Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

МАЙНДХЪБ БГ ЕООД /img/frontend/nomap.png"

МАЙНДХЪБ БГ ЕООД

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 36 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-10 от общо 36


шубе го/я е и не казва!

-45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

Госпожа Янкова!
Да си пишете коментари от 3-то лице хвалейки се и отново извинявайки себе си, обвинявайки другите е симптом на тежка деменция. Отидете на лекар, възможно е целия този силикон, който сте натъпкала в пазвата и лицето си да не Ви се отразява добре.
Идеята на франчайза е франчайзополучателят и франчайзодателят да работят в екип. Вие, обаче взимате парите на хората, лъжете ги, както за програмата, така и за помощта, която оказвате и освен това създавате вътрешна конкуренция и интриги, да точно Вие! Откраднали сте цялата си програма от сайтове със свободен достъп, което е редно да се каже преди подписване на договор, защото това си е измата, а също така от източници, който подлежат на авторско право, тоест Вашата програма НЕ Е АВТОРСКА! За всичко винаги отговорът Ви е, че друг е виновен, както сте описала и в последния си коментар, но защо не споменете как надписвате сметки на франчайзополучателите си, как мамите хората с процентната си схема и как програмата Ви не става за нищо, а Вие лъжете, че хора без опит могат да започнат този бизнес, като Вие оказвате подрепа и обучение и после не ги учите на нищо, а ги самотирате умишлено. Да не говорим, че темите, които сте откраднали даже не сте ги структурирали и лъжете и крайния клиент, защото описаното в сайта НЯМА нищо общо със съдържанието. Също така преди да говорите глупости се поинтересувайте, че хората, които НЕ искат вече да работят с Вас по очевидни причини имат вече създадени успешни бизнеси и партньорства с други хора и се реализират в успешни кариери. Но Вашата некомпетентност и алчност явно заслепяват реалната Ви преценка. Хората не искат да работят с Вас, това е истината, защото сте некомпетентна, алчна лъжкиня, която се покрива, когато става напечено! Вместо да разпространявате навсякъде за неверния брой на несъществуващите си центрове по света по-добре вземете и се покрийте някъде, защото хората Ви научиха що за стока сте и Видов ден идва съвсем скоро!


настоящ служител

45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Познавам доста читави хора работили и работещи в Майндхъб. Не знам обаче защо предимно негативни коментари има в този форум.
Вземете направете нещо позитивно и градивно освен да пишете глупави коментари за Поли и компания.
Никой не ви е виновен, ако нямате капацитета да развиете собствен бизнес. Все пак Поли или Йоанна не могат да дойдат и да ви ръководят бизнеса вместо вас.
Ако нямате капацитета да се развивате, то просто не се ззахващайте - да.
Но ако сте мотивирани и искате да имате собствен работещ бизнес - Препоръчвам с две ръце.
Трябва мало усилия да се полагат, а не само да се мрънка кой какъв бил.
Вижте първо себе си, после пишете анонимно по форумите :)


шубе го/я е и не казва!

