Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

МАЙНДХЪБ БГ ЕООД /img/frontend/nomap.png"

МАЙНДХЪБ БГ ЕООД

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 36 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 11-20 от общо 36


представител на управлението

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Казвам се Поли Янкова и съм основател и управител на МайндХъб.

Дълго време се чудех дали да се включа с мнение в тази комуникация, но тъй като виждам, че дискусията отива в прекалени крайности реших да изразя и своето мнение.

Уважавам мнението на всеки един оставил го тук, било то негативно или позитивно,на бивш или настояш служител или партньор в нашата компания.

В многото изписани коментари има голям брой истини и не малко измислици. Съвсем не смятам, че сме безгрешни или, че не сме допускали да се случват нередности в компанията.

Всеки бивш или настоящ служител/партньор сам преценява дали да е част или не от нашата инициатива.

Процесите в компанията не винаги са били най-добрите и вероятно понякога сме взимали грешни решения, за което се съгласявам на 100% с тези мнения. Въпреки това винаги съм бил отворена към открира комуникация и прозрачни отношения с всеки един в МайндХъб. Аз лично, както и много хора, вярваме, че правим нещо полезно и магично за децата, с които работим.

Нашите стандарти и очаквания към служителите са високи и сме взискателни, поради което на някого би му харесало, а на другиго не да е част от екипа. По същия начин и към нас някои от служителите са били по-взискателни и са очаквали неща, които не можем да предложим затова няма нищо лошо, че сме се разделили.

Смятам, че подобни дискусии и всякакви разговори дали нещо ни харесва или не трябва да се обсъждат навреме. За което отново бих се съгласила с бившите ни колеги, тъй като може би съм пропуснала момента.
Вярвам, че всяка ситуация ни прави по-добри и по-успешни и че макар дискусията вече да отива в прекалено негативна посока все пак ще си вземем поуки и ще предлагаме все по-добри условия за работа на настоящите ни служители и потенциалните такива.


настоящ служител

37 точки

виж подробна оценка
Заплащане
4
Уважение
4
Привилегии
4
Фирмена сигурност
3
Натоварване
4
Потенциал
5
Местоположение
4
Колеги
4
Работна среда
5

Обикновено не пиша коментари по такива места, но реших да се включа този път. Линк към сайта ни изпратиха колегите, които са намерили коментарите.
Част от Майндхъб съм от няколко месеца и тъй като познавам лично някои от засегнатите бивши служители ще коментирам анонимно, защото като гледам как нападат Шенай и Дороти, които даже едвали познават не бих искала да оставям името си.
Всеки един от нас част от фирмата сега работи директно с Поли. Това са пълни глупости, че някои работим повече с нея, други не. Всеки от нас работи ежеднвено с нея и сме в постоянна комуникация или срещи. Когато водим часове тя често е там, за да проверява качеството и да ни помага. И да, показаха ни какво се сипе в мрежата и бяхме помолени да напишем мнение за Майндхъб, но никой не може да ни задължи да пишем или още повече да хвалим с лъжливи неща ако не са така. Все пак всеки от нас може да коментира анонимно (като така "пострадалите" бивши служители) и да си напише каквото поиска, особено сега като се е започнало с подобни коментари.
Аз лично пострадах от напускането на единия от тях през януари - М.Ж., която си тръгна от днес за утре и ние останалите в екипа трябваше да я покриваме. Разбираемо е да не й платят, всеки знае, че ако напуска има 1 месец предизвестие. Моя приятелка също беше част от екипа на Майндхъб, която си пусна предизвестие, но си тръгна след М.Ж. и то, защото трябваше да взима нейните часове., които тя просто заряза и си показа, че е работила не за каузата, а за пари. Приятелката ми напусна даже по-късно от уговореното, защото беше помолена от шефовете да помага, докато се намери заместник на колежката ни. Платиха й всички часове накрая, бяха коректни и тя препоръча друг човек да я замести, който препоръча още 4-ма души. Някои от тях вече работят с нас.
Познавам лично и работихме заедно с М.Ж. и не искам да ме коментира или да ме сочи, че Поли била ме помолила да пиша или, че съм подвластна на сегашната ми работа. Всеки от Майндхъб получи линк към сайта и сам си решава дали да пише или не. Никой не може да ме задължи да пиша нещо, което не искам или не мисля.
Работя там, защото харесвам децата и ми е удобно заради университета. Ако си намеря стаж по специалността си вероятно ще напусна, защото работата с деца не ми е основна цел, но ми харесва да им помагам и ме удовлетворява почасовата работа сега докато съм студент. Ако мога после бих помагала от време на време, но искам да се развивам в друга област с програмиране.


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Подчертавам, че изразените мнения тук са относно майндхъб в София и Пролетка Янкова.
Неуместни са включванията от Варна и Враца (Доротея), тъй като хората, които работят извън София нямат никакъв досег с Пролетка.
Разбирам, че вероятно сте били помолени да изкажете мнение, поради множеството негативи тук, но няма как то да е валидно, тъй като Проли умее добре да залъгва хората, с които има минимална комуникация.
Не се лъжете по усмивката ѝ, ако само опитате да ѝ опонирате, дори за нещо дребно, ще видите истинската ѝ страна.


