа, нещо което може да се практикува по усмотрение на жалкото подобие на мениджмънт! Социални придобивки няма под каквато и да е форма. Времето за пристигане на работа или напускане на работното място се следи до минутка и имаше случай на уволенен работник който си е тръгнал няколко пъти 10-15 минути по-рано. Ако сте гледали по филмите как в края на работния ден хората нямат търпение да си тръгнат, в Кеъра е абсолютно същото- в 19:30 всички като по сигнал стават и си тръгват! Подбора на кадри е не просто зле а е напълно отсъстващ! Мотивацията на персонала е нулева! За последната година turn over rate е близо до 100%
Не си мислете, че това е ИТ секюрити компания! Това е просто прехвален сървис деск. Има и много кадърни и знаещи инженери, но и те не са достатъчни за да подобрят положението.
Фирмен паркинг няма! Паркирате всеки ден с риск да ви вдигнат. Има кафе машина за кафето от което си плащате вие, фирмата няма пари и желания за такива глезотии! Почивките са по 10мин и са регламентирани. Отклонението от нормите за почивка се наказва! Цялостната атмосфера в компанията е на подозрителност, недоверие и следене.
Колкото и да сте закъсали за работа, освен ако не сте на пазара за първа работа, не си причинявайте това да започвате в тази дупка, която колкото по-бързо биде закрита толкова по-добре би било!
Ако търсите място на което да започнете работа и да придобиете някакви умения, кулата ще свърши работа, но ще трябва да се примирите с лошото отношение тип робовладелство, нестандартното работно време, пълната липса на сигурност, липса на каквито и да било бонуси или поощрения!
Ако горенаписаното е оставило у вас каквото и да било съмнение за репутацията на тази фирмичка, то помислете дали е случайност съвпадението на повечето коментари!


бивш служител

-41 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-4
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-3
Колеги
-4
Работна среда
-5

Според моето лично обективно мнение, това е може би една от най-жалките фирми на българския ИТ пазар и се чудя, как все още не са я затворили.
В самата фирма, цари пълна деорганизация и хора на лидерски позиции, нямат никъква представа, какво правят там.. Фирмата е "семеен тип" и се управлява от един кипърец и двамата му сина, съответно, единствената цел е да се жънат здрави пари, без значение от някакви морални, етически или каквито и да било принципи. Продавачите - "телефонисти", по цял ден набират едни и същи номера и се опитват да излъжат клиетите си, че продават най-добрите софтуерни продукти в света. Схемата е точно, като през 90те години с magic прахосмукачките, където те зарибяват по телефона да пробваш един път безплатно. Най-тъжното е, че след това търговците се хвалят, кой с колко бил излъгал клиента си и съответно изпитват някаква гордост от това. Манталитетът на целия мениджмънт е същия, като на продавач на картофи на Женския пазар - ще го лъснем и ще го продадем за повече пари. Още повече, че "Дъртия" така и не се научи, че с пари, уважение не се купува.
Иначе парите им са добри, за средният статус в момента, за да се чувстваш, като в затвор. Нямаш право да си гледаш телефона, нон стоп трябва да правиш нещо, съответно забравете Youtube, Facebook и тем подобни сайтове, всичко е блокирано. Тотален карцер! Има камери навсякъде, само в тоалетните няма (не е сигурно).
От техническият екип жалко само за хората, които си разбират от работата и седят, само защото не могат да намеря нещо по-добро. Рано или късно, всеки идва и си отива от тази фирма, а и тя скоро ще си замине с това темпо. Губят клиенти главоломно и вече имат потресаваща репутация на лъжци и некадърници, в най-големия им сектор UK.
Ако сте начинаеш и това Ви е първа работа, може да се пробвате за няколко месеца или година. Но, ако имате по-добра алтернатива, не си губете времето с Грижовната кула. Тя така или иначе ще се сгромоляса скоро време.


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Работих във фирмата 3 месеца.
Не е толкова зле, каквото явно е било преди и явно доста неща са се променили за добро.
Заплащанеро не е високо, но с времето може да изкарвяш повече от бонусите,а за каквито и да бъде други привилегии забрави.
На мен лично така и не ми стана ясно процеса и се отказах бързо, но ако нямах по добър вариант, щях да остана.
Нормално работно място е, обаче шефовете са с остарели разбирания за бизнеса и малко се доближава до робство (мнението ти не е от значение) .
Не е много сложна самата работа, научава се, но трябва сам да се научиш и да свикнеш.
Тренингът е ужасен, гледаш видеа от 2004 (когато шефът е бил "млад") и като цяло няма нищо общо с това което те чака на телефона.
Колегите помагат, тези които са там от дълго и си обичат работа, но има и не малко хора на които не им е там мястото и утежняват опстановката.
Тийм Лидерите са готини, всички до един, вклпчително и Диди, ако видят, че имаш потенцял, ще ти помогнат с кяквото могат.
Чудесно място е за стартова работа, първа работа в кол център или изобщо.
За човека с опит, работата и най-вече работния процес ще му се сторят смешни и недомислени.
Моят личен съвет е, ако имаш опит и намерение да започваш в "Кера", помисли си и погледни и други възможности.
Ако ти е първа, втора рабита, искаш да смениш бранша или си от скоро в София, "Кера" може да е чудесен за теб и на много неща да те научи.

При всички полужения, ще скучаеш доста и надали ще се пенсионираш там.


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте,

Моля, някой да сподели актуално мнение за фирмата. Утре съм на интервю и би ми било от голяма полза. Виждам че са покачили заплатите на 1000 нето, но ме интересува как е мениджмънта? Каква е работната среда? Има ли развитие? Какво е отношението? Как протича работния процес?

Благодаря предварително.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?