-45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

Здравейте,

Аз съм бивш франчайзополучател на Майндхъб и бих казал на всички хора, независимо дали се интересуват от бизнес модела или искат да запишат децата си на програмиране да не го правят.
В момента в Майндхъб - франчайзодател от години работи само един човек на име Йоанна, която е лакей на Пролетка за абсолютно всичко и няма капацитета и компетенцията да отговаря на просто въпроси и задания.
Майндхъб програмата е създадена на базата на tutorials и всякакви взаимствани и крадени проекти от google и youtube. Програмите са повърхностни и зле написани - очевидно отново крадени и сложени от някой който си няма и на представа какво представляват тези програмни езици. Темите, който са написани в сайта нямат нищо общо със съдържанието, а теорията за всеки урок се разминава с практиката, като в много случай като практика се дават готови проекти от ютуб, които включват невзети материали за по-горни теми и модули. Като цяло материалът е скучен и недостатъчен и ако учителят не се занимава допълнително няма никакъв шанс да задържи вниманието на учениците и изобщо да ги научи каквото и да било.
Системата, която Майндхъб използва е стара, много повърхностна, изисква много ръчен труд, време и дейности от страна на франчайзополуяателите, тромава е, бавна, пълна с бъгове, липсва истински CRM и е много ограничена за франчайзополучателя.
Маркетинг материалите, който Майндхъб дава за маркетинг също са много остарели и неефективни.
В Майндхъб няма маркетинг специалист..
Също така всеки месец се плаща и национална маркетинг такса, с която не се рекламира нищо.
Know-how липсва - представя ти се някаква нереалистични екселска таблица в началото за нереалистичен брой деца, които не могат да бъдат достигнати, поради 2 прости причини - защото се отварят офиси на всеки километър (за нереално висока франчайз такса + други такси), които после затварят, също така хората се задържат трудно, поради гореспоменатите причини.
Програмата с Терелик, за която се бият в гърдите е пълна скръб и това е и причината да не се събират деца за нея и да се отказват бързо - тя очевидно е правена от някой, който не разбира и е само с рекламна цел.
За последите 3 години в програмата не се е променило абсолютно нищо и изглежда, че Янкова няма такива намерения, само лъже хората, че се работи върху нови програми, когато й опре ножа до кокала.
Най-големият selling point на Майндхъб е, че хората, които купуват бизнеса им нямат нужда от предишен опит, като в същото време адекватно обучение и последваща помощ от тяхна страна липсва - ако разпитате в средите фирми като Лоджискул, Технократи и т.н хората ще ви кажат, че този модел е направен умишлено така, за да взима парите на хората под формата на първоначална такса и после да ги фалира, за да премине към следващата жертва.
Процент на възвръщаемост клони към 0, а понякога и минус.
Геймификация липсва - това, което те наричат геймификация няма нищо общо с реалната геймификация.
Говорят се много лъжи на фран1айзополучателите и хората, които са заинтересовани към бизнеса - казва се, че са на континента с 41 локации, което е долна лъжа. За последните 3 години са затворили над 20 центъра на Майндхъб, поради фалит.
Не на последно място атмосферата, която цари в Майндхъб е нажежена, Пролетка настройва всички франчайзополучатели един срещу друг, може би нарочно и говори постоянно зад гърбовете на един другия.
Отношението й е неморално и непрофесионално в 90 % от случайте, крие се и когато някой изрази мнение за нещо, което е отрицателно, дори поднесено като градивна критика с идеята за подобрение отнася надменно поведение и игнориране.
Мога да кажа много още, ако се интерерувате пуснете ми един номер тук като отговор и ще ви се обадя при първа възможност.


клиент

-45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

Франчайзът на майндхъб е пълна измама! Единствената визия на семейство Янкови е как да плагиатстват материал от интернет и да лъжат хората и да ги фалират умишлено!


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Приятели ето начин как да си изкарате малко странични доходи от този сайт: https://www.coinpayu.com/?r=cuculcan

Плащат в биткойн, Аз лично съм много доволен и от три години на сам го развивам като си докарвам до 0.01 BTC на месец, което сметнато по текущта цена в лева е между 600/700 лв. Зависи от волативността.


клиент

27 точки

виж подробна оценка
Заплащане
3
Уважение
5
Привилегии
3
Фирмена сигурност
3
Натоварване
0
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
3
Работна среда
0

Записах и двете си момчета на курсовете на Майндхъб. Информацията е изключително полезна и се приема добре от децата, забавляват се докато учат. Развиват абстрактно мислене и са отлично въведение в света на ИТ, в който искам да се развиват малчуганите един ден.
Екипът е съставен от млади и мотивирани хора и е много лесно да се комуникира с тях.
Препоръчвам ги, определено.


бивш служител

28 точки

виж подробна оценка
Заплащане
3
Уважение
4
Привилегии
1
Фирмена сигурност
2
Натоварване
5
Потенциал
3
Местоположение
3
Колеги
4
Работна среда
3

Изключителен екип от млади хора, аз и мои познати се доверихме на фирмата и определено не съжаляваме. За 6 месеца преминах доста обучения и практика, имах много задачи, но си заслужаваше.
Не е за всеки, освен работат в офис по 8 часа на ден, трябва да се отделят и часове работа вкъщи, за да можеш да държиш добро ниво, което да се хареса на работодателите. Това е напълно нормално, ако някой очаква да айлячи да се отказва докато е време.