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Рядко се включвам в такъв тип сайтове, за да споделям личното си мнение, но тук решавам да го направя от гледна точка на това, че настоящата ми работа е точно MindHub. Първото нещо, което лично ми носи удовлетворение е работата с деца и фактът, че те наистина научават частици от света на програмирането. Потвърждавам, че със основателите не сме имали дори минимални сблъсъци, а когато е имало неточности се изясняват на момента. Явно е, че навсякъде има хора, които НЕ са доволни от работодателите си, но тук идва и момента, в който трябва да се кажат нещата на време, а не след година-две да се попада в такива нелепи ситуации.
Хората са с различни интереси и имат полза от различните типове работа. Не е необходимо да се обезкуражават младежи, които ПРОЯВЯВАТ ЖЕЛАНИЕ да работят точно в MindHub - имат на какво да се научат и какво да ги стимулира.
Фирмата има потенциал да се развива! Критиката е полезен фактор за надграждане, но естествено, ако е градивна, а не такава грозна и с опит за манипулиране.


бивш служител

-45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

Много усърдно опитвате да замажете нещата, след всеки един негативен коментар се пускат по 1, 2 позитивни, което е повече от очевидно.
Явно управителите са се засегнали и ще пишат след всеки коментар, който ги очерня, но може би е трябвало да се замислят преди да правят мизерии на служителите си.
Това е първата фирма, за която пиша тук и със сигурност има основателна причина.
Наглостта им прекрачи границите на няколко пъти и чашата преля, когато ощетиха финансово вече бивш служител.
Към г-н и г-жа Янкови - Знаем, че не ви е приятно, но всичко, което четете сега за вас е пълната истина, за която сте виновни само и единствено вие. Ако се бяхте държали нормално и човешки със служителите ви, сега нещата нямаше да са такива- огромно текучество, влошени отношения с всички бивши служители и куп негативизъм излят на един път към вас.
Дълго време на никой не му се занимаваше с вас, но след последните събития, за които сте наясно, вече сме решени, че няма да мълчим.


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Бивш служител съм, работих в MindHub малко над година! Определено е адекватно работно място за студенти, естествено не е перфектно и има своите недостатъци и позитиви. Не съм имал проблеми по време на работата си там, но е факт, че летвата и нивото са високи и собствениците са много взискателни.
Всеки сам да си прави изводи от коментарите, аз лично бях доволен, но реших да сменя за работа с нормирано работно време.


-20 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-3
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
4
Потенциал
-4
Местоположение
2
Колеги
1
Работна среда
-5

Четяйки коментарите си мисля, защо в един ден всички настоящи служители решиха да напишат безкрайно позитивните си коментари за фирмата? Отговорът няма да коментирам... Ако сега някой ми каже всички написани по-долу неща за госпожа Янкова, и аз няма да повярвам. Но, когато си чул всичко това с ушите си и си го видял с очите си, нещата се променят. Коментарите на всички бивши служители НЕ са преувеличени, прсто във всеки от тях има оставен емоционален отпечатък.
Достатъчно красноречиво говори оставеният коментар от "анонимен" член на дискусията. Нито един от бившите служители не е използвал убидни думи въпреки всичко, което е видял от госпожа Янкова. Дали някой е селянин или не няма никакво отношение към мнението му за фирмата. Това отношение е достатъчно красноречиво!
Всички бивши служители пишат анонимно и това не е случайно. Просто никой не иска помията и лошата енергия, убиди и какво ли още не от Пролетка да се излее върху него (не че вече не е).

И нека не забравяме, че за да стигне до нивото на което е в момента фирмата, това е благодарение на всеки един бивш служител оствил част от себе си там! Нещо, което на госпожа Янкова явно не й е известно.
Може би е време Пролетка да се замисли, дали няма някакъв проблем в нея, след като най-дълго работилият служител в компанията й е там от 5 месеца.

Мнението на бившите служители е най-надежният фактор, за да разберете какво се случва в една компания. Поли, може да помислиш и върху това. Всички, които сме писали тук (бивши служители), е за да предпазим бъдещите хора от това, което се наложи да преживеем ние.

Избора си е ваш, но не пренебрегвайте истината, която така умело беше опитано да се потули!


настоящ служител

45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

От пет месеца работя в Mindhub и искам да споделя, че не съм срещала по топъл и сплотен екип.

Като цяло, отношението към служителите във фирмата е на много високо ниво. Всеки служител получава честно, коректно и справедливо отношение, както във финансов, така и в социален и личен план. Работната среда за мен е повече от отлична.

Много съм щастлива, че имам възможността да работя с млади, компетентни и мотивирани хора, заедно с които допринасяме за по-добро бъдеще и развитие на децата!

Относно Поли Янкова (управителката на MindHub), тя е един прекрасен човек, заслужаващ уважението и респекта, които получават служителите й от нейна страна. Винаги се стреми да дава максимума от себе си и да помага с каквото може. От личен опит мога да кажа, че е коректна във всяко едно отношение и не мога да си обясня от къде идват тази омраза и тези лъжливи коментари по неин адрес...

Държа да отбележа, че негативните мнения, изписани тук, нямат нищо общо с реалността. Ако сте решили да започнете работа в MindHub, направете го и се убедете сами!


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

И защо според теб Шенай е станала партньор и работи с тези хора ако са толкова лоши? Малко дискусията взе да прилича на селска седянка ....


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Не мисля, че тези, които работят във Варна могат да дават адекватно мнение, при положение, че нямат общо с Проли, тъй като са под ръководството на Шенай, която е "партньор" с Пролетка и Ясен Янкови.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?