31 точки

виж подробна оценка
Заплащане
4
Уважение
4
Привилегии
4
Фирмена сигурност
4
Натоварване
3
Потенциал
3
Местоположение
3
Колеги
3
Работна среда
3

Четейки коментарите тук, запореден път се убеждавам, че българинът е специалист по всичко. Той разбира от мода (особено - китайска такава), от бизнес развитие, технологии, вероятно политика и законодателство - също.
Изключително високо оценявам това, което "МайндХъб" правят. Продуктът е качествен, подходът - съобразен с нуждите на децата; обучителите са изключително мили и подхождат с желание в работата.
Преди да наскачате и да плюете по това, което другите ТВОРЯТ и ГРАДЯТ, се запитайте: какво АЗ съм създал и какво ще остане след мен (освен анонимно словоблудство в рандъм сайт)? Бих ли могъл/а да направя всичко това от нулата, ако аз се бях захванал/а с него? Имам ли изобщо капацитета (умствен и времеви) да направя нещо от нулата и да го 'изнеса' на международната бизнес-сцена? Ако сте дали честни и открити отговори на тези въпроси, и ми покажете вашите супер-успешни бизнеси - едно, че ще ме изненадате искрено и второ - ще получите малко от възхищението ми.
Успешен ден и много успехи на "МайндХъб" и занапред!


бивш служител

-45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

Ако четете това, може би се чудите - Какво ли е да работя за Майндхъб. Най-правилната аналогия, която мога да дам за отговор на този тежък философски въпрос е: същото като да си поръчате маратонки Nike от Aliexpress- Да, маратонки са, но ще се разпаднат във всеки един момент, със сигурност не са Nike и миришат малко странно.

Да работите с Поли Янкова е предизвикателство по няколко причини:
- лъже партньорите си за очакванията, които поставя в бизес плановете (може да се провери след кратък разговор, с който и да е от тях в България или Румъния);
- крещи и буквално изтерясва за всичко, което не е на нейното;
- жената има проблеми - и ако вие не сте от хората, които могат да лицемерничат и да казват само "Ау, браво, Поли!" или "Ей, ей! Евала!", когато "шефката" споделя снимки на "плочките" си от фитнеса - тази работа не е за вас.
- дамата е продавала карти на Мтел все пак и е "ИЗКЛЮЧИТЕЛНО" запозната с всичко - от продажби до квантова физика и молекулярна биология;

Колегите са: мъжа и (заради, когото има фирма изобщо /не, че и той е адекватен шеф, но за разлика от съпругата си - има някакви компетенции/)
и няколко миниончета, които обикалят Поли Янкова и я гледат с възхищение и умиление. Но предупреждавам да не си позволявате да говорите каквото и да е за фирмата, шефката или процесите на МайндХъб, защото после ще има сочене с пръсти на кой, какво и кога е казал.
Вие няма просто да продавате програма за програмиране на деца 6-14, културата във фирмата ще ви върне в ученическите години на 5-7 клас.

Велико е!

Какъв е извода:
Ако вие:
- не уважавате себе си и времето си;
- искате да ви се вика за щяло и нещяло според настроението;
- не искате да си получавате бонусите;
- искате да гледате семейни скандали в работно време;
- имате нужда да сте част от интригатнски и най-вече комплексарски истории;
и най-вече - искате онова свиване в стомаха, когато си помислите за работа ---МАЙНДХЪБ Е ЗА ВАС!


Дори да си кажете.."Хм, това са субективни мнения" и все започнете работа. Препоръчвам да се запасите с търпение, хумор и храна, която да се яде в/у лап-топа, защото ще ви се държи сметка къде, какво и колко време ядете.


Успех с новата работа!


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Ето начин как да си докарате допълнителни доходи от интернет:

http://moonbit.co.in/?ref=a174be45f4aa
http://moonliteco.in/?ref=7b5be9df641f
http://moondoge.co.in/?ref=1890715d0e8a
http://moonbitcoin.cash/?ref=7D2440D331D7
http://moondash.co.in/?ref=C4A574D2D22F

Изкарват се пари, не е кой знае колко но пък ако имате много свободно време и ви се виси пред компа
може да си докарате и повече.